Instagram media viewer

Information related to #jb

เฮียเดินมาอย่างเท่ห์ๆ ส่วนพี่มาร์คนั้นก็วิ่งตามแฟนมาอย่างหล่อๆ #jb #mark #jackson #jinyoung #youngjae #bambam #yugyeom #got7 #igot7 #lullaby #presentyou #handsome #cute #loveyou #markbam

4 0 Sep 23, 2018

2018.09.23 Inkigayo GOT7 ComeBack Stage "Lullaby" #JB #Jaebeom #Marktuan #Jacksonwang #Jinyoung #Youngjae #BamBam #Yugyeom #GOT7 #갓세븐 #PresentYOU

0 0 Sep 23, 2018

สู้ๆน้าอากาเซ่ คำถามมีอยู่ว่สคิดว่าgot7จะถึง50m หรือเปล่า ผลโหวตเยอะที่สุดคือ ถึง50M สู้ๆๆๆๆ fighting!! #GOT7 #PresentYou #lullaby #Lullaby #parkjinyoung #bambam #JACKSON #yugyeom #YOUNGJAE #mark #JB

0 0 Sep 23, 2018

ให้บอกคำนิยามกับเมมเบอร์แต่ล่ะคน แบมบอกพี่มาร์คเหมือน”คอตตอนบัด”55555 . Thanks cr. 🙏🏻👏 . #got7 #igot7❤️🐥 #ยูคยอม #แบมแบม #ยองแจ #จินยอง #แจ็คสัน #มาร์ค #เจบี #yugyeom #bambam #youngjae #jinyoung #jackson #mark #jb

2 0 Sep 23, 2018

》Unbezahlte Werbung •{Coco😍}• ---- Da viele nicht wissen wer mein 2 Lieblingsspieler von Bayern ist. TADAAA!🤞🏽 Ich hoffe es ist nicht schlimm wenn ich auch Videos für ihn bearbeite oder so! -Feedback? Markieren?❤ ---- Bis dann🤙🏼 Ps, jeromeboateng17.page jok_32love jeromeboateng_fanseite17 jb.heroooes dybala.hero jok_32_fp mtshmmlswrld ---- [Ignor: #jb #fcb #jerome #boateng #jeromeboateng #legende #hero #jb17 #jb17crew #miasanmia #roteinlebenlang #ly #😍😍 #tolisso #coco #corentintolisso #ct24]

3 0 Sep 23, 2018

#got7 cada uno esta bello!!!! #youngjae #jb #jacksonwang #jinyoung #yugyeom #bambam #marktuan

1 0 Sep 23, 2018

It's magical! Let's get it!!! Fighting! ________________________________________________ GOT7 3rd Album TITLE SONG "LULLABY" RELEASE ON 2018.09.17 MON 6PM #GOT7 #갓세븐 #IGOT7 #PresentYOU #Lullaby #jacksonwang #mark #marktuan #jb #jaebeom #defsoul #jinyoung #youngjae #ars #bambam #yugyeom #jypentertainment

0 0 Sep 23, 2018

Remember on Good Day New York when Jaebeom asked by MCs "You wrote Look, was it something from your personal experience fallin' in love with someone?" then Jaebeom shocked and Jackson just "You have to be honest" and I just love Jackson and Jinyoung reaction like they are interested to teasing him and their reaction is so funny 😂 I just wanna know, does JB wrote Sunrise from his personal experience or anything because the lyrics like he is fallin' in love with someone right now and the lyrics really beautiful 😌 Because of his solo song, I remembered that Seulgi really love Before Sunrise and she mentioned it so many times this year.... . . Inget ga pas GOT7 diundang di GDNY kan JB ditanya sama MC nya "apakah kamu menulis Look itu dari pengalaman pribadimu jatuh cinta sama seseorang?" Trus JB kaget dong, member lain juga kaget kecuali Jackson sama Jinyoung mereka itu emang bener2......ember menurutku 😅 suka banget ngegoda leadernim lol. Trus aku tuh pengen tau, lagu solonya JB di album terbaru itu yang Sunrise, dia nulisnya dari pengalaman pribadi atau gimana ya soalnya kalo diliat dari liriknya, dia tuh kaya lagi jatuh cinta sama seseorang (apa cuma perasaanku aja ya lol). Trus pas list lagu di album Present: You keluar, aku kaget lagu solonya JB tuh judulnya Sunrise trus di akun got7.with.igot7 kan JB kedapetan huruf B trus lagu solonya Sunrise, aku jadi kepikiran film Before Sunrise film fav nya Seulgi (Jaebum juga)😂 soalnya tahun ini Seulgi udah beberapa kali nyebut Before Sunrise itu film favoritenya di reality show 😌 . #jaegi #JB #Jaebeom #Jaebum #Seulgi #GOT7 #redvelvet #PresentYou #Lullaby #Sunrise #gotvelvet

4 0 Sep 23, 2018

#jb pyar kiya to drna kya .... # #

0 0 Sep 23, 2018

白い人、黒い人どんな肌の色の人も2Hから2Bまで使ってる 全ての全ての人に For any skin color, I always use 2H to 2B to draw people All people #thesedays #art #drawing #pencildrawing #sketch #illustration #イラスト #デッサン #人物画 #blackandwhitestyle #artist #singer #supreme #jb #smile #justinbieber

10 0 Sep 23, 2018

ก็หล่ออยู่แล้วป้ะ โพสท่าไหนก็หล่ออ้ะ😋 555555 GOT7 💛 #Jb #Mark #Jackson #Jinyoung #Youngjae #Bambam #Yugyeom #GOT7 #PresentYOU #Lullaby

0 0 Sep 23, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.