Instagram media viewer

Information related to #bibirberdarah

Risau bibir mengelupas?. Walaupun dah minum air bergelen-gelen tapi bibir tetap kering. Rasa tak selesa kan? . Selalunya apa yang uolls buat untuk atasi masalah ni. Boleh share dengan kak El dan sahabat2 yang lain tak? . Mana la tau ada petua korang yang boleh dimanfaat kan. Dapat pahala berterusan tau 😊. In syaa Allah.

15 2 Oct 15, 2018

Kenapa madu? . Dalam banyak banyak madu....madu apa orang perempuan paling benci? Jengg jengg jenggg...tapi kalau madu asli ni lelaki perempuan mesti suka 🍯 . Selain daripada makan, madu ni juga sangat sangat bagus untuk kulit kita. Madu akan buatkan kulit kita lembut especially untuk bibir kita. . Madu ni juga salah satu petua untuk dapatkan bibir natural merah. Uolls boleh letak madu pada bibir setiap malam waktu tidur dan amalkan setiap hari. Confirm natural merah gituuuuu. . Sis menggunakan madu asli untuk lip scrub yang akan buatkan bibir uolls super moist dan senang untuk menanggalkan kulit mati pada bibir. . Jangan risau, all 100% natural ingredient tanpa ada sebarang bahan tambahan chemical. Kata pun natural beauty product, mesti lah semuanya natural uolls 🍃 . Okay uolls nak kulit super soft dan bibir cantik boleh grab lip scrub dan juga coffee scrub ya 🍯 . #lipscrub #lippolish #sayajuallipscrub #sayajuallipbalm #thesisterbean #sayajualmurah #bibirhitam #bibirgelap #bibirkering #bibirmerekah #bibirpucat #bibirberdarah #bibir #organic #madu #kelebihanmadu #kebaikanmadu #organicskincaremalaysia #organicskincare #lipscrubmalaysia #lipbalmmalaysia #organicmalaysia #sayajual #salemalaysia #promomalaysia #byfrrhfdzl

34 0 Oct 12, 2018

SISTHO LIPMATTE . 👄 Tidak merekah dibibir 👄 Tidak melekit 👄 Sangat pigmented 👄 Tidak menghitamkan bibir 👄 Tidak mengelupaskan bibir 👄 Tidak mengeringkan bibir 👄 Meresap elok pada bibir 👄 Memberi kesan gebu seakan baldu 👄 Tampak bibir lebih penuh dan menawan 👄 Mudah ditanggalkan 👄 Tidak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bila bersentuhan dengan bibir 👄 Bau honey dew yang sangat wangi dan tenang

3 1 Oct 6, 2018

Sistho lipmatte code baby muah ni warnanya natural. Sesuai sangat untuk remaja dan wanita yang ingin kelihatan natural 😘😘

4 1 Oct 6, 2018

Morning ☀️ Satin lips *SHEA SUGAR SCRUB 👄 . Berfungsi : ✔️Melembut ✔️Menghalus ✔️Mengilatkan bibir ✔️ Kurangkan bibir mengelupas . Tiada lagi bibir Kering mengelupas😍 . Pm❤️Wannys 📲013-4911908 . #sugarscrub #scrubbibir #bellaammarashahalam #lip #lipstick💄 #lipbalm #lipbalms #lipbalmmurah #lipbalmaddict #lipbalmmalaysia #lipbalmlover #bibirmerekah #bibirpucat #bibirberdarah #bibirlembab #bibirkering #drylip #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaysubang #marykaysg #best #murah #

11 0 Oct 9, 2018

Uols jangan tau pakai ja, mesti tau ingredient sistho lipmatte ni juga. Patut pun SISTHO LIPMATTE ni berhantu 👻 . Bahan2 yang digunakan dalam SISTHO LIPMATTE . 💋Paraffinum Liquidum - mineral oil . 💋Rice BranWax - bertindak sebagai vitamin E . 💋Diisostearyl Malate - ejen pelembut kulit yg digunakan dalam lipstik n lipgloss . 💋Titanium Dioxide - kemampuan untuk memantulkan cahaya . 💋Microcrystalline Wax - digunakan untuk membuat lipstik n lipbalm . 💋Isopropyl Titanium Triisostearate (100% safety) - digunakan dalam produk kesihatan n kecantikan yang melibatkan warna n pigmentasi . 💋Tocopheryl Acetate - bertindak mengurangkan pembenrukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan n melindungi darib sinar UV . 💋Ascorbyl Tetraisopalmitate (vitamin C) - bertindak mengurangkan kulit/bibir pecah/merekah, mencerahkan kulit n mengurangkan garis halus kulit . 💋Boron Nitride - membuatkan kulit berseri dari dalam . READY STOCK! .

7 1 Oct 6, 2018

*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT* Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? ✅ Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu. ✅ Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu. ✅ Menghilangkan rekahan pada bibir ✅ Mengurangkan kesan hitam pada bibir ✅ Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah ✅ Melembapkan bibir sepanjang hari ✅ Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri! ✅ Tahan sepanjang hari! ✅ Selepas makan atau minum pun takkan hilang ✅ Ia juga dikatakan mesra-wudhu. ✅ Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir ✅ Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi! ✅ Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah ✅ Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! 😱 Awak macam mana? Nak jadi macam mereka ini atau jadi mereka yang ketinggalan? WhatsApp 017-2304618 #squadmaya #mayashopee #lipmate #lipstick #bibirkering #bibirberdarah

4 0 Oct 5, 2018

Kiss love warna merang terang yang dapat memberi lebih keyakinan kepada si pemakai 😊 .

8 1 Oct 6, 2018

Antara kandungan yg ada dalam faraalipbutter Caramel Mint sampai terlampau ramai yg repeat order. . Olive oil 🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . Jojoba oil 🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman. . Beeswax 🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas. . Sunflower seeds 🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut. #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraahanim #bibirkering #bibirhitam #bibirberdarah

5 0 Oct 11, 2018

Talkative warna seakan oren. Wahhh kaler ni pun sangat lah cantikk. Kalau pakai ni confirm lagi nampak berseri 😍

3 2 Oct 6, 2018

Cantik betul warna baby muah ni❤️ . . Siapa suka make up nude tu memang cantik sangat laaa guna lipmatte sistho code baby muah ni😊 . . Whatsapp +6019 755 8454

6 2 Oct 6, 2018

Lipbalm Colour MamiGojes ON SALE. RM15 je (NP RM19.90)**while stock last. Ada 4 warna cung². Khas untuk merawat pelbagai masalah bibir 👇👇👇 . KERING, MENGGELUPAS, MEREKAH, BERDARAH, LEBAM, HITAM, KUSAM, SENSITIF, ALAH LIPSTICK. Lipbalm ni ada SPF15 & kelembapan yang berpanjangan. . Fast reply : Whatsapp 0143750558 atau dm #lipbalmviral #lipbalmorganik #MamiGojesBrand #produkorganik #PureToCure #mamigojes #wildberrieslipbalm #wildberries #organicskincare #organiclipbalm #lipstick #bibirkusam #bibirberdarah #bibirkering #bibirhitam #bibirsensitif #naturallipsticks #lipmatte #liptint #sephora #mua #organic #natural #makeup #naturalbeauty #naturallips

9 0 Oct 6, 2018

Bulan Oktober paling best sebab ada 15% off diskaun Untuk lip gloss . Naik kan lagi keyakinan diri dengan sapuan lip gloss kat bibir kita👄 . 💗Wannys 📲 013-4911908 . #lipbalm #lipbalms #lipbalmmurah #lipbalmaddict #lipbalmmalaysia #lipbalmlover #bibirmerekah #bibirpucat #bibirberdarah #bibirlembab #bibirkering #drylip #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaysubang #marykaysg #best #murah #

21 1 Oct 10, 2018

Make up simple pun takpe, kalau dah calit sistho lipmatte ni confirm naik seri nya 😊

3 1 Oct 6, 2018

Kenapa SISTHO LIPMATTE wajib ada dalam bag makeup awak? . 💄 Sangat tahan lama walaupun selepas makan dan minum warna lipmatte tetap maintain kat bibir 💄 Tak mengeringkan bibir walaupun setelah dipakai seharian 💄Ada 5 pilihan warna yang sesuai untuk semua makeup look daripada daily look kepada dolly look. 💄Juga boleh dijadikan sebagai blusher, eyeshadow dan corrector. 💄Tidak melekit dan ringan di bibir rasa macam tak pakai apa-apa pun 💄Kepekatan warna yang boleh dikawal sama ada nak light dan soft ataupun full lips dan terus dapat effect bibir yang sangat gebu 💄Senang dicuci menggunakan makeup remover tanpa perlu digosok secara kuat . Sekali korang dah try sistho confirm korang takkan berpaling tadah lagi 💞

4 2 Oct 6, 2018

Hakak hakak yang nak amik anak sekolah ke, nak pi pasar ke takkan lah nak muka nampak pucat jer kan. . Calit jer Sistho code baby muah ni sikit, warna yang sangat natural. So takda lah nampak pucat jer tau. 😊

9 1 Oct 6, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.