Instagram media viewer

Information related to #bibirkering

Yuuuhuuuuu. Cheq habaq daaa. Strawberry cheese cake ni laku teruk. Cheq nak minta maap nah. Utk sekian kalinya, flavour ni sold out dulu dahhh. Yang lagi 3, ada lagi. . Lagi 3 flavour ape? Bubble gum, cotton candy and creme brulee. Bubble gum pun hanya tinggal bape bekas je. Sis da kata siapa cepat die dapat. . Hampa jangan nak salahkan cheq naa. Time cheq buat, hampa tak nak rebut. Pastu bile sold out, msg cheq kata “alaaaaaa, kita nak stoberi ceskek 😭😭😭”. Bubuh emoticon sedih bebanyak. . Hampa taukan cheq ni rapuh emoticon gituhh. Tak pasal cheq rasa, cheq ka yg berdosa skrng ni bile sold out. 😂😂😂 hahaha. . So, cepat grab yang lain. Yang lain masih ade stock. Meh wasap cheq lekaih. 014-6155664. #lipscrub #lipscrubmurah #sayajual #sayajualmurah #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakcantik #goodiebag #doorgift #homemade #organic #sayajuallipscrub #bazaar #bazaarpaknil #letscantik #janganmengata #murah #murahmurah #scrub #makeup #lipstick #matte #review #feedback #kpop

24 0 Apr 22, 2018

#SALE BUY 1 FREE 3❗️❗️😱😱 . 💄DHB LIPSTICK bukan lipstick biasa tapi dengan formula SERUM LIPSTICK berpelembap LUAR BIASA yang membantu pelbagai masalah bibir termasuk bibir kering & gelap KEMBALI pinkish, halus dan sihat💄 . 🌸Kelembapan yang maksimum sepanjang hari . 🌸Mengandungi kolagen dan tinggi vitamin untuk menyihatkan bibir . 🌸Merawat bibir kering dan gelap kembali sihat . 🌸Warna tahan lama dan mesra wudhuk . 🌸Sekali sapu terus naik warna di bibir . Berminat??? Meh www.wasap.my/60183822349/DHBig . #assalamualaikum #sale #lipstick #dhb2u #deepheritage #deepheritagebeauty #ootd #bibirgelap #bibirkering #instagood #instamakeup #lipstick #lipgloss

132 5 Apr 22, 2018

LIP SCRUB utk menjadikan bibir nampak sihat&shiny😍 🌼Memerahkan bibir 🌼Melembutkan bibir 🌼Menjadikan bibir licin 🌼Scrub yang berfungsi utk menanggalkan sel-sel mati 🌼SAY NO MORE TO BIBIR KERING DAN MEREKAH💃🏻 . ‼️HARGA RM 9 (exclude postage) . #codsegamat #bibirkering #bibircantik #temyraclesegamat #temyraclegemas #homemade #fresh #cofeescrubmalaysiamurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualproduk #produkorganikmalaysia #produkorganik #produkhomemade #bebasmerkuri

6 0 Apr 22, 2018

HAPPY BIRTHDAY PROMO ! . Candy Lips Balm dari harga RM35.00 , uolls boleh grab dengan harga RM 20 SAHAJA tak termasuk postage ! . Jom serbu whatsapp sis sekarang sebelum stock habis nahh. . Whatsapp 011-39033959 . . #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #makeup #makeuptutorial #CandyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizergel #pelembapmuka

3 0 Apr 22, 2018

#SALE BUY 1 FREE 3❗️❗️😱😱 . 💄DHB LIPSTICK bukan lipstick biasa tapi dengan formula SERUM LIPSTICK berpelembap LUAR BIASA yang membantu pelbagai masalah bibir termasuk bibir kering & gelap KEMBALI pinkish, halus dan sihat💄 . 🌸Kelembapan yang maksimum sepanjang hari . 🌸Mengandungi kolagen dan tinggi vitamin untuk menyihatkan bibir . 🌸Merawat bibir kering dan gelap kembali sihat . 🌸Warna tahan lama dan mesra wudhuk . 🌸Sekali sapu terus naik warna di bibir . Berminat??? Meh www.wasap.my/60183822349/DHBig . #assalamualaikum #sale #lipstick #dhb2u #deepheritage #deepheritagebeauty #ootd #bibirgelap #bibirkering #instagood #instamakeup #lipstick #lipgloss

3 3 Apr 22, 2018

#SALE BUY 1 FREE 3❗️❗️😱😱 . 💄DHB LIPSTICK bukan lipstick biasa tapi dengan formula SERUM LIPSTICK berpelembap LUAR BIASA yang membantu pelbagai masalah bibir termasuk bibir kering & gelap KEMBALI pinkish, halus dan sihat💄 . 🌸Kelembapan yang maksimum sepanjang hari . 🌸Mengandungi kolagen dan tinggi vitamin untuk menyihatkan bibir . 🌸Merawat bibir kering dan gelap kembali sihat . 🌸Warna tahan lama dan mesra wudhuk . 🌸Sekali sapu terus naik warna di bibir . Berminat??? Meh www.wasap.my/60183822349/DHBig . #assalamualaikum #sale #lipstick #dhb2u #deepheritage #deepheritagebeauty #ootd #bibirgelap #bibirkering #instagood #instamakeup #lipstick #lipgloss

2 1 Apr 22, 2018

Siapa lagi yang belum grab produk tengah promosi Mehh cepat bertindak Order cepat sebelum habis promosi Sebelum habis stock Bila ada promosi ni Laju je stock tu bergerak Cepat je licin Sapa lambat memang tak merasa la Wasap 0196902407 #TeamAhhany #bneproduk #bneagent #bnecodkualapilah #aquaeyebalm #magicscrubbne #candylipsbalm #matapanda #eyebag #bijikolestrol #matahitam #darkcircle #bibirgelap #bibirmengelupas #bibirmerekah #bibirlembab #bibirkering #bibircantik #bibirmenawan #matamenawan #matacantik #matakusam #kulitputih #kulitbersih #kulitkusam #jerawatpasir #parutjerawat #kukitberminyak

3 0 Apr 22, 2018

Bukan main lagi jardinian semalam. Dah cantik semulajadi dengan MJ skincare tambah berseri lagi dengan natural cosmetic MJAC di bibir 👄👄. . . Wefie code 07 lipmatte nama diberi 😃 Code paling natural dalam koleksi lipmatte MJ. Nak cuba? 🙃 . . #MJAC #MaryJardinArtisanCosmetic #naturalcosmetic #naturalmakeup #rosefloweroil #arganoil #bibirmerekah #bibirkering #mesrasolat #safecosmetics #moist #maryjardin #maryjardinshahalam #maryjardindenaialam #maryjardinpinggiransubang #maryjardinbukitsubang #maryjardinbukitjelutong #maryjardinttdijaya

3 0 Apr 22, 2018

HAPPY BIRTHDAY PROMO ! . Magic Scrub dari harga RM45.00 uolls boleh grab dengan harga RM40 SAHAJA tak termasuk postage ! . Jom serbu whatsapp sis sekarang sebelum stock habis nahh. . Whatsapp 011-39033959 . . #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #makeup #makeuptutorial #CandyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizergel #pelembapmuka

3 0 Apr 22, 2018

Berapa ramai yg like nude color?? Kod #babymuah by #sistholipmatte ready cod ... Or pos.. rm35 je uolls ... Bergetar habisss ... Cantik gile uols 0195198800 #lipmattemalaysia #lipmatte #sistho #bibir #bibirkering

7 0 Apr 22, 2018

Susah kan nk jg muka.. kdg2 akibat terslh pakai produk or produk tu tak sesuai dgn kte.. mcm2 la masalah kulit kte akn hadapi kan. Dgn mary kay anda bukan shj akn dpt kulit yg cantik tetapi anda akn dpt kulit yg sihat sbbnya mary kay ada lah produk merawat kulit kte dr dlm.. sbb tu bukan senang nk dpt kulit yg sihat tau. Tp nk dpt kulit yg cantik senang je. Anda boleh cover pakai bermcm2 make up tp hakikatnya kte sndr tak kn puas hati kan. . Sis ni pakai set timewise miracle tau. Dikenali sebagai set anti aging juga. Sbb sapa pakai mst jd awet muda. Hehe. . Siapa yg berminat dan nk ika consult. Feel free to contact ika😊 . 📞ika 0132779337 Marykay beauty consultant ............................................... #marykaysetiaalam #marykayklang #bibirkering #bibirhitam #hantarankahwin #hadiahharijadi #hadiahulangtahun #pencucimukarterbaik #pencucimukatahanlama #penjagaankulitmuka #produkbebaskimia #matapanda #matasembap #garis2halusbawahmata #merawatmasalahjerawat #awetmuda #serummukaterbaik #perutjerawat #makeupmalaysiamurah #kulitkusam #pencucitahanlama #jeragat #skinvigoratebrush #sayajualmurah #produkkecantikan #siapanakcantik #berusmakeup #unisel #uitm #

85 0 Apr 22, 2018

Fuhh merencikk sungguh 5 adik beradik warna sgt2 lawa vogue gojess la bila apply 😍 . . Kalau cik eifa suka semua warna tp paling2 febret ofkos earth brown tetap dihati 💕 Korang suka warna apa sobella lipmatte ?? Share la dgn cik eifa😘 . . . Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #sobellakelantan #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakbibirlawa #nakcantik #naklawa #nakgojes #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #arganoil #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup

17 0 Apr 22, 2018

HAPPY BIRTHDAY PROMO ! . Aqua eye balm dari harga RM45.90, hampa boleh grab dengan harga RM40 SAHAJA tak termasuk postage ! . Jom serbu whatsapp sis sekarang sebelum stock habis nahh. . Whatsapp 011-39033959 . . #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #makeup #makeuptutorial #CandyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizergel #pelembapmuka

4 0 Apr 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.