Instagram media viewer

Information related to #bibirmerekah

Penangan guna detox mask 💕 secara konsisten & displin. InshaAllah nampak hasilnya 😌 . Nak cuba detox mask? Jom ekin guide cara penggunaan yg betul 🌸❤ . Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 012 9633062 for fast response, ekin akan guide uolss semua 🌹💋✨ . #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyraclemyracle #feedbackricemilksoaptemyracle - #maryjardin #sugarbelle #leeyanarahman

4 0 Jan 22, 2018

Sebelum itu, kami nak introduce-kan dulu 5 code yang ada pada Sistho lipmatte iaitu: . 1) Kiss Love (Merah Terang) 2) No Lies (Merah Maroon Keunguan) 3) Talkative (Orange Bata Atau Coral) 4) Baby Muah (Coklat Neelofa) 5) Sweet Talker (Pink Kecoklatan) . Amacam? Best kan lipmatte brand Sistho ni? Jom dapatkan sekarang kerana stok adalah terhad! Whatsapp 0148426358 sekarang juga. . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #neelofa #ilofayou

11 1 Jan 22, 2018

Selamat Hari Minggu..... ❤ . . Awak... hari ni mesti makan sedap-sedap kan? Bibir bekerja keras hari tu.. apakata awak bagi good treatment pada bibir nak? . . Amalkan pakai Honeybee Lipbalm ni jer bibir awak akan maintain sihat, mungil,dan dilindungi.. sebab bahan utama dia ialah MADU KELULUT. best kan?? . . Ada 6 code warna untuk awak pilih. Harga pun memang mampu milik sesangat awak! *Basic color code 01-04 $11.90 *Special edition color code 05-07 $12.90 . . 1 tiub tu boleh tahan 2-3 bulan atau lebih.. 🤗🤗 . . #ytbeautycosmetics #honeybeelipbalm #lipbalmmadukelulut #produkorganik #produkhomemade #rawatbibir #rawatbibirluka #bibirkusam #bibirgelap #bibirmerekah #bibirmengelupas #bibirpecah #bibirmenawan #honeylipbalmsg

2 0 Jan 21, 2018

>>Slide left for Faraa Lip Butter (FLB) reviews>> . Tak cuba tak tahu kan. Haaa jom cuba flavour CARAMEL MINT ni. RM55 je tapi manfaat dia bagi, mcm harga ratus-ratus punya product taw. Saya jual tapi saya pun pakai. Honestly kalau tny sy, sy memang in love sgt dgn FLB ni sebab dia bagi manfaat seperti : . 1) meNATURALkan balik warna bibir (so bibir yg gelap tu, boleh heal InsyaAllah kalau rajin apply FLB) 2) mengelakkan bibir dari kering dan merekah 3) merawat bibir dari kerekahan (if any) . Ni antara yang TOP REASONS la pada Kak Nad sebab kenapa awak perlu pakai dan cuba sendiri FLB ni. Byk product kat luar sane. I admit. Tp this one, REALLY SPECIAL. I can guarantee 💯💯💯 percent. . Ok segera whatsapp Kak Nad 0182525800 atau click link kat bio 😘😘😘 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkuantan #bibircantik #lipbutter #lipbalm #lipgloss #lipmatte #bibirmerekah #bibirkusam #organicproduct #organiclipbutter #farahanimrazak #sitinurhaliza #sitizoners #aydajebat #jannanickers #jannanick #tular

13 0 Jan 22, 2018

Efek color Gina kod 01 boleh jadi berbeza ikut warna kulit. Kulit cerah nampak pink lembut. Kalau kulit sawo matang cam Cheq Wani ni (yang tak berapa putih 😆) Kod Gina nampak macam coklat lembut. Sebab base warna kulit bibir asal kita tak sama 🌸 #lipstikhalalmurah #lipstikmesrasolat #lipstikuntukbibirgelap #lipstikuntukbibirgelap #bibirsakit #bibirmerekah #GByGojes #muslimah #lipstiknude #lipstiksemulajadi #lipstikbebasbahankimia #lipstikmurah

5 0 Jan 22, 2018

Lupa nak update COD petang tadi di Taman Bendahara . . Nama akak ni Tasha. Tasha mula mula dulu amik satu satu tau. Mula2 cuba #CoffeeScrub pastu #detoxmask . . Hasilnya Tasha rasa dah mula jatuh cinta dengan produk ni dek kerana keberkesanannya buatkan kulit dah jadi lembut flawless gituuw.” . . Dah habis 2 produk tu Tasha terus amik satu Set #temyracle ni. Sebab apa nak tahu ? Sebab Tasha dah yakin uolss yang temyracle is the best product for skin. 😍 . Korang nak order boleh cepat2 whatsapp 01120 964 930 atau kalau malas klik je link di bio. tu hehe . #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrubnabila #ricemilksoapnabila #detoxmasknabila #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyraclemyracle #feedbackricemilksoaptemyracle

7 0 Jan 21, 2018

Setiap wanita diluar sana inginkan kulit yang bebas jerawat dan kulit kusam. ~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 0122924911 for fast response, Nabila akan guide uolss semua 🌹💋✨ . ~ #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrubtemyracle #ricemilksoaptemyracle #teamnabila #detoxmasktemyracle #sisrayyana feedbacks_temyracle #feedbackpeachfacescrubtemyracle

9 0 Jan 21, 2018

HoneyBee lipbalm kami ni SPECIAL tau sebab . . ✔ ada 6 code warna menarik ✔ unisex (lelaki atau perempuan sesuai) ✔ sangat bagus kalau pakai pergi luar negara atau mengerjakan jbadah Haji atau Umrah ✔ menggunakan madu kelulut ASLI & SEGAR! ✔ mesra wuduk (mudah dicuci) ✔ 1 tiub tahan 2-3 bulan atau mungkin lebih 🤗🤗 ✔ menyelesaikan masalah bibir kering dengan hanya 1 minit! . . #ytbeautycosmetics #honeybeelipbalm #lipbalmmadukelulut #produkorganik #produkhomemade #rawatbibir #rawatbibirluka #bibirkusam #bibirgelap #bibirmerekah #bibirmengelupas #bibirpecah #bibirmenawan #honeylipbalmsg

4 0 Jan 21, 2018

. Anda mengalami masalah seperti: 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Lipmatte tanggal lepas makan? 💋 Lipmatte tinggalkan bekas di cawan? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengadungi bahan kimia berbahaya? . Amacam? Best kan lipmatte brand Sistho ni? Jom dapatkan sekarang kerana stok adalah terhad! Whatsapp 0148426358 sekarang juga. . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #neelofa #ilofayou

11 1 Jan 22, 2018

Bibir kering ?? Iols tak risau pun sebab ade lips scrub. Sebelum tidur dan tiap pagi iols akan sapu pada bibir. Bukan saje merawat bibir kering malah boleh menghilangkang lingkaran hitam pada bibir. Suka tak kalau bibir kembali warna asal? Merah jambu giteww.😘😘 #lipsscrub #lips #bibikusam #bibirkering #bibirhitam #bibirmerekah #jomrawat #thedollylipscrub #homemadebeautyproduct #organik #natural #onlineshopping #rawatbibir #bibircantik #bibirpink #bibirmenawan #scrubmurah #cod #muar

4 0 Jan 21, 2018

TRUE DIMENSION LIPSTICK dengan Age-Defying Complex membantu pengaktifan kolagen 💋 Jojoba oil 💋 Sunflower oil 💋 Mango butter 💋 Vitamin E ❌Tanpa plumbum ❌ Tanpa wangian JANUARI PROMO: Buy any 2 Red tone colours ➕ FREE Nourishine Lipgloss ➕ FREE cosmetic pouch! Klik link in BIO⬆️ #semimattelipstick #bibirkering #bibirmerekah #rawatbibirkering #bibirpucat #cny2018 #tutorialmekap #intrend #sephoramalaysia #bibircantik #neelofa #kekasihpaksarela

13 4 Jan 22, 2018

Nak bibir merah,licin, tak birat dah? Nak bibir yang gelap kembali cerah dan menarik? Rasa tak best dengan bibir yang kusam? So apa lagi, jum grab set pencerah bibir RM40 ______________________________ Ingredients ✅Virgin Olive oil ✅Pure Cocoa butter ✅Organic jojoba oil ✅Almond oil Very effective to for: +Dry lips +Chapped lips +Darker lips How to use #moistlipscrub properly 1)Take a small amount of lipscrub 2)Then scrub slowly with circle motion upper and lower lips. 3)Wipe off your lips or rinse off without cleanser, let oils in lipscrub moisture your lips as well -After that you can apply #bonitaliptint and then dont forget to apply #homemadelipbalm and DONE! Beautiful smile, beautiful lips . . ______________________ Produk Organichana di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer . . #bibir #bibirsihatdanlembut #bibirsehat #bibirseksi #bibirangelinajolie #bibirglammereciks #bibirsihat #bibircantikmenawan #bibirpecahhilang #bibirmengelupas #bibirlembap #bibirmungil #bibirmerekah #bibirmerahmerona #bibirmerahsemulajadi #bibirglammerecik #bibirmenyerlah #bibirku #bibirkl #bibirbengkak #bibirlembut #bibircerah #bibirlebam #bibirpinkish #terapiinstagram

13 0 Jan 22, 2018

CIK ABANG PANDANG TAK LEPAS LEPAS ! . Dulu memang tak suka sangat pakai lipmatte ke lipstik ke. Naked je bibir mama cik kembang dulu dulu tau. Bukan takat bibir je naked dengan muka muka sekali naked 😂. Tak pandai dik non nak make up make bagai ni. Plus bibir lak jenis kering kontang. Kurang minum air. . Kalau lalu lalang kt shopping mall pon mama cik kembang ni pandang sepi je tester lipmatte lipstik yang bersepah tu. Even member menghasut tahap syaitonnn nirrajim , mama cik kembang ni mampu kawal napsu lagi. . Tapi ntah kenapa bila terpandang je #lipmattefeverglam ni lalu lalang kat wall terus napsu tu membuak buak nak terai! Pelik la ! Terus jari jemari gemuk mama cik kembang laju mengorder. Nyampah tau! Tergoda dan terorder 😅 . Dapat je #lipmatteviral ni terus terkinja kinja nak terai. Eh over nau kan! One swipe je terus merecikkk air liur cik kembang tengok mama dia ( Hahaha ok ni mama cik kembang tipu ! ). Tekstur yang sangat light weight buat kita rasa macam tak pakai apa apa la. Tak melekit tak berminyak memang buat mama cik kembang ni jatuh cinta pandang kedua tau! ( yang pertama kat ayah cik kembang ye) . Saje la mama cik kembang ni tak bersihkan lepas ngetest tadi. Nak test ayah cik kembang pasan ke tak pasan. Hahaha. Sekali lom sempat apa apa ayah cik kembang senyum senyum kambing sambil cakap " Eh , cantiknya mama ! " . Terus mama cik kembang ni kembang semangkuk bersama sama cik kembang 🤣. Terus pandang tak lepas lepas Weh! . Korang takkan nak tengok je lipmatte ni lalu lalang kt wall korg. Jom seprais kat asben! #misipikatsuami . Hehehe tapi #pikatsuamikitaaje . . Korg suka kaler apa? Bold ke nude ?

5 1 Jan 21, 2018

Anda mengalami masalah seperti: 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Lipmatte tanggal lepas makan? 💋 Lipmatte tinggalkan bekas di cawan? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengadungi bahan kimia berbahaya? . Sebelum itu, kami nak introduce-kan dulu 5 code yang ada pada Sistho lipmatte iaitu: . 1) Kiss Love (Merah Terang) 2) No Lies (Merah Maroon Keunguan) 3) Talkative (Orange Bata Atau Coral) 4) Baby Muah (Coklat Neelofa) 5) Sweet Talker (Pink Kecoklatan) . Amacam? Best kan lipmatte brand Sistho ni? Jom dapatkan sekarang kerana stok adalah terhad! Whatsapp 0148426358 sekarang juga. . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #neelofa #ilofayou

15 3 Jan 22, 2018

KakNi suka berkongsi kebaikan apa yang KakNi amalkan seharian kan. KakNi juga suka pakai barang untuk kesihatan dalaman dan kecantikan kulit muka yang penting Organik dan semulajadi kan😀 Macam minyak argan yang Kakni guna, bukan sahaja KakNi sapu pada kulit muka, malah KakNi juga suka sapu pada rambut dan tapak kaki. Bia la kita bijak membeli dan bijak memakai 😍 Jadi ianya tidak membazir dan dapat manfaat yang berpanjangan. #ainibyhanneas #sephia.my #agentwanted #rawatrambutgugur #rawatkulit #rawatkuku #rawatrambut #rawatkulitmuka #vitamine #minyakargan #arganoil #minyakrose #roseoil #purearganoil #minyakarganorganik #minyakarganpahang #minyakargankuantan #minyakargankuantan #eczema #bibirmerekah #bibirpecah #bibirkering #kulitkering #tumitpecah #jerawat #kulitberminyak #terapiinstagram #ajimaura #nealofa #rawatpanau

52 9 Jan 22, 2018

TRUE DIMENSION LIPSTICK dengan Age-Defying Complex membantu pengaktifan kolagen 💋 Jojoba oil 💋 Sunflower oil 💋 Mango butter 💋 Vitamin E ❌Tanpa plumbum ❌ Tanpa wangian JANUARI PROMO: Buy any 2 Red tone colours ➕ FREE Nourishine Lipgloss ➕ FREE cosmetic pouch! Klik link in BIO⬆️ #semimattelipstick #bibirkering #bibirmerekah #rawatbibirkering #bibirpucat #cny2018 #tutorialmekap #intrend #sephoramalaysia #bibircantik #neelofa #kekasihpaksarela

10 0 Jan 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.