Instagram media viewer

Information related to #foundation

✨ENTER NOW TO WIN ✨

0 1 Jan 21, 2018

Cleanser (Cuci muka) 🌹 Fungsi Cleanser : 🌷Membersihkan wajah, mengangkat kotoran, sisa tata rias, dan minyak berlebihan pada kulit. . 🌷Membersihkan wajah setiap pagi hari merupakan langkah kulit cantik dan sehat. . Cara pemakaian: Gunakan pagi dan malam hari, pijatkan secara merata ke seluruh wajah dan leher. Bilas hingga bersih. Cleanser Jafra tidak terlalu banyak menghasilkan busa, jadi tuangkan cleanser secukupnya saja ke telapak tangan. Memberi aroma yang menyegarkan, melembabkan dan menjadikan kulit terasa lembut. Mencuci muka adalah cara merawat wajah paling sehat dan mudah. Dengan mencuci muka maka wajah akan kembali bersih dari debu dan kotoran sehingga wajah akan kembali tampak segar. . Dan tahukah anda? Cuci muka pada malam hari menggunakan air hangat, selain membersihkan tapi juga membuat wajah menjadi lebih rileks sehingga tidur malam pun akan jadi lebih nyenyak. Berikut manfaat mencuci muka sebelum tidur : . 🌹 Pori-pori kulit kembali bernafas dengan bebas. Dengan kulit wajah bersih, anda akan merasa nyaman dan ringan sehingga tidur menjadi lebih nyenyak. . 🌹 Kulit akan tampak lebih cerah dan alami di pagi hari, juga mencegah iritasi kulit dan penuaan dini. . 🌹 Mencegah timbulnya jerawat . 🌹 Meregenerasi kulit secara maksimal. Sel-sel kulit mati pada wajah kita tidak akan tergantikan secara maksimal apabila kita tidur dgn wajah yg kotor, sehingga keesokan harinya wajah akan tampak kusam. Konsultasi, order dan join! WA 0896-6932-3630 #jafrabandung #jafrabekasi #jafra #jafraindonesia #jafraspa #jafraskincare #skincarejafra #jafrablushon #jafrabrightening #jualjafraori #jualjafraskincare #jualjafra #belijafra #jafrabantargebang #jafracileungsi #jafrabogor #maskerjafra #kecantikankulitwajah #kecantikankulit #tipscantikalami #tipscantiksehat #maskerja #maskermudmask #facialwajahaman #foundation #foundationjafraspf20 #toner #tonerjafra #pelembabjafra #creamaman #jafrabandung #jafrabekasi #jafra #jafraindonesia #jafraspa #jafraskincare #skincarejafra #jafrablushon #jafrabrightening #jualjafraori #jualjafraskincare #jualjafra #belijafra #jafrabantargebang #jafracileungsi #jafrabogor #maskerjafra #kecantikankulitwajah #kecantikankulit

0 0 Jan 21, 2018

Silver Wedding... EYES: meltcosmetics meltcosmeticsofficial “Gun Metal Stack” FACE: narsissist Sheer Glow Foundation “Trinidad” & Creamy Radiant Concealer “Caramel” bobbibrown Bronzer “Deep” dior Nude Air Luminizer Powder “003 Golden Glow” BROWS & LIPS: chanel.beauty chanelofficial Stylo Sourcils Waterproof “812-Ebene” Rouge Coco “446-Etienne” #tsvandross #Beauty #ChanelInsider #BeautyAdvisor #Makeup #Color #Wedding #Face #Eyes #Lips #Bobbibrown #Nars #MeltCosmetics #Dior #Chanel #Eyeshadow #Foundation #Highlighter #Lashes #Bronzer #Artist #Makeup

1 0 Jan 21, 2018

Noivinha ❤️ Sandra 💄❤️💒👏👰 Noivinha abençoada!!!! Noivinha ❤️👰💒💄👏 #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #bridal #noivas

5 0 Jan 21, 2018

💄POWER OF MAKEUP💄 Eyeshadow: jaclynhill morphebrushes bhcosmetics Galaxy chic and take me back to Brazil. beauty_glazed pressed glitter pallette nyxcosmetics ultimate brights pallette Foundation: bhcosmetics 201 the lightest shade. #bhcosmetics #foundation #porcelain Lips & Eyebrows nyxcosmetics #nyxliquidsuede #lifesabeach Eyelashes: eyelure_lashes #definition #eyelure #eyelashes #dramatic Mascara: lights camera lashes tartecosmetics #tarte #tartecosmetics Powder: coty.air.spun Highlight: sleekmakeup highlighter pallette #solstice Contour: ciatelondon #bamboobronzer Primer: bhcosmetics Concealor: tartecosmetics #shapetapeconcealer #shapetape #tartecosmetics Setting spray: nyxcosmetics #mattesettingspray

1 0 Jan 21, 2018

Sivanna colors 😍💗 อายแชโดว์เนื้อกึ่งครีมตัวนี้ ชิมเมอร์วิ้งวับมากค่า ทาบนเปลือกตามีมิติออร่าสุดๆ คนรีวิวเยอะมากน้า สีชัดเนื้อติดทนดีด้วยน้า มี 4 เบอร์ค่าา . ❥ราคา 130.- ❥สั่งซื้อ 💒Iine : poppularmn #sivanna #sivannacosmetics #sivannacolour #sivannathailand #meilinda #maeilindathsiland #odbo #cosmetic #cosmetics #powder #howtoperfect #ถูกและดี #ลิป #ลิปแมท #ราคาถูก #obuse #eyeliner #lipstick #mascara #เครื่องสำอาง #lipmatt #makeup #foundation #lipliner #blushon 💕

2 0 Jan 21, 2018

Kulit gelap ??kusam ??berjerawat dan jeragat ??lebih teruk sunburn x hilang ??daki x tanggal ??hmmm stress nya kn ??daa mcm2 mkn suppliment tapi masih xde kesan ??hmm mcm mne yaa ??apa kata cuba rwt dri luar jugak 😍 . Rawat dari luar ?ape tu ??haa jomm cuba ms_shopbeauty_hq ..sental2 shja boom putih berseri 😍 . . Urmm btol ke ni ?ok apa kata tolak tepi dulu soalan tu ..kita cuba dulu ..belum cuba belum tahu ..daa ramai yg berjaya dgn sparkle soap taw 😘 . . Sparkle soap kini tampil dgn wajah baru dan formula baru ..apa bhn dlm sabun tu ?? Bahan utama ialah madu asli yg mmg bagus untk mncrhkn klit dan mrwt plbagai mslh kulit ..selain itu ekstrak bunga lavender yg mampu menghilangkn peluh dan bau badan ..dn yg best nya esktrak 24k gold yg blh menganjalkan dan menegangkn kulit uolss ..haa awet mude gitu 😋 . . Nak cuba jugak ??nak cantik nk putih ??LELAKI DAN PEREMPUAN 😍 Lets try this guyss .. ms_shopbeauty_hq . . #sabunhilangdakisparkle #sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia #sabunhilangdaki #sabunpemutih #produkkecantikkan #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih #pemutihbadan #pemutihketiak #hijab #hijabcantik #hijabindonesia

1 0 Jan 21, 2018

---------------------------------------- SISTHO LIPMATTE VIRAL 2017! ---------------------------------------- Anda mengalami masalah berikut? 💋 Lipmatte cepat kering? 💋 Warna merekah? 💋 Lipmatte tanggal selepas makan? 💋 Lipmatte berbekas di cawan ketika minum? 💋 Bibir hitam gara-gara pakai lipmatte yang mengandungi bahan kimia berbahaya? JANGAN KHUATIR!!! Kami ada penyelesaiaannya. Meh baca ape komen pengguna Sistho Lipmatte: " No Lies. Dia siap makan nasi ayam penyet lagi tak hilang pun "- Aisha " Bau wangi sangat, tekstur lembut "- Shafira " Lawa namatey weii. First time pakai lipmatte yang tekstur sangat soft. Sekali calit dah boleh meratakan satu bibir. Bau honey dew gais, rasa nak makan. "- Hanna 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Apa best sangat yang korang #WAJIB grab sistho Lipmatte ni? 🌻Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 🌻 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir 🌻 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap 🌻 Warna tidak merekah 🌻 Ringan dipakai 🌻 Tidak tanggal ketika makan atau minum 🌻 Mudah dibersihkan 🌻 Bau wangi Honey Dew 🌻 Tekstur sangat lembut 🌻 Tidak menghitamkan bibir Kebaikan : 🌻Melembapkan bibir yang kering 🌻Anti aging 🌻Menghaluskan kulit bibir 🌻Menghalang penyerapan UV 🌻Membantu penyerapan vit A 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent +60175744559 _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #muabellaz #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #makeupstuff #makeupjunkie #foundation #muamalaysia

0 0 Jan 21, 2018

Ssttt sini aku bisikin,,, lg ada yang promo nih,,,karna stok lagi buanyaaakk bgtt,,, mau ?? Ya! BEDAK ARAB KOKURYU dari harga 95rb jadi 90rb bedak ini sudah ada pelembab,foundation dan bedak padat nya loh..jadi kamu gk perlu lagi repot2 pake pelembab atau foundation yg terpisah... dan bedak ini HALAL Menerima ecer dan grosir inbox/wa 085319061406 #selamatpagi #menjelangsiang #iklan #murmer #borong #bedakarabkokuryu #bedakpadat #foundation #pelembab #halal #ecer #grosir #wajahcerah

0 0 Jan 21, 2018

Buat kamu yang cari makeup praktis.. nih cobain foundation Royal jelly dan Cream Blush jafra. . Cantiknya dpt glowingnya juga dpt😘 . Tinggal tap-tap aja di wajah ga ribet ko.. buat yg belajar makeup bisa pakai ini dulu. . More Info wa 0895323368980 #makeup #makeupwisuda #wedding #creamyblushonjafra #bedakpanasdingin #blushondemam #blushonpanasdalam #foundationroyaljellyjafra #alasbedakmurah #alasbedak #foundationantijerawat #foundation #blush #blushon #blushonkekinian

2 0 Jan 21, 2018

✨Образ для прекрасной выпускницы😻🔥👸🏼🎀💙💄🎨✨ ✨ 🌸КСТАТИ,☝🏼ЗАПИСЬ НА ВЫПУСКНЫЕ УЖЕ ИДЁТ!💄🎨✨🌟😉 ✨Образ от стилиста 👉🏼 elena_hairblag и визажиста 👉🏼 irisa_makeupartist#instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash

7 0 Jan 21, 2018

ALHA ALFA ROYAL PROPOLIS FOUNDATION adalah TOP 7 foundation yang terbaik di Malaysia. . Untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak foundation ini adalah yang paling sesuai untuk mereka kerana ianya adalah MATTE FINISH . Tidak membuat kulit anda tambah berminyak dan terasa segar sepanjang hari. . Untuk mereka yang ada masalah kulit kering kena sapu pelembab muka dulu dan apply foundation ni dengan senang hati 😍 . Sangat mampu milikkan ? . Jom apa tunggu lagi . Cepat2 grab 1 untuk rasakan sendiri kesan kebaikkannya .. . ▪️Hanya RM49.90 exc post ▪️WhatsApp us 0195504466

2 1 Jan 21, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.