Photos and videos related to: farahanimrazak - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #farahanimrazak

CUTE ROUND LEAF SLINGBAG MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 16CM x 16CM x 7CM COLOUR : DARK BROWN , DARK GREEN , GREY , PINK , BLACM PRICE (Include Postage) RM35 (SM) RM38 (SS) Link di bio🌻

6 1 Aug 16, 2018

Stok baru #FaraaLipButter dah sampai😍😍 Jom cepat2 grab sebelum kehabisan lagi😂😂 Ws 0179173092 #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faralipbutter #FaraLipButter #lipbutter #farahanimrazak #RaissaTwins #naturalbeauty

4 0 Aug 16, 2018

Another feedback we received 😘😘 . . Happy sangat #faralipbutter ni dapat menyelesaikan masalah gadis-gadis di luar sana. Masalah bibir kering, bibir pucat dan tak bermaya dapat diatasi dengan mengoles #faralipbutter 🤗 Insya Allah. . . Whatsapp kak mun sekarang utk order. Klik nombor di bio okay. 😘 . . . #FaraaLipbutterMurah #Faraalipbuttersquad #lokalah #FaraalipbutterTeamMoon #muabellaz #MUAMalaysia #CTDK #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetikMalaysia #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #assalammualaikum #Superspontansuperstar #ajimaura #fashasandha #JanganBenciCintaku #uitm #noradanish #igshopMalaysia #uitmshahalam #lipbutter #sayajualmurah #Hantukaklimah

14 0 Aug 16, 2018

CANVAS SLING BAG SIZE : LENGTH 25CM , HEIGHT 25CM , WIDTH 14CM COLOUR : BLACK / WHITE PRICE (Include Postage) RM37 (SM) RM40 (SS) Link di bio🌻

10 1 Aug 16, 2018

BLN SLINGBAG MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 17CM x 21CM x 12CM PRICE (Include Postage) RM35 (SM) RM38 (SS) Link di bio🌻

8 1 Aug 16, 2018

KID ROSE FLOWER SLINGBAG MATERIAL : PU LEATHER SIZE : 13CM x 10.5CM x 6.5CM ( SMALL SIZE ) COLOUR : BLACK , KHAKI , BROWN , LIGHT PINK , LIGHT BLUE , RED PRICE (Include Postage) RM40 (SM) RM43 (SS) Link di bio🌻

13 1 Aug 16, 2018

Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. Faraa lip butter mengandungi: 🌸 Olive Oil 🌸 Sunflower Seeds 🌸 Jojoba Oil 🌸 Beeswax Kelebihan: 🌸 dapat membuang sel kulit mati pada bibir 🌸 menyempurnakan aliran darah pada bibir 🌸 melembapkan bibir 🌸 menghilangkan bibir hitam 🌸 mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah 🌸 yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! Jom serikan wajah dengan #faraalipbutter ❤ . . . #FaraaLipbutterMurah #Faraalipbuttersquad #lokalah #FaraalipbutterTeamMoon #muabellaz #MUAMalaysia #CTDK #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetikMalaysia #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #assalammualaikum #Superspontansuperstar #ajimaura #fashasandha #JanganBenciCintaku #uitm #noradanish #igshopMalaysia #uitmshahalam #lipbutter #sayajualmurah #Hantukaklimah

19 0 Aug 16, 2018

Stok baru #FaraaLipButter dah sampai😍😍 Jom cepat2 grab sebelum kehabisan lagi😂😂 Ws 0179173092 #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faralipbutter #FaraLipButter #lipbutter #farahanimrazak #RaissaTwins #naturalbeauty

3 0 Aug 16, 2018

GIRL LACE FLOWER SLINGBAG MATERIAL : PU LEATHER LINING MATERIAL : POLYESTER SIZE : 17CM LENGTH , 17CM HEIGHT , 8CM WIDTH STRAP LENGTH : 120CM ( ADJUSTABLE ) - COLOUR : BLACK , PINK , WHITE - PRICE (Include Postage) RM50 (SM) RM53 (SS) Link di bio🌻

6 1 Aug 16, 2018

Selamat petang cantik 🌹 Korang ada masalah bibir❓ Jangan lupa cuba faraalipbutter tau.💄 In shaa allah masalah bibir korang akan hilang dan bibir korang akan jadi tambah sihat dan berseri😘 Nak tau sbb ape❓ Sbb bahan² yg terkandung dalam faraalipbutter ni diformulasikan utk merawat bibir bermasalah korang tu. Jadi tiada lagi bibir kusam, mengelupas & tak berseri gittew 😘😘 Berminat ❓ wasap kak Yong meh... 😍 Wasap.my/60162295146/FaraalipbutterSyima #FaraaLipbutterPerak #FaraalipbutterTeamMoon #Faraalipbuttersquad #lokalah #minluna #muabellaz #MUAMalaysia #CODShahAlam #posseluruhmalaysia #CTDK #farahanimrazak #babyctdk #bazaarpaknilkosmetikMalaysia #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #rahsiabibircantik #localbrand #ajimaura #aurainsta #lipbutter #sayajualmurah #tyaarifinnw #igshopMalaysia #visitmyIG #Superspontanextravaganza #cintabukankristal #cintatiadaganti #bigstage #KLFasionWeek2018

6 0 Aug 16, 2018

ROBOT WAR BACKPACK MATERIAL : PU LEATHER SIZE : LENGTH 22CM , HEIGHT 33CM , WIDTH 11CM COLOUR : RED & BLACK PRICE (Include Postage) RM40 (SM) RM43 (SS) Link di bio🌻

8 1 Aug 16, 2018

Stok baru #FaraaLipButter dah sampai😍😍 Jom cepat2 grab sebelum kehabisan lagi😂😂 Ws 0179173092 #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter💄💄 #faralipbutter #FaraLipButter #lipbutter #farahanimrazak #RaissaTwins #naturalbeauty

4 0 Aug 16, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.