Instagram media viewer

Information related to #eddywanijunior

Tamak . . Satu jari tak cukup. Kalau boleh 10 jari nak masuk mulut. Lepastu werkkk 😭😝. . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

7 0 Jan 15, 2018

orang sebelah cari pasal .... . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

7 0 Jan 15, 2018

Layan kan jelah mama ni 😑. Senyum tak ikhlas hahaahahahaha. 🙈🙈 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

6 0 Jan 15, 2018

baru pandai nak senyum.... . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

4 0 Jan 15, 2018

Bila cerita faveret saya dah start.... . nak tahu cerita ape? . kekasih paksa rela .. shhh jangan bgthu orang lain 😁 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

3 0 Jan 15, 2018

sikit lagi.... 😪 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

4 0 Jan 15, 2018

Nak marah ke nak poo poo 💩? Cube teka ? . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

6 0 Jan 15, 2018

orang nak tidur pun nak tangkap gambar 😂. Nampak tangan saya tu? 👊 nak rasa ke ? . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

2 0 Jan 15, 2018

Sebuk je mama ni ajak orang selfie. Tak minat lah 😧. . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

6 0 Jan 15, 2018

Hi saya dah 3 bulan. Saya dah boleh senyum dengan sendirinya. Saya suka selfie *penyakit berjangkit* datang dari mama 😬 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

4 0 Jan 15, 2018

Nampak kan? Beza warna 😆 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

4 0 Jan 15, 2018

sejak sejak dah besar ni, saya demand sikit. Taknak puting biru tu lagi. Nak puting botol ni pulak. Kalau takde jangan harap saya nak tidur.😁 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

5 0 Jan 15, 2018

Saje je spoil kan gambar ni. Maaf mama. Saya tidur dulu. Selfie lah sorang sorang 😌😌 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

7 0 Jan 15, 2018

Lama dah saya perati dia ni. Rasa nak lenyek je. 🙏... . Ada nampak saya happy ke ? . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

7 0 Jan 15, 2018

finally. 😪😪 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

4 0 Jan 15, 2018

overdose pill senyum 😂😃 . #eddywanijunior #my #babyjournal #goodboy #boylife #malaysianbaby

6 0 Jan 15, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.