Instagram media viewer

Information related to #flawless

Haa nie loose powder 2In1 boleh jadi bedak sejuk . Sebab ia dari extra beras . Tau kan amalan nenek moyang kita setiap malam mesti amalkan bedak sejuk supaya kulit mulus mulus . Rajin amalkan siang malam habis letoop macam artiss kpop! Kulit licin A+++ wasap +60138800776 #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

0 0 Jan 24, 2018

#flawless

1 0 Jan 24, 2018

The perfect valentines make up set to look fabulous for your special someone 💌❤️ •Liquid Foundation •Self Tanner •3D Fibre Mascara •Addiction Palette num 3 •Bittersweet Splurge •Brow Palette •Limited Edition Powder to Cream Lipstick ———————————————————————— Www.youniqueproducts.com/LizziDunford #younique #youniquewithlizzi #makeup #flawless #valentinesday #perfectcollection #musthave #grabitwhileyoucan

2 0 Jan 24, 2018

Satu je masalah perempuan suka membazir masa . Ehhh ? betulkan ? Baik mengaku ? Lelaki kalau siap paling smart pun ambil masa kurang dari 10 minit . Perempuan kalau siap paling simple pun 30 minit . Jangan percaya kalau perempuan cakap " sattt² 5minit nak betul tudung ".Nak hembus tudung je makan masa 5 minit. Amoy perempuan mesti lah tau .Opsss ! kantoi.Tapi lepas jumpa bedak gebu dalam masa 2minit lagi cepat amoy siap . Setakat nak keluar pergi pasar malam ? 3kali sapuan je boleh lindungi kulit dari Sinar Uv . Tanpa perlu tonyoh sunblock. Dah cantik berseri👏 wasap +60138800776 #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

1 0 Jan 24, 2018

Got her nails done 💅🏼Yodi is a little scratcher so these soft kitty nail caps will stop her from ruining my leather plus there pink sparkles #flawless #catnails🐈💅 #catnails #nails #kittycaps #cats #kittens #boojie #princess #yoda

0 0 Jan 24, 2018

Hi guyss..  #nsabeauty melancarkan product baru iaitu  #ainaaserum yang sudah pasti dapat memberikan kesan yg positif seawal 3hari dan sememangnya bersesuaian dengan semua jenis kulit wajah . 💥Fungsi ainaa serum💥 🌺Mencerahkan kulit 🌺Menjadikan kulit awet muda dan anjal 🌺Mengecilkan liang-liang pori 🌺Memperbaiki sel kulit mati 🌺Mengurangkan pigmentasi 🌺Memudarkan parut jerawat . Aina serum ini juga mesra wuduk dan tiada bahan kimia..bahan yang ada didalam aina serum ini adalah bahan organik, selamat dan sesuai untuk dijadikan makeup base / krim harian . . Untuk mendapatkan Ainaa serum boleh dm / wasap 📲 017-9054580 . PERHATIAN!!! Stok adalah terhad..Jadi ape tunggu lagi, tempah la sekarang!! #nsabeauty  #syafiqahaina #hafizmahamad  #serumwaterbased #cantiktanpamakeup  #skinfirst #nsabeauty #nsabeautyserum  #nsabeautykuantan #AinaaSerum #NSABeau #serum #healthandbeauty #pahang #staytuned  #flawless  #ainaserumbysyafiqahaina #trustedagent  #preorder #codgambang #codkuantan

1 1 Jan 24, 2018

💰💰💰 speaks #ZOOM💨🚘 ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ #Peachessence  #entertainer #flawless  #melanin  #nollywood  #InstaFashion  #love #blackwomen  #Fashion  #Style  #2millionkisses  #Stylish #Fashionista  #blogger  #FashionStylist #celebrity  #Stylist  #LookBook  #FashionDaily  #Instadaily  #beauty ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・

2 0 Jan 24, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.