Instagram media viewer

Information related to #empireofAten

Pergi kerja hari ini sempat tak sapu lotion ? Penting tau, supaya melembabkan kulit kita. Yelah duduk seharian dalam air-cond boleh menyebabkan kulit kering tau. Si whitening ni bukan takat mencerahkan saja tapi melembabkan serta mewanggikan diri si pemakai. Cun ke tak cun? Korang jangan la kedekut nak labur duit tu sikit. Kata nak kulit cantik . Jadi? #lovemission2k18 #empireofATEN #sepMektengSungaiBulohSelangor

1 0 Jan 19, 2018

2 gabungan yang mantap meletopss Soap Bar The Turmeric & Face Scrub Milk!. . Bajet serendah RM50 untuk barangan TBH. . . #empireofaten #teamAten #TheBeautyHacks #RZNBeauty #AijuiceDossier #AijuiceDossierBatuPahat #CodBatuPahat #YongPeng #skincare #kosmetik #barangankecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #bodyscrub #whiteninglotion #facescrub

8 0 Jan 18, 2018

Review ! Kombinasi Ombre yang umph . Meletops kau . Cair ke tak? Mix sistho lipmatte #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

1 0 Jan 16, 2018

sistho lipmatte #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

1 0 Jan 16, 2018

Tips nak kulit wajah sihat ! 1-cuci muka 2 kali sehari . Seeloknya waktu Pagi dan Malam paling sesuai. Pastikan sebelum tidur wajah bersih daripada sebarang kekotoran selepas seharian aktiviti yang kita lakukan , . Dan paling penting, gunakan pencuci muka yang sesuai dengan jenis kulit korang ea . Cuci muka dalam 1minit dengan buih yang banyak , ini untuk mengelakkan kulit menjadi kering dan kelembapan semula jadi . Disarankan guna air suam untuk mencuci muka korang . Kalau guna air sejuk macam ais batu abeh lah pori-pori tertutup . Okay, sedikit tips Sha bole sharekan #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor #tbh

5 0 Jan 17, 2018

Review ! Kombinasi Ombre yang umph . Meletops kau . Cair ke tak? Mix sistho lipmatte #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

1 0 Jan 16, 2018

Review ! Kombinasi Ombre yang umph . Meletops kau . Cair ke tak? Mix sistho lipmatte #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

3 0 Jan 16, 2018

Assalammualaikum. Hi korang! Pernah tak korang rasa nak pergi spa untuk sental daki-daki korang tapi korang cancel hasrat tersebut sebab fikirkan duit tak masyuk 😞 . _________ . Sekarang korang tak payah risau. Korang dah boleh sental body korang dengan scrub best dari The Beauty Hacks! . _________ . The Beauty Hacks ada 4 jenis body scrub yang korang boleh pilih iaitu ~turmeric ~tamarind ~rice ~charcoal . _________ . Each body scrub ada kelebihan tersendiri so korang teliti satu persatu kelebihan body scrub ni yea👇🏻 . _________ . THE TURMERIC ✨Sesuai dipakai untuk kulit berminyak ✨Menghapuskan jerawat ✨Melembutkan kulit dan mencerahkan kulit secara natural . _________ . Harganya? Korang jangan risau serbab harga sangat mampu milik. Hanya RM33 untuk 400 gram dan bertahan hingga 2 bulan setengah! Wow jimatnya! . Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻 . Empire of Aten 010-2729389 . #thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric

8 1 Jan 17, 2018

Review ! Kombinasi 2 warna ! Lagi letops kau. Cair ke tak cair? Mix sistho lipmatte Talkative & Babymuah #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

0 0 Jan 16, 2018

Hari ni akak nak review si gemuk ni lah . Sapa yang rasa teruja? Meh likea sikit jangan la kedekut #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor

3 0 Jan 17, 2018

Terima kasih kerana percayakan The Beauty Hacks. . Korang yang lain jom cepat try Body Scrub The Turmeric. Hanya RM33 untuk penggunaan hingga 2 bulan lebih. . Kebaikkan Body Scrub Turmeric ✨Mencerahkan kulit ✨Merawat jerawat ✨Menanggalkan daki dan sel kulit mati . Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻 . Empire of Aten 010-2729389 . #thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric

14 0 Jan 17, 2018

Assalammualaikum. Hi korang! Pernah tak korang rasa nak pergi spa untuk sental daki-daki korang tapi korang cancel hasrat tersebut sebab fikirkan duit tak masyuk 😞 . _________ . Sekarang korang tak payah risau. Korang dah boleh sental body korang dengan scrub best dari The Beauty Hacks! . _________ . The Beauty Hacks ada 4 jenis body scrub yang korang boleh pilih iaitu ~turmeric ~tamarind ~rice ~charcoal . _________ . Each body scrub ada kelebihan tersendiri so korang teliti satu persatu kelebihan body scrub ni yea👇🏻 . _________ . THE TURMERIC ✨Sesuai dipakai untuk kulit berminyak ✨Menghapuskan jerawat ✨Melembutkan kulit dan mencerahkan kulit secara natural . _________ . Harganya? Korang jangan risau serbab harga sangat mampu milik. Hanya RM33 untuk 400 gram dan bertahan hingga 2 bulan setengah! Wow jimatnya! . Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻 . Empire of Aten 010-2729389 . #thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric

10 1 Jan 17, 2018

Review ! Kombinasi 3 warna ! Lagi letops kau. Cair ke tak cair? Mix sistho lipmatte Talkative + Babymuah + KissLove #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

4 0 Jan 16, 2018

Hai korang 👋🏻 . Korang tau tak kenapa korang MESTI WAJIB CUBA Soap Bar The Rice keluaran TBH? . Ni Aten kongsi 5 sebab untuk jadi pencetus korang grab Soap Bar The Rice⤵️ ✨ Sesuai untuk kulit normal dan kering ✨ Merawat masalah sunburned ✨ Membantu mencerahkan, memutihkan dan menganjalkan kulit ✨ Melembapkan kulit ✨ Merawat masalah jeragat . Haaa best kan? Lagi best sebab murah sangat weh RM12 je seketul. Boleh guna sebulan lebih. . Mana nak cari pencuci muka yang murah dan best macam ni? . Ready stock tau so grab your today! Fast action fast result gais 💃🏻 . Empire of Aten 010-2729389 . #thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajual #nakcantikjangankedekut #murahjerruols #bazarpaknil #sayajualscrub #turmeric

6 0 Jan 18, 2018

Review ! Kombinasi Ombre yang umph . Meletops kau . Cair ke tak? Mix sistho lipmatte #lovemission2k18 #empireofAten #sepMektengSungaiBulohSelangor 012.203.6862

3 0 Jan 16, 2018

Suprise...nak tau follow ig ni tau... nnfamilystore #teamaten #empireofaten

15 0 Jan 17, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.