Instagram media viewer

Information related to #bibirkering

Bila dah asyik pakai lipstick, bibir kita pun perlu dirawat jugak. Bila tak dijaga elok, sebabtu la ada lingkaran bibir gelap, bibir kering, merekah tu. Sugarbelle Cotton Candy Lipscrub 🍭 Price: RM15 Postage SM RM8, SS RM11 Helps to: 🍬 Remove dead skin cells 🍬 Soften and moisturize lips 🍬 Prevent from dry and cracked lips 🍬 Pinkish your lips #lipscrub #scrubbibir #skrubbibir #scrub #skrub #sugarbellelipscrub #sugarbelle #sugarbelleproduct #darklips #bibirkering #bibirhitam #bibirgelap #lipscrubmalaysia #scrubbibirmurah #lipscrubmurah #bibirpink #pinklips

0 0 Jul 16, 2018

Merah bikin abang marah dak gitu kah ?? Adoii bkn bergetar tulang rusuk lagi je mcm ni sekali dgn tulang rusuk cik eifa bergetar jugak ! Hhe😍😍😍😍 . . . Lawa nyaa darling kita pakai code mawar merah raya klasik edition punya. Color merah dia bukan kaler biasa tau mmg luar biasa la warna lipmatte. . . . Tergugat habis iman kita kaum hawa tgk kotak packing lawa bekas packing lagi lawa try calit kat bibir masyaallah tak terkata lagi lagi lawa gojes uolls . . Best nyaa sobella honey lipmatte 4.0 yang terbaru ofkos la . - 🔸 casing customade takde tempat lain. exclusive 🔸 Warna yang limited edition dan tak akan RESTOCK 🔸 Tahan lebih 8 Jam++ 🔸 Mesra wudhuk dan bebas allohol 🔸 Tidak menghitamkan bibir 🔸 Merawat bibir yang merekah 🔸 Dihasilkan dari madu ASLI 🔸 Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu: 🌸 Cocoa Butter 🌸 Pure Honey Extract 🌸 Coconut Oil 🌸 Aloe Vera 🌸 Argan oil 🌸 Collagen . . Special for cuolls !! Warna yang sgt sweet tp bleh buat vogue gojes lawa bila pakai mmg rasa level tahap konfident 200% gituu 😍😍 . . PERINGATAN UNTUK SEMUA WANITA New Edition sangat limited tau gaiss !! - PRICE : 1 SOBELLA LIPMATTE RM38 . . Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #sobellakelantan #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakbibirlawa #nakcantik #naklawa #nakgojes #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #arganoil #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup

2 0 Jul 16, 2018

Kenalkan Sobella Raya Klasik Edition . Dengan 5 colors MENARIK, yang menggoda jiwa si pemakai . Masih mengekalkan formula utama MADU ASLI. Untuk merawat bibir kering dan bibir lebam si pengguna. . Ready stock 1 pcs RM38 1 set RM175 Exc pos, FREGIFT menanti 🎁 . . Wasap 0146993160 0146993160

6 1 Jul 16, 2018

STRESSNYA MUKA ASYIK BERJERAWAT! _ Mana taknya stress, asyik stress je fikir jerawat huhu. Dah dah takyah fikir sangat. Bukan masalah dunia sangat. Kalau satu dua kira okaylah tu. Tapi kan sapa je taknak muka bebas jerawat kan? Ika punn 😆 _ Okay jom ika nak kongsi tips nak bagi kulit flawless. Sediakan bahan bahan berikut: 1) Air 2) Serbuk Kunyit 3) Peti Ais 😜 - Bancuh serbuk kunyit dengan air kemudian letakkan dalam bekas ais untuk dibekukan. Dah beku bah boleh la oleskan kat wajah. Sejuk dan menyegarkan 🌸 _ Mana nak dapat serbuk kunyit ni? Ni ha namanya Face Mask Turmeric. Kalau nak tahu Face Turmeric Mask by The Beauty Hacks ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia menggunakan 100% bahan natural seperti Kunyit, Akar kayu, Vitamin C dan E yang memberi banyak manfaat pada kulit anda. Cuma RM29 (45gram) tahan lebih dari 2 bulan 💛 _ Whatsapp ika 017-829 5891 or klik je link kat bio untuk yang malas nak save number _ Postage RM7 SM | RM11 SS COD available KL & SELANGOR: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. wasap.my/60178295891

1 1 Jul 16, 2018

Even kecewa tapi saya tak boleh berputus asa. Tetiba.hehe. . . Alhamdulillah founder masuk tv #feelgoodshow dalam program support local. . Nak bagitau pasal #faraalipbutter yang semakin hot gitu😊 . Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh whatsapp 0179847547 atau klik link di bio ok😉 . #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #teamkakteh #lipbutter #naturalbeauty #bibirlembap #bibirkering #naturalproduct #produkselebriti #visitmyig #sayajualmurah #mesrasolat #halal #kosmetik #organicproduct #antioxidant #viral #meletop #sayapakai #lipbalm #pelembapbibir #pelembapbibirterbaik #codkualaterengganu #codkualanerus #bazaarpaknil #bazaaronline #promoraya #dramasangat #ntv7

3 0 Jul 16, 2018

Hai awak 😊 . Nah Kak Min belanja sikit adik manis ni ootd dengan lipmatte Fever Glam kod Amour. . Tak terang kaler dia kan. Sekali pandang macam tak pakai lipstick. Sama je dengan warna kulit bibir yang asal. . So kalau awak yang tak suka warna-warna terang tu, boleh la try Amour 💋 . 📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #redblushmy #norafurlabyredblushmy #norafurlamaskara #maskara #calitlentiksampailangit #mvmnorafurla #norafurla #peeloffeyelinerfeverglam #peeloffeyeliner #markereyelinerfeverglam #markereyeliner #ultimateeyelinerfeverglam #ultimateeyeliner #feverglam #lipmattefeverglam #teambeautycasa #mata #bulumalentik #bulumatapalsu #bibircantik #bibirsihat #bibirgelap #bibirkering #sayajual #bazarpaknil #muahebat #MUAMalaysia #maskaraviralnorafurla #maskaramalaysia #maskaraviralmalaysia

4 0 Jul 16, 2018

TESTIMONI B ERL LIPTREATMENT . . . Bentukku kecil Warnaku putih Tapi, walaupun kecil, aku bertekad membantu banyak orang, terutama perempuan di Indonesia Kenapa? Karena dengan izin Allah, aku bisa membuat bibir perempuan Indonesia menjadi Pink Alami Bibir yang hitam akibat sering merokok pun insya Allah akan kujadikan menjadi pink kembali Aku juga bisa membuat bibir perempuan Indonesia menjadi tidak pucat lagi Bibir kering-kering pun bisa menjadi lembab, insya Allah Selain itu, aku juga bisa menjadi nutrisi untuk bibir cantikmu Siapakah aku? Aku adalah B Erl Lip Treatment 😇 Mau kenalan denganku lebih jauh? Boleh hubungi whatsapp aku yaa 085257775141 😍 . . . . . #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalms #lipbalmalami #juallipbalm #juallipbalmmurah #bibir #bibirgelap #bibirlembab #bibirkering #bibircantik #bibirmerah #pemerahbibir #bibirpecah #bibirhitam #bibirpink #maskerbibir #pelembabbibir #bibirpecahpecah #solusimasalahkulit #solusimasalahbibir #produkthebest

7 0 Jul 16, 2018

DARA JELITA, Ibu anak dua pun suka bersobella, tambah bila dah makan banyak kali lipstik masih lagi cantik ❤ . . Ready stock 0146993160 0146993160

5 1 Jul 16, 2018

ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply. 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat. 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir. 💋Bau buah honeydew. 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat. 💋Cepat kering dan meresap. 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #posseluruhmalaysia #feverglamlipmatte #bibir #muamalaysia #ctdk #lipstikmurah #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bazaronline #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteberl #lipmatteviral #lipmatteberlcosmetics #lipmattehalal #lipmattecantik #lipmattejenamasendiri #lipmattemsglow #lipmattebest #lipmatteliquid #lipmattemurahmalaysia #lipmatteaurabeauty #lipmatteelysian #lipmattetahanlama #lipmattedissy #lipmattekilo #lipmattelovers #arsyabeaute

0 0 Jul 16, 2018

assamualaikum... berminat nk dapatkan #sobellalipmatte boleh whtspp ida di www.wassap.my/01125705659 SOBELLA HONEY MATTE NI SANGAT BERBALOI sebab :~ 🌸Beribu jenama lipmatte di dunia ni. 🌸Ada duit pilih je nak murah nak mahal. Yang menjadi persoalan apa yang awak beli berbaloikah dengan apa yang di bayar❓❔❓ Dari segi kualitinya❕ best kah pakai lipmatte sobella❔ Mesra solat kah❓ ✔Cuba dulu baru kutuk² kaw. ✔ Silap hari bulan puji melambung² kansss sampai buang lipmatte international acah² fav uolsss yang di banggakan itu 😝 #Sobella improve formula se gah brand letops di dunia 💓 #sobellaTerengganu 🔸💦 Warna yang limited edition takkan RESTOCK 🔸💦 Tahan lebih 8 Jam++😘 🔸💦 Mesra Solat😘 🔸💦 Murah dan Jimat😍 . Berminat nak dapatkan #Sobella boleh pm ida di www.wassap.my/01126563162 🎀 Rm38 sahaja 💦 Fb: ida fatiara 🎀 IG : SobellaHoney17 #Sobella #sobellaTerengganu #teammyralily #bibirgelap #bibirkering #bibirpink #bibirpecahpecah #cantik #gadis #gadiscantik #sobellahoneymatte #matte #lipmatte #komestik #assalamualaikum #sayajualmurah #raya2018

5 1 Jul 16, 2018

Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase. #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual #lipbalm #lipbalmmurah #lipbutterbest #lipbuttermurah #squadhermosa #bibirkering #bibirkusam #bibirmenggelupas #lipstickmalaysia #lipbuttermalaysia #lipbutterorganic #antioxidantlipbutter #bibirmerekah #tipscantik #caramelmint #orchidvanilla #bibircantik #bibirmerah #faraalipbutterbukitdamansara #rahsiacantik #rahsiabibircantik #bibirlembap faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual

1 0 Jul 16, 2018

PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Promosi Hingga 23 Julai 😊

3 1 Jul 16, 2018

Laku keras kaler ni!! Memang jadi idaman setiap kastemer! Ini pun dupe brand mekap omputih. Harga punya lahhhhh jauh beza! Kualiti level level omputeh ai tell yu! Takut lepas beli terus menangis bucu katil mengenangkan duit beribu dah hangus beli barang mekap berjenama! . Hahhh..sekarang ada promo. Budak darjah lima dengan darjah tiga pun boleh beli. 🤤 . 🦄 Harga : RM36 . Siap ada pree gift lagiii! DM atau wasep kakak maanis 0192376345 lelaju! Nanti kakak reply tawww 😘

9 1 Jul 16, 2018

Bila dah asyik pakai lipstick, bibir kita pun perlu dirawat jugak. Bila tak dijaga elok, sebabtu la ada lingkaran bibir gelap, bibir kering, merekah tu. Sugarbelle Cotton Candy Lipscrub 🍭 Price: RM15 Postage SM RM8, SS RM11 Helps to: 🍬 Remove dead skin cells 🍬 Soften and moisturize lips 🍬 Prevent from dry and cracked lips 🍬 Pinkish your lips #lipscrub #scrubbibir #skrubbibir #scrub #skrub #sugarbellelipscrub #sugarbelle #sugarbelleproduct #darklips #bibirkering #bibirhitam #bibirgelap #lipscrubmalaysia #scrubbibirmurah #lipscrubmurah #bibirpink #pinklips

0 0 Jul 16, 2018

ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply. 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat. 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir. 💋Bau buah honeydew. 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat. 💋Cepat kering dan meresap. 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #posseluruhmalaysia #feverglamlipmatte #bibir #muamalaysia #ctdk #lipstikmurah #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bazaronline #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteberl #lipmatteviral #lipmatteberlcosmetics #lipmattehalal #lipmattecantik #lipmattejenamasendiri #lipmattemsglow #lipmattebest #lipmatteliquid #lipmattemurahmalaysia #lipmatteaurabeauty #lipmatteelysian #lipmattetahanlama #lipmattedissy #lipmattekilo #lipmattelovers #arsyabeaute

0 0 Jul 16, 2018

Regrann from farahanimrazak - adek haniiiemmmmmmmm katanya. terima kasih kak iti :) ctdk 💋 jaga bibir baik baik nanti Dato K sayang lebih lebih aummm. . Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah 💋 . Dapatkan sekarang faraalipbutter yang awesome ni: 💄100% organic, Mesra Solat 💄Approved by KKM 💄Merawat bibir kering & bermasalah 💄RM 55 excludes postage 💄2 flavours : CARAMEL MINT 💚 & ORCHID VANILLA 💜 . Whatsapp 011 3751 6104 now or click link on profile to purchase. #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual #lipbalm #lipbalmmurah #lipbutterbest #lipbuttermurah #squadhermosa #bibirkering #bibirkusam #bibirmenggelupas #lipstickmalaysia #lipbuttermalaysia #lipbutterorganic #antioxidantlipbutter #bibirmerekah #tipscantik #caramelmint #orchidvanilla #bibircantik #bibirmerah #faraalipbutterbukitdamansara #rahsiacantik #rahsiabibircantik #bibirlembap faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterpaka #faraalipbutterkerteh #faraalipbutterdungun #lipbutter #sayajual

2 0 Jul 16, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.