Instagram media viewer

Information related to #Plussizebrunei

New arrival!! . Kurung Amelia Lace Harga: RM142 SM/ RM147 SS . Size S,M,L,XL dan 2XL (Ukuran rujuk gambar) . Material baju: Moss crepe with Lace **tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul dan ada bunga sulam **ada lining dan tak perlu pakai inner **potongan kurung moden labuh **leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai **dihiasi batu permata tabur di atas lace dan ditambah manik (klip besi yg tak mudah tanggal) **skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . NAK ORDER WASAP 0148186612 0148186612 0148186612 . #bajukahwinmurah #bazaar #bazaaronline #bajubutikmurah #bajulawalawa #bajuootdmurah #plussizebrunei #kaftancantik #bajurayameletop2018 #borongmurah #bajurayamurah

1 0 Jun 25, 2018

New arrival!! . Kurung Amelia Lace Harga: RM142 SM/ RM147 SS . Size S,M,L,XL dan 2XL (Ukuran rujuk gambar) . Material baju: Moss crepe with Lace **tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul dan ada bunga sulam **ada lining dan tak perlu pakai inner **potongan kurung moden labuh **leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai **dihiasi batu permata tabur di atas lace dan ditambah manik (klip besi yg tak mudah tanggal) **skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . NAK ORDER WASAP 0148186612 0148186612 0148186612 . #bajukahwinmurah #bazaar #bazaaronline #bajubutikmurah #bajulawalawa #bajuootdmurah #plussizebrunei #kaftancantik #bajurayameletop2018 #borongmurah #bajurayamurah

2 0 Jun 25, 2018

💥💥 OPEN HOUZ SALES!!! 💥💥 . Hye comelpluss lovers.. damia puplum kurung ni memang cantek + sesuai uolls untuk pergi majlis2 & beraya.. sure meletop punya uolss😍😍Cantek lagi murah uollss, sepasang x smpai pun rm100. Mana nak dapat uollss, sepasang harga macam ni untuk baju cantek mcm ni.😉😉😉 Pakai terletak elok aje di pinggang & dada😍😍😍. Memang cantek uollss... rugi ni kalau lepaskan peluang ni..😊😊😊stock pun tinggal sket jer ni..😉😉😉 . Code item : DAMIA PEPLUM KURUNG (only 1 color) Material : BLOUSE: lace wif lycra lining, SKIRT: Como cepe . 🌹 discription: 💥 selesa dipakai sepanjang hari. 💥wudhu friendly, boleh sinseng lengan utk berwudhu 💥zip di belakang blouse. 💥bahagian lengan tidak ketat 💥skirt sarung je . SAIZ (48-52) BLOUSE: Shoulder/bahu: 19" Bust/dada: 50" Hips/punggung: 76" Armhole/lengan: 26" Sleeve/lengan: 23" Lenght/labuh baju: 30" . . SKIRT waist/pinggang: 34"-48" Hips/ punggung: 52" Lenght/labuh skirt: 44" . NORMAL PRICE: RM120 SALE!! SALE!! BUY 1 RM89.00 BUY 2 RM175.00 FREE POSTAGE SM & +RM5 SS (PAKAIAN HARGA SAMA BOLEH CAMPUR) Note : ALSO SHIPPING WORLDWIDE . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss #bigsize #bigsizeshop #plussizestyle #bajukurung

10 0 Jun 24, 2018

Restocked for Open houz Sales😍😍😍 . CEPAT ORDER UOLLSS SEBELUM STOCK HABIS LG YE...😃😃😃 . *BUY 1 RM58.00 (FREE POSTAGE SM + RM5 POSTAGE SS) * SPECIAL😍😍, BUY 2 @ ONLY RM100 (FREE POSTAGE SM + RM5 POSTAGE SS) . .NORMAL PRICE: RM70 . Seluar ni memang best sgt2😍😍. cantek & selesa. Kain jenis cotton memeri, serap peluh & x panas. Sesuai untuk pergi kerja & jalan2 uollss.. feedback pun bgs.. 😘😘 cepat dapatkan sebelum stock kehabisan lagi ye😉😉😉. Nnt da hbs jangan 😭😭😭😭... hmm.... . Code item : MYRA BELL BOTTOM JEGGING PANTS Material : STRETCHABLE COTTON SPENDEX Size : PLUSSIZE . 🌹DISCRIPTION: 💥getah dipinggang tebal & berkualiti 💥color sangat cantek & selesa dipakai 💥fabric nampak mahal 💥extra lenght . SAIZ: (Recomended for size 38"- 56") Waist/pinggang: 38"-56" Crotch/cawat: 30" Hip/punggung: 44"-60" Thigh/peha: 23"-36" Lenght/labuh seluar: 42" luas kaki: 13" . For more info clicks: #myrabellbottompantsbyfgp . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss # #bigsize #bigsizeshop #plussizejeans

15 0 Jun 24, 2018

🤩🤩OPEN HOUZ MEGA SALES!!! . . Code item : Hysha lace kurung Material : BLOUSE: LACE WITH LYCRA LINING, SKIRT: COMO CREPE . 🌹 discription: 💥 selesa dipakai sepanjang hari. 💥wudhu friendly 💥Kain sarung je.. . SAIZ 1 (46/48/50) BLOUSE: Shoulder/bahu: 19" Bust/dada: 52" Hips/punggung: 54" Armhole/lengan: 24" Sleeve/lengan: 21" Lenght/labuh baju: 29" . . MERMAID SKIRT waist/pinggang: 34"-42" Hips/ punggung: 50" Lenght/labuh skirt: 40" . NORMAL PRICE: RM135 SALE!! SALE!! BUY 1 RM110.00 BUY 2 RM215.00 FREE POSTAGE SM & +RM5 SS (PAKAIAN HARGA SAMA BOLEH CAMPUR) Note : ALSO SHIPPING WORLDWIDE . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss #bigsize #bigsizeshop #plussizestyle #bajukurung

21 0 Jun 24, 2018

Restocked for Open houz Sales😍😍😍 . CEPAT ORDER UOLLSS SEBELUM STOCK HABIS LG YE...😃😃😃 . *BUY 1 RM58.00 (FREE POSTAGE SM + RM5 POSTAGE SS) * SPECIAL😍😍, BUY 2 @ ONLY RM100 (FREE POSTAGE SM + RM5 POSTAGE SS) . .NORMAL PRICE: RM70 . Seluar ni memang best sgt2😍😍. cantek & selesa. Kain jenis cotton memeri, serap peluh & x panas. Sesuai untuk pergi kerja & jalan2 uollss.. feedback pun bgs.. 😘😘 cepat dapatkan sebelum stock kehabisan lagi ye😉😉😉. Nnt da hbs jangan 😭😭😭😭... hmm.... . Code item : MYRA BELL BOTTOM JEGGING PANTS Material : STRETCHABLE COTTON SPENDEX Size : PLUSSIZE . 🌹DISCRIPTION: 💥getah dipinggang tebal & berkualiti 💥color sangat cantek & selesa dipakai 💥fabric nampak mahal 💥extra lenght . SAIZ: (Recomended for size 38"- 56") Waist/pinggang: 38"-56" Crotch/cawat: 30" Hip/punggung: 44"-60" Thigh/peha: 23"-36" Lenght/labuh seluar: 42" luas kaki: 13" . For more info clicks: #myrabellbottompantsbyfgp . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss # #bigsize #bigsizeshop #plussizejeans

13 0 Jun 24, 2018

New arrival!! . Kurung Amelia Lace Harga: RM142 SM/ RM147 SS . Size S,M,L,XL dan 2XL (Ukuran rujuk gambar) . Material baju: Moss crepe with Lace **tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul dan ada bunga sulam **ada lining dan tak perlu pakai inner **potongan kurung moden labuh **leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai **dihiasi batu permata tabur di atas lace dan ditambah manik (klip besi yg tak mudah tanggal) **skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . NAK ORDER WASAP 0148186612 0148186612 0148186612 . #bajukahwinmurah #bazaar #bazaaronline #bajubutikmurah #bajulawalawa #bajuootdmurah #plussizebrunei #kaftancantik #bajurayameletop2018 #borongmurah #bajurayamurah

3 0 Jun 25, 2018

📣📣 OPEN HOUZ MEGA SALES!!! . . Code item : Balqish kurung Material : BLOUSE: LACE WITH LYCRA LINING, SKIRT: COMO CREPE . 🌹 discription: 💥 selesa dipakai sepanjang hari. 💥wudhu friendly 💥Kain sarung je.. . SAIZ 1 (46-50) - emerald green je in stock. BLOUSE: Shoulder/bahu: 17" Bust/dada: 48" Hips/punggung: 62" Armhole/lengan: 25" Sleeve/lengan: 25" Lenght/labuh baju: 30" . . SKIRT waist/pinggang: 34"-46" Hips/ punggung: 52" Lenght/labuh skirt: 43" . SAIZ 2 (50-54)- hitam, royal blue & emerald green je in stock BLOUSE: Shoulder/bahu: 18" Bust/dada: 52" Hips/punggung: 64" Armhole/lengan: 27" Sleeve/lengan: 26" Lenght/labuh baju: 30" . . SKIRT waist/pinggang: 36"-52" Hips/ punggung: 58" Lenght/labuh skirt: 44" NORMAL PRICE: RM135 SALE!! SALE!! BUY 1 RM110.00 BUY 2 RM215.00 FREE POSTAGE SM & +RM5 SS (PAKAIAN HARGA SAMA BOLEH CAMPUR) Note : ALSO SHIPPING WORLDWIDE For more info #balqishkurungbyfgp . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss #bigsize #bigsizeshop #plussizestyle #bajukurung

11 0 Jun 24, 2018

Butik Open Until 6pm today! . . . Top Only: Rm89 One Set: Rm149 . Ms Latipah Bow Top . . Color : as in the picture Size : 3XL, 4XL, 5XL, Bust : 46", 48", 50" Hip : 52", 54", 56" Material : Cotton Songket - Stretchable Length : 29" Arm Hole : 22", 23", 24" . . . #ribbontop #ribbonbowtop #plaintop #plussizetop #plussizekurung #rayatop #raya2018 #beautiful #fashiondaily #dailyinsta #plussizemalaysia #saizbesarmalaysia #bigsizemalaysia #fashion #plussizebrunei #likeforlike #followforfollow #likeforlikeback #like4like #plussizeribbontop #bigsizetop #bajucantik #butikplussize #butikmelaka #butikmasjidtanah

8 1 Jun 25, 2018

Butik Open Until 6pm today! . . . Top Only: Rm89 One Set: Rm149 . Ms Latipah Bow Top . . Color : as in the picture Size : 3XL, 4XL, 5XL, Bust : 46", 48", 50" Hip : 52", 54", 56" Material : Cotton Songket - Stretchable Length : 29" Arm Hole : 22", 23", 24" . . . #ribbontop #ribbonbowtop #plaintop #plussizetop #plussizekurung #rayatop #raya2018 #beautiful #fashiondaily #dailyinsta #plussizemalaysia #saizbesarmalaysia #bigsizemalaysia #fashion #plussizebrunei #likeforlike #followforfollow #likeforlikeback #like4like #plussizeribbontop #bigsizetop #bajucantik #butikplussize #butikmelaka #butikmasjidtanah

21 0 Jun 25, 2018

New arrival!! . Kurung Amelia Lace Harga: RM142 SM/ RM147 SS . Size S,M,L,XL dan 2XL (Ukuran rujuk gambar) . Material baju: Moss crepe with Lace **tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul dan ada bunga sulam **ada lining dan tak perlu pakai inner **potongan kurung moden labuh **leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai **dihiasi batu permata tabur di atas lace dan ditambah manik (klip besi yg tak mudah tanggal) **skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . NAK ORDER WASAP 0148186612 0148186612 0148186612 . #bajukahwinmurah #bazaar #bazaaronline #bajubutikmurah #bajulawalawa #bajuootdmurah #plussizebrunei #kaftancantik #bajurayameletop2018 #borongmurah #bajurayamurah

1 0 Jun 25, 2018

📣📣OPEN HOUZ MEGA SALES . Untuk dipakai masa raya, kenduri & ofis😃 Ini sebelum raya kita jual RM99. Tapi untuk open house sales kita bagi RM89 aje uolss.. cepat dptkan sebelum terlepas tau. Comfirm puas hati. Meterial cotton die sejuk.. selesa dipakai.😍😍 . Code item : MAIRA COTTON PUPLUM Material : VIETNAM COTTON ( TIDAK MENGECUT SELEPAS DICUCI) . 🌹 discription: 💥sangat selesa dipakai sepanjang hari. 💥wudhu friendly 💥zip di belakang blouse. 💥skirt sarung je . SAIZ (46-50) BLOUSE: Shoulder/bahu: 18" Bust/dada: 46" Hips/punggung: 76" Armhole/lengan: 23" Sleeve/lengan: 23" Lenght/labuh baju: 29" . . 💥Tips untuk ukuran peplum: ambil ukuran ukur lilit dada max 46" & bahu 17" - 18". Kalau ukuran tu macam tu, maksudnya uollss boleh pakai peplum ni. 😃 MERMAID SKIRT waist/pinggang: 30"-48" Hips/ punggung: 52" Lenght/labuh skirt: 40" . NORMAL PRICE: RM120 SALE!! SALE!! BUY 1 RM89.00 BUY 2 RM175.00 FREE POSTAGE SM & +RM5 SS (PAKAIAN HARGA SAMA BOLEH CAMPUR) Note : ALSO SHIPPING WORLDWIDE . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss #bigsize #bigsizeshop #plussizestyle #bajukurung #raya2018 #collectionraya #collectionraya2018

25 1 Jun 24, 2018

New arrival!! . Kurung Amelia Lace Harga: RM142 SM/ RM147 SS . Size S,M,L,XL dan 2XL (Ukuran rujuk gambar) . Material baju: Moss crepe with Lace **tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul dan ada bunga sulam **ada lining dan tak perlu pakai inner **potongan kurung moden labuh **leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai **dihiasi batu permata tabur di atas lace dan ditambah manik (klip besi yg tak mudah tanggal) **skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . NAK ORDER WASAP 0148186612 0148186612 0148186612 . #bajukahwinmurah #bazaar #bazaaronline #bajubutikmurah #bajulawalawa #bajuootdmurah #plussizebrunei #kaftancantik #bajurayameletop2018 #borongmurah #bajurayamurah

2 0 Jun 25, 2018

💥💥 OPEN HOUZ MEGA SALES💥 . Ini memang harga kasih sayang kita bagi tau uollss.. selalu sales pun kita jual rm63/pc. Tapi untuk open houz sales ni je kita bagi hanya RM59/pc untuk jeans yg super duper comfy ni.. rugi la kalau uolls x grab.. 😄😄😄 . Code item : RICA BLEACH DARK BLUE JEANS Material : DENIM JEANS Size : PLUSSIZE . 🌹DISCRIPTION: 💥getah dipinggang tebal & berkualiti 💥color sangat cantek & selesa dipakai 💥fabric nampak mahal 💥extra lenght 💥soft jeans . SAIZ 1: (Recomended for size 32"- 46") Waist/pinggang: 32"-46" Crotch/cawat: 28" Hip/punggung: 46"-58" Thigh/peha: 24"-32" Lenght/labuh seluar: 41" . . SAIZ 2: (Recomended for size 40"- 56") Waist/pinggang: 40"-56" Crotch/cawat: 28" Hip/punggung: 50"-62" Thigh/peha: 26"-36" Lenght/labuh seluar: 43" . NORMAL PRICE: RM75 SALES!! *BUY 1 RM59.00 (FREE POSTAGE SM + RM5 POSTAGE SS) (HARGA SAMA BOLEH CAMPUR) Note : ALSO SHIPPING WORLDWIDE . TO BUY: 📲WHATSAPP : 0189018577 CLICKS: www.wasap.my/+60189018577 #plussize #plussizemalaysia #plussizesingapore #plussizebrunei #loosetop #plussizetop #plussizemurah #blousemurah #blousemuslimah #blouse #sayajualbajubesar #sayajual #sayajualmurahmurah #fashiongalaxypluss # #bigsize #bigsizeshop #plussizejeans

11 0 Jun 24, 2018

Butik Open Until 6pm today! . . . Top Only: Rm89 One Set: Rm149 . Ms Latipah Bow Top . . Color : as in the picture Size : 3XL, 4XL, 5XL, Bust : 46", 48", 50" Hip : 52", 54", 56" Material : Cotton Songket - Stretchable Length : 29" Arm Hole : 22", 23", 24" . . . #ribbontop #ribbonbowtop #plaintop #plussizetop #plussizekurung #rayatop #raya2018 #beautiful #fashiondaily #dailyinsta #plussizemalaysia #saizbesarmalaysia #bigsizemalaysia #fashion #plussizebrunei #likeforlike #followforfollow #likeforlikeback #like4like #plussizeribbontop #bigsizetop #bajucantik #butikplussize #butikmelaka #butikmasjidtanah

7 0 Jun 25, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.