๏ปฟ Photos and videos related to: BibirMungil - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #BibirMungil

Kalau bibir kering of course tak cukup air kosong ni. . So, kena banyakkan minum plain water yer. Takde lah nanti bibir tu kering sangat. . Dan rajinยฒ lah sapukan vaseline dan scrub bibir dengan lip scrub rose lollypop by TBH. . . Whatsapp Mekdaa +6019 755 8454

0 1 Aug 17, 2018

Nak guna lip scrub ni senang jer. Just gosok2 pada bibir dengan perlahanยฒ. . . Better pakai malam sebelum tidur tu, esok pagi bangun tengok bibir pink2 gituu. . . Nak jadikan sebagai lip balm pun boleh. ๐Ÿ˜ . . Berminat whatsapp mekdaa +6019 755 8454

2 1 Aug 17, 2018

FREE POSTAGE? Yay or Nay? Let's grab 2 pcs and above of Faraalipbutter and you will entitle free postage from us. But its limited. Valid from today until next Monday, 20/08/2018 Lets grab it NOW! . #FaaraLipbutter #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faaralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #ajimaura #lipbalm #semerahcintahumairah #jannanickers #klfashionweek2018 #faralipbutterteammoon #lokalah

11 0 Aug 17, 2018

KENAPA PERLU OLES FARAALIPBUTTERโ“ Sebabnya kulit bibir kita adalah bahagian sensitif taw. Seeloknya elakkan memakai lipstick/lipmatte/lipgloss dan seangkatannya dengan kerap. Bukan apa ia akan membuatkan bibir kita kering & mengelupas. . . Moon nasihatkan kalau korang nak pakai lipstick/ lipmatte juga, why not oleskan Faraalipbutter dulu as primer supaya dapat lindungi bibir dari gelap, kering & mengelupas. . . Yang mana tak suka pakai apa2 kat bibir pun tak boleh juga taw sebab bibir pun kena ada pelindungan UV juga. . . Kalau nak tampil simple, korang pakai Faraalipbutter je pun dah nampak so natural, cantik & paling penting confirm berseri seri muka korang tu. . . Nak order cepat2 ya, takut stock surut dengan jayanya. Hot demand tau Faraalipbutter ni ๐Ÿ˜˜ . . Whatsapp jer hokey. +60189138594 (yaya) #faraalipbuttersquad #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MUAMalaysia #farahanimrazak #aurainsta #bazaarpaknilkosmetikMalaysia #kosmetikhalal #Assalammualaikum #sale #localbrand #lipbalm #kosmetikMalaysia

6 0 Aug 17, 2018

Sapukan dengan lembut pada bibir lip scrub rose ni. Kemudian gosok perlahanยฒ tak payah nak tonyoh sangat. Kang tercabut bibir tuu ๐Ÿ˜‚ . . Rm22 exc pos Whatsapp mekdaa +6019 755 8454

1 1 Aug 17, 2018

LIPSTICK? LIPTINT? LIPBALM? Dengan Faraa Lip Butter by Farahanim Razak ni, semua effect ada dalam satu. Dan yang pastinya Lip Butter ni bahan kandungannya 100% SEMULAJADI tanoa Bahan Kimia Merbahaya. Korang akan rasai nya sendiri lepas oles yang mana bibir akan jadi lebih lembap, lebih cantik dan berseri tanpa perlu oles pelbagai produk. Cukup dengan hanya faraalipbutter ๐Ÿ˜ #FaaraLipbutter #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faaralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #ajimaura #lipbalm #semerahcintahumairah #klfashionweek2018 #faralipbutterteammoon #lokalah

12 0 Aug 17, 2018

Fame Eyeshadow Stick ni sangat mudah nak apply kalau yang jenis busy, nak cepat mekap tapi nak sentiasa cantik.. . Harga pun sangat berpatutan..Just dap & blend tak sampai seminit dah siap.. . Jom try pakai Eyeshadow Stick ni.. . Pos Sm Rm8 / Ss Rm12 WhatsApp 013-3849986 ๐Ÿ“ฒ . Nak lebih pantas, klik jer link WhatsApp kat profile bio di atas..๐Ÿ˜˜ . #famecosmetics #famebbcushion #famelipcream #famemascara #fameblusher #fameeyeliner #fameeyeshadow #fametravelkit #mekapmurah #mekapcantik #mekapkualiti #mekaplovers #pilihanartis #pilihanmua #muamalaysia #makeupartist #artismalaysia #gojes #tipscantik #bazaarpaknil #lipstikmurah #bibircantik #bibirmungil #sobella #sisthomatte #cpgcosmetics #okayamalaysia #yarra #rosetyara #dyxy

3 0 Aug 17, 2018

Dah bbrp jenis lipstik yg ada kolagen dah cuba. Tp #magiccollagenkiss Dr #jamususukdara ini jugalah yg menarik hati. Mck ni smooth je bila disapu pada bibir, tak berat dan bleh pakai santai2. Bibir nampak mungil dan muda. Jom cuba. Harga rm25 sahaja . Postage rm7sm/ rm10 ss Wasap kak ann 0179032210 Stokis sah jsd P/s: kak ann pos pas raya pd 18hb okay. ๐Ÿ˜„ #magiccollagenkiss #bibirkusam #bibirkering #bibirgelap #lipstikkolagen #rawatbibir #bibirmungil #cikgusekolah #sabah #sarawak #kualalumpur #jsdselangor #bazaarpaknil #aurainstagram #terapiinstagram #like4like #follow4follow #igersmalaysia

12 0 Aug 17, 2018

Tips rawat bibir kering dan merekah dengan sapuan honey(madu) pada bibir awak ! ๐Ÿ . . Tahukan banyak kelebihan madu. Oh yer, perasan tak lip scrub rose lollypop texture dia halus macam jelly gituu. . . Sebabnya dalam lips scrub tbh ada petroleum jelly. . Petroleum jelly mmg kelebihannya bagi bibir nampak lembap dan sihat. Eh bibir pun kena sihat tau! Jangan ingat badan dan kulit muka je kena jaga tau! . . Whatsapp mekdaa +6019 755 8454

0 1 Aug 17, 2018

Mau pakai lipmatte tapi risau bibir lagi kering? haaa kalau sis kan, memang sis akan oles faraalipbutter dulu supaya bibir sentiasa segar, lipmatte blend cantik, dan paling penting 24 jam lembap bibir sjaa. . Hanya RM55, untuk bibir menawan. 4 in 1, sebagai lip balm, lipstick, lip primer dan lip treatment. Wow. ๐Ÿ˜ . Whatsapp sekarang 0167742764 atau klik link di bio. โ˜บ๏ธ . #faraalipbuttersaraa #faraalipbuttersabah #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersandakan #faraalipbuttersarawak #faraalipbuttertawau #faraalipbutterkotakinabalu #faraalipbutterbrunei #faraalipbutterlabuan #faraalipbutterlahaddatu #faraalipbutterborneo #bibirsihat #bibirmungil #bibirpink #freepostage #freecod #sayapakaisayajual #caramelmint #orchidvanilla #readystock #bazaarpaknil #naturalbeauty #bahanorganik #nochemicals #wanitacantik

10 1 Aug 17, 2018

Nak pipi pink ala gadis Korea x? Jom try pakai Fame Cushion Blusher ni..Senang je, dap2 kat pipi, nanti terus cantik & glowing.. . Jom dapatkan sekarang..Mesti puas hati..๐Ÿ˜Š . Pos Sm Rm8 / Ss Rm12 WhatsApp 013-3849986 ๐Ÿ“ฒ . Nak lebih pantas, klik jer link WhatsApp kat profile bio di atas..๐Ÿ˜˜ . #famecosmetics #famebbcushion #famelipcream #famemascara #fameblusher #fameeyeliner #fameeyeshadow #fametravelkit #mekapmurah #mekapcantik #mekapkualiti #mekaplovers #pilihanartis #pilihanmua #muamalaysia #makeupartist #artismalaysia #gojes #tipscantik #bazaarpaknil #lipstikmurah #bibircantik #bibirmungil #sobella #sisthomatte #cpgcosmetics #okayamalaysia #yarra #rosetyara #dyxy

4 0 Aug 17, 2018

Murah kan?? Fame Lipcream ni memang laku giler2 tau sebab harganya dah la murah..Kualiti memang letopss..Sejenis matte dan tak keringkan bibir..Rasa ringan je kat bibir.. . Jom try pakai Fame Lipcream ni..Dah try sekali, mesti nak repeat lagi..๐Ÿ˜˜ . Pos Sm Rm8 / Ss Rm12 WhatsApp 013-3849986 ๐Ÿ“ฒ . Nak lebih pantas, klik jer link WhatsApp kat profile bio di atas..๐Ÿ˜˜ . #famecosmetics #famebbcushion #famelipcream #famemascara #fameblusher #fameeyeliner #fameeyeshadow #fametravelkit #mekapmurah #mekapcantik #mekapkualiti #mekaplovers #pilihanartis #pilihanmua #muamalaysia #makeupartist #artismalaysia #gojes #tipscantik #bazaarpaknil #lipstikmurah #bibircantik #bibirmungil #sobella #sisthomatte #cpgcosmetics #okayamalaysia #yarra #rosetyara #dyxy

2 0 Aug 17, 2018

Nampak tak tekstur lip scrub TBH ni macam mana? . . Halus je kan? Sebab kita bukan guna gula batu. Tapi cosmetic sugar dalam ni. . . Boleh tanggalkan sel kulit mati sekali dan paling penting boleh melembapkan kulit kering kat bibir tu.๐Ÿ’‹ . Dalam lip scrub ni sememangnya ada petroleum jelly. Petroleum jelly mmg kelebihannya bagi bibir nampak lembap dan sihat. Eh bibir pun kena sihat tau! Jangan ingat badan dan kulit muka je kena jaga tau! . Jangan biarkan bibir tu menggelupas nanti pedih dan sakit bila nak makan. Lip scrub ni boleh jadi lip balm sekali tau. ooo . Kira jimat dan 2 in 1. Rugi lorhhh kalau tak grab awal-awal.

0 1 Aug 17, 2018

Mau pakai lipmatte tapi risau bibir lagi kering? haaa kalau sis kan, memang sis akan oles faraalipbutter dulu supaya bibir sentiasa segar, lipmatte blend cantik, dan paling penting 24 jam lembap bibir sjaa. . Hanya RM55, untuk bibir menawan. 4 in 1, sebagai lip balm, lipstick, lip primer dan lip treatment. Wow. ๐Ÿ˜ . Whatsapp sekarang atau klik link di bio. โ˜บ๏ธ . #faraalipbuttersaraa #faraalipbuttersabah #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersandakan #faraalipbuttersarawak #faraalipbuttertawau #faraalipbutterkotakinabalu #faraalipbutterbrunei #faraalipbutterlabuan #faraalipbutterlahaddatu #faraalipbutterborneo #bibirsihat #bibirmungil #bibirpink #freepostage #freecod #sayapakaisayajual #caramelmint #orchidvanilla #readystock #bazaarpaknil #naturalbeauty #bahanorganik #nochemicals #wanitacantik

5 0 Aug 17, 2018

Lip scrub rose lollypop by the beauty hacks !! ๐Ÿ˜ฑ . Ramai jugak yang tak tahu pasal lip scrub. Diorang ingat muka jer kena scrub. . . Haa, bibir pun kena scrub jugak yer. Baru lah tak kusam, tak pucat dan tak kering bibir tu. . . Ini kalau kering pastu pucat pulak. Nak kuar pi kedai depan umah jer pun kena berlipstik bagai. Sebab taknak nampak macam orang sakit, gara2 bibir pucat sangat ๐Ÿ˜ซ . . Tapii kalau awak scrub bibir awak dengan lip scrub rose lollypop ni. Confirm bibir awak akan lembap, bersinar dan pinkish gituuu. . . Rm22 exc pos Whatsapp mekdaa +6019 755 8454

0 1 Aug 17, 2018

Cara berbelanja yang bijak adalah bila kita beli masa *SALE* kan? ๐Ÿ˜ . Haa..jadi syinta nak bagitahu ni. syinta nak bagi sis special harga promo untuk setiap produk Fever Glam! . ๐ŸŒธ *Fever Glam Lipmatte* . + 1pcs - RM36 + *2pcs - RM60* . ๐ŸŒธ *Fever Glam Marker Eyeliner* . Harga Asal : RM36.00 *Harga Promo : RM30* . ๐ŸŒธ *Fever Glam Peel Off Eyeliner* . Harga Asal : RM36.00 *Harga Promo : RM30* . ๐ŸŒธ *Fever Glam Mascara + FREE Eyecurler* . Harga Asal : RM36.00 *Harga Promo : RM30* . ๐ŸŒธ *Fever Glam Foundation + FREE Sponge* . Harga Asal : RM56.00 *Harga Promo : RM50* . . . Setiap pembelian ada *FREEGIFT DAN LEBIH RM 70 KE ATAS AKAN BERPELUANG JOIN LUCKY DRAW!* *LOKET EMAS MENANTI ANDA*๐Ÿคฉ . Berminat nak rebut harga promo special?? Reply *NAK* sekarang! Promo terhad selagi stok masih ada sahaja ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ. . #feverglam #feverglamjb #feverglammuar #lipmattefeverglam #treatmentlipmatte #lipmatte #antibibirkering #lipmattetahanlama #warnagojes #bibirkering #bibirmerekah #bibirhitam #bibirmungil #bibirpecah #naturalproducts #lipmattewangi #lipmatteviral #beautylips #beautysecret #bibirsihat #bibircantik #bibirlembab

3 0 Aug 17, 2018

Dah try Eyeliner dari Fame Cosmetics? Senang sangat nak lukis kat mata sebab tajam dan lembut.. . Harga pun sangat murah dan tahan lama.. . Jom dapatkan sekarang..๐Ÿ˜˜ . Pos Sm Rm8 / Ss Rm12 WhatsApp 013-3849986 ๐Ÿ“ฒ . Nak lebih pantas, klik jer link WhatsApp kat profile bio di atas..๐Ÿ˜˜ . #famecosmetics #famebbcushion #famelipcream #famemascara #fameblusher #fameeyeliner #fameeyeshadow #fametravelkit #mekapmurah #mekapcantik #mekapkualiti #mekaplovers #pilihanartis #pilihanmua #muamalaysia #makeupartist #artismalaysia #gojes #tipscantik #bazaarpaknil #lipstikmurah #bibircantik #bibirmungil #sobella #sisthomatte #cpgcosmetics #okayamalaysia #yarra #rosetyara #dyxy

2 0 Aug 17, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.