Instagram media viewer

Information related to #baju

LAUNCHING LOFFA SUIT 😍🎉 . RM119 FREE POSTAGE . =========================== SEBAB UOLS PASTI TERTARIK DGN LOFFA SUIT =========================== . ✔ DIPERBUAT DRPD MATERIAL PRINTED COMO CREPE - dgr namanya sudah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi.. Dgn alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas, sgt selesa.. Tak rasa melekit ! Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. . ✔ DIHIASI DGN CORAK RANTING YG "RARE" - X lengkap rasanya kalau x hiaskan corak yg best2 utk uol! Corak ni susah ditemui tau.. . ✔ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran kami adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst suka.. Smpai kwn2 opis puji2 uols tau.. . ✔ NURSING FRIENDLY - Sis faham ramai mummies2 nak bergaya juga g keja, kalau yg bresfeed mummy pun sesuai gayakan.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. . ✔ 8 WARNA CANTIK & LETUPS - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. Dh ramai sgt ni WhatsApp Sis nk orderr.. Terpandangkan corak nye saja dh RAMBANG MATA ! . ✔ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot mummies pun boleh bergaya tau g keja.. SO SWEET uol 😉 . ✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang utk uol.. . [ POSTAGE BERMULA 2hb - 3hb OKTOBER ] . Jom WhatsApp Sis cecepat, grab sebelum sold out okayyy 😊👌 . 📱 WhatsApp / Klik link order di Bio : +60132712769 (Admin Elly) +60132712769 (Admin Elly) +60132712769 (Admin Elly) . . #viral #sayajual #bazaar #fashion #fashiongram #style #like4like #sabah #sarawak #selangor #fashionista #tops #bajukurung #instastyle #instafashion #outfitpost #madeenaheejab #fashiondiaries #shopping #lokalah #blouse #tunic #longtop #igshop #baju #hijabistamag #igers #bajukurung #muslimwear #hijabista

0 0 Sep 26, 2017

WST 18781 White Stripe Slit Trousers Price : Rp. 190.000  Fabric Silk Polyester Medium Light Material, Low Elastic, Quality*** Slit Button Size S.M.L in cm Elastic Waist, Length (100,101,102) #ootdindo #ootdindonesia #womanfashion #fashionwanita #bajumurah #jualbaju #bajufashion #ootdindo #ootd #ootd👗 #bajumurahbanget #baju #bajuatasan #tanktopmurah #tanktop #onlineshopping #onlineshop #rok #rokmini #rokmurah #gaun #dress #gaunmurah #kemeja #kemejacewek #kemejamurah #kalung #kalungmurah #perhiasan #accessories

0 0 Sep 26, 2017

Lieqsa Plain Casual Big Blouse 149.000 XXXL, XXL Warna Choco (White), Navy, dan Red (kiri ke kanan) . Size XXL : Lingkar dada 118 cm, Lebar bahu 42 cm, Panjang lengan 18 cm, Lingkar lengan 58 cm, Panjang 70 cm, Lingkar pinggang 120 cm Size XXXL : Lingkar dada 120 cm, Lebar bahu 43 cm, Panjang lengan 18 cm, Lingkar lengan 60 cm, Panjang 70 cm, Lingkar pinggang 122 cm Bahan Crepe Kombinasi Brukat 1 Resleting belakang . . FOR PRICE/ORDER?⤵ 💬BBM:D29B327B 💬WA:081919263948 . #vboutiquebkkshop #jualanbigsize #jualbajubigsizemurah #bajubigsize #dressbigsize #plussize #plussizefashion #plussizeootd #plussizeasian #firsthand #bajumurahbanget #trustedseller #trustedolshop #fashion #fashionbangkok #bangkok #bangkokfashion #resellerwelcome #dropshipwelcome #trusted #trustedonlineshop #bajujumbo #baju #bajujumbomurah

0 0 Sep 26, 2017

--- MENERIMA TUKAR SIZE --- SIZE KEBESARAN / KEKECILAN = TUKAR SIZE dengan syarat : - laporan paling lama 2 hari setelah barang sampai. - buyer / customer tanggung ongkir balik pengiriman. - baju masih dalam kondisi bagus ok seperti saat barang datang. - label merek baju tidak di copot. bahan : OXFORD Estimasi ukuran : - M ( 50 lebar x 70 panjang ) - L ( 52 lebar x 72 panjang ) - XL ( 54 lebar x 74 panjang ) note : - Silahkan tanya dulu model dan size yang anda inginkan sebelum order ,untuk menghindari kekosongan stock . - Size , warna , dan bentuk di gambar sesuai 100% dengan keadaan asli . - Bahan Halus & tidak kasar. untuk info lebih tentang produk , reseler ,atau dll. cp: LINE dan WA : 081348491073 . Harga Rp 125.000 #kemeja #kemejakerja #kemejamurah #kemejaflanel #kemejacowok #kemejakeren #kemejadistro #kemejapria #pakaian #pakaianpria #fashion #fashionpria #clothing #clothingline #apparel #haikalsaysdenim #jual #jualkemeja #jualbaju #baju #bajukemeja #belanja #belanjaonline #olshop #onlineshop #bisnisonline #bisnishaikal #bestseller

1 0 Sep 26, 2017

Slicca Blouse Harga : 117.000 Available in Navy, Black Material : Katun Ld : 86cm Length : 69cm #outfitindo #dressmurah #bajupolosmurah #baju #shirt #dresspendek #dresscantik #bajusantai #palembang #jakarta #bandung #surabaya #dressrok #outfitoftheday #bajupendek

0 0 Sep 26, 2017

🌌DAILY FEVER🌌 . Available READY STOCK and PREORDER _________________________ ◽ Item code : MC 12 ◽ Color : Light Brown ◽Size available : M-4XL ◽ Material : PU Leather ◽Style : Jacket/Popular Youth ◽Pattern : Solid Color _________________________ ◽Price : RM 60.00 only _________________________ 📲 Whatsapp to order +6018-4624090 _________________________ #simplicitywear #justkeepitsimple #baju #bajumurah #bajumurahmalaysia #simple #bajusimple #bajuwanita #bajuwanitamalaysia #onlineshop #bajukorea #readystockimport #bajulelaki #bajulelakimurah #bajulelakimurahmalaysia #cardigan #cardiganmurah #cardiganmurahmalaysia #barangimport #dressimport #dresskorea #dressmurah #dressmurahmalaysia #topquality #sayajualmurah #bukanbiasabiasa

0 0 Sep 26, 2017
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.