Instagram media viewer

Information related to #hijabista

Pssssstttttt.... 😗 Kdie nak tanye sikit ni... Korang punya skincare non comedogenic tak? Cuba korang cek 😉 Tak penting? Siapa cakap? Korang tahu tak non comedogenic tu ape? 👉👉 APA ITU NON COMEDOGENIC?? PENTING SANGAT KE?? APA FUNGSI NYA??🤔 👇👇👇 Kebiasaannya istilah Non Comedogenic atau bahasa mudah tidak menyubat pori ni akan digunakan pada produk skin care @ alat solek . Penting sangat ke non comedogenic ni?? . Haa kalau nak tahu ia memang sangat penting sebab banyangkan kalau kita berada dalam bilik yang tiada pengaliran udara... berpeluh2 lemas n rimas kan kita rasa... camtu la kulit muka kita... kita p letak lapisan yang buatkn kulit kita lemas xbebas bernafas . kesan dia pori kita jadi tersumbat.. bila dah tersumbat maka tu la punca blackhead.. whitehead.. jerawat.. keseimbangan kelembapan kulit tergangu dan macam2 masalah la . pisss... pissss nak bisik ni . Kalau nak tahu semua produk Mary Kay adalah non-comedogenic iaitu ia tidak menyumbatkan pori² tau... memang best sangat la... klu nak cuba dlu mai bisik dengan kita yer free je😘 . Jangan ingat jantung kita je perlukan oksigen, tapi kulit kita pun perlukan oksigen juga. Korang lepas ni nak beli mana² produk mary kay pastikan ada tulis non comedogenic hokey . Tapi kalau xda masa nk cari... meh risik dengan kita... kita bg free consultan lagi😘 💞 Enriching Women Life. #I_Love_Marykay #Marykay_Beauty_Consultant #Marykay_Careerpath #Remaja_Selalu For Free Skin Consultation & Career Opportunity 👉 www.wasap.my/60167212660 🎀 Diana (kdie) Your Profesional Beauty Consultant 0167212660 #marykayjohor #marykay #marykaykelantan #marykaykl #marykaynegerisembilan #marykaypasirgudang #spapengantin #jamumakdara #majalahpengantin #ubatjeragat #bellaammara #hijabista #stailista #gubahanhantaran #remyishak #neelofa #sitisarahraisuddin #sitinurhaliza

0 0 Jan 24, 2018

Assalamualaikum n good morning . Alhamdullilah ur pre order is currently processing 😘.May Allah ease everything. #bilaqayespreorder . InsyaAllah tak lame lagi 4th batch ready stock pulak akan release.stay tuned with kakak😘😘🙆

5 1 Jan 24, 2018

Triko Etekli Takım❣ Fıyat:80₺ Kapıda Ödeme👍🏻 NAKİT 👛 KREDİ KARTİ💳 Renkler:bordo-gri-haki-bej Beden:standart(36-42uyumlu) Mevsime uygun triko kumaş ❣bluz 65cm ❣etek 100cm boy kumaş:triko 2-5işgünü icnde teslimat 🚚 ( MNG KARGO İLE GONDERİM KARGO #tesetturabiye #tesettur #like4follow #like4like #tesetturlike #likeforfollow #hijabmuslim #hijabers #tesetturgiyim #hijabi #tesetturtunik #hijabmurah #likesforlikes #hijabfashion #tesetturmodasi #tesetturfashion #hijabista #hijab #tesetturelbisemodelleri

11 0 Jan 24, 2018

BEGONIA KURUNG . Harga: RM119 + FREE Postage . ✔️ Kurung Moden Terkini ✔️ Material Royal Silk (Baju) Platinum Pearl Skin (Kain) ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV) ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ kecut .🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . READYSTOCK ‼️ . PENGEPOSAN 1-3 HR . UNTUK ORDER WHATSAPP "019-3880402" . KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN #bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #kurungmodenmurah #kurungmodenmalaysia #paknilreviewpercuma #kurungmurah #bajukurungmurah

0 0 Jan 24, 2018

BEGONIA KURUNG . Harga: RM119 + FREE Postage . ✔️ Kurung Moden Terkini ✔️ Material Royal Silk (Baju) Platinum Pearl Skin (Kain) ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV) ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ kecut .🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . READYSTOCK ‼️ . PENGEPOSAN 1-3 HR . UNTUK ORDER WHATSAPP "019-3880402" . KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN #bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #kurungmodenmurah #kurungmodenmalaysia #paknilreviewpercuma #kurungmurah #bajukurungmurah

0 0 Jan 24, 2018

BEGONIA KURUNG . Harga: RM119 + FREE Postage . ✔️ Kurung Moden Terkini ✔️ Material Royal Silk (Baju) Platinum Pearl Skin (Kain) ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV) ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ kecut .🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . READYSTOCK ‼️ . PENGEPOSAN 1-3 HR . UNTUK ORDER WHATSAPP "019-3880402" . KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN #bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #kurungmodenmurah #kurungmodenmalaysia #paknilreviewpercuma #kurungmurah #bajukurungmurah

2 0 Jan 24, 2018

Triko Etekli Takım❣ Fıyat:80₺ Kapıda Ödeme👍🏻 NAKİT 👛 KREDİ KARTİ💳 Renkler:bordo-gri-haki-bej Beden:standart(36-42uyumlu) Mevsime uygun triko kumaş ❣bluz 65cm ❣etek 100cm boy kumaş:triko 2-5işgünü icnde teslimat 🚚 ( MNG KARGO İLE GONDERİM KARGO #tesetturabiye #tesettur #like4follow #like4like #tesetturlike #likeforfollow #hijabmuslim #hijabers #tesetturgiyim #hijabi #tesetturtunik #hijabmurah #likesforlikes #hijabfashion #tesetturmodasi #tesetturfashion #hijabista #hijab #tesetturelbisemodelleri

4 0 Jan 24, 2018

BEGONIA KURUNG . Harga: RM119 + FREE Postage . ✔️ Kurung Moden Terkini ✔️ Material Royal Silk (Baju) Platinum Pearl Skin (Kain) ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV) ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ kecut .🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . READYSTOCK ‼️ . PENGEPOSAN 1-3 HR . UNTUK ORDER WHATSAPP "019-3880402" . KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN #bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #kurungmodenmurah #kurungmodenmalaysia #paknilreviewpercuma #kurungmurah #bajukurungmurah

0 0 Jan 24, 2018

BEGONIA KURUNG . Harga: RM119 + FREE Postage . ✔️ Kurung Moden Terkini ✔️ Material Royal Silk (Baju) Platinum Pearl Skin (Kain) ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV) ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain Mermaid ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ kecut .🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order . READYSTOCK ‼️ . PENGEPOSAN 1-3 HR . UNTUK ORDER WHATSAPP "019-3880402" . KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN #bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #kurungmodenmurah #kurungmodenmalaysia #paknilreviewpercuma #kurungmurah #bajukurungmurah

0 0 Jan 24, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.