Instagram media viewer

Information related to #instalovers

तुझं माझं प्रेम..... ________________________________________________ ✍️✒️ #missquotes #missingyou #lovepoems #lonelyday #lovethings #lovethoughts #love #loveyou #poemwtitings #instawriters #lotsoflove #love #poemwtitings #poem #poetry #lovepoetry❤️ #miss #missquotes #mindlove #misslovers #misslove #girlsmind #girlslovegirls #lovepoems #love #kolhapur #marathi #pune #lovemind #toplovequotes #insta #instalovers #mindlovers #mindlove #mark ... ______________________________________________ Post आवडली असेल तर नक्की follow करा.... काही तुमच्या काही आमच्या मनातले शब्द ..... अनुभवण्यासाठी... ________________________________________________ __👉👉👉👉👉 insta/fb/Youtube_______________ _____❣️💞 shabd_manatale 💞❣️ ______❣️💞 shabd_manatale 💞❣️ ________❣️💞 shabd_manatale 💞❣️ __________❣️💞 shabd_manatale 💞❣️ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~✍️Kiran chavan _______________________________________________ शब्द सागर.........

23 3 Apr 22, 2018

Hi Instagram, I’m back! I’m looking forward to sharing my work more regularly. As always, contact me via DM to chat/schedule a photo session/ make friends 🖤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Model: ulkunurr ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wardrobe: gypsecouture ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #portraitgame #35mmportraits #losangeles #lacounty #laphotographer #portraitphotography #portraitperfection #inkedbabes #tattoos #postthepeople #photoshoot #face #pose #canon #canonportraits #instalovers #hair #laphotographers #headshots #mylove #dreambig ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #justgoshoot #instagoodmyphoto #instaphoto #picoftheday #photooftheday #photography #playingwithlight #agameoftones #fantasyphotography

6 0 Apr 22, 2018

Morning uolls🤗🤗🤗 Nak bagi taw ni ada org tanya sis org yg kulit hitam manis ni boleh ke pakai #propolisfoundation ni,cantik ke bila pakai nanti? Eh of course lah boleh. Siapa cakap kulit hitam manis ni tak cantik? Jangan silap uolls actually kulit hitam manis ni kalau makeup lagi terselah kecantikan dia tau. Fuhhh, cantik kekaboom gitcheww😍😍 . . Tapi make sure pilih lah foundation yg sesuai dengan skin tone awk. Jangan pulak awk pakai code cerah walhal awk agak gelap nanti kelabu kang jadinye😂 . . Okey kalau awk kategori org berkulit agk gelap tak payah pening² ke apa pakai je #propolisfoundation code MORRI setel masalah. Bukan makeup cantik dan glowing je yg awk dapat tapi kalau awk ada masalah oily skin ke apa haa lagi la sesuai sebab dia Matte Foundation . . Teksture ringan, tak melekit, tak bercapuk dan tak rasa pakai foundation pun dan apa yg paling best dia merawat skin awk sebab ada air liur lebah di dalamnya😍 . . #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaspray #alhaalfablusher #alhaalfafoundation #alhaalfaputrajaya #alhaalfalens #alhalafaprimerspray #alhalafaroyalpropolisfoundation #alhalafacosmetickuantan #alhalafalipstickmatte #alhaalfalipstick #alhaalfaselangor #alhaalfacosmeticskajang #alhaalfalensesreview #beautytips #like4like #makeupmalaysiamurah #makeupartismalaysia #muakedah #makeupaddict #makeupglowing #instalovers #makeuplovers #makeuptutorial

2 0 Apr 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.