Instagram media viewer

Information related to #bibirkering

YAYYY ALHAMDULILLAH, SERONOK SANGAT DAPAT FEEDBACK MACAM NI DARI PENGGUNA FULLSET LIPCARE KAMI 😍 Memang terbukti berkesan dengan menggunakan natural ingredient & homemade process 💯 selamat untuk bibir ! . Honey Lipbalm memang tak berminyak or melekit, sangat sesuai dipakai oleh seluruh peringkat umur, lagipun lipbalm ni tiada color, nak pakai pergi sekolah pun boleh 😘 . Hilang masalah bibir kering ✔ Hilang masalah lingkaran bibir gelap ✔ Hilang masalah bibir kusam ✔ Hilang masalah bibir menggelupas ✔ Hilang masalah bibir hitam/gelap ✔ . Honey Lipscrub : RM10 (can choose flavour) Honey Liptint : RM13 (can choose color) Honey Lipbalm : RM15 . Exclude postage. To order can DM / click link kat bio to whatsapp us👆 or click #ESEFteam untuk contact my dropship & agent too. . #theesefbeauty #sfhoneylipscrub #lipscrubhomemade #homemadelipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #naturallipscrub #lipscrubgombak #lipscrubsungaipetani #lipscrubflavour #tipskecantikan #nakcantik #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #bibirgelap #bibirpinkish #lipscrub10ringgit #lipscrubrm10 #pematahhati #fattzura

5 1 Jan 19, 2018

💄Lipstick yang wajib dimiliki bagi sesiapa yang mahukan bibir yang sihat, segar, lembap, dan merah.💋💋 💄 Masalah bibir kering, merekah, hitam, inshaallah boleh diselesaikan dgn pemakaian yg konsisten. 💄untuk lelaki juga boleh guna 💄Tak kering tak glossy !! Just nice je texture 👍 Bila pakai kat bibir color nya cantik jee" 😍 . "tak nyesal cuba" ((Kalau nak boleh dm okay👌💕🎈)) #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipstickmurahmalaysia #lipstickmurah #wudhukfriendly #natural #bibirkering #bibirgelap #bibirpinkish #bazaarpaknil #bazaaronline #bts #sayajual #sayajualmurah #igshop #makeupartist #instafamous #igshopmurah #faraalipbuttersquad

38 0 Jan 19, 2018

🌸CANDY LIPS BALM🌸 5 BAU 5 PERISA 5 WARNA 5 BAHAN UTAMA Pink - Bau strawberry (Vitamin E) Orange - Bau orange (Vitamin C) Green - Bau apple (Collagen) Red - Bau mix fruit (Aloe Vera) Blue - Bau grape (Argan Oil) KELEBIHAN CANDY LIPS BALM 💋 melembabkan bibir 💋 merawat bibir gelap 💋 merawat bibir kering 💋 lipbase untuk lipstick / lipmatte #testimoni #clb #candylipsbalm #bne #bibir #cantik #puchong #selangor #puchongprima #puchongintan #puchongutama #berbaloi #lips #lipsbalm #lipstick #lipsmate #lipsgloss #liptint #makeup #makeuptutorial #colour #wangi #ootd #onlineshopping #bibirgelap #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirmerah

7 0 Jan 19, 2018

Korang tahu colour ni plg ramai org beli,sebab ianya merupakan 1/1nya colour yang sesuai dijadikan blusher&juga liptint sekaligus... serius nmpk cntik,natural n sweet gtu.... korang nak cuba???? pm kami sekarang!!! ==================================== 💄LA'RICH LIP THERAPY Di formulasi khas untuk semua golongan&sgt sesuai utk mereka yang mempunyai masalah bibir sensitif, kering dan menggelupas. 😍 Sgt sesuai utk mereka yang yang suka kelihatan natural dan "korean look" 😍Mesra wuduk 😍Sesuai utk lelaki,perempuan&juga kanak-kanak 😍Boleh dipakai 24jam 😍Bersifat water based 🌺Kandungan dan fungsi 🐝Madu Merawat bibir kering dan menjadikan bibir kemerahan 💧Argan oil Membuang sel kulit mati 🍀Kolegen Menghaluskan kulit bibir 💊vitamin c&e Mencerahkan bibir dan mencegah bibir kehitaman 🍯VCo Melembabkan bibir 🌵Aloevera Merawat bibir&membantu menukar warna bibir kepada merah muda #merawatbibir #bibirkering #bibirmunggil #lip #larichliptherapy #jimat #tahanlama #merawatbibir #korea #muabellaz #hannahdelisha #intannajuwa #kekasihpaksarela #jannanick #dia #dekatkanjarakkita #sitinordiana #ctdk #mayakarin #astro #melodi #tvalhijrah #beritaharian #nona #mahligaicintatv3 #LarichmemangLariss💖

12 1 Jan 19, 2018

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera! Siapa ada bibir kering? Siapa ada bibir kusam dan gelap? Siapa ada bibir selalu berdarah? Jangan risau sis ada penyelesaiannya. 😊 Jom guna the dolly lips scrub. Scrub bibir ni bukan sahaja perempuan guna, lelaki pun boleh tau. Yang mana lelaki yg merokok dan bibir hitam tu boleh la try dan perempuan yang selalu guna lipstick tu boleh try untuk hilangkan sel kulit mati di bibir korang tu supaya tak merekah dan hitam.😘 #lipsscrub #lips #bibikusam #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah #jomrawat #thedollylipscrub #homemadebeautyproduct #organik #natural #onlineshopping #rawatbibir #bibircantik #bibirpink #bibirmenawan #scrubmurah #cod #muar

13 0 Jan 19, 2018

DAH CUBA BARU TAHU . . Hii uolss ✨ alhamdulillah segala feedback kami adalah fresh daripada pengguna temyracle sendiri. . Sebelum ni dengar cakap orang je kan. Why not uolss cuba sendiri keberkesana nyaa 😍 . Lagi satu our new baby 🍑 face scrub siapa cuba mesti nak pakai hari-hari . Temyracle made freshly for you 🍑 . #temyracle #temyraclescrub #temyracleshahalam #temyracleklang #temyracledatukharun #teamfitri #temyracleteamfitri #shahalam #klang #datukharun #dropshipwanted #agentwanted #ajimaura #terapiinstagram #scrubhomemade #scrubhalal #beautyproduct #glowing #parut #jerawat #igshopmalaysia #sunburn #jeragat #bibirkering #bibirhitam #tanganhitam #tangangelap #uitm #unisel #agenttemyracleshahalam

9 0 Jan 19, 2018

. B ERL Lip Treatment Bentuknya yg mungil berbentuk lipstick, membuat b erl lip treatment ini sangat simple dan sangat mudah penggunaannya. Lip treatment ini sangat ringan saat dipakai sehingga nyaman untuk pemakaian sehari-hari bahkan untuk dipakai sebelum tidur. Selain itu, lip treatment ini juga akan memberikan efek warna pink natural pada bibir cantikmu. Yuk simak Manfaat B ERL Lip Treatment : 1. Mencerahkan & melembabkan Bibir 2. Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih 3. Melindungi bibir dari paparan sinar matahari 4. Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat 5. Menyegarkan bibir yang pucat 6. Menjaga elastilitas bibir 7. Menjadikan bibir pink alami 8. Mencegah bibir pecah-pecah 9. Mengangkat sel kulit mati pada bibir 10. Mencegah sariawan Untuk konsultasi & order langsung via whatsapp, klik link di bio yah 😉 #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalms #lipbalmalami #juallipbalm #juallipbalmmurah #bibir #bibirgelap #bibirkering #bibirmerah #bibirpink #bibircantik

1 0 Jan 19, 2018

Everybody has a limit🤒 🤧😡🌡️💉💊 #bibirkering #kusam #jerawatan #flu #radang #batuk #pusing #drop

4 1 Jan 19, 2018

JERAWAT SUSAH NAK TUMBUH . Perasan tak jerawat naik tak pernah stop. Hari ni jerawat baru esok tumbuh lagi jerawat baru . Nahh dengan pemakaian coffee scrub + detox mask InsyaAllah jerawat tu susah nak datang. Kalau datang pun cepat je kecut . So jom lah cuba. Berminat boleh Dm/ws fit yaa 0189624037 . #temyracle #temyraclescrub #temyracleshahalam #temyracleklang #temyracledatukharun #teamfitri #temyracleteamfitri #shahalam #klang #datukharun #dropshipwanted #agentwanted #ajimaura #terapiinstagram #scrubhomemade #scrubhalal #beautyproduct #glowing #parut #jerawat #igshopmalaysia #sunburn #jeragat #bibirkering #bibirhitam #tanganhitam #tangangelap #uitm #unisel #agenttemyracleshahalam

16 0 Jan 19, 2018

Korang tahu colour ni plg ramai org beli,sebab ianya merupakan 1/1nya colour yang sesuai dijadikan blusher&juga liptint sekaligus... serius nmpk cntik,natural n sweet gtu.... korang nak cuba???? pm kami sekarang!!! ==================================== 💄LA'RICH LIP THERAPY Di formulasi khas untuk semua golongan&sgt sesuai utk mereka yang mempunyai masalah bibir sensitif, kering dan menggelupas. 😍 Sgt sesuai utk mereka yang yang suka kelihatan natural dan "korean look" 😍Mesra wuduk 😍Sesuai utk lelaki,perempuan&juga kanak-kanak 😍Boleh dipakai 24jam 😍Bersifat water based 🌺Kandungan dan fungsi 🐝Madu Merawat bibir kering dan menjadikan bibir kemerahan 💧Argan oil Membuang sel kulit mati 🍀Kolegen Menghaluskan kulit bibir 💊vitamin c&e Mencerahkan bibir dan mencegah bibir kehitaman 🍯VCo Melembabkan bibir 🌵Aloevera Merawat bibir&membantu menukar warna bibir kepada merah muda #lip #merawatbibir #jimat #tahanlama #muabellaz #neelofa #hannadelisha #aydajebat #jannanick #mirafilzah #noradanish #sitinordiana #ctdk #kekasihpaksarela #mahligaicintatv3 #missfazura #fattahaminz #laudyacynthiabella #larichliptherapy #bibircantik #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirmunggil #dia #melodi #tvalhijrah

14 0 Jan 19, 2018

RAHSIA BIBIR MERAH DAN LEMBUT !! 👇👇 . Memiliki bibir yg cantik, merah bak delima dan lembut menjadi idaman setiap wanita. Keyakinan diri pun bertambah bila bibir kelihatan cantik 😍 tapi tak ramai yg mengambil berat tentang penjagaan bibir. Bibir juga perlukan penjagaan yg rapi barulah kelihatan cantik. Ramai yg berpendapat, nak bibir cantik, calit je lipstick yg bermacam warna tu 😱 oops, salah tu 🙅 . Penggunaan lipstick lah yg menyebabkan bibir menjadi merekah, gelap dan kering. Kandungan bahan kimia dlm lipstick punca bibir jadi gelap ye. Kalau yg lelaki pula mungkin sebab merokok 🙊 . So, utk rawat bibir, kita kenalah scrub bibir ni. Sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu. Fungsi scrub adalah utk menanggalkan sel-sel kulit mati pada bibir. Menjadikan bibir lebih lembut, kemerah-merahan, tidak kering dan tidak merekah lagi. Bila calit lipstick lagi cantik, lipstick pun tahan lama. . Lip Scrub ni bukan sahaja utk perempuan, lelaki pun boleh pakai. Yelaa, takkan perempuan je nak bibir lembut, lelaki pun nak juga, kan 😄 harga lip scrub ni berbaloi sangat, hanya RM23 je uolls, nak beli utk satu family pun boleh hehe 😁 ada 3 pilihan flavors lip scrub 😍 kalau tertelan lip scrub ni selamat je sebab ianya organik 💞 . Kalau dah berkenan tu boleh laa terus whatsapp aisyah ye 📲 0148179050 atau tekan link di bio 😘 . TEMYRACLE .. SAYA MESTI CARI !! . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubhomemadeno1malaysia #scrubmurah #teamnabila #teamtemyracle #homemade #natural #organic #jerawat #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirgelap #cantiktanpakimia #lipscrubtemyracle #codkotabharu #kotabharu #bazarpaknil #neelofa #uitm #sayajualtemyracle

16 0 Jan 19, 2018

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ **BEST SELLING** EVETE NATURALS LEMON GINGER LIP BALM Size: 5 gram Yang terbaik dari alam, dihadirkan dalam bentuk yang praktis. The best from nature, in a stick! 100% natural. Sering merasa kesal karena lipstik yang diaplikasikan jadi kelihatan jelek karena bibir kering dan pecah-pecah? Atau setelah pakai lipstick matte, bibir jadi kelihatan kering? Coba aplikasikan dulu lip balm Evete Naturals malam hari sebelum tidur atau sebelum memakai lipstik. Lip balm Evete Naturals ini creamy dan melembapkan tapi terasa ringan dan tidak greasy sehingga bibir tidak kelihatan terlalu berminyak. Diperkaya dengan shea butter dan virgin coconut oil, lip balm ini membuat bibir tetap lembut dan lembap seharian sehingga tidak perlu terlalu sering re-apply. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Selain untuk melembapkan bibir dan lip base sebelum pemakaian lipstick matte, lip balm ini juga bisa digunakan sebagai lipstick remover, terutama liquid lipstick matte/lip lacquer.ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Untuk hasil terbaik gunakan dua kali sehari. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Komposisi: virgin coconut oil, shea butter, beeswax, cocoa butter, sweet almond oil, castor oil, cocoa powder, lemon essential oil, ginger essential oil, vitamin E. Note: lip balm ini transparan jadi tidak akan mewarnai bibir. #lipbalm #virgincoconutoil #sheabutter #beeswax #castoroil #lemon #ginger #bibirkering #bibirpecahpecah #bibirkeringdanpecahpecah #perawatanbibir #perawatanbibirkering #perawatanbibirpecahpecah #perawatanbibirkeringdanpecahpecah

4 0 Jan 19, 2018

Semakin banyak ajja yg menggunakan B ERL LIP MATTE 😍😍😍 Klu blum Mencoba mana mungkin tau klu b erl lip matte ini kereen... Makanya coba doonk biar tau bagaimana bagusnya B erl lip matte iniiihhh 😍😎 . . Beauty LIP MATTE! . . Lipstick cantik, berbentuk creamy dengan tampilan matte di bibir yang LONGLASTING hingga 12 jam. Lipmatte merupakan lipstick kekinian yg bikin tampilan kamu makin cantik hakiki sist 😗💋 . . Dengan warna matte yg mengusung tema SOFT & NUDE membuat tampilan wajah kamu terkesan lebih NATURAL, MENAWAN, dan MEWAH. . . Beauty LIP MATTE dari B ERL COSMETICS terdiri dari 3 Varian warna yaa sister : LM 01 LM 02 LM 03 . Untuk riasan sempurna ulaskan pada bibir dalam 1 arah yaaa (agar tampilan lipstick tidak terlihat menumpuk di bibir) ❤️❤️ . Wa.085794404011 bit.ly/shakhira bit.ly/shakhira . #lipstick #lipstickmatte #lipmatte #longlasting #elegant #lipstick #beauty #lipmatteaman #lipstickbpom #lipmatte #lipcream #lipbalm #liptreatment #Berlcosmetics #lipmatteberl #liptreatment #berlliptreatment #bibirkering #bibirpecahpecah #liptreatmentberl #lipmatteberl #lipmatteawet #lipmatteberl #berl #berlcosmetics #berl #berl

0 1 Jan 19, 2018

Kelebihan The Dolly Lips Scrub -menanggalkan sel kulit mati di bibir. -menghaluskan kulit di sekitar bibir. -membuatkan pemakaian lipstick lebih smooth. -menghasilkan bibir yang lebih munggil. -menjadikan bibir lebih lembab dan lembut. -menghasilkan bibir yang lebih pinkish dan kemerahan semulajadi. -membersihkan kesan lipstick yang masih tersisa. #lipsscrub #lips #bibikusam #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah #jomrawat #thedollylipscrub #homemadebeautyproduct #organik #natural #onlineshopping #rawatbibir #bibircantik #bibirpink #bibirmenawan #scrubmurah #cod #muar

10 0 Jan 19, 2018

🌸CANDY LIPS BALM🌸 5 BAU 5 PERISA 5 WARNA 5 BAHAN UTAMA Pink - Bau strawberry (Vitamin E) Orange - Bau orange (Vitamin C) Green - Bau apple (Collagen) Red - Bau mix fruit (Aloe Vera) Blue - Bau grape (Argan Oil) KELEBIHAN CANDY LIPS BALM 💋 melembabkan bibir 💋 merawat bibir gelap 💋 merawat bibir kering 💋 lipbase untuk lipstick / lipmatte #testimoni #clb #candylipsbalm #bne #bibir #cantik #puchong #selangor #puchongprima #puchongintan #puchongutama #berbaloi #lips #lipsbalm #lipstick #lipsmate #lipsgloss #liptint #makeup #makeuptutorial #colour #wangi #ootd #onlineshopping #bibirgelap #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirmerah

13 0 Jan 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.