Instagram media viewer

Information related to #halal

"Pelangsing" Seri PELANGSING... 1 TEH JIANG ZHE TEA > Buat buang lemak jahat dalam tubuh. 2 CHITHIN CHITOSAN >Buuat mengikat lemak biar ga nempel di tubuh . 3 DOUBLE CELULLOSE > Buat melancarakan BAB . OPEN ORDER - √ Tambah Tinggi 7-10 cm dalam 2 minggu. √ Turunkan Berat Badan 5-25 KG. √ Putihkan Kulit 3x lipat dari sebelumnya. √ Untuk anda yang kurang berisi menambah berat badan yang ideal. √ Mengatasi berbagai macam penyakit anda. √BEST SELLER √ BEST PRODUCT √ √BEST QUALITY √ BEST PRICE √ √BEST GUARANTEE 100√ !!!! Tak ada alasan untuk tak beli product kami !!!! PENGHARGAAN INTERNASIONAL : BPOM, APPLI, FDA, MUI and many more achivement √ Tak ada efek samping √ Aman karena herbal √ Tidak ketergantungan 📋Deal 💳Pay : • BCA• BRI • WESTERN UNION 🚚 Postage Via ✈️ √ POS INDONESIA √ JNE √ TIKI #peninggibadan #tinggi #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #pelangsing #penggemuk #gemuk #olshopindo #promosionlineshop #shop #garansi #trustedshop #likeforlike #likeforfollow #instatips #ins.tadaily #iphonesia #internasional #quality #malaysia #singapore #brunei #WorldWide #Shipment #CalciumForLife Kami melayani dengan sepenuh hati. Pengiriman Internasional, info lebih lanjut : 📲 LINE : puja151296 📲 W.A: 085206606141

2 0 Oct 15, 2018

150 million Halal muslim travelers, get your tasty and fresh Halal food delivered anytime anywhere in the world whenever your travel. pre-order your next meal today ! http://www.halalanywhere.com #food #foodie #foodgasam #foodpic #foodporn #foodlove #halal #halalfood #halalanywhere #instagood #instafood #photooftheday #foodreview #review #foodblog #foodblogger #yum #yummy #goodfood #toplondonrestaurants #toplondoneats #f52grams #topcitybites #foodbible

5 0 Oct 15, 2018

PART 3 Alasan-alasan mengapa denda finansial tidak boleh dikenakan walaupun kepada nasabah yang mampu, antara lain Pertama, bank syariah tidak mempunyai kewenangan ( sholahiyah/wilayah ) untuk menjatuhkan sanksi berupa denda finansial yang diklaim sebagai sanksi ta’zir . Sebab yang berhak menjatuhkan sanksi ta’zir hanyalah peradilan syar’i (al qadha al syar’i ) saja, yang menjadi wakil (naib ) dari Imam (Khalifah). (Abdurrahman Al Maliki, Nizham Al ‘Uqubat , hlm. 7). Kedua , hadits yang digunakan sebagai dalil tidak tepat, yaitu hadits yang menghalalkan kehormatan dan sanksi ( ‘uqubat) kepada orang mampu yang menunda pembayaran utangnya. Karena meski orang mampu yang menunda pembayaran utang layak dijatuhi hukuman ( ‘uqubat), tapi tak pernah ada seorang qadhi (hakim) atau fuqaha pun dalam sepanjang sejarah Islam yang menjatuhkan hukuman berupa denda. Padahal kasus semacam ini banyak sekali terjadi di berbagi kota di negeri-negeri Islam. Jumhur fuqaha berpendapat hukumannya adalah ta’zir , yaitu ditahan (al habs ) meski sebenarnya boleh saja bentuk ta’zir lainnya. (Abdullah Mushlih & Shalah Shawi, ibid., hlm. 338 Ali Ahmad As Salus, ibid. , hlm. 449). Ketiga , denda karena terlambat membayar utang mirip dengan riba, terlebih lagi yang sudah disepakati di awal akad. Maka denda seperti ini dihukumi sama dengan riba sehingga haram diambil. Kaidah fiqih menyebutkan maa qaaraba al syai’a u’thiya hukmuhu. (Apa saja yang mendekati/mirip dengan sesuatu, dihukumi sama dengan sesuatu itu). (Muhammad Shidqi Burnu, Mausu’ah al Qawa’id al Fiqhiyah, IX/252). Wallahu a’lam. [Ust M Shiddiq Al Jawi] Semoga bermanfaat #kprsyariah #tanpariba #tanpadenda #tanpabunga #tanpasita #halal #tanpabichecking #tanpabank #sharia #amasyashariaproperty2701

1 0 Oct 15, 2018

Siapa yang masih belum tidur?? singgah sekejap tengok promo ni. 📣Promo Neo rm85 ni, dibuka semula, memandangkan Promo ni telah diadakan pada awal bulan baru-baru ni dan telah tamat, order terlalu banyak masuk sampaikan Coway terpaksa membuka semula order Neo RM85 ni. Sementara masih ada, apa kata anda order utk keluarga, mak ayah adik abang kakak semua boleh pakai. Kalau sedara mara datang pun, tak payah risau nak masak air atau penat2 beli ais batu. Gunakan Neo je. mudah kerja semua. Harga Asal Neo ni RM108 tau, promo hebat kali ni, anda dah boleh dapatkan Neo dengan harga RM85 shaja😘. DM saya untuk order ya. Nanti saya belanja RM200 untuk pendaftaran pada mereka yang terawal. 😉 #cowayhq #thinkbetterlivebetter #healthplanner #halal #malaysia #penapisaircoway #penapisairmurah

0 0 Oct 15, 2018

OPEN ORDER ! Ready stock suplement!! 👉mau peninggi badan 3 -10cm? 👉mau pelangsing 5-25kg? 👉penggemuk? 👉pemutih? 👉pengecil perut? 👉menghilangkan jerawat? 👉mata minus? 👉insomnia? 👉asam urat? 👉kolestrol? 👉diabetes? 👉stroke? 👉pembalut wanita siang & malam 👉aura & energy stone 👉pembesan payudara & pengencang 👉program kehamilan 👉matras kesehatan Dll Atau ada keluhan lain? Konsultasi dengan kami yang siap melayani anda:-):-) alasan memilih produk kita ✅BPOM. ✅PENGHARGAAN INTERNASIONAL. ✅AMAN KARRNA HERBAL. ✅TIDAK KETERGANTUNGAN. ✅HALAL MUI Contac us now!! ☎WA :+6282273343565 ☎LINE : herbal_trusted / kea6272b (Pakai @) Yok order mumpung lagi promo konsultasi gratis!! #peninggibadan #penggemuk #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onelineshop #pelangsing #cantik #olshop #polisi #diet #tentara # #singapure #malaysia #brunei #love #natashawilona12 #artis #anaklangit #bramastavrl #siapatakutjatuhcinta #tiktok #mnctv #kisahnyata #cintasucidisctv #sctv #tercyduk Free ongkir ke seluruh indonesia🚛🚚 pembayaran via🏧 BANK BRI/WESTERNUNION &pengiriman ke seluruh wilayah!!

0 0 Oct 15, 2018

. Mau punya income tambahan 20-50jt/bulan?? . Tapi gaptek... Tapi ga punya pengalaman... Tapi ga punya tmn sosmed.. Tapi takut gagal... Tapi takut ga bisa jual... Mas brow.. Mba sist.. Klo kebanyakan tapi kapan Suksesnya?? . Blm dicoba mindset "gagal" Melulu... Itu fgsnya ada bimbingan.. Km akan di ajari dan dibimbing dr 0 sampai km sukses.. Ga ngerti apa2?? Materi,edukasi,bimbingan, grup sharing semua ada... Tinggal duplikasi kerjaku... Join now!!. alfiyahstore. #jualdata #jualdatabasekonveksi #databasekonveksi #jualdatasuppliermurah #olshop #carireseller #indonesiaolshop #jualanku #tasreplika #jualfashion #konveksipakaian #konveksitas #konveksisepatu #jualsepatumurah #jualpakaianmurah #konveksiasli #konveksimurah #digitalmarketing #halal #trustedolshop #aman #

1 0 Oct 15, 2018

Rindu... Dimna rindu itu,tidak bisa terucap kembali,hanya bisa mendoakan nya saja. Dear calon imam ku.... Apa kabar mu hari ini aku sangat merindukan mu , Sesekali air mata ini jatuh,. Tapi aku tau,suatu saat nanti akan indah pada waktunya... Rindu ini akan terbalas,,dengan pertemuan nanti,,(akad) 🍀siapa calon nya,,?masih di rahasiakan oleh Allah,,enath siapa... #seseorang yang tertulis di lauhul mahfuzh...🍀15,oktober,2018__ #baperdabilillah #muslimah #cantik #indonesiatanpapacarn #insyaallah #jofisa #sampe #halal

0 0 Oct 15, 2018

. . 😰 Penat Beli & Angkut Air Mineral di kedai? 😰 Bosan nak tengok cerek di awal pagi? 😰 Botol air sejuk di peti ais selalu kosong? . Anda bercadang untuk pasang COWAY di rumah? 😊 . Kini masa yang terbaik untuk anda dapatkan Penapis Air Neo! 🤩 . ➡️ RM85 sahaja ⬅️ ➡️ RM85 sahaja ⬅️ ➡️ RM85 sahaja ⬅️ . Kenapa Neo? ✅ Anda boleh pencen masak air serta merta ✅ Tak perlu simpan air dalam peti sejuk ✅ 24 jam / 365 hari tersedia 3 suhu . .(🔥PANAS, ❄️SEJUK &💧BIASA) ✅ Kualiti & kebersihan air keluarga anda terjamin ✅ Ianya model 3 suhu yang mampu milik . Tawaran pakej HEBAT sehingga 5 Tahun untuk anda: ✅ PERCUMA Penghantaran & Pemasangan seluruh Malaysia ✅ PERCUMA Servis setiap 2 bulan ✅ PERCUMA Penukaran filter setiap 4 bulan ✅ PERCUMA FULL Waranti & alat ganti ✅ PERCUMA Pemasangan semula . Jom saya bantu anda untuk pemasangan segera. Cukup mudah dan pantas. . Dokumen yang diperlukan hanya: ▶️ Salinan IC ▶️ Salinan Kad Debit/Kredit . Semua layak mohon ✅ CTOS ✅ Suri Rumah ✅ Gomen / Swasta / Berkerja Sendiri . Hubungi saya SEKARANG untuk pemasangan segera. . 💰PERCUMA Yuran Pendaftaran (Jimat RM200) dan special gift dari saya 🎁🎁 . Untuk respon pantas, komen PM atau klik je link wassap ⤵️⤵️ . www.wasap.my/60126725247/Neo_Hot_Promo www.wasap.my/60126725247/Neo_Hot_Promo . ➡️ Fatimah (Tim) ⬅ AUTHORISED HEALTH PLANNER COWAY (M) SDN BHD . #ProudToBeOneTeam #Coway #CowayMalaysia #CowayWaterSpecialist #WaterPurifier #AirPurifier #WaterFilter #PromosiCoway #CowayPromosi #CowayPromotion #CowayMurah #AirBersih #Sihat #Halal #RumahBaru #KerjaKosong #JobVacancy #CTOS #CCRIS #PastiLulus #Cuckoo #VillaStorm #VillaoLombok #Neo #CowayNeo

1 0 Oct 15, 2018

OPEN ORDER ! Ready stock suplement!! 👉mau peninggi badan 3 -10cm? 👉mau pelangsing 5-25kg? 👉penggemuk? 👉pemutih? 👉pengecil perut? 👉menghilangkan jerawat? 👉mata minus? 👉insomnia? 👉asam urat? 👉kolestrol? 👉diabetes? 👉stroke? 👉pembalut wanita siang & malam 👉aura & energy stone 👉pembesan payudara & pengencang 👉program kehamilan 👉matras kesehatan Dll Atau ada keluhan lain? Konsultasi dengan kami yang siap melayani anda:-):-) alasan memilih produk kita ✅BPOM. ✅PENGHARGAAN INTERNASIONAL. ✅AMAN KARRNA HERBAL. ✅TIDAK KETERGANTUNGAN. ✅HALAL MUI Contac us now!! ☎WA :+6282273343565 ☎LINE : herbal_trusted / kea6272b (Pakai @) Yok order mumpung lagi promo konsultasi gratis!! #peninggibadan #penggemuk #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onelineshop #pelangsing #cantik #olshop #polisi #diet #tentara # #singapure #malaysia #brunei #love #natashawilona12 #artis #anaklangit #bramastavrl #siapatakutjatuhcinta #tiktok #mnctv #kisahnyata #cintasucidisctv #sctv #tercyduk Free ongkir ke seluruh indonesia🚛🚚 pembayaran via🏧 BANK BRI/WESTERNUNION &pengiriman ke seluruh wilayah!!

0 0 Oct 15, 2018

Hi assalamualaikum🌸 . Apa tu TWC ? 👉 Sebagai makanan tambahan(supplement). 👉 Diextract dari buah buahan yang kaya dengan antioksidan. 👉 1 sachet ada 6 gram serbuk, awak kemam jer takyah susah susah nak bancuh. 👉 Mencerahkan dan merawat masalah kulit tanpa injection. 👉 TWC jugak bole DETOXkan usus awak, 2 in 1 gitu. So takyah beli banyak supplement dah. Consume TWC jer. 👉 Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . So korang sapa yang nak grab TWC ni cepat whatsapp sis tau sebab promo ni bila bila jer akan tamat. So cepat cepat kay tekan link kat bio tuu 😘 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #teamsalethesuriaroses #suriasoap #testimonitwc #sayajual #sayajualtwc #testimonisuriasoap #feedbacktwc #whiteningcollagen #detox #bbnu #sayajualcollagen #igersmalaysia #kualalumpur #putihkorea #produkviral #produkmalaysia #putihgebu #luluskkm #halal #promosimalaysia #rahsiacantik #twcputihdalammasa48jam #produkkecantikkan #lakukeras #dijaminmurah #bazaarpaknil #kulitputih #igshopmalaysia #igshopmurah

2 0 Oct 15, 2018

🥢🥢🥢 . . . . . . . . . #seoul #itaewon #travel #food #halal #vsco #vscocam #korea #kimchi

6 0 Oct 15, 2018

OPEN ORDER ! Ready stock suplement!! 👉mau peninggi badan 3 -10cm? 👉mau pelangsing 5-25kg? 👉penggemuk? 👉pemutih? 👉pengecil perut? 👉menghilangkan jerawat? 👉mata minus? 👉insomnia? 👉asam urat? 👉kolestrol? 👉diabetes? 👉stroke? 👉pembalut wanita siang & malam 👉aura & energy stone 👉pembesan payudara & pengencang 👉program kehamilan 👉matras kesehatan Dll Atau ada keluhan lain? Konsultasi dengan kami yang siap melayani anda:-):-) alasan memilih produk kita ✅BPOM. ✅PENGHARGAAN INTERNASIONAL. ✅AMAN KARRNA HERBAL. ✅TIDAK KETERGANTUNGAN. ✅HALAL MUI Contac us now!! ☎WA :+6282273343565 ☎LINE : herbal_trusted / kea6272b (Pakai @) Yok order mumpung lagi promo konsultasi gratis!! #peninggibadan #penggemuk #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onelineshop #pelangsing #cantik #olshop #polisi #diet #tentara # #singapure #malaysia #brunei #love #natashawilona12 #artis #anaklangit #bramastavrl #siapatakutjatuhcinta #tiktok #mnctv #kisahnyata #cintasucidisctv #sctv #tercyduk Free ongkir ke seluruh indonesia🚛🚚 pembayaran via🏧 BANK BRI/WESTERNUNION &pengiriman ke seluruh wilayah!!

0 0 Oct 15, 2018

. Mau punya income tambahan 20-50jt/bulan?? . Tapi gaptek... Tapi ga punya pengalaman... Tapi ga punya tmn sosmed.. Tapi takut gagal... Tapi takut ga bisa jual... Mas brow.. Mba sist.. Klo kebanyakan tapi kapan Suksesnya?? . Blm dicoba mindset "gagal" Melulu... Itu fgsnya ada bimbingan.. Km akan di ajari dan dibimbing dr 0 sampai km sukses.. Ga ngerti apa2?? Materi,edukasi,bimbingan, grup sharing semua ada... Tinggal duplikasi kerjaku... Join now!!. alfiyahstore. #jualdata #jualdatabasekonveksi #databasekonveksi #jualdatasuppliermurah #olshop #carireseller #indonesiaolshop #jualanku #tasreplika #jualfashion #konveksipakaian #konveksitas #konveksisepatu #jualsepatumurah #jualpakaianmurah #konveksiasli #konveksimurah #digitalmarketing #halal #trustedolshop #aman #

1 0 Oct 15, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.