Instagram media viewer

Information related to #bibirmungil

[ Menjaga Kelembapan Bibir Anda Bersama Lipstick Mary Kay!👄💋💄] . Gunakan Lipstick formula mewah ini dengan penuh keyakinan. . 1) New Semi-Matte Finish 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah . More info WhatsApp #dottypoaad 017-2262774 . #semimattelipstick #marykaymalaysia #marykaysemimattelipstick #bazarpaknilmalaysia #bazarmalaysia #marykaybeautyconsultant #onlineshop #bibirmerah #bibirseksi #sexylips #misimemperkayakanwanita #misimemperkayakanhidupwanita #misimencantikkanwanita #mattelipstick #allaboutyourbeauty #bibirmungil #gincumatte #gincu #lipstickmatte

2 0 Apr 22, 2018

🍁 KEISTIMEWAAN FAME LIPCREAM 🍁 . 🎈 tahan lama 🎈 MESRA SOLAT (Mudah dibersihkan) 🎈 tak melekit 🎈 pakai sikit dah melekat 🎈 senang pakai & ratakan 🎈 tidak mengeringkan bibir 🎈 ringan di bibir 🎈 harga mampu milik . Kalau nak pakai lipcream yang murah + kualiti + pilihan Mua & artis... Fame cosmetics la pilihan yang tepat..😄 . Harga Rm29/pax Pos Sm Rm8/Ss Rm12 . WhatsApp 0172887694📲📲📲 . #famecosmetics #famebbcushion #famelipcream #famemascara #fameblusher #fameeyeliner #fameeyeshadow #fametravelkit #mekapmurah #mekapcantik #mekapkualiti #mekaplovers #pilihanartis #pilihanmua #muamalaysia #makeupartist #artismalaysia #gojes #tipscantik #bazaarpaknil #lipstikmurah #bibircantik #bibirmungil #sobella #sisthomatte #cpgcosmetics #okayamalaysia #dyxy

13 0 Apr 22, 2018

Its not only Natural, but importantly it doesn't make your lips dark MUST HAVE items in the hand bag 😌 . Highly recommended to have this #bonitaliptint Which is made from +Aloevera +Pure Vitamin E +Safflower oil +Soybean Oil +Strawberry Flavour . #bibir #bibirsihatdanlembut #bibirsehat #bibirseksi #bibirangelinajolie #bibirglammereciks #bibirsihat #bibircantikmenawan #bibirpecahhilang #bibirmengelupas #bibirlembap #bibirmungil #bibirmerekah #bibirmerahmerona #bibirmerahsemulajadi #bibirglammerecik #bibirmenyerlah #bibirku #bibirkl #bibirbengkak #bibirlembut #bibircerah #bibirlebam #bibirpinkish💋 #ajimaura #terlaris #terlajakmurah #terlajaklaris #organic

28 6 Apr 22, 2018

Kebaikan🌼 1) merawat bibir kering 2) menanggalkan kulit mati pada bibir 3) menjadikan bibir pinkish secara natural 4) menjadikan bibir smooth 5) mengurangkan garis kasar 6) menghilangkan rekahan pada bibir #lipscrubmurahmalaysia #lipscrubviral #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #seductionlipscrub #bibirmerah #bibirsihat #bibirlembab #bibirmungil #bibircantik #fattzura #comelpipimerah #mrgrey #sayajual

5 0 Apr 22, 2018

Hai! Ada masalah bibir kusam? Bibir merekah? Bibir kering? Jom cuba produk dari Halagel! Hanako Rosy Shine Lip Color💄 Hanako Rosy Shine Lip Color💄 Hanako Rosy Shine Lip Color💄 Ada apa dengan Hanako Rosy Shine Lip Color ni?? . 💕Castor Oil. Sunflower Oil. Tocopherol Acetate. Beeswax💕 Apa kelebihan Hanako Rosy Shine Lip Color??. 💕Merawat bibir, kusam & merekah. 💕Melembap dan kaya dengan vitamin E. 💕Bahan anti oksida dan mengurangkan radiasi UV. 💕Tahan lama 💕Warna berubah mengikut suhu badan. Harga memang berbaloi sangat. 👉👉RM21.90 (tanpa postage) Dapatkan sekarang! DM @ WA 01136085485 kami untuk order! 💋 Follow kami di FB : Hanako Cosmetics HQ . . #hanako #hanakocosmetics #bibirmungil #bibirmerah #bibirsihat #siscuba #bibirmerahsemulajadi #bibircantikmenawan #bibircantik #lipstick #merawatbibir #lipstickmurah #bibirlembap #lipstickmurahmalaysia #halagel #halal #halalcosmetics #lipstreatment #merawatbibir #bibirgelap #bibirmenggelupas #bibirhitam #nakbibircantik #Lipstickcantik #nakcantikjangankedekut #sissuka #sisnakcantik #jomcantik #jomlawa

18 2 Apr 22, 2018

Apa yang best tentang Sistho? . Kita ada 5 different code colour yang obviously intrend! Sangat sangat up to date bukan saja warna, malah tekstur yang sangat superb pigmented, . Ahaa! Ia tidak perlu di touch up berulang kali kerana tidak meninggalkan kesan pada cawan. Cause its matte, memang akan tahan lebih lama dari lipstick biasa. . At last, bagi penggemar lipmatte anda mesti make a try! Highly recommend untuk anda yang bertaste tinggi tapi kurang berkemampuan. . Anda masih boleh memiliki looks memiliki bibir yang tampak gah, instead of using MAC, KYLIE lip kits, Urban Decay, Sephora, dan blaaa blaaaa. . Wasap kekda 0134204583 klik link di bio by.sistholipmatte_kekda . . #prilaga #lipmattemalaysia #lipmattegebu #lipmatte #sistholipmatte #lipmattemesrawuduk #lipmatteviral #sayajuallipmatte #lipmattecream #lipmattemurah #bibirmungil #bibir #bibirsihat #bibirmenawan #bibirkering #bibircantik #bibirkusam #bibirpink #bibirsexy #bibirgelap #tta #aurainstabatch16 #beautiful #girl

5 1 Apr 22, 2018

ClearProof Deep Cleansing Charcoal Mask Jom kita cerita sikit tentang mask terbaru daripada Mary Kay ni. Memang hebat. Ada sensasi mint tau. Rasa sejuk sangat bila apply kat muka. So apa fungsi Charcoal Mask ni? 🍍Bertindak seperti kuasa magnet. Menarik keluar segala kotoran dan kulit mata yang tersumbat dalam liang pori dan minyak yang berkumpul dalam liang pori 🍍Membersihkan liang pori sebersihnya 🍍Menyingkirkan kulit mati 🍍Menghilangkan whitehead dan blackhead 🍍Menyerap lebihan minyak pada kulit 🍍Mengurangkan kilatan pada kulit Kulit mati yang tidak disingkirkan akan mendap dalam liang pori dan bercampur dengan lebihan minyak. Akhirnya ia menyebabkan terhasilnya jerawat yang menganggu penampilan kita. Charcoal Mask sesuai utk kulit berminyak, berjerawat, kombinasi serta yang mengalami masalah whitehead serta blackhead. Jom rasai kelainan dengan Charcoal Mask. Kulit bersih sebersihnya 😘😘😘 Apa lagi..jom pakai CHARCOAL MASK utk merawat masalah kulit diatas...setiap penyakit ada ubat,setiap mslh kulit ada penyelesaiannya...🌹🌹🌹 Nak grab promo bulan ni? Jangan lupa klik link di bawah ye 😊 http://naddsyarif.wasap.my #ilovemyskin #ilovemarykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #setbajetremaja #sihatkankulit #cantik #eh #cleo #bestseller #original #follow4follow #like4like #marykay #tudungmurah #lipstikmurah #lipstikcantik #bibirmungil #flawlessface #spf15 #gelsemimatte #gelsemishine #marykaySemenyih #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaynilai #clearproof #maskerarang

6 1 Apr 21, 2018

Memang best pakai, rasa ringan je. Tak rasa melekit. Confirm tak menyesal cuba. Tak kenal maka tak cinta 😉 . Wasap kekda 0134204583 klik link di bio by.sistholipmatte_kekda . . #prilaga #lipmattemalaysia #lipmattegebu #lipmatte #sistholipmatte #lipmattemesrawuduk #lipmatteviral #sayajuallipmatte #lipmattecream #lipmattemurah #bibirmungil #bibir #bibirsihat #bibirmenawan #bibirkering #bibircantik #bibirkusam #bibirpink #bibirsexy #bibirgelap #beautiful #girl #aurainstabatch16 #tta

4 1 Apr 22, 2018

💞Gincu Pinky Roses mengandungi pati herba dari Lilin lebah, pati berbagai jenis minyak Bunga Ros, Habbatus Sauda dan Shea Butter. Ia terbukti berkesan merawat dan mencantikkan bibir . • Menyerlahkan seri bibir, berkilat mengikut warna darah pemakai • Melembapkan dan mengatasi kekeringan bibir dan penuaan. • Mencegah bibir dari menjadi gelap dan kusam • Mengandungi Vitamin A yang melembutkan kulit • Minyak mawar juga mempunyai ciri-ciri penjagaan kulit • Aroma yang kuat, selesa dan feminin • Mengandungi vitamin E dan K yang baik untuk kesihatan kulit . . Pinky Roses Lip Balm RM25.00 . Order: www.wasap.my/60137443244 . #pinkyroseslipbalm #pinkyroseslipbalmjrm #pinkyroseslipbalmmurah #lipbalm #lipstick #bibircantik #bibirmungil #bibirpinkish

2 0 Apr 22, 2018

Selamat malam awak2 semua.. Kalau rasa nak merubah kehidupan..jom lah wak...esok pagi boleh ketik nombor ni http://naddsyarif.wasap.my Kalau pun dah berada di zon selesa, ada lagi perkara lain yang kita boleh dapat di dalam keluarga Mary Kay. Sisterhood, rakan2 yg positif, keyakinan diri dan etc.. cakap byk pun tak guna.. Jika Mary Kay ni bagus utk Nadd dan kawan2 Nadd..Nadd yakin ianya juga bagus utk anda semua. Jom bina satu platform yg kukuh dan bisnes yg bertahan lama. Nitezzzzzzz.. #ilovemyskin #ilovemarykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #setbajetremaja #sihatkankulit #cantik #eh #cleo #bestseller #original #follow4follow #like4like #marykay #tudungmurah #lipstikmurah #lipstikcantik #bibirmungil #flawlessface #spf15 #gelsemimatte #gelsemishine #marykaySemenyih #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaykajang #marykaynilai

4 2 Apr 21, 2018

Siapa ada bibir kering ? Bibir berkerak ? Bibir hitam ? Untuk bibir cantik , smooth & pinkish boleh whatsapp 01121765062 . LIP SCRUB hanya RM 15 . Postage semenanjung RM 8 . Sabah/sarawak RM 12 #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrub #bibirsihat #bibirlembab #bibirkering #bibirmungil #bibirmerah #bibircantik #seductionlipscrub #fattzura #ctdk #comelpipimerah #lipscrubviral #sayajual #lipscrubmurahmalaysia

4 0 Apr 22, 2018

Siapa ada bibir kering ? Bibir berkerak ? Bibir hitam ? Untuk bibir cantik , smooth & pinkish boleh whatsapp 01121765062 . LIP SCRUB hanya RM 15 . Postage semenanjung RM 8 . Sabah/sarawak RM 12 #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrub #bibirsihat #bibirlembab #bibirkering #bibirmungil #bibirmerah #bibircantik #seductionlipscrub #fattzura #ctdk #comelpipimerah #lipscrubviral #sayajual #lipscrubmurahmalaysia

7 0 Apr 22, 2018

[ Menjaga Kelembapan Bibir Anda Bersama Lipstick Mary Kay!👄💋💄] . Gunakan Lipstick formula mewah ini dengan penuh keyakinan. . 1) New Semi-Matte Finish 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah . More info WhatsApp #dottypoaad 017-2262774 . #semimattelipstick #marykaymalaysia #marykaysemimattelipstick #bazarpaknilmalaysia #bazarmalaysia #marykaybeautyconsultant #onlineshop #bibirmerah #bibirseksi #sexylips #misimemperkayakanwanita #misimemperkayakanhidupwanita #misimencantikkanwanita #mattelipstick #allaboutyourbeauty #bibirmungil #gincumatte #gincu #lipstickmatte

6 0 Apr 22, 2018

[ Menjaga Kelembapan Bibir Anda Bersama Lipstick Mary Kay!👄💋💄] . Gunakan Lipstick formula mewah ini dengan penuh keyakinan. . 1) New Semi-Matte Finish 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus untuk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dengan mudah . More info WhatsApp #dottypoaad 017-2262774 . #semimattelipstick #marykaymalaysia #marykaysemimattelipstick #bazarpaknilmalaysia #bazarmalaysia #marykaybeautyconsultant #onlineshop #bibirmerah #bibirseksi #sexylips #misimemperkayakanwanita #misimemperkayakanhidupwanita #misimencantikkanwanita #mattelipstick #allaboutyourbeauty #bibirmungil #gincumatte #gincu #lipstickmatte

2 0 Apr 22, 2018

Lipstick pinky Roses Akan kembali lagi.. More design yg menarik.. More aura baru. Tunggu tungguuuuuuu #lipstick #piinkyRoses #bibirmungil

4 0 Apr 22, 2018

Siapa ada bibir kering ? Bibir berkerak ? Bibir hitam ? Untuk bibir cantik , smooth & pinkish boleh whatsapp 01121765062 . LIP SCRUB hanya RM 15 . Postage semenanjung RM 8 . Sabah/sarawak RM 12 #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipscrub #bibirsihat #bibirlembab #bibirkering #bibirmungil #bibirmerah #bibircantik #seductionlipscrub #fattzura #ctdk #comelpipimerah #lipscrubviral #sayajual #lipscrubmurahmalaysia

6 0 Apr 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.