Instagram media viewer

Information related to #happymom

У нас день начинается только после сладкого утреннего сна🌞🌈🌷 #happymom #mammy_lis

0 0 May 25, 2018

Kennt ihr das? Ihr guckt euer Kind an und es kommen euch einfach die Tränen... 😍😇 Ihr seid stolz so ein wundervolles Kind zu haben und absolut glücklich, alle Abenteuer mit ihnen erleben zu dürfen. 🦔🦐👧🏼♥️ Momentan bin ich hormonell bedingt noch näher am Wasser gebaut als ohnehin schon...😁🙈🤰🏼 Und das Mäuschen fragte mich, als die sah, dass mir die Tränen liefen: „Mama, bist du traurig?“ und ich sagte: „nein, mein Schatz, ich bin froh, dass du da bist“ ♥️👧🏼 #motherhood #motherlove #proudmom #happymom #mygirl #mylove #love #happy #mommytobe #17weekspregnant #muttergefühle #happiness #emotional #nahamwassergebaut #glücklich #stolzemama #ichliebedich #meinmädchen #tochter

2 0 May 25, 2018

You can take it as an inspirational workout video or as a snapshot of my life at home..🤣🤣 NO ONE needed my attention... until I pressed play. So, today I bumped my “free weights” to 18lbs 🐕 and maybe 60lbs 👦🏽 It’s said the days are long but the years are short... so yeah, laugh and enjoy the journey is my way to go as I juggle between #metime, #familytime, and #mompreneur time.😃🙌🏼💕

1 1 May 25, 2018

Did a little photo shoot. I love how this one turned out. My big handsome man is 5 months old today. I can't believe it, I feel like I just brought him home yesterday. He smiles all day long and his giggle is the cutest. He has some teether, he just can't stop chewing. We haven't started any solids yet, but will be soon! I love you so much nak 😘😘😘 . #assalamualaikum #alhamdulilah #today #5monthsold #250518 #babyboy #babyindo #happybaby #happymom #myson #iloveyou #laugh #bkids_2018 #justbaby #RAWN25

10 2 May 25, 2018

Had our first PTC (Parent Teacher Conference) today and the first thing that caught my eyes is this, Ethan's portrait of himself as the cover of his file. I can see a happy boy here. 💖 💖 Seeing my child happy is one of the best feeling in the world! 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 #kidsdrawing #happykid #happymom #parentteacherconference #primaryschool #proudmom #sgmummy #sgkid #ig_motherhood #igkiddies #instalove #instakids #sgig #igsg #ig_masterpiece #igboys

5 0 May 25, 2018

Morning! ☀️ Here is my story... ⠀ Родила в 18 лет прекрасную доч. Все говорили, что я изпорчу свое будущее, ставь мамой во столь юный возраст. Но Мотивация доказать всем, что я Могу, двигает меня до сих пор.🙂 ⠀ И вот, 20 лет спустя... ⠀ Я мама 4 детей. У меня двое сыновей - это дети моего второго мужа, и двое дочерей - одна от моего первого брака и одна наша общая. ⠀ По профессии менеджер-экономист, специалист по питанию и персональный тренер по фитнесу. Републиканская чемпионка Болгарии в категории Бикини-фитнес 🥇, Вице Балканская чемпионка. Топ 6 в Европе и Miss Bikini 👙 Universe Miami. Автор книги о ЗОЖ. TV - star и фитнесмодель. ⠀ Моя стихия - продавать. Страсть - спорт. Миссия - помогать. Любовь - Жизнь. Слабость - шоколад. 🙈 ⠀ А какая ваша история?⬇️ ⠀ #mystory 💕

13 2 May 25, 2018

mum's spirit 💕💕💕 #mum #happymom #happyboy #boy #babyboy💙 #love

10 1 May 25, 2018

Моя вселенная.... сладкий малыш🤗 как же мы раньше жили без тебя❤️🙏 #pregnant #pregnancy #baby #happymom #животик #люблю #мой #карапуз #счастье #ямама #мама #30недель

5 0 May 25, 2018

You guys rock... Thank you! brad_hogg kaspa369 #priceless #cricket #australia #happyboys #happymom 💙💙💙

8 1 May 25, 2018

Rasydan dan Kue bantat. Kali ini cerita tentang Rasydan dan pipinya, eh kue bantet maksudnya. Pipi Rasydan mah empuk hihi (maapin Ibuk Le, bercanda). Kemarin Rasydan anteng, pinter main, ngoceh ngoceh, ketawa ketiwi bareng Ibuk. Akhirnya Ibuk e inisiatif nyoba bikin sponge cake ditemenin Tole Rasydan. Selama proses bikin kue, Rasydan pinter, ngoceh ngoceh senyum sambil lihatin Ibuk e. Ibuk e senang dan semakin semangat. Namun, hal menyenangkan itu tiba tiba kandas seketika setelah bunyi mesin mixer on, Rasydan langsung nangis njerit dan banjir air mata. Ketika mixer off, Rasydan senyum ketawa lihatin Ibuk, terus Ibuk e lanjutin nge mixer putih telur, Rasydan njerit lagi, mixer off dia tetep nangis njerit, kali ini dia beneran takut dan nangis sekenceng-kencengnya. Ibuk e gupuh kabeh (panik dan buru buru), akhirnya campur campur aja terus ambil loyang yang mudah dijangkau langsung masuk oven tanpa ngatur suhu dengan pas. Dan hasilnya, sponge terbentuk di lapisan atas, lapisan bawah bantet 😂😂😂 Kata Abi sih enak enak aja kuenya haha gaktau karena Abi e doyan semua makanan atau biar istrinya seneng hihi. Awalnya inisiatif bikin kue biar Suami bangga, istrinya hebat menaklukkan si kecil dan bisa nyuci tumpukan piring seabrek, masak, dan bikin kue (salah niat nih). Eh malah sebaliknya 😂 Kue bantet, masak gakjadi (baru masak pas suami udah di rumah), nyuci piring sebagian aja malah semakin numpuk peralatan bikin kue. Soalnya Ibuk fokus nenangin Rasydan yang ngambek dan nangis heboh kenceng suara setereo, baru beneran tenang ketika diajak main di luar dan Abi pulang. Pelajaran yang bisa diambil: 1. perbaiki niat apapun yang akan dilakukan, termasuk niat menikah buat temen temen yang akan atau ingin segera menikah #eh 2. Belajar belajar dan belajar untuk lebih mengerti si kecil dan harus selalu haus pengetahuan tentang tumbuh kembang buah hati, buat Bu Ibuk baru seperti saya ini hehe #happycooking #happymom #happybaby #happywife #babyboy #liveinbergen #bergen #hordaland #norway #ulinilakitchen #ulinilajourney

5 0 May 25, 2018

Lihatlah senyum bahagia dalam keluarga ini ketika pertama kali mendengar tangisan sang buah hati...😖🚼 bagaimana dengan anda.... ??? Sudah kah anda memberikan kebahagiaan untuk suami ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow: program.pasutri.id program_pasutri_id 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi ️✔ contact person : 📲Whatsapp: 081358316880

14 1 May 25, 2018

Winny Will suda ada di JD.ID sekarang! . Selama Pekan Raya Jakarta 2018, Happy Parents bisa melihat langsung produk yang sudah di pilih melalui JD.ID di booth kita juga loh! . . . Follow FB: shptoys Youtube : klik LINK YOUTUBE di Bio LIKE dan Subscribe . . . . . #happyparents #happymom #happymoms #happydaddy #ibu #ayah #anak #anakindonesia #happykids #petualangan #adventure #mainan #mainananak #mainantunggang #prj2018 #pekanrayajakarta #buatanindonesia #jakarta #indonesia #sni #sniaward #winnywill #shptoys #theirsmileourhappiness #indoor #outdoors #fb #instagram_kids #jdid #onlineshopping

3 0 May 25, 2018

There are no words for how much I love, respect and admire these women! They are my forever friends and I will miss working with them more than words can ever express! ❤️ #iteach6th #teacherlife #movingon . . . #teacher #teacherlife #summer #summerishere #iamsad #lovetheseladies #mytribe #mypeople #love #thursday #happymom #RedforEd #lovetheseteachers

7 0 May 25, 2018

Ну вот мы и устроили проверку, просидит ли доча с мамой, пока нас нет так долго😍😍😅Ну, честно говоря, у неё не было выбора😂🙈Билеты на концерт были куплены давно🎫😃 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ И знаете что⁉️Наша девочка большая молодец🙏🏼💙Вела себя хорошо, бабушку не обижала😁Спать долго не хотела, ну она и со мной периодически выделывается😅🙈Так и начнём приучать сидеть с бабулей☺️☺️☺️Потому что у родителей есть планы побыть вместе 😏и насладиться друг другом💑Не забывайте, что вы не только родители🙅🏼но и мужи и жена💏 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ А вы позволяете себе побыть вдвоем⁉️Отдаёте ребёнка родителям⁉️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #princessemilia🚼👸 #emiliakomus🚼👸 #komusfamily👨‍👩‍👧💙 #детиэтосчастье #детицветыжизни🌺 #мама #мамыомска #мамавдекрете #mom #омск #москва #omsk #moscow #новосибирск #инстамама #mombloggeromsk #momblog #happymom #girl #beautygirl #baby #babylove #babygirls #марафон_natalj

22 7 May 25, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.