Instagram media viewer

Information related to #bibirmungil

Trending OMBRE LIPS bak artis korea merebek dalam kalangan #sobellalovers. Semakin mix, semakin CANTIK😘 . Sobella ni ape yang best bila mix dia xbergumpal, tak melekit..cantik elok je bila mix. Paling penting tahan lama dan merawat bibir kusam dan kering. . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982

8 1 Jul 16, 2018

SHARING IS CARING 🌻 . faraalipbutter contains . . • ORCHID VANILLA • . ✔ Vitamin E ✔ Argan Oil ✔ Shea Butter ✔ Orchid Extract. . • CARAMEL MINT • . ✔ Beeswax ✔ Sunflower Seeds ✔ Olive Oil ✔Jojoba Oil. FARAALIPBUTTER cleverly created with ultra-nourishing formula which has been recommended by dermatologists, continues to be a fan favorite, even today. Why? It glides on lips like butter and lasts for hours — even in the sun. . What are you waiting for? Get your now! . 🌷 Madihah Roshdy 019-2986547 www.wasap.my/60192986547 . 📮 FREE POSTAGE 🎁 SPECIAL FREE GIFT . . 💯 READY STOCK!!! #faraalipbuttersaraa #faraalipbutterbydyha #faraalipbutterlover #faraalipbuttersabah #faraalipbuttersandakan #faraalipbuttersarawak #faraalipbutterborneo #bibirsihat #bibirmungil #bibirpink #freepostage #freecod #sayapakaisayajual #caramelmint #orchidvanilla #readystock

0 0 Jul 16, 2018

Bibir kering teruk?? Menggelupas lepas tu berdarah 😱 Faraa Lipbutter penyelamat masalah bibir kering yang menggelupas dan berdarah Jom apply Faraa Lipbutter setiap hari pada bibir korang. Bukan setakat dapat bibir sihat TETAPI dapat menenangkan perasaan sebab Faraa Lipbutter ada aromatherapy yang istimewa untuk korang. #FaraLipbutter #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #ajimaura #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #uitm #noradanish #kosmetikMalaysia #halalkanhatiyangkucuri #SeribuRasaBuatAdelia

9 0 Jul 16, 2018

Trending OMBRE LIPS bak artis korea merebek dalam kalangan #sobellalovers. Semakin mix, semakin CANTIK😘 . Sobella ni ape yang best bila mix dia xbergumpal, tak melekit..cantik elok je bila mix. Paling penting tahan lama dan merawat bibir kusam dan kering. . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982

31 1 Jul 16, 2018

. . SALE FURAIHA Treatment LipCream + Satin Skin Cushion Rm100.00 . Whatsapp zira 010-4688250 . #furaiha #nazirahhalim #lipcream #lip #lipbutter #bibirkering #bibirpecah #bibirmungil #bibirgelap #oliveoil #ctdk #bazarpaknil #mulut

5 0 Jul 16, 2018

Hai aaisyahdhiarana111 Comel sangat dia kan? Aaisyah pun pandai pilih lipbutter yang best untuk bibir comel dia 🌹🌹🌹 . Anda bila lagi? Taknak biar bibir kering tu lama2 nanti terkopek berdarah aduiii!! ❌. . Selesaikan masalah bibir kusam / kering dengan olesan #faralipbutter ! Sekali try, mesti terus beli! . . #FaaraLipbutter #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faaralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #ajimaura #lipbalm #fashasandha #visitmyIG #uitm #noradanish #kosmetikMalaysia #uitmshahalam #SeribuRasaBuatAdelia

12 0 Jul 16, 2018

Tgh pegang baby pun boleh bersiap cantik dgn faraalipbutter. Memang tak perlu risau bibir jadi comot. . Baby raissa tgk je mommy pakai faraalipbutter. Nk jugak letteww.😋 . WA Fara untuk dapatkan uolls punya tau. 011-254 83887 . . #faraalipbutter #lipbutter #lipbalm #lipmoist #liptreatment #bibirmerahnatural #bibirgelap #bibirlembap #bibirmerekah #bibirmungil #bibirkering #bibirberdarah #bibirmenggelupas

4 0 Jul 16, 2018

Trending OMBRE LIPS bak artis korea merebek dalam kalangan #sobellalovers. Semakin mix, semakin CANTIK😘 . Sobella ni ape yang best bila mix dia xbergumpal, tak melekit..cantik elok je bila mix. Paling penting tahan lama dan merawat bibir kusam dan kering. . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982

7 1 Jul 16, 2018

Trending OMBRE LIPS bak artis korea merebek dalam kalangan #sobellalovers. Semakin mix, semakin CANTIK😘 . Sobella ni ape yang best bila mix dia xbergumpal, tak melekit..cantik elok je bila mix. Paling penting tahan lama dan merawat bibir kusam dan kering. . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982

8 1 Jul 16, 2018

Bibir dambaan setiap wanita. #faraalipbutter mampu merealisasikan impian anda bukan dongeng lagi! Bukan cerita rekaan MALAH BERATUS POSITIVE TESTIMONI DARI PELANGGAN TEGAR #faraalipbutter !! . BYE BYE to bibir hitam, bibir merekah, bibir mengelupas kering dan berdarah. HELLO to bibir sihat cantik hanya 100% natural dari #faraalipbutter! . Berminat boleh whatsapp terus untuk details 0149712023 atau tekan je link kt bio. Setiap pembelian ada free gift lagi 🎁😊 . #FaraaLipbutter #faraalipbuttersquad #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #uitmshahalam #noradanish #kosmetikMalaysia #halalkanhatiyangkucuri #SeribuRasaBuatAdelia #janganbencicintaku

9 0 Jul 16, 2018

Faraalipbutter as the primer before i put any lipmatte! . . And yesss its my all time favourite hokey 😘 . Do u grab yours❓ . Berminat boleh whatsapp terus untuk details 0149712023 atau tekan je link kt bio. Setiap pembelian ada free gift lagi 🎁😊 . #FaraaLipbutter #faraalipbuttersquad #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #uitmshahalam #noradanish #kosmetikMalaysia #halalkanhatiyangkucuri #SeribuRasaBuatAdelia #janganbencicintaku

11 1 Jul 16, 2018

Trending OMBRE LIPS bak artis korea merebek dalam kalangan #sobellalovers. Semakin mix, semakin CANTIK😘 . Sobella ni ape yang best bila mix dia xbergumpal, tak melekit..cantik elok je bila mix. Paling penting tahan lama dan merawat bibir kusam dan kering. . . Ready stok Ws 013.9103982 Ws 013.9103982

4 1 Jul 16, 2018

Our delicious Faraa Antioxidant Lip Butter, all-natural 100% organic packed with nourishing jojoba oil, olive oil, sunflower seeds & beeswax leaves your lips softly smooth and beautifully protected. . Because lips were never meant to be dry! Faraalipbutter everyone will love it 💋 . Berminat boleh whatsapp terus untuk details 0149712023 atau tekan je link kt bio. Setiap pembelian ada free gift lagi 🎁😊 . #FaraaLipbutter #faraalipbuttersquad #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #uitmshahalam #noradanish #kosmetikMalaysia #halalkanhatiyangkucuri #SeribuRasaBuatAdelia #janganbencicintaku

7 1 Jul 16, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.