Instagram media viewer

Information related to #handsock

#ladydahandsockcatalogue Material : Mosscrepe (stretchable) Saiz : Standard 35 cm (+-) S fit to L Finishing : Curly Price : RM 9 (exc postage) Wasap : 0194192904 . . . ****Due to lighting, colours may vary slightly from the picture. Lets HIJRAH🌸 #ladydahandsock #tutupauratdengansempurna #ladydahandsockLAILY #handsockruffle #handsock #handsockcurly

1 0 May 25, 2018

Manset 2 in 1 (2 warna bolak balik) sudah ready lagi yaa🌹🌹 Buat kamu yg lagi jaga aurat lengan tapi ga suka pakai handsock jempol/cincin, bisa bgt pakai manset ini. Ada 2 warna pula, jadi praktis dan lebih MURAH jg lhoo❤❤ Hanya 9.000/pcs💰💰 . Cuma 9ribu aja udah dapet 1 manset dengan 2 warna, bisa ganti-ganti😻😻 . Buruan yuuuk diorder sebelum kehabisan! LIMITED! JANGAN SAMPAI NYESEL😗 . Spesifikasi: ✔Ada 12 pilihan warna ✔Bahannya insyaAllah adem dan nyaman dipakai❤❤ ✔Panjang setengah lengan (tidak sampai siku) ✔Recommend untuk para muslimah😗 . #muslimah #hijabsyari #hijabinstant #khimar #khimarmurah #khimarsyari #handsock #handsockmurah #jualhandsock #jualhijab #handsockjempol #handsockcincin #handsockring #handsockrenda #handsockdepok #cadar #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadar2layer #wanitabercadar #akhwatbercadar #niqab #niqabbandana #niqabmurah #niqabis #brospita #brosmurah #ciputrajut

4 0 May 25, 2018

MUST HAVE . Lila Handsock Bahan jersey HQ Panjang kurleb sesikut Ada karet di ujung supaya tidak melorot Bahan nomor 1 bikin nyaman pakainya . . #handsock #lilahandsock #osafahandsock #lilabyosafa

4 0 May 25, 2018

💐HANDSOCK TWOTONE💐 . Handsock rajut premium dengan bahan berkualitas kini hadir dengan 2 kombinasi warna sekaligus. . Harga Rp. 25.000 / pcs . #handsockrajut #mansettangan #handsock #handsockkhayrhijab #handsocktwotone #handsockmurah #mansetmurah #khayrhijab #mansetduawarna

3 0 May 25, 2018

. . Disaat aku merasa jauh dari kata sempurna Kau hadhir menyempurnakan hidupku Kau terima setiap kekuranganku Kau kuatkan diriku... Kau yang membuatku bertahan dan bersabar dalam menantimu Kaulah pangeran hidupku . . . 📝 Jameelah Adriansyah SHARE and SAVE TANPA CROP . . #kalam_ukhty #bikinsenangajah #okemuslimah #hatimuslimah #mybeloved #puisi #quotes #nasehatcinta #cemburu #cinta #rindu #sayang #handsock #hijabsyari #niqab #cadar #selfreminder #khimarsyari #niqabis #doodleart #tutorialcadar #doodlemuslimah #like4like #follow #olshop #akadnikah #endorse #jameelah #jameelah_adriansyah #suamiistribahagia

10 0 May 25, 2018

💐HANDSOCK TWOTONE💐 . Handsock rajut premium dengan bahan berkualitas kini hadir dengan 2 kombinasi warna sekaligus. . Harga Rp. 25.000 / pcs . #handsockrajut #mansettangan #handsock #handsockkhayrhijab #handsocktwotone #handsockmurah #mansetmurah #khayrhijab #mansetduawarna

3 0 May 25, 2018

HANDSOCK CINCIN PITA 2IN1 Perpaduan dua handsocks fingerless dengan lubang jempol dan jari tengah yang dijahit menjadi satu. Bahan silky moscrepe yang lembut dan sangat nyaman digunakan. Panjang : 29cm Lingkar Tangan : 17cm Harga : 30.000 . . . #manset #mansetmurah #mansetjempol #handsock #mansettangan #handsockjempol #mansettanganmurah #mansetkaos #manset2in1 #mansetbolakbalik #mansetbolbal #jualmanset #handsockmurah #mansetadem #mansetrajut #mansetsyari #mansetgrosir #mansetpita #handsockcincin #mansetmuslimah #mansetcincin #kulakanmanset #mansetring #mansetpolos #grosirmanset #mansetjari #handsockpolos #mansetrenda #mansetcantik #produsenmanset

1 0 May 25, 2018

💐HANDSOCK TWOTONE💐 . Handsock rajut premium dengan bahan berkualitas kini hadir dengan 2 kombinasi warna sekaligus. . Harga Rp. 25.000 / pcs . #handsockrajut #mansettangan #handsock #handsockkhayrhijab #handsocktwotone #handsockmurah #mansetmurah #khayrhijab #mansetduawarna

3 0 May 25, 2018

Bergo Wolvis List Size Medium . . Bismillah.. Yang cari bergo list size medium siapaa hayo??? . . Ready yaaa.. Untuk warna akan diupload next yaaa... . Harga : Ecer : 50.000/pc Min 4pc : 47.000/pc Min 12pc : 45.000/pc . . #bergojumbo #bergowolvis #bergowolfis #bergosyari #jilbabsyari #jilbabjumbo #khimarsyari #jilbabinstan #bergoinstan #bergomurah #bergolayer #jilbabwolvis #segiempatrawis #sunriselabel #umama #ukamascarf #gamis #handsock #handsockjempol #handsockpita #handsockcincin #handsockring #konveksihandsock #bergo #bergoewolvis #bergomurah

1 0 May 25, 2018

SERIUS HANDSOCK ROPOL NI HARGA SETANDING KUALITI! . Ramai yang dah cuba Dalila mesti repeat order lagi. Kalau bukan untuk diri sendiri, mesti untuk kawan2, sedara mara. . Ada juga anak lelaki yg belikan untuk ibunya💟. . Eh mestilah tau. Beli sepasang je boleh pakai lama, tahan lasak, tak menggeleber, kemas dan terletak di tangan. . In long term, sebenarnya jimat sebab tahan lama, pakai hari-hari pun macam baru je lagi 😎. . Bila awak dah cuba ORIGINAL DALILA, mesti tak pandang lain dah. 😘 . Lots of love Kak Na . . #yangoribermututinggi #handsock #handsockdalila #handsockropol #handsockruffle #handsocktahanlama #handsocktahanlasak #handsockselesa #handsockmuslimah #handsockmalaysia #handsockraya #handsockramadhan #promosihandsock #salehandsock #handsockesklusif #handsockexclusive #handsockpastel #handsockpremium

0 0 May 25, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.