Instagram media viewer

Information related to #basic

Essa blusa com detalhe em pérolas Maravilhosa!🌸 O Básico também é chic ☘😊 . . . . Apenas 22,00 📍📝 #moda #blusafeminina #Loja #vestuário #bêamore #basic #apaixonada

0 0 Jan 23, 2018

One word. Three letters. Say it and I am yours 😂 #Chu #perthfood #caffeine #hydepark #basic #perthection

4 0 Jan 23, 2018

I needed to post some basic shit cuz all the normies out there like basic shit #basic #shit #kys #normies #memes #mememonday #turtles #downmeme #antnoise #kachow #kerchew #paulblart #plapblap

1 0 Jan 23, 2018

CALLING FOR #SATIN LOVER!!!! . Boringkan selalu pakai #shawl dari #material yang sama,,mesti orang kat tepi pun ingat kita tak ada taste keeeee?? Heyyy mana boleh mcm ni.. sis kan in trend, semua benda baru keluar,, sis mesti terus grab cepat-cepat! . Haaaaa….. ini lah peluangnya untuk sekali lagi jadi yang terawal dapatkan shawl terbahru dari Bella Ammara. Kali ni kak #Belle guna material lain dari selalu. #Premium #Satin yang sangatlahhh cantik, Nampak #luxury sangat bila pakai tauuu. . Korang tahu tak #AishaShawl ni sangat special sebab menggunakan high #quality premium satin yang sangat #exclusive. Material ni tak jarang, mudah lahh teramat sangat nak iron. Alahaiiii #effortless nya. . Walaupun material ni lembut, tapi sangat mudah untuk terbentuk. Helokk je bila sis pakai. Ehhh cantiknya awak paaki Aisha Shawl niiiiiiii. . Aisha Shawl ni #basic shawl yang ada curve di dibahagian tepi. Ok, mesti ramai yang nak tahu knpa kena ada curve pada shawl ni dan cuma satu bahagian, cutting curve ni lahhh buat shawl korang extra flair, cantikkk saja goyang tepi tu tau. . Shawl mcm ni kan, bagi Kak Belle sesuai kalau korang nak pakai masa dating dengan en.suami time malam-malam, senyum je org tu tengok sis pakai tudung cantik. . Pastu dia cakap, awak beli kat mana tudung ni? Beli lah semua colour, abang sukaa lah sayang pakai shawl mcm ni . Ehh jangan risau, bagi tahu en.suami korang yang ada banyak cara untuk purchase #AlishaShawl Bella Ammara ni ya. • Authorize Dropship Bella Ammara #stokin #handsock #purdah #hijabista #belladelly #ariana #ariani #mawarfareeda #mawar #tudungaina #aina #comel

2 0 Jan 23, 2018

You my thug, I can't lie you my lil baby 🍑🔪 #thick #basic #heartless #loveisposion #youngboy #like4like #followforfollow

15 0 Jan 23, 2018

CALLING FOR #SATIN LOVER!!!! . Boringkan selalu pakai #shawl dari #material yang sama,,mesti orang kat tepi pun ingat kita tak ada taste keeeee?? Heyyy mana boleh mcm ni.. sis kan in trend, semua benda baru keluar,, sis mesti terus grab cepat-cepat! . Haaaaa….. ini lah peluangnya untuk sekali lagi jadi yang terawal dapatkan shawl terbahru dari Bella Ammara. Kali ni kak #Belle guna material lain dari selalu. #Premium #Satin yang sangatlahhh cantik, Nampak #luxury sangat bila pakai tauuu. . Korang tahu tak #AishaShawl ni sangat special sebab menggunakan high #quality premium satin yang sangat #exclusive. Material ni tak jarang, mudah lahh teramat sangat nak iron. Alahaiiii #effortless nya. . Walaupun material ni lembut, tapi sangat mudah untuk terbentuk. Helokk je bila sis pakai. Ehhh cantiknya awak paaki Aisha Shawl niiiiiiii. . Aisha Shawl ni #basic shawl yang ada curve di dibahagian tepi. Ok, mesti ramai yang nak tahu knpa kena ada curve pada shawl ni dan cuma satu bahagian, cutting curve ni lahhh buat shawl korang extra flair, cantikkk saja goyang tepi tu tau. . Shawl mcm ni kan, bagi Kak Belle sesuai kalau korang nak pakai masa dating dengan en.suami time malam-malam, senyum je org tu tengok sis pakai tudung cantik. . Pastu dia cakap, awak beli kat mana tudung ni? Beli lah semua colour, abang sukaa lah sayang pakai shawl mcm ni . Ehh jangan risau, bagi tahu en.suami korang yang ada banyak cara untuk purchase #AlishaShawl Bella Ammara ni ya. • Authorize Dropship Bella Ammara #stokin #handsock #purdah #hijabista #belladelly #ariana #ariani #mawarfareeda #mawar #tudungaina #aina #comel

2 0 Jan 23, 2018

My new hoe and my old hoe in the same pic!!!😮😮 #newbeginnings #basic #4doorsformorewhores #chevy #tahoe #2and4wd

2 0 Jan 23, 2018

And to think I got this dress from Amazon for $16.99! You gotta swipe to check out the great neckline and other photos of this wonderful find!! This dress is so « all body type » and « all-age » friendly!! Nice draping too! And the color—this taupe! I’ll be wearing this one into the warm weather!!! #dresses #greatfashionfinds #affordablefashion #over50style #over60style #basic #amazonfinds #amazonprime #iwillwearwhatilike

4 0 Jan 23, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.