Photos and videos related to: faralipbuttershahalam - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #faralipbuttershahalam

Lip balm Faraa Lipbutter 100% #organic 💋 . Sesuai untuk mereka yang ingin : 1. Menghilangkan bibir hitam 2. Merawat bibir yang kering & menggelupas 3. Melembapkan bibir 2 warna yang merah jambu semulajadi ◎ orchid vanilla ◎ caramel mint ★Ikut suhu badan & jenis darah . Grab yours now by clicking link at bio 💄 . . #FaraaLipbutter #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CODShahAlam #CTDK #faralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #rayahaji2018 #Assalammualaikum #sale #localbrand #ajimaura #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #uitm #noradanish #kosmetikMalaysia #bajuraya #Superspontansuperstar

16 2 Aug 13, 2018

APA YANG TERBAIK SANGAT TENTANG FLAVOUR BARU  faraalipbutter in ORCHID VANILLA? . ini ialah kombinasi bahan bahan istimewa yg diformulasi khas hampir 7 bulan Research & Development dijalankan. . 🌸Argan Oil nutrient yg ada di dalam Argan Oil membantu kulit bibir lebih lembap, cantik kemerahan dan menyegarkan. . 🌸Shea Butter berfungsi untuk mengatasi bibir yang pecah. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit bibir. . 🌸Vitamin E Memberi perlindungan kepada bibir dari sinaran UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas dan kehitaman. . 🌸Orchid Extract Berfungsi sebagai aromatherapy setiap kali oles kepada bibir. Campuran bau bunga Orkid dan Vanilla yg sangat harum akan memberi ketenangan dan mood gembira serta berangin pada bibir. . #FaraLipbutter #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #MakeUP #MUAMalaysia #CTDK #faralipbuttershahalam #shahalam #farahanimrazak #aurainsta #babyctdk #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikhalal #fattzura #neelofa #Assalammualaikum #sale #localbrand #ajimaura #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #uitm #noradanish #kosmetikMalaysia #halalkanhatiyangkucuri #SeribuRasaBuatAdelia

20 4 Aug 10, 2018

Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱01128612049

3 1 Aug 8, 2018

Sebelum masuk tido, Kasi peluang dekat sis nak #share testimoni superbest ni Tak payah pakai lipstick pun dah nampak efek fresh macam pakai gincu. Serius ahh??? siapa nakkkkk bibir seksi basah basah camni korang cepat ler pm ai. Ai tunggu je uols tau. tak tido malamla uols selagi tak dapatkan. ouh ya, stok laku keras stok #OrchidVanila baru restock, yang kotak wane purple tu. sapa order cepat dapat minggu ni jugak

12 2 Aug 13, 2018

Faraalipbutter flavour ORCHID VANILLA (Aromatherapy) mengandungi bahan-bahan semulajadi terbaik untuk merawat bibir tau. Jom cikedaut! . 🍉 Argan Oil. 🍉 Shea Butter. 🍉 Vitamin E. 🍉 Orchid Extract. . . Dan guess what?! Minggu depan stok Orchid Vanilla dah nak masuk balik lepas seminggu out of stock tau. . . Yang dah lama mengidam si Orchid Vanilla lekaih, kang berair mata tak dapek grab 😁 . . . . 📲Whatsapp 0124942993 @ for fast respon, click link in my bio‼️ . . #FaraLipbutter #faraalipbutterTeamMoon #BibirCantikDanSihat #BibirMungil #CODShahAlam #faralipbuttershahalam #farahanimrazak #semerahcintahumaira #superspontansuperstar #kosmetikhalal #janganbencicintaku #lipbalm #lipbalmbebasbahankimia #visitmyIG #faraalipbutteruitm #kosmetikMalaysia

10 1 Aug 12, 2018

🚘 Bagi urusan COD area Shah Alam, cod charges yang kami kenakan adalah RM5 iaitu dari Seksyen 1-25 sahaja. Selain dari kawasan di atas bole rujuk saya dulu untuk COD charges whether kitorang cover atau tidak . 🍓 Setiap dari pembelian korang akan dapat freegift dari pihak kami. . 🎁 COD Cyberjaya hanya masa weekdays office hours sebelum 5pm. Free charges within 1-2km. Preferred meet up point : OLDTOWN CYBERJAYA. Kawasan lebih dari MMU Cyberjaya atau Lim Kok Wing akan dikenakan charge RM5. . 💖Sebarang pembaharuan/ penukaran urusan dari pihak saya, Saya akan inform dari masa ke semasa💖 Thank you for your time 👏 #codcyberjaya #codshahalam #faralipbuttershahalam #faralipbuttercyberjaya

3 0 Aug 13, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.