ο»Ώ Photos and videos related to: ajimaura - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #ajimaura

πŸ”©READY STOCKπŸ”© . πŸ’ *RESTOCK* . CODE : HHS SB JANOSKI READY STOCK SIZE :41-45 PRICE : RM100 POSTAGE SS ADD RM10 . *** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ *** . WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 0197505076 πŸ‘Ÿ #kasutbola #kasutfutsal #kakibolakakifutsal #bazaarpaknil #ootd #kasutmurah #lokalah #kasutrunning #kasuthiking #kasutjogging #kasutcasual #kasutraya #uitm #uthm #msu #kzonsale #ajimaura #terapiinstagram #bangkitbersama #sneakersmurah #ukm #uitm #uthm #dimatamu #kasutzumba #paidreviewmalaysia #servicefollowers #paidreviewmurah #sneakersmurah #sayajualkasut #kasutraya

0 0 Aug 20, 2018

πŸ”©READY STOCKπŸ”© . πŸ’ *RESTOCK* . CODE : HHS SB JANOSKI READY STOCK SIZE :41-45 PRICE : RM100 POSTAGE SS ADD RM10 . *** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ *** . WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 0197505076 πŸ‘Ÿ #kasutbola #kasutfutsal #kakibolakakifutsal #bazaarpaknil #ootd #kasutmurah #lokalah #kasutrunning #kasuthiking #kasutjogging #kasutcasual #kasutraya #uitm #uthm #msu #kzonsale #ajimaura #terapiinstagram #bangkitbersama #sneakersmurah #ukm #uitm #uthm #dimatamu #kasutzumba #paidreviewmalaysia #servicefollowers #paidreviewmurah #sneakersmurah #sayajualkasut #kasutraya

1 0 Aug 20, 2018

MUKA DAH CANTIK TAPI BILA DAH CONSUME LOLA TURBO WHITENING NI TERUS CANTIK BERIBU KALI GANDA WEH 😝 . Admin nak tanya jap, siapa nak muka flawless takde parut takde jerawat ?! Siapa nak kulit muka cerah berseri, tona sekata, tak kusam ?! Siapa nak seluruh badan dia putih gebu macam salji ?! . Siapa nak boleh ws admin tau !! Consume lola turbo whitening ni konfem tak menyesal langsung !! πŸ™‹ Awak tengok lah bermacam2 dah feedback dari customer yang admin dah post tuu πŸ™Š . WS ADMIN SEKARANG πŸ“² www.wasap.my/601133413940/turbowhitening #lolaempireselangor #lolaempire #lolaturbowhitening #lolaturbowhiteningmurahmalaysia #lolaempiremalaysia #lolaagentselangor #sayanakcantik #nakkulitbersih #nakkulitglowing #nakcantik #nakputihgebu #nakkulitfloles #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

2 0 Aug 20, 2018

Kalau kulit jerawat dan kusam, rawat dlu dari dalam dgn minum vitamin c stiap hari sbb vitamin c ni blh bantu dua masalah ni dn kulit jdi makin elok makin cantik makin bersih..πŸ‘seronok bila customer send feedback puas hati kulit dh makin baik πŸ˜πŸ’‹ Bah...marila cepat2 watsup Ida di HOTLINE 0178288099 @ TEKAN JAK LINK NI⬇️ http://Www.wasap.my/060178288099 #sayajual #sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #vitcfeedback #vitamincserbuk #terapiinstagram #ajimaura #uia #johor #jutawanonline #drazizanosman #seribella #vitc #instafemes #surirumahberjaya #infosihat #rayasale #kualalumpur #shakleekl #uitmshahalam #businesswoman #uia #peluangkerjaya #onlinebusiness #aliffsyukriterlajaklaris #Sabah #kinabalu #kakitravel #backpack

0 0 Aug 20, 2018

MUKA DAH CANTIK TAPI BILA DAH CONSUME LOLA TURBO WHITENING NI TERUS CANTIK BERIBU KALI GANDA WEH 😝 . Admin nak tanya jap, siapa nak muka flawless takde parut takde jerawat ?! Siapa nak kulit muka cerah berseri, tona sekata, tak kusam ?! Siapa nak seluruh badan dia putih gebu macam salji ?! . Siapa nak boleh ws admin tau !! Consume lola turbo whitening ni konfem tak menyesal langsung !! πŸ™‹ Awak tengok lah bermacam2 dah feedback dari customer yang admin dah post tuu πŸ™Š . WS ADMIN SEKARANG πŸ“² www.wasap.my/601133413940/turbowhitening #lolaempireselangor #lolaempire #lolaturbowhitening #lolaturbowhiteningmurahmalaysia #lolaempiremalaysia #lolaagentselangor #sayanakcantik #nakkulitbersih #nakkulitglowing #nakcantik #nakputihgebu #nakkulitfloles #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

2 0 Aug 20, 2018

PROMOSI DATANG LAGI !!!! . Jom grab vivix untuk kesayangan korang supaya lebih sihat sentiasa . apa kelebihan VIVIX nie πŸ’πŸ‡ πŸ‡ melindungi dan membaiki sellular DNA πŸ‡ memberi impak positif kpd pengawalan genetik πŸ‡ membantu memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak πŸ‡ amat sesuai diambil oleh mereka yg selesai menjalani rawatan kemoterapi πŸ‡ membantu mengembalikn keremajaan anda πŸ‡ sesuai utk mereka yg menghidap diabetes . ape yang best grab time PROMO nie . FREE MEMBERSHIP . FREE POSTAGE . BERBALOIKAN !!! SHOP NOW ! ! www.wasap.my/60123360620 . #shaklee #shakleemurah #shakleekl #youth #youthshaklee #youthskincare #coqtrolplus #vivix #lecithin #omega #jantung #kanser #cancer #shakleeampang #gla #vitaminc #vitamine #esp #herbalblend #ampang #alfalfa #carotomax #herblax #kurus #cantik #chewablevitaminc #jerawat #moodrepublic #hfmd #ajimaura

0 0 Aug 20, 2018

Syukur Alhamdulillah..Terima Kasih sgt2 sudi ShoppingπŸ› di Muslimah Wear Murah II / Nie Nie 😘 dan bagi feedback yg sgt memuaskan πŸ‘πŸ˜.. InshaAllah shopping dgn kami pasti sis2 akan jadi REGULAR CUSTOMER kami😘..Aamin. Ramai dah regular customer kami dah bertahun2 order baju dgn kami..Syukur Alhamdulillah krn sentiasa percayakan kami❀.. Nak order juga..Pm @ whatsapp 016-786 4184 atau klik je link πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60167864184 #trustedseller #trustedsellerbajukurung #testimonicustomer #feedbackcustomer #sayajual #bajukurungmurah #jubahmurah #dressmurah #kebayamurah #peplummurah #bajurayaaidiladha2018 #bajurayaplussize #bajurayamurah #ajimaura #feedbackmuslimahwearmurahii #careenakurung #cikgusekolah #bajukurungcikgu #kurungsareemurah #kurungsareeplussize #kurungsareelace #kurungmaharanilace #maharaniroyalelaceset

0 0 Aug 20, 2018

πŸ”©READY STOCKπŸ”© . πŸ’ *RESTOCK* . CODE : HHS SB JANOSKI READY STOCK SIZE :41-45 PRICE : RM100 POSTAGE SS ADD RM10 . *** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ *** . WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 0197505076 πŸ‘Ÿ #kasutbola #kasutfutsal #kakibolakakifutsal #bazaarpaknil #ootd #kasutmurah #lokalah #kasutrunning #kasuthiking #kasutjogging #kasutcasual #kasutraya #uitm #uthm #msu #kzonsale #ajimaura #terapiinstagram #bangkitbersama #sneakersmurah #ukm #uitm #uthm #dimatamu #kasutzumba #paidreviewmalaysia #servicefollowers #paidreviewmurah #sneakersmurah #sayajualkasut #kasutraya

1 0 Aug 20, 2018

PROMOSI DATANG LAGI !!!! . Jom grab vivix untuk kesayangan korang supaya lebih sihat sentiasa . apa kelebihan VIVIX nie πŸ’πŸ‡ πŸ‡ melindungi dan membaiki sellular DNA πŸ‡ memberi impak positif kpd pengawalan genetik πŸ‡ membantu memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak πŸ‡ amat sesuai diambil oleh mereka yg selesai menjalani rawatan kemoterapi πŸ‡ membantu mengembalikn keremajaan anda πŸ‡ sesuai utk mereka yg menghidap diabetes . ape yang best grab time PROMO nie . FREE MEMBERSHIP . FREE POSTAGE . BERBALOIKAN !!! SHOP NOW ! ! www.wasap.my/60123360620 . #shaklee #shakleemurah #shakleekl #youth #youthshaklee #youthskincare #coqtrolplus #vivix #lecithin #omega #jantung #kanser #cancer #shakleeampang #gla #vitaminc #vitamine #esp #herbalblend #ampang #alfalfa #carotomax #herblax #kurus #cantik #chewablevitaminc #jerawat #moodrepublic #hfmd #ajimaura

0 0 Aug 20, 2018

#rantaileherloket Wow😍 Fall in laff tak?? Harga RM13XX . R.LEHER PINTAL + LOKET LOVE DUBAI 0.25g/1.9cm 7.36g. 59cm . . .

4 2 Aug 20, 2018

MUKA DAH CANTIK TAPI BILA DAH CONSUME LOLA TURBO WHITENING NI TERUS CANTIK BERIBU KALI GANDA WEH 😝 . Admin nak tanya jap, siapa nak muka flawless takde parut takde jerawat ?! Siapa nak kulit muka cerah berseri, tona sekata, tak kusam ?! Siapa nak seluruh badan dia putih gebu macam salji ?! . Siapa nak boleh ws admin tau !! Consume lola turbo whitening ni konfem tak menyesal langsung !! πŸ™‹ Awak tengok lah bermacam2 dah feedback dari customer yang admin dah post tuu πŸ™Š . WS ADMIN SEKARANG πŸ“² www.wasap.my/601133413940/turbowhitening #lolaempireselangor #lolaempire #lolaturbowhitening #lolaturbowhiteningmurahmalaysia #lolaempiremalaysia #lolaagentselangor #sayanakcantik #nakkulitbersih #nakkulitglowing #nakcantik #nakputihgebu #nakkulitfloles #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

1 0 Aug 20, 2018

MUKA DAH CANTIK TAPI BILA DAH CONSUME LOLA TURBO WHITENING NI TERUS CANTIK BERIBU KALI GANDA WEH 😝 . Admin nak tanya jap, siapa nak muka flawless takde parut takde jerawat ?! Siapa nak kulit muka cerah berseri, tona sekata, tak kusam ?! Siapa nak seluruh badan dia putih gebu macam salji ?! . Siapa nak boleh ws admin tau !! Consume lola turbo whitening ni konfem tak menyesal langsung !! πŸ™‹ Awak tengok lah bermacam2 dah feedback dari customer yang admin dah post tuu πŸ™Š . WS ADMIN SEKARANG πŸ“² www.wasap.my/601133413940/turbowhitening #lolaempireselangor #lolaempire #lolaturbowhitening #lolaturbowhiteningmurahmalaysia #lolaempiremalaysia #lolaagentselangor #sayanakcantik #nakkulitbersih #nakkulitglowing #nakcantik #nakputihgebu #nakkulitfloles #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

1 0 Aug 20, 2018

MUKA DAH CANTIK TAPI BILA DAH CONSUME LOLA TURBO WHITENING NI TERUS CANTIK BERIBU KALI GANDA WEH 😝 . Admin nak tanya jap, siapa nak muka flawless takde parut takde jerawat ?! Siapa nak kulit muka cerah berseri, tona sekata, tak kusam ?! Siapa nak seluruh badan dia putih gebu macam salji ?! . Siapa nak boleh ws admin tau !! Consume lola turbo whitening ni konfem tak menyesal langsung !! πŸ™‹ Awak tengok lah bermacam2 dah feedback dari customer yang admin dah post tuu πŸ™Š . WS ADMIN SEKARANG πŸ“² www.wasap.my/601133413940/turbowhitening #lolaempireselangor #lolaempire #lolaturbowhitening #lolaturbowhiteningmurahmalaysia #lolaempiremalaysia #lolaagentselangor #sayanakcantik #nakkulitbersih #nakkulitglowing #nakcantik #nakputihgebu #nakkulitfloles #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

1 0 Aug 20, 2018

Simple Makeup | The joy sometime is in a simple beauty Orang kata kecantikan sebenar datang dari hati yang cantik. Tapi tak salah kalau kita nak jaga penampilan dan kulit kita. Ni tutorial make up paling ringkas nak share dekat girls semua! - Indeed, woman is most beautiful when she smile. Here DYXY COMPLETE SET, might one of the solution for you to keep smiling 😘 - For order: Whatsapp +673 8833862 . #mybbzeefamily #dyxyshahalam #dyxycosmetics #dyxy #dyxycodshahalam #agentdyxyshahalam #masterstokisdyxy #ushawandyxy #jutawanmudadyxy #foundationflawless #mukaflawless #usahawandyxy #dyxybrunei #dyxycosmetics #tetapiinstagram #ajimaura #ctdk #teamleenabn #crewdyxybrunei

1 0 Aug 20, 2018

Sebotol dah cerah. Bukan susah nak cantikkan kulit. Konsisten je pengambilan snow white secret tablet ni sebulan, Pasti korang akan repeat order punya. Sebab snow white tablet ni memang berkesan. Nak tanya apa-apa tentang snow white ni, Whatsapp #kaksal 011-29559915 #snowwhitesecret #snowwhitetablet #snowwhiteviral #snowwhitetestimoni #supplement #vitaminc #vitaminputihkankulit #vitaminviral #putihkankulit #detox #vitaminmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #sakab13 #biteallteam #sallyadanshop #arusbeauty

0 0 Aug 20, 2018

MUKA DAH CANTIK TAPI BILA DAH CONSUME LOLA TURBO WHITENING NI TERUS CANTIK BERIBU KALI GANDA WEH 😝 . Admin nak tanya jap, siapa nak muka flawless takde parut takde jerawat ?! Siapa nak kulit muka cerah berseri, tona sekata, tak kusam ?! Siapa nak seluruh badan dia putih gebu macam salji ?! . Siapa nak boleh ws admin tau !! Consume lola turbo whitening ni konfem tak menyesal langsung !! πŸ™‹ Awak tengok lah bermacam2 dah feedback dari customer yang admin dah post tuu πŸ™Š . WS ADMIN SEKARANG πŸ“² www.wasap.my/601133413940/turbowhitening #lolaempireselangor #lolaempire #lolaturbowhitening #lolaturbowhiteningmurahmalaysia #lolaempiremalaysia #lolaagentselangor #sayanakcantik #nakkulitbersih #nakkulitglowing #nakcantik #nakputihgebu #nakkulitfloles #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah

1 0 Aug 20, 2018

PROMOSI DATANG LAGI !!!! . Jom grab vivix untuk kesayangan korang supaya lebih sihat sentiasa . apa kelebihan VIVIX nie πŸ’πŸ‡ πŸ‡ melindungi dan membaiki sellular DNA πŸ‡ memberi impak positif kpd pengawalan genetik πŸ‡ membantu memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak πŸ‡ amat sesuai diambil oleh mereka yg selesai menjalani rawatan kemoterapi πŸ‡ membantu mengembalikn keremajaan anda πŸ‡ sesuai utk mereka yg menghidap diabetes . ape yang best grab time PROMO nie . FREE MEMBERSHIP . FREE POSTAGE . BERBALOIKAN !!! SHOP NOW ! ! www.wasap.my/60123360620 . #shaklee #shakleemurah #shakleekl #youth #youthshaklee #youthskincare #coqtrolplus #vivix #lecithin #omega #jantung #kanser #cancer #shakleeampang #gla #vitaminc #vitamine #esp #herbalblend #ampang #alfalfa #carotomax #herblax #kurus #cantik #chewablevitaminc #jerawat #moodrepublic #hfmd #ajimaura

1 0 Aug 20, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.