Instagram media viewer

Information related to #empireofAten

Awak yang ada masalah jerawat tak perlu lagi bimbang di tepi tingkap merenung nasib. Meh sini Kanad recommend cara untuk selesaikan. But for today Kanad hanya recommend untuk dua jenis masalah berkaitan jerawat. Dua item ni tak sampai RM80 pun. Cing!! 😍 . Kalau korang pm Kanad sekarang, sempat lagi cantik masa raya. Tu kalau korang nak cantiklah. Kanad tak paksa tapi Kanad bosan cantik sorang-sorang. Hmm . #TheBeautyHacks #TheBeautyHacksSelangor #TheBeautyHacksBangi #TheBeautyHacksKajang #TeamKanad #EmpireOfAten #TBHBangi #TBHKajang #TBHHentianKajang #TBHJohorBahru #TBHSkudai

7 0 Apr 22, 2018

Awak yang ada masalah jerawat tak perlu lagi bimbang di tepi tingkap merenung nasib. Meh sini Kanad recommend cara untuk selesaikan. But for today Kanad hanya recommend untuk dua jenis masalah berkaitan jerawat. Dua item ni tak sampai RM80 pun. Cing!! 😍 . Kalau korang pm Kanad sekarang, sempat lagi cantik masa raya. Tu kalau korang nak cantiklah. Kanad tak paksa tapi Kanad bosan cantik sorang-sorang. Hmm . #TheBeautyHacks #TheBeautyHacksSelangor #TheBeautyHacksBangi #TheBeautyHacksKajang #TeamKanad #EmpireOfAten #TBHBangi #TBHKajang #TBHHentianKajang #TBHJohorBahru #TBHSkudai

4 0 Apr 22, 2018

Zaman sekarang nak cantik pun fikir 2, 3 kali nak laburkan duit. Banyak nak guna duit bayar itu ini. Tapi kalau ada rasa nak cantik dengan pakai Lipmatte setaraf Kylie Lip Kit atau MAC Matte Lipstick, boleh try Sistho Lipmatte. Product lokal tapi kualiti International. Sistho Lipmatte mengandungi Ascorbyl Tetraisopalmitate (vitamin C) yang bertindak mengurangkan kulit bibir pecah, merekah, mencerahkan dan mengurangkan garis halus kulit bibir. Sekaligus dapat menjadikan bibir sihat dan cantik. Jom jadi pengguna yang bijak. Bijak berbelanja dan dapat banyak sangat manfaat. #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

6 0 Apr 20, 2018

Terima kasih kerana percayakan The Beauty Hacks.⠀ .⠀ Korang yang lain jom cepat try Body Scrub The Rice. Hanya RM33 untuk penggunaan hingga 1 bulan lebih.⠀ .⠀ Kebaikkan Body Scrub The Rice⠀ ✨ Dihasilkan dari ekstrak beras,sus dan vitamin.⠀ ✨ Mencerahkan kulit⠀ ✨ Membuang sel kulit mati⠀ ✨ Melembapkan kulit⠀ ✨ Hilangkan daki⠀ .⠀ Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻⠀ .⠀ Empire of Aten⠀ 010-2729389⠀ .⠀ #thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric

13 1 Apr 20, 2018

Sistho Lipmatte kod Sweet Talker . Cod Cheras-Ampang . Postage seluruh Malaysia . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

3 0 Apr 20, 2018

Sistho Lipmatte ni tak sama macam Lipmatte yang lain. Banyak sangat kelebihan nya. Lagi puas hati dia punya effect gebu tu,fuhhhh! Menawan kalbu sungguh. Colour pun semua cantik-cantik. Barang berkualiti tapi harga mampu milik bawah RM50, korang rasa mahal ke murah? . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

5 0 Apr 20, 2018

Sistho lipmatte ni ada 5 shade iaitu dari nude hingga yang terang. Setiap shade pasti akan memberi personaliti berbeza pada korang. Antara 5 pilihan sistho lipmatte . . 💄Baby muah 💄Talkative 💄Sweet talker 💄Kiss love 💄No lies . . #sistholipmatte #sistho #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmatte #lipmattegebugebas #lipmattecantik #bibirmenawan #bibircantik #makeuptutorial #mua #tutorialmakeup #empireofAten #teamAten

7 0 Apr 21, 2018

Ada jalan pintas ke untuk cantik dengan pantas? Jawapan nya ada, sangat cepat, pantas, mampu milik dan semudah ABC je tau. Tapi awas ya, ini bukan promote plastic surgery atau any other products yang boleh membahayakan kulit wajah atau kesihatan. Betul ke cepat? Ya betul hanya dengan menggunakan Sistho Lipmatte, korang boleh cantik bak bidadari hanya dengan tiga kelip mata. Kelip pertama, oleskan sedikit Sistho Lipmatte pada bibir mengikut ketebalan dan kuantiti yang korang nak. Oles nipis pun dah berbaloi tau. Kelip mata yang kedua, titik-titik kan sedikit Sistho Lipmatte di bahagian kiri dan kanan pipi muka dan sapu rata. Tadaaaa,from Lipmatte to Blusher tau. Dan untuk kerlipan mata yang ketiga, titik-titik dan sapukan Sistho Lipmatte di bahagian kelopak mata untuk dapat kan kesan seperti eye shadow. Mudah kan? Tak ke sepantas kilat boleh bersiap, baby menangis pun siap boleh dukung sebelah, sebelah lagi make up. Cepat dan pantas kan? Betul ke mampu milik? Ya, betul. Sistho Lipmatte mempunyai kualiti yang setaraf dengan Lipmatte keluaran syarikat antarabangsa, namun hanya berharga RM35 per pcs. Terdapat 5 kombinasi warna yang menarik yang wajib anda miliki sekarang. Dengan RM 35 je dah Boleh cantik. Berbaloi ke tak? #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

1 0 Apr 20, 2018

Selalu pening nak match kan warna tudung dengan baju. Adalah dekat setengah jam merenung kedalam almari scan tudung. Lepastu fikir pula nak pakai Lipmatte colour apa. Dengan Sistho mudah je cerita dia. Ada 5 warna yang sangat awesome untuk korang pakai. Lagi senang korang decide terus, 5 hari bekerja tu pakailah Sistho warna yang berbeza setiap hari. Seronok kan hari-hari cantik dengan Sistho Lipmatte 😉 . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

8 1 Apr 20, 2018

Sistho lipmatte ni ada 5 shade iaitu dari nude hingga yang terang. Setiap shade pasti akan memberi personaliti berbeza pada korang. Antara 5 pilihan sistho lipmatte . . 💄Baby muah 💄Talkative 💄Sweet talker 💄Kiss love 💄No lies . . #sistholipmatte #sistho #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmatte #lipmattegebugebas #lipmattecantik #bibirmenawan #bibircantik #makeuptutorial #mua #tutorialmakeup #empireofAten #teamAten

1 0 Apr 21, 2018

Sistho Lipmatte kod No Lies . Cod Cheras-Ampang . Postage seluruh Malaysia . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

2 0 Apr 20, 2018

Awak yang ada masalah jerawat tak perlu lagi bimbang di tepi tingkap merenung nasib. Meh sini Kanad recommend cara untuk selesaikan. But for today Kanad hanya recommend untuk dua jenis masalah berkaitan jerawat. Dua item ni tak sampai RM80 pun. Cing!! 😍 . Kalau korang pm Kanad sekarang, sempat lagi cantik masa raya. Tu kalau korang nak cantiklah. Kanad tak paksa tapi Kanad bosan cantik sorang-sorang. Hmm . #TheBeautyHacks #TheBeautyHacksSelangor #TheBeautyHacksBangi #TheBeautyHacksKajang #TeamKanad #EmpireOfAten #TBHBangi #TBHKajang #TBHHentianKajang #TBHJohorBahru #TBHSkudai

6 0 Apr 22, 2018

Sistho Lipmatte kod Talkative . Cod Cheras-Ampang . Postage seluruh Malaysia . #sistholipmatte #sistho #empireofAten #dropship #free #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering

3 0 Apr 20, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.