Instagram media viewer

Information related to #dulangboys

. 🎉🎉 PROMO 🎉🎉 . Utk dulang NAWRAH ni. . RM25 ➡️ RM20 Majlis tahun dpn pun bole dpt harga promo ni tau. Just book awal dgn DEPOSIT serendah RM50 shj (refundable) . Jarang2 kami buat promo mcmni 🙈 baik book cpt sblm harga kembali pd asal. . Tak perlu pening kepala lagi utk keluarkan duit yg byk utk beli dulang, bunga, riben dan sebagainya. Jimat masa, wang dan ruang. Anda hanya perlu fikir color utk kami gubah shj. Apa tunggu lagi, mari book skrg sblm terlambat. . Whatsapp kami di. www.wasap.my/60183766075 #kerjakahwin #dulangboys #dulanggirls #dulanghantaran #dulanghantaranmurah #dulanggirl #dulangkahwin #bobodimana #halalkanhatiyangkucuri #malaywedding #tiktok #pengantinmuda #selangorphotographer #kualalumpur #raya2018 #hantaranmurah #hantaran #muamalaysiamurah #makeuptutorial #muabellaz #hantarankahwin #selangor #petalingjaya #sewadulanghantaran #sewadulanghantaranmurahkl #sewapelaminmurah #makeuptutorial #sewadulang #mekapnikah #meletop #naelofarhijab

12 0 Sep 22, 2018

. 🎉🎉 PROMO 🎉🎉 . Utk dulang NAWRAH ni. . RM25 ➡️ RM20 Majlis tahun dpn pun bole dpt harga promo ni tau. Just book awal dgn DEPOSIT serendah RM50 shj (refundable) . Jarang2 kami buat promo mcmni 🙈 baik book cpt sblm harga kembali pd asal. . Tak perlu pening kepala lagi utk keluarkan duit yg byk utk beli dulang, bunga, riben dan sebagainya. Jimat masa, wang dan ruang. Anda hanya perlu fikir color utk kami gubah shj. Apa tunggu lagi, mari book skrg sblm terlambat. . Whatsapp kami di. www.wasap.my/60183766075 #kerjakahwin #dulangboys #dulanggirls #dulanghantaran #dulanghantaranmurah #dulanggirl #dulangkahwin #bobodimana #halalkanhatiyangkucuri #malaywedding #tiktok #pengantinmuda #selangorphotographer #kualalumpur #raya2018 #hantaranmurah #hantaran #muamalaysiamurah #makeuptutorial #muabellaz #hantarankahwin #selangor #petalingjaya #sewadulanghantaran #sewadulanghantaranmurahkl #sewapelaminmurah #makeuptutorial #sewadulang #mekapnikah #meletop #naelofarhijab

8 1 Sep 22, 2018

Hi Korang!! . Min nak bagitau stock kami bantal dah sold out sejak kami buat clearance RM100 . Yang mana whatsapp Min tapi x lock lagi jangan cakap Min x remind stock ya . Siapa cepat dia lah yang punya😁😁 . Whatsapp Min sekarang kat 0136496969 untuk place order

36 1 Sep 21, 2018

. BATIK PASTEL - (ETA 2-3weeks) . . 🎀 Batik : RM28 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

151 0 Sep 22, 2018

. BATIK JAWA - PRE-ORDER (ETA 2-3weeks) . 🎀 Batik : RM28 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

104 1 Sep 22, 2018

BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA . ✔Material : Pearl Skin Satin ✔50% cotton & 50% satin ✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti ✔Tidak jarang & tidak luntur ✔Jahitan kemas ✔Mudah digosok ✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL) ✔Harga Rm70-Rm110 ✔FREE POSTAGE! . *warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution *Sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk detail: 📲013-7234197 📲013-7234197 📲013-7234197 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayuplussize #plussize #sampin #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajunikah #dulangboys #bajumurah #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajukurung #bridesmaid #dulangboy #bridemaids #bajuakadnikah #bajupengantin #akadnikah #wedding #teamkompang #kahwin #hantaran #pengapit

4 0 Sep 22, 2018

BAJU MELAYU DULL SATIN PEARL SKIN • • AVAILABLE SAIZ BABY HINGGA 4XL!!! • • 40+ HOT COLOURS!!! • • CIRI - CIRI EKSKLUSIF :- ✅ Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah www.wasap.my/60137048842 www.wasap.my/60137048842 www.wasap.my/60137048842 #bajumelayumurah #bajumelayu #slimfit #bajumelayumampumilik #bajumelayuekslusif #bajumelayukualitimewah #butangbajumelayu #butangviral #bajumelayuviral #bajumelayupearlskin #sampingbajumelayu #sampingviral #bajumelayubaby #bajumelayubayi #bajumelayuremaja #bajumelayukanak2 #bajumelayudewasa #bajumelayutakjarang #bajumelayuselesa #slimfit #bajumelayuslimfit #slimfitmurah #bajuraya #bajumelayuraya #bajumelayuviral #slimfitviral #bajumelayuakadnikah #bajumelayusanding #dulangboys #bajumelayusedondon

5 0 Sep 21, 2018

BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA . ✔Material : Pearl Skin Satin ✔50% cotton & 50% satin ✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti ✔Tidak jarang & tidak luntur ✔Jahitan kemas ✔Mudah digosok ✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL) ✔Harga Rm70-Rm110 ✔FREE POSTAGE! . *warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution *Sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk detail: 📲013-7234197 📲013-7234197 📲013-7234197 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayuplussize #plussize #sampin #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajunikah #dulangboys #bajumurah #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajukurung #bridesmaid #dulangboy #bridemaids #bajuakadnikah #bajupengantin #akadnikah #wedding #teamkompang #kahwin #hantaran #pengapit

4 0 Sep 22, 2018

. BATIK JAWA - PRE-ORDER (ETA 2-3weeks) . 🎀 Batik : RM28 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

148 0 Sep 22, 2018

BAJU MELAYU DULL SATIN PEARL SKIN • • AVAILABLE SAIZ BABY HINGGA 4XL!!! • • 40+ HOT COLOURS!!! • • CIRI - CIRI EKSKLUSIF :- ✅ Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah www.wasap.my/60137048842 www.wasap.my/60137048842 www.wasap.my/60137048842 #bajumelayumurah #bajumelayu #slimfit #bajumelayumampumilik #bajumelayuekslusif #bajumelayukualitimewah #butangbajumelayu #butangviral #bajumelayuviral #bajumelayupearlskin #sampingbajumelayu #sampingviral #bajumelayubaby #bajumelayubayi #bajumelayuremaja #bajumelayukanak2 #bajumelayudewasa #bajumelayutakjarang #bajumelayuselesa #slimfit #bajumelayuslimfit #slimfitmurah #bajuraya #bajumelayuraya #bajumelayuviral #slimfitviral #bajumelayuakadnikah #bajumelayusanding #dulangboys #bajumelayusedondon

7 0 Sep 21, 2018

BATIK PASTEL PREMIUM - (ETA 2-3weeks) . 🎀 Batik : RM34 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

150 0 Sep 22, 2018

. BATIK JAWA - PREORDER (ETA 2-3weeks) . 🎀 Batik : RM28 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

102 0 Sep 22, 2018

. BATIK JAWA - PRE-ORDER (ETA 2-3weeks) . 🎀 Batik : RM28 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

154 0 Sep 22, 2018

With my bridesmaids 👰🏻 #dulangboys #fifatheketuadulang #savethedate #eeetaksabarnyeenakkawen

75 0 Sep 21, 2018

. 🎉🎉 PROMO 🎉🎉 . Utk dulang NAWRAH ni. . RM25 ➡️ RM20 Majlis tahun dpn pun bole dpt harga promo ni tau. Just book awal dgn DEPOSIT serendah RM50 shj (refundable) . Jarang2 kami buat promo mcmni 🙈 baik book cpt sblm harga kembali pd asal. . Tak perlu pening kepala lagi utk keluarkan duit yg byk utk beli dulang, bunga, riben dan sebagainya. Jimat masa, wang dan ruang. Anda hanya perlu fikir color utk kami gubah shj. Apa tunggu lagi, mari book skrg sblm terlambat. . Whatsapp kami di. www.wasap.my/60183766075 #kerjakahwin #dulangboys #dulanggirls #dulanghantaran #dulanghantaranmurah #dulanggirl #dulangkahwin #bobodimana #halalkanhatiyangkucuri #malaywedding #tiktok #pengantinmuda #selangorphotographer #kualalumpur #raya2018 #hantaranmurah #hantaran #muamalaysiamurah #makeuptutorial #muabellaz #hantarankahwin #selangor #petalingjaya #sewadulanghantaran #sewadulanghantaranmurahkl #sewapelaminmurah #makeuptutorial #sewadulang #mekapnikah #meletop #naelofarhijab

7 0 Sep 22, 2018

BAJU MELAYU CEKAK MUSANG & TELUK BELANGA . ✔Material : Pearl Skin Satin ✔50% cotton & 50% satin ✔ Kain lembut , sejuk & berkualiti ✔Tidak jarang & tidak luntur ✔Jahitan kemas ✔Mudah digosok ✔Available saiz dari baby- dewasa (4XL) ✔Harga Rm70-Rm110 ✔FREE POSTAGE! . *warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor lighting & screen resolution *Sampin & butang dijual berasingan Whatsapp kami untuk detail: 📲013-7234197 📲013-7234197 📲013-7234197 #bajumelayu #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayumurah #bajumelayuplussize #plussize #sampin #bajupengantin #bajuakadnikah #bajuraya #bajukahwin #bajusanding #bajunikah #dulangboys #bajumurah #bajupengapit #bajudulangboy #sedondon #bajukurung #bridesmaid #dulangboy #bridemaids #bajuakadnikah #bajupengantin #akadnikah #wedding #teamkompang #kahwin #hantaran #pengapit

8 0 Sep 22, 2018

BATIK PASTEL PREMIUM - (ETA 2-3weeks) . 🎀 Batik : RM34 sehelai 🎀 Emboss : RM24 sehelai 🎀 Matching Shawl Chiffon + Inner : RM18 . . 👉🏻 Note: Warna asal mungkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa camera . . CARA ORDER: Tekan link di bio #batikmurah #batikpastel #batikpastelmalaysia #bridesmaids #bridesmaidsmalaysia #seragambridesmaid #kainbatik #kainbatikmodern #batiksedondon #batikcouple #bajutunang #bajukahwin #malamberinai #bajunikah #kahwin #bajuakadnikah #dulanggirls #dulangboys #blousebatikmurah #coloursofbatik

110 0 Sep 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.