Instagram media viewer

Information related to #bangi

Alhamdulilah lulus loan 10k 💎💎 customer doctor 👩‍⚕️ tq doctor 👩‍⚕️ sudi buat loan dengan #loanbyiena kerjasama dari doctor amat memudahkan proses loan ni 😍😍 Kelayakan memohon ✍🏻 💎Gaji melalui bank 💎 kerajaan,swata,pencen,socso 💎 bekerja 1bulan ke atas layak mohon ✅ blacklist ctos/ccris/ptptn/singer boleh mohon ✅ ada loan disyarikat kami boleh bantu anda utk dpt loan baru ☑️LOAN ANDA LULUS KAMI SEDIAKAN AGREMENT UNTUK ANDA Jika berminat nak apply ❗️❗️boleh ws iena terus sekarang 📞 010-2202321 💌 ienaalann yahoo.com.my 📍KL📍SLGR📍MELAKA📍PAHANG📍SEREMBAN #loanbyiena #loanonline #personalloans #loanmudahlulus #astoria #dramasangat #pinjamanonline #pinjamansementara #bangi #kajang #fatzura

2 1 Sep 25, 2018

TAUHU BEGEDIL MAKAN DENGAN NASI PANAS PANAS 🔥🔥 . Thank you for your support dear customer ❤️ . . Nak Rasa Air Tangan Anak Anak ‘KING OF CHEF’ DCW? Jom Whatsapp Untuk Order Sekarang! Ada Pelbagai Menu Yang Sangat Menyelerakan Tekak Kita Ni 🤭 . Submit order with full payment atleast 2 hari sebelum penghantaran. Kami Utamakan Qualiti sebab itu permintaan sangat sangat tinggi & Perlu ‘Q’ Order korang kat kitchen. . . whatsapp 0107666700 atau boleh klik link di bio

1 1 Sep 25, 2018

Its HERE! . New Omg Mascara Sixsay edition! . . Open for agents! . modal serendah RM120 aje ❤️ . . untung lumayan! . . Wasap +60132099431/klik link di bio . . #omg #mascara #maskara #mascaraomg #omgmascara #omgmascaraputrajaya #omgmascarabangi #agentwantedmalaysia #agendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajual #bazarpaknil #vendorputrajaya #putrajaya #bangi #bulumata #bulumatapalsu #syokmascara #omgsixsay #mascaraomgsixsay

1 0 Sep 25, 2018

🎊Suprise Bouquet Bangi🎊 25/9/2018 hari ni hakak ke Sapura Brake Technologies jumpa dengan En Mohd Rahmat.. suprise kali ni lain sikit taw... Cik Ainun Matta nak buat suprise untuk memberi semangat kepada Tunangnya💞 ============================= 👉Alhamdulilah dan Terima Kasih Order di Suprise Bouquet Bangi 😘 👉Yang ingin kn Bouquet Harga berbaloi baloi blh whatsapp hakak okeyy 😉 Tekan aje link di bawah ni👇👇 www.wasap.my/60197146018 www.wasap.my/60197146018 #HappyBirthday #Anniversary #Happyteachersday #Happymothersday #untukygtersayangSuprise #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #bouquetmurah #coklatmurah #supreme #suprisekajangmurah #surprisebox #suprisecoklatbangi #suprisebirthday #bouquetbangi #bouquetkajang #bouquetcoklat #candybouquet #coklatbouquet #bangi #komunitibangi #komunitikajang #sekyen7 #seksyen8 #viralbangi #viralkajang #onlinebangi #onlinebisnezbangi #viralselangor

8 0 Sep 25, 2018

Loose Item SBS yang terdapat dalam Set Skincare Syma Beauty. _ 🍀Memutih & Merawat Secara Luaran🍀 _ 1. Beauty Soap - 50g 2. Day Cream - 5g 3. Night Cream - 5g / 10g 4. Miracler Toner - 30ml / 60ml 5. Magical Serum (aloe vera extract) - 10ml 6. Miracle Serum (gold dust) - 15ml _ _ #sayajual #skincare #putih #gebugebas #symabeauty #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #petalingjaya #ipoh #bangi #shahalam #cheras #kajang #flawless #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #onlineshop #shopping #bazaar #kualalumpur #like4like #likeforfollow #terapiinstagram #original

5 0 Sep 25, 2018

Its HERE! . New Omg Mascara Sixsay edition! . . Siap ada castor oil dan aloe vera oil. Wahh makin lentik dan galak la bulu mata uols pasni 😍 . Kalah la Che Ta 🤣 . RM29/piece pos +RM8 sem . . Wasap +60132099431/klik link di bio . . #omg #mascara #maskara #mascaraomg #omgmascara #omgmascaraputrajaya #omgmascarabangi #agentwantedmalaysia #agendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajual #bazarpaknil #vendorputrajaya #putrajaya #bangi #bulumata #bulumatapalsu #syokmascara #omgsixsay #mascaraomgsixsay

1 0 Sep 25, 2018

Thank bro percayakan service dari Kami fzrepairiphone😊 Bro ni repeat kali kedua,Kali ni tukar Battery pulak. Terbaik bro 👍 . Tekan terus link di bio fzrepairiphone untuk book slot repair. . Kami repair face to face area anda(Cod repair) Area Selangor . Kami boleh repair di mana2 terutama di kedai makan area anda. Sebelum tu kene set oppointment dulu ye.. . 📞Whatsapp / Message : 🤙🏿+60172308656 / 0192641032 🔴tekan terus link di bio fzrepairiphone. . #repairiphone #iphone #iphonerosak #baikiphonemurah #repairiphoneputrajaya #repairiphoneserdang #repairiphonekajang #repairiphonecheras #repairiphonebangi #repairiphonekl #repairiphonemurah #selangor #repairiphoneselangor #kajang #bangi #kptmbangi #gmibangi #unitenbangi #ukmbangi #iuklbangi #upm #Serdang #puchong #cheras #semenyih #nilai #bandarseriputra #cyberjaya #petalingjaya #putrajaya

13 0 Sep 25, 2018

🍀LOOSE ITEM IN SET SKINCARE SBS🍀 _ FUNGSI 1. SYMA BEAUTY SOAP - 50G • RM 23 (sm)/(ss) • Adalah sabun yg dikhususkan utk mereka yg mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, parut, berpori dan sebagainya. Sabun ni dpt mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan segar, bermaya, gebu, awet muda & bercahaya. _ 2. SYMA DAY CREAM, SPF35 - 5G • RM 23 (sm)/(ss) • Untuk penggunaan pd waktu siang & mlm. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pd kulit wajah disamping membekalkan nutrient yg diperlukan oleh kulit. Kandungan SPF 35 menghindarkan kulit dari terdedah kpd sinaran matahari yg berlebihan. Bahan aktif yg terkandung didlm krim ini dpt membantu menghilangkan masalah kulit wajah. _ 3. SYMA NIGHT CREAM . 📌5G - RM 23 (sm)/(ss) 📌10G - RM 47 (sm) / RM 50 (ss) • Terdiri drpd bahan2 aktif yg diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yg terkandung dpt mengatasi masalah kulit muka yg serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri. Kulit wajah akan lbh terpelihara, awet muda, gebu & berseri. _ 4. MIRACLE TONER 📌30 ML - RM 15 (sm)/(ss) 📌60 ML - RM 25 (sm)/(ss) • Membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan & melembutkan kulit wajah. • Sesuai utk semua jenis kulit. _ 5. MAGICAL SERUM - 10 ML • RM 25 (sm)/(ss) • Kecutkan jerawat besar / biji2 kecil berpasir. • Parut jerawat / muka berlubang / berkawah / berlopak. • Pori-pori terbuka kecil / besar. • Kulit sensitif • Kulit berminyak • Kulit 'SUNBURN' / kulit gelap menjadi cerah sekata. • Ekstrak Aloe Vera & Alpha Arbutin. ~ Say bye bye jerawat😍 ~ Say hye kulit flawless!❤ _ Untuk tahu detail produk/order, terus whatsapp ke 013-4344208 (KLIK LINK DI BIO) _ _ #sayajual #skincare #putih #gebugebas #symabeauty #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #petalingjaya #ipoh #bangi #shahalam #cheras #kajang #flawless #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #onlineshop #shopping #bazaar #kualalumpur #like4like #likeforfollow #terapiinstagram #original

6 0 Sep 25, 2018

Next beginner's baking class #sugarbytesbyazurabakingclass Tarikh: 17/10/2018 (Rabu) Masa: 10am - 4pm hingga habis Lokasi: 40027, Persiaran Rahmat, Kg Teras Jernang, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor. Landmark: 5-10 minit dari Tol Bangi, Bangi Gateway, OSTIA Bangi, Kolej Polytech Mara, UKM. Fee: RM180 per person Congo bars Kek pisang moist Marble butter cake Sour cream butter cake FULL PAYMENT (immediate) to secure your seat pls. WA dan perkenalkan NAMA jika berminat. Klik je contact no. saya ada di profile IG. Terima kasih ☺ #bakingclassbangi #kelasbuatkek #kelasbakingbangi #bakerselangor #bakingclassjakarta #bakerbangi #bakingclass #kelasroti #kelaskek #bangi

15 0 Sep 25, 2018

MALAM 🌸 . Selamat malam semua . Ada yang plan nak buat majlis ke? Mari wasap kita 😁 . 👇Follow IG sewakhemahmurah.eksklusif . 📲 www.wasap.my/60143878791 . ☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1 . Open 24/7 ⏰ . 👍 Like page FB Sewakhemahmurah.eksklusif . #sewakhemahmurah #cheras #kajang #kepong #sewakhemahmuraheksklusif #selangor #kualalumpur #balakong #hululangat #ampang #sungailong #bandartunrazak #cherasperdana #bandarpermaisuri #bangi #malaysia #sgbesi #bandarmahkotacheras #bandartunhusseinonn #putrajaya #khemahmurah #transparentcanopy #kateringkahwin #chiavarichair #wedding #mua #eksklusif #kahwinmalaysia

4 0 Sep 25, 2018

As salam, New addition to the family. Introducing rompers and pajamas😍😍😍 Carter inspired. Esok kita update ready stock dan harga..so tunggu.. #bajubabymalaysia #bajubabymurah #bandarseriputra #bangilama #bangiavenue #bangi #rompersmalaysia #bajubaby #selangor #kualapilah #cyberjaya

2 0 Sep 25, 2018

Hat dok gatai time dtg menses tu..teegaru2 tak senang duduk tu..segan nak lalu kot depan kawan,bau hanyir lak tu..meh guna PERAWAN WASH by JAMU NENEK..settle masalah.. #putrajaya # #kajang # #bangi # #serdang # #semenyih # http://www.wasap.my/60196072706

1 0 Sep 25, 2018

Apa target 2018 anda? . 👉lose weight & fat .. 👉gain muscle .. 👉healthy lifestyle .. . Apa pun target anda ,, jom click link di bio ig zainab sekarang untuk detail pendaftaran you can lose weight from home sesi oktober😍 . . #kurussihatmenawan #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . Coach Zainab - 0173334681 . Total lost 40kg .. sejak join program ,alhamdulillah period mula dtg setiap bulan .. bila jalan laju dada dah tak sakit .. dah tak pernah kena cramp simpul biawak ..hidung berdarah jarang kena .. bila berdiri atau duduk lama tumit dah tak sakit .. dah tak pernah kena letop pinggang yg tak boleh bergerak .. . #zainab_abdulrashid #sihatbonusnyakurus #eatclean #wowbodytransformation #weigtlossprogramme #fatloss #nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #alamatnyacinta #azamkurus2018 #jubahbesar #healthylifestyle #plussizefashion #tudungbawal #butikbangisentral #kualalumpur #bangi #putrajaya #jalanjalancarimakan #ootdfashion #shoppingonline #shahalam

7 1 Sep 25, 2018

MALAM 🌸 . Selamat malam semua . Ada yang plan nak buat majlis ke? Mari wasap kita 😁 . 👇Follow IG sewakhemahmurah.eksklusif . 📲 www.wasap.my/60143878791 . ☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1 . Open 24/7 ⏰ . 👍 Like page FB Sewakhemahmurah.eksklusif . #sewakhemahmurah #cheras #kajang #kepong #sewakhemahmuraheksklusif #selangor #kualalumpur #balakong #hululangat #ampang #sungailong #bandartunrazak #cherasperdana #bandarpermaisuri #bangi #malaysia #sgbesi #bandarmahkotacheras #bandartunhusseinonn #putrajaya #khemahmurah #transparentcanopy #kateringkahwin #chiavarichair #wedding #mua #eksklusif #kahwinmalaysia

3 0 Sep 25, 2018

🔴 BANDANA - HANK 🔴 Hot Selling Wallet |HERSCHEL WALLET| Ready Stock| . . 🔥Packaging sangat EXCLUSIVE 🔥Quality terbaik . 🔥Siap Kotak & Plastik Brand HERSCHEL 🔥Postage Kami Tanggung 🔥Limited Stock . . 💰RM60.00 sahaja with box 💰RM55.00 sahaja no box . . 📲 Whatsapp / DM Now : 0165163216 0165163216 0165163216 #walletmurah #bazarpaknil #giftmurah #hadiah #shahalam #subangjaya #uitm #uniten #unikl #kuptm #unisel #unimap #uum #ipoh #bangi #dompetmurah #herschelwallet #walletmurah #walletmalaysia #gift #herschelwalletmalaysia #blackhank #herschelsupply #herschelsupplymalaysia #bandanahanks

7 0 Sep 25, 2018

New Omg Mascara Sixsay edition! . . ❤️Mudah digunakan ❤️Efek bulu mata palsu ❤️Waterproof ❤️Mudah dicuci ❤️Mata tak panda ❤️Ada castor oil dan aloe vera oil untuk panjangkan dan lebatkan bulumata . . RM29/piece . pos +RM8sem . . Wasap +60132099431/klik link di bio . . #omg #mascara #maskara #mascaraomg #omgmascara #omgmascaraputrajaya #omgmascarabangi #agentwantedmalaysia #agendiperlukan #stokisdiperlukan #sayajual #bazarpaknil #vendorputrajaya #putrajaya #bangi #bulumata #bulumatapalsu #syokmascara #omgsixsay #mascaraomgsixsay

2 0 Sep 25, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.