Instagram media viewer

Information related to #bibirmerekah

Cantikkn warna dusty orchid ni😍 . Lgi cantik bila customer ni pakai. Thanks sbb beli sobella😍 #bibirkusam #bibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmerah #bibirmerekah #viralno1cosmetics #viralsobella #viralno1 #sobella #cosmetics #malaysia #lipstickmurah #lipstickviral

2 0 Apr 19, 2018

Say cheese! 😄 . Warna ni memg fav customer tau😇 lembut jer warna ni n sesuai utk korang yg ada masalah bibir Dm me utk sbrg prtanyaan 😀 #bibirkusam #bibirkering #bibir #bibirhitam #bibirmerah #bibirmerekah #sobella #viral #viralsobella #viralno1 #lipstickmurah #lipstickviral #malaysia #viralno1cosmetics

2 0 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

2 1 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

3 1 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

3 1 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam. ❤

3 2 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

2 2 Apr 19, 2018

🌸PEARL MAGIC LIPSTIK🌸 KELEBIHAN : ✔ Tanpa kandungan plumbum ✔ Tidak menghitamkan bibir ✔ Mesra wuduk ✔ Ikut suhu darah ✔ Melembapkan bibir KANDUNGAN BAHAN : 👉🏻 Collagen 👉🏻 Vitamin E 👉🏻 Pearl 👉🏻 Sunflower Seed Oil 👉🏻 Olive Fruit Oil 👉🏻 Virgin Coconut Oil 👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) NO KKM : NOT161002319K #lipstick #lips #lipstiktahanlama #lipstikmurah #collagen #sunflowerseedoil #oliveoil #vitamine #merawatbibir #bibirmerekah #bibirhitam #natural #mengikutsuhudarah #halal #makcun #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #teamyatijutawan #bibirkering #bibirlembab #cantikmenawan #bazarpaknil #pearlmagiclisptiknurraysa

29 0 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

3 1 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

2 1 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

2 1 Apr 19, 2018

Assalamualaikum gorgeouss 😍 . . Nak tak bibir yang kembali lembut, lembap dan cerah ??? 😍 . . Lets try this New Product of the month!!👏👏👏 . . Nak introduce kat uolls our new MARY KAY SHEA BUTTER LIP SCRUB & LIP BALM!! 😍😍😍 . . Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat megelupas , pakai lipstick pun crack tuu mai cepat2 roger sis naa 🙋 . . New Satin Lips® Shea Sugar Scrub mengandungi gula kristal yg berfungsi utk menggelupas kan sel kulit mati pada bibir secara semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna . . New Satin Lips® Shea Butter Balm yang diadun dengan shea dan minyak jojoba utk melembapkan, memberi keselesaan dan melegakan bibir . . Juga mengandungi bahan utama iaitu sunflower oil & minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidan 😍 . . Nak jadi org pertama yg try?🙋🙋🙋 . . ⤵⤵⤵⤵⤵ 012-6487499💐💐 🙋‍♀️cthajar 👠Beauty Consultant #beautyconsultantmarykay #sheabutter #satinlips #satinlipsmarykay #sugarscrub #skrubbibir #scrubbibir #lipscrub #marykaysatinlips #lipsspa #lipsbalm #lipstik #pelembapbibir #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaybukitkatil #marykbandarmelaka

6 0 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

4 1 Apr 19, 2018

MeleTOP! Lipsticks ni la yg tngh viral skrg ni. Ramai tau yg beli lipstick ni sbb : 🐝senang diblend 🐝tak melekit 🐝cepat kering 🐝memerahkn bibir 🐝melembapkn bibir 🐝merawat masalah bibir . Dm me utk sbrg prtanyaan 😁 #bibirkusam #bibirkering #bibirhitam #bibirmerah #bibir #bibirmerekah #malaysia #viralno1cosmetics #viralsobella #viral #viralno1 #lipstickmurah #lipstickviral

2 0 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

2 1 Apr 19, 2018

Coming soon! Limited edition lipmatte feverglam! ❤

2 1 Apr 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.