Instagram media viewer

Information related to #bibirmungil

Selamat malam semua. ❤️🤣

19 1 Jan 19, 2018

---------------------------------------- SISTHO LIPMATTE VIRAL 2017! ---------------------------------------- Anda mengalami masalah berikut? 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte tanggal selepas makan? 💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? JANGAN KHUATIR!!! Kami ada penyelesaiaannya. Meh baca ape komen pengguna Sistho Lipmatte: " No Lies. Dia siap makan nasi ayam penyet lagi tak hilang pun "- Aisha " Bau wangi sangat, tekstur lembut "- Shafira " Lawa namatey weii. First time pakai lipmatte yang tekstur sangat soft. Sekali calit dah boleh meratakan satu bibir. Bau honey dew gais, rasa nak makan. "- Hanna 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni? 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir Kebaikan : 🌻Melembapkan bibir yang kering 🌻Anti aging 🌻Menghaluskan kulit bibir 🌻Menghalang penyerapan UV 🌻Membantu penyerapan vit A 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent +60175744559 _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #makeupstuff #makeupjunkie #foundation #muamalaysia

8 0 Jan 19, 2018

Girlss.. Mengancam tak warna-warna sistho lipmatte ni? Hakak dah cuba tau. Memang bergaya terutama untuk bibir macam hakak ni yang cepat kering dan menggelupas. Bila pakai sistho lipmatte ni semua masalah bibir hakak selesai. . Sistho lipmatte ni memang berbaloi. . Rm35 exclude pos . #bibirgebu #bibirseksi #bibirmungil #lipmatteviral #lipstick #lipmatte #sistho #sistholipmatte #sayajualprodukkecantikan #photooftheday #picoftheday #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #instastyle #instapic #instanice #instamood #instagram #instalike #instafollow #instanice #instafollower #sayajualonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia

11 0 Jan 18, 2018

Meh sini Tella nak share sikit TIPS MURAH REZEKI. Kadang-kadang kita rasa susahnya nak dapat rezeki lebih, duit tepi, orang tak mau kawan dengan kita, susah nak senyum pada kita, macam macam lagi. . Apa kata once in a while CHECK OURSELVES. Ada tak kita kongsi rezeki kita dengan orang? Ada tak kita nak kongsi duit lebih kita seringgit dua dengan orang? Ada tak kita approach orang dulu utk berkawan? Ada tak kita senyum dulu, beri salam dulu pada orang? Haaaa, kalau tak ada, mulakanlah sikit demi sikit. . Tak salah and TAK RUGI pun buat semua ni... so kita mula buat sikit sikit mulai esok okay pretty ladies sekalian 💋 . xoxo, Tella 💄 . #letscantik #lipstickviral #bibirmungil #lipstickmatte #wudukfriendly #madukelulut #collagenmarine #vitamine

15 0 Jan 18, 2018

ADVANCE LIP TREATMENT Intense & Treatment POM NA : NA18171300768 Netto 4gr B erl lip treatment ini berfungsi untuk melembabkan bibir. Selain itu, Lip treatment juga memberikan nutrisi untuk bibir anda sehingga menjadi lebih sehat. Bentuknya yg mungil berbentuk lipstick, membuat b erl lip treatment ini sangat simple dan sangat mudah penggunaannya. . Lip treatment ini sangat ringan saat dipakai sehingga nyaman untuk pemakaian sehari-hari bahkan untuk dipakai sebelum tidur. Selain itu, lip treatment ini juga akan memberikan efek warna pink natural pada bibir cantikmu. Manfaat secara meluas dari B ERL ADVANCE LIP TREATMENT adalah : – Mencerahkan & melembabkan Bibir – Memudarkan bibir yang gelap akibat pemakaian lipstik yang berlebih – Melindungi bibir dari paparan sinar matahari – Menutrisi bibir dari dalam & luar agar tetap sehat – Menyegarkan bibir yang pucat – Menjaga elastilitas bibir – Menjadikan bibir pink alami – Mencegah bibir pecah-pecah – Mengangkat sel kulit mati pada bibir – Mencegah sariawan – Dan masih banyak lagi manfaat bagi kulit cantikmu atau sebagai penyempurna make-up mu #bibirmerah #bibirmenggelupas #bibircantik #bibirsexy #bibirsehat #bibirpink #bibirseksi #bibirmungil #bibirmerekah #bibirpecah

1 0 Jan 19, 2018

I am 30 today. Young, Wild & Free. Pibeday to me! 😂 1) CC Cream (very light) 2) Gel Semi-Matte Lipstick (crushed berry) 3) Mary Kay Sunscreen Syuhada Ramdzam - 0122767960 Mary Kay Beauty Consultant #cccream #gelsemimattelipstick #sunblockterbaik #sunblockmurah #marykaymalaysia #marykaymy #marykaypuchong #marykaybandarkinrara #flawless #bibirmungil #upm #usas #uniten #umt #uitm #utm #pematahhati #cumicumi #faridkamil #instafamous

29 5 Jan 18, 2018

Dah ade SISTHO Lipmatte? Tanya je 😉 #sistholipmatte #lipmattelovers #sisthorafara #bibirmungil #bibirgebu #teamrafara #loveit 😍

4 0 Jan 18, 2018

Sejak ada sistho lipmatte ni senang sangat nk tampil cantik walau tanpa make up. Dulu bibir asyik menggelupas. Nak pakai lipstik pun tak cantik. 🌹sekarang pergi kedai pun calit lipmatte🌹 Bestt sangatt😍 . Rm35 je satu. Boleh tahan sampai dua bulan. . #bibirgebu #bibirseksi #bibirmungil #lipmatteviral #lipstick #lipmatte #sistho #sistholipmatte #sayajualprodukkecantikan #photooftheday #picoftheday #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #instastyle #instapic #instanice #instamood #instagram #instalike #instafollow #instanice #instafollower #sayajualonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia

12 0 Jan 18, 2018

---------------------------------------- SISTHO LIPMATTE VIRAL 2017! ---------------------------------------- Anda mengalami masalah berikut? 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte tanggal selepas makan? 💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? JANGAN KHUATIR!!! Kami ada penyelesaiaannya. Meh baca ape komen pengguna Sistho Lipmatte: " No Lies. Dia siap makan nasi ayam penyet lagi tak hilang pun "- Aisha " Bau wangi sangat, tekstur lembut "- Shafira " Lawa namatey weii. First time pakai lipmatte yang tekstur sangat soft. Sekali calit dah boleh meratakan satu bibir. Bau honey dew gais, rasa nak makan. "- Hanna 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni? 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir Kebaikan : 🌻Melembapkan bibir yang kering 🌻Anti aging 🌻Menghaluskan kulit bibir 🌻Menghalang penyerapan UV 🌻Membantu penyerapan vit A 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent +60175744559 _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #makeupstuff #makeupjunkie #foundation #muamalaysia

7 0 Jan 19, 2018

Girlss.. Mengancam tak warna-warna sistho lipmatte ni? Hakak dah cuba tau. Memang bergaya terutama untuk bibir macam hakak ni yang cepat kering dan menggelupas. Bila pakai sistho lipmatte ni semua masalah bibir hakak selesai. . Sistho lipmatte ni memang berbaloi. . Rm35 exclude pos . #bibirgebu #bibirseksi #bibirmungil #lipmatteviral #lipstick #lipmatte #sistho #sistholipmatte #sayajualprodukkecantikan #photooftheday #picoftheday #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #instastyle #instapic #instanice #instamood #instagram #instalike #instafollow #instanice #instafollower #sayajualonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia

12 1 Jan 18, 2018

LIP SCRUB ROSE LOLLYPOP 💋 . Takkan asyik wajah je jaga. Bibir pun kena ada penjagaan tau. Kalau tak boleh jadi hitam, kasar, kering dll. . KELEBIHAN LIP SCRUB ROSE LOLLYPOP ______ # Melembapkan bibir yang kering . # Menghaluskan kulit bibir . # Bibir kelihatan merah semulajadi . # Memudarkan lingkaran gelap / kulit mati pada bibir . # Boleh dijadikan sebagai pelembap . # Merawat bibir pecah LIP SCRUB ROSE LOLLYPOP (12G) . RM22 EXCLUDE POSTAGE RM22 EXCLUDE POSTAGE RM22 EXCLUDE POSTAGE RM22 EXCLUDE POSTAGE #lipscrub #thebeautyhacks #teamgadisapron #bibirmerahmenawan #bibirmungil #gebugebas #skincareviral

13 0 Jan 19, 2018

---------------------------------------- SISTHO LIPMATTE VIRAL 2017! ---------------------------------------- Anda mengalami masalah berikut? 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte tanggal selepas makan? 💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? JANGAN KHUATIR!!! Kami ada penyelesaiaannya. Meh baca ape komen pengguna Sistho Lipmatte: " No Lies. Dia siap makan nasi ayam penyet lagi tak hilang pun "- Aisha " Bau wangi sangat, tekstur lembut "- Shafira " Lawa namatey weii. First time pakai lipmatte yang tekstur sangat soft. Sekali calit dah boleh meratakan satu bibir. Bau honey dew gais, rasa nak makan. "- Hanna 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni? 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir Kebaikan : 🌻Melembapkan bibir yang kering 🌻Anti aging 🌻Menghaluskan kulit bibir 🌻Menghalang penyerapan UV 🌻Membantu penyerapan vit A 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent +60175744559 _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #makeupstuff #makeupjunkie #foundation #muamalaysia

5 0 Jan 19, 2018

Girlss.. Mengancam tak warna-warna sistho lipmatte ni? Hakak dah cuba tau. Memang bergaya terutama untuk bibir macam hakak ni yang cepat kering dan menggelupas. Bila pakai sistho lipmatte ni semua masalah bibir hakak selesai. . Sistho lipmatte ni memang berbaloi. . Rm35 exclude pos . #bibirgebu #bibirseksi #bibirmungil #lipmatteviral #lipstick #lipmatte #sistho #sistholipmatte #sayajualprodukkecantikan #photooftheday #picoftheday #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #instastyle #instapic #instanice #instamood #instagram #instalike #instafollow #instanice #instafollower #sayajualonline #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia

10 1 Jan 18, 2018

Nak bibir merah,licin, tak birat dah? Nak bibir yang gelap kembali cerah dan menarik? Rasa tak best dengan bibir yang kusam? So apa lagi, jum grab #moistlipscrub RM20 ______________________________ Ingredients ✅Virgin Olive oil ✅Pure Cocoa butter ✅Organic jojoba oil ✅Almond oil Very effective to for: +Dry lips +Chapped lips +Darker lips How to use #moistlipscrub properly 1)Take a small amount of lipscrub 2)Then scrub slowly with circle motion upper and lower lips. 3)Wipe off your lips or rinse off without cleanser, let oils in lipscrub moisture your lips as well -After that you can apply #bonitaliptint and then dont forget to apply #homemadelipbalm and DONE! Beautiful smile, beautiful lips . . ______________________ Produk Organichana di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer . . #bibir #bibirsihatdanlembut #bibirsehat #bibirseksi #bibirangelinajolie #bibirglammereciks #bibirsihat #bibircantikmenawan #bibirpecahhilang #bibirmengelupas #bibirlembap #bibirmungil #bibirmerekah #bibirmerahmerona #bibirmerahsemulajadi #bibirglammerecik #bibirmenyerlah #bibirku #bibirkl #bibirbengkak #bibirlembut #bibircerah #bibirlebam #bibirpinkish

22 0 Jan 19, 2018

MAGIC COLLAGEN KISS LIPSTICK (MCK) by JSD MCK membantu merawat masalah bibir kering,berdarah,mengelupas,hitam MCK memberikan kelembutan pada bibir,mencerahkan bibir,memungilkan bibir,membentuk bibir yang cantik MCK sangat² jimat kerana 1 pcs tahan selama lebih dari 3-4 bulan MCK warna mengikut darah dan suhu badan,tidak melekit,boleh dibawa solat. #magiccollagenkiss #mckjsd #jamususukdara #bibirgelap #bibirkering #lipstikcollagen #bibirmungil #rawatbibir #cerahbibir #promosiberbaloi #jamususukdarakuantan

6 0 Jan 18, 2018

Tara!!!! 🎁🎁🎁🎁 . Hadiah GIVE AWAY dah ready!!! Tahniah untuk 3 pemenang yang sanagt sangat bertuah ni! Sebab apa? . Haa, sebab sis Tella baik hati sangat, bagi 1 sachet Faébr percuma!!! faébr ni minuman DETOX berasaskan botani. ❌ no Chemicals uolls. Shake shake je boleh terus slim ala ala model gitu💃🏻 . In Shaa Allah will be post out soon! Congrats again darling! xoxo, Tella 💄 . #letscantik #lipstickviral2017 #bibirmungil #lipstickmatte #wudukfriendly #madukelulut #collagenmarine #vitamine

16 1 Jan 18, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.