Instagram media viewer

Information related to #breastfeeding

Selamat ulang tahun bayik nya ibuk. Selamat lulus S2 ASI vrooh 😁. - Ga berasa yaa udh setahun aja km nak, terimakasih ya sdh hadir diantara ibuk, ayah dan kaka. Terimakasih sudah memberikan warna baru utk keluarga ini. Terimakasih sudah jd anak yg pintar selama setahun ini dan semoga trs tambah pintar ya dee.. 😘 - Doa ibuk tetap sama seperti wkt ade masih di perut ibuk. Semoga km tumbuh jd anak soleh, jadi ahli dan jd penuntun surga bagi keluarga, terutama ibu dan ayah. Semoga kamu jadi anak yang selalu bahagia dan membahagiakan yaa syg. Makin sehat, tumbuh jd anak kuat, selalu diberi rejeki oleh Alloh SWT dan jd anak yg berguna utk sekitar dan bangsa ini. Semoga Alloh selalu merahmati setiap langkah ade. - Banyak doa yg dipanjatkan untuk ade di hari ini. Semoga Alloh menjabah doa2 nya semua. 😇😊 Aamiin ya robbal'alamin. - - Happy birthday mindatmindut bala2 nya ibuk 😘😘. Terus kerjasama yg baik dengan ibuk yak boy. 😆 - Ibuk loves you so much 😘😘😘 *semangat ngASI setahun ke depan lagi boy 💪😘 - - - - - #birthday #birtdayboy #12monthsold #21january2017 #21january2018 #mybabyboy #mybabynumber2 #oneyearold #rasyad #acadturningone #instabirthday #mybaby #bayiasi #anakasi #s2asi #ibuasi #breastfeeding

0 0 Jan 21, 2018

I just invented a delicious lactation smoothie and now y’all get to know about it. Ice, 1/4 cup old fashioned oats, 2 tsp flax seeds, 2 tsp dark cocoa powder, 1 tsp brewer’s yeast, about 1 tablespoon peanut butter, and then filled to the top with this yummy califiafarms cold brew. Blend it all up and YES. SO GOOD. Also, the cold brew is made with almond milk, so it’s dairy-free, which Orin needs! #smoothie #lactationsmoothie #breakfast #momlife #breastfeeding

5 0 Jan 21, 2018

Emergenza latte materno!!! Se hai latte donalo! Ogni goccia é preziosa! Se lo tiri aumenti la produzione... è sano per te e per il tuo bambino. Contatta BANCA DEL LATTE #bancadellatte #ospedalepediatricomeyer #lactarium #firenze #breastfeeding #dropoflove

1 0 Jan 21, 2018

Always thankful for this quick, nutritious AND delicious meal option with my superfoods! It’s never too early for chocolate either-am I right?!😍🍫🙋🏻‍♀️ . Emerson was pretty fussy while I was making it (took less than 5 minutes to make btw) but by the time I was done he had conked out! He’s feeling better overall I think-just doesn’t like having the snot sucked out of him (thank goodness for the NoseFrida!!) but he’s resting pretty peacefully now lol!😉👶🏻❤️

5 1 Jan 21, 2018

Cant believe ive made it a whole year breastfeeding! 🙈 didnt expect to get past 6 months! So proud of myself ✊ #Breastfeeding #BreastfeedingMilestone #BoobieFeeding #GoldenBoobies #NormaliseBreastFeeding

2 0 Jan 21, 2018

Happy #spaceshipearthsunday ! Ready to go back home... maybe this fall?? When the ✨ align, it’ll happen! 🏰

8 2 Jan 21, 2018

#breastfeeding #everywhere 🌸🌺🌷🌹🎊✨

4 1 Jan 21, 2018

Pancake Stack Sunday! 🥞🥞 Haven’t made these guys in awhile ( Mom edition that is). Grain free chocolate 🍫 stack with peanut butter 🥜 😍 Followed the recipe that budgetforhealth uses :-)

1 2 Jan 21, 2018

The more you know the better. #futuremoms #moms #blackmothers #breastfeeding

0 0 Jan 21, 2018

Yep, that will pretty much do it for me ... Just being in front of a mirror even!! Forget the food! 🙈 went and got measured for a bra on Wednesday (need new ones as mine are horrid old nursing ones!) the measurement wasn't what was shocking, it was the awful changing room mirrors! 😭

1 1 Jan 21, 2018

While some of the comments are just not needed like the ones I posted about last, I have to be fair. For every comment like that, there are 2 kind ones. People ARE good. And moms especially seem to be united together in a way. Cheering each other on, I’d like to think. Just yesterday while we were out, one lady told me she just wanted to commend me for breastfeeding in public, several stopped to talk about babywearing, and one told me to keep up the hard work and that my family is beautiful. It’s so easy to make someone’s day with a kind word and positivity. Throw it around like confetti. ✨ #momlife #momof4 #girlmom #boymom #mommylife #motherhood #motherhoodunplugged #motherhoodunited #breastfeeding #babywearing #sollybabywrap #instamom #familyof6 #homeschoolmom #motherhoodrising

5 0 Jan 21, 2018

Qumeshti i nenes e ndryshon ngjyren dhe perberjen kur femiu eshte i semure.Behet me i verdhe dhe me konsistenc me te trashe per te ndihmuar foshnjen te rimarre veten sa me shpejt ... Si mundet fëmija t’i transmetojë “fabrikës së qumështit” nevojën qe ka për qelizat e bardha? Sipas një hipoteze, gjatë pirjes fëmija bën pauza të vogla gjatë të cilave qumështi tërhiqet drejt gjëndrave dhe merr me vete edhe sasi të vogla nga pështyma e fëmijës, në të cilën ndodhen mikrobet, të cilat më pas “analizohen” nga organizmi i nënës. Në bazë të mikrobeve që organizmi i nënës ka hasur tek pështyma e fëmijës bën prodhimin e antitrupave të nevojshme. Kjo është vërtetuar më pas nga një rast i marrë në studim, i cili tregon qartë si ndryshon ngjyra dhe trashësia e qumështit në rastin kur fëmija është i sëmurë. Ai tani paraqitet më i trashë dhe më i verdhë, gati i ngjashëm me kulloshtrën, e cila është shumë e pasur me antikorpe dhe qeliza të bardha, të cilat janë qeliza të sistemit imunitar që ndihmojnë trupin të mbrohet ndaj infeksioneve. Por, jo gjithmonë mund ta lidhim ngjyrën e verdhë të qumështit të gjirit me gjëndjen shëndetësore të fëmijës, pasi ngjyra e qumështit të gjirit është e ndryshme për nëna të ndryshme. Nëse fëmija ka temperaturë Nëse fëmija shfaq temperaturë ju duhet ta vendosni atë sa më shpesh në gji në mënyrë që të garantoni një hidratim të mirë, pa qënë e nevojshme t’i ofroni atij lëngje të tjera. Nëse fëmija ka vëtem etje do të pijë vetëm disa minuta për të marrë qumështin e fillimit, i cili është më i lehtë duke qënë se përmban më pak sheqerna dhe yndyrna. Nëse fëmija për shkak të gjëndjes jo të mirë shëndetësore nuk e preferon gjirin shpesh, duhe të jeni ju që t’ja ofroni. Nëse fëmija nuk e do gjirin për shkak të një dhimbje në vesh ose gripi të fortë, mund të provoni t’i ofroni qumësht gjiri të shtrydhur dhe më pas t’ja jepni atë me lugë. #breastfeeding #breastmilk #breastfeedingbaby #humanmilk #momlife #babymilk

0 0 Jan 21, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.