Instagram media viewer

Information related to #jerawatpasir

Kini Hadir Trulum All In One Serum Yang dapat membantu keluhan wajah Anda di atas, jadi makin Pede karena keriput berkurang, jerawat, komedo, flek hitam, bopeng berkurang setelah pakai Trulum, wajah jadi makin glowing, dan kenyal plus tampak lebih muda dari usia Anda sebenarnya. Keunggulan Produk ini: ⚽ All In One Serum termasuk - Face Toner sekaligus pelembab, Eye Cream, Day Cream, Night Cream, Bright Serum ⚽ Sangat praktis dan mudah digunakan, karena Anda tidak perlu gonta-ganti cream untuk merawat wajah Anda yang cukup merepotkan untuk melakukan ritual perawatan wajah, sehingga anda tetap bisa tampil mempesona Cantik Alami Bukan Pucat Pasi meskipun aktifitas tinggi. ⚽ Bebas Merkuri dan Hidroquinone juga Bebas Paraben, sehingga tidak membuat Anda jadi ketergantungan. ⚽ Bahan Alami sehingga Aman bagi bumil dan busui ⚽ Tidak Berbau Amis/Asem dan Tidak Lengket sehingga tetap nyaman ketika digunakan ⚽ Cocok untuk berbagai macam jenis kulit. ⚽ Tidak Mengandung Steroid Ready Stok: Trulum 5ml Trulum 120 ml Minat Beli Atau Mau Jadi ResellerAgenDistributor We Are Welcome :) 👇👇👇👇👇 Hubungi WA: 0811-233-8376 Atau klik Link di Bio . Maaf komment or DM ga di reply (notif tenggelem ga keliatan) #trulum #jerawatan #flekhitam #maskerkomedo #nuskinaceh #galvanicspabody #trulumpontianak #penghilangjerawat #creamflek #penghilangkomedo #nuskinindonesia #galvanicspasystem #trulumskincare #jerawatpasir #flekhitambekasjerawat #maskerkomedo #nuskinbali #galvanicfacespabandung #trulumsumatra #bekasjerawat #penghilangflek #penghilangkomedoampuh #nuskinhk #galvanicfacespabandung #trulumpontianak

0 0 Jan 23, 2018

Profix Vitamin Muka Hari2 mesti ada je orang yang tanya tentang profix ni. Nampak tak profix dah #viral . Banyak manfaat profix ni tau, masalah2 jerawat kat muka korang pasti hilang walaupun kulit sensitif, profix sesuai untk semua jenis kulit. Profix dapat membantu merawat masalah ✔ Jerawat ✔ Muka berlubang ✔ Parut Jerawat ✔ Pori terbuka Guna secara konsisten pagi n malam selama seminggu sudah nampak kesannya 😍 Harga : RM69 Order? Tekan link wasap dibio 📲 +601114991957 📲 +601114991957 🚗💨 COD Jerteh-Besut #alvateam #profix #codprofix #liveitorfixit #jerteh #cantik #flawlessskin #mukaberlubang #jerawatpasir #vitaminmuka #poriterbuka #jerawat #explore

0 0 Jan 23, 2018

Kelebihan VCS Annona : ✔️ Tiada Alkohol ✔️ Tiada campuran pewangi ✔️ Tiada pewarna ✔️ Tiada pengelupasan ✔️ Lulus KKM ✔️ HALAL JAKIM WA @ DM 😉

1 1 Jan 23, 2018

“APA YG MENJADI SUMBER KEJAYAAN AGENT & STOKIS MOE?” . . . . . . Knowledge. Sharing ilmu. Dalam team MOE, sis membantu AGENT & STOKIS² untuk berjaya dalam bisnes Elysian dengan memberikan apa mereka perlukan untuk membuat sales. . . Sharing knowledge apa? Knowledge close sales, knowledge marketing & ilmu bisnes yang lain dalam satu group komuniti yang sangat rapat & aktif! . . . Jadi, kalau korang kurang ilmu bisnes, tiada mentor tapi ada niat nak mulakan bisnes, jangan risau.. . . Sertai je keluarga kami sebagai agent & stokis di MIRACLE OF ELYSIAN! Kami akan berikan support dan ilmu berkesan yang anda perlukan. . . Korang pun nak bantu wanita lain dengan produk skincare dan cosmetic yang pastinya SELAMAT, BERKUALITI & BERKESAN? . . Slot NEWBIE untuk FEBRUARY telah pun dibuka.Nak join kelas sharing sis "Bagaimana Jana Pendapatan RM500 Sehari Dengan Elysian" secara PERCUMA boleh whatsapp sis cepat² tau. . Cepat, FAST ACTION FAST RESULT💪 . . 013-7017814 KHAIYUM AZMAN MASTERMIND "MOE"

5 1 Jan 23, 2018

KENAPA LAA BARU JUMPA IV MIST TAHUN NI?? . . "Alhamdulillah..nampak kesan sampai sekarang .... "Dulu sy kerap sangat sakit kepala,macam terasa dicucuk . "Then sembur2 ivmist, dah lama dah tak rasa sakit kepala 😃 . Kenapa laa baru jumpa iv mist tahun ni?" . . . Ramai pengguna Iv mist yang menyesal sebab tak jumpa dan cuba IV MIST dari awal lepas rasainya sendiri kesannya..huhu . Mana taknya, bila guna IV MIST untuk masalah seperti resdung, migrain, sakit kepala kesannya sangat pantas..SEAWAL PENGGUNAAN KALI PERTAMA.. 😊😊 . . . #rawatanresdungdarirumah #migraintanpapainkiller

0 1 Jan 23, 2018

Kelebihan VCS Annona : ✔️ Tiada Alkohol ✔️ Tiada campuran pewangi ✔️ Tiada pewarna ✔️ Tiada pengelupasan ✔️ Lulus KKM ✔️ HALAL JAKIM WA @ DM 😉

3 1 Jan 23, 2018

‼Kebaikan Nufayla Serum‼. . ✔Melembapkan Kulit ✔Melembutkan Kulit ✔Merawat Parut ✔Melicinkan Kulit ✔Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔Menghilangkan Masalah Kulit Kering . Harga Asal RM49.90 ‼Promo : RM39‼ . Whatsapp 0109200605 . #SerumMukaBagus #SerumMukaKulitBerminyak #SerumMukaBest #SerumMukaLubang #SerumMukaPalingBerkesan #SerumMukaSemulajadi #SerumMukaTerbaik #SerumMukaTerbaikDiMalaysia #SerumMukaTerlaris #JerawatBadan #JerawatBatu #JerawatDiDahi #JerawatDiHidung #JerawatDiPipi #JerawatNasi #JerawatPasir #JerawatResdung #ParutBerlubangDiMuka #ParutCampak #ParutCampakDiMuka #ParutChickenPoxBerlubang #ParutDiMuka #ParutDiWajah #ParutHitam #ParutJerawat #ParutJerawatHilangDalamMasaSeminggu #KulitKering #KulitBerminyak #PoriTerbuka

5 0 Jan 23, 2018

- Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas SERBUK JUS EPAL Mempunyai antioksidan yang tinggi Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan Memperlambatkan penuaan sel Menghalang pertumbuhan sel kanser PUREWAY C -Mengandungi vitamin C -Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah -Mencerahkan kulit -Menghilangkan bintik bintik hitam -Menghilangkan kekusaman LACTOFERRIN merangsang system imun dalam badan membantu menghilangkan jerawat dan parut mencegah kulit rosak mengurangkan aktiviti jerawat Pada zaman yg serba moden ini lebih mudah untuk mendapatkan bahan seperti diatas untuk mencegah jerawat. ACNE CARE Dirumus dari extrax delima, serbuk jus epal, pureway C, lactosa & lactoferrin. acne care telah diuji kepada 10orang wanita dan 6orang lelaki yg menghadapi masalah Jerawat 7 drpdanya hanya mempunyai masalah jerawat di bahagian muka, manakala selebihnya mempunyai jerawat di muka, leher serta belakang badan. kajian dilakukan selama 1bulan & hasilnya telah terbukti kerana kesemua yang mgmbil dlm ujian keberkesanan acne Care ini berjaya menyelesaikan masalah jerawat mereka. , whatsap ke 0172590358 #productviral #jerawat #obatjerawatampuh #tablethapusjerawat #jururawatjerawat #selfie #putihgebu #kulitlicin #mekup #awetmuda #kulitcantik #sayajualmurah #jerawatmuka #jerawathilang #testimonioriginal #jerawatbadan #jerawatpasir #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatgatal #jerawatbatu #jerawat #drjerawat #putih #cantik #nursejerawat #sayajual

5 1 Jan 23, 2018

✔Gatal hidung cepat hilang . ✔Nafas lega . ✔Pening kepala berkurang

1 1 Jan 23, 2018

Argan oil dari sari biji buah argan yang hanya ada di Maroko terbukti secara ilmiah dari zaman dulu sbagai tradisi kecantikan tradisional wanita Maroko yang dijadikan rahasia kulit cantik alami dan awet muda, serta mampu mengatasi berbagai masalah kulit sprt: Jerawat, Flek hitam, Bekas jerawat, Stretchmark, Selulit, Mencegah kerutan & penuaan dini, Mencerahkan kulit, Menghaluskan, Memperkuat kuku rapuh, dll Madre Face Oil terbuat dari 100% pure organic minyak argan murni, minyak legendaris yang sangat kaya akan vitamin E. Memiliki banyak manfaat untuk mengatasi dan mencegah jerawat, menghilangkan flex hitam, mencegah penuaan/kerutan dini, melembabkan dan melembutkan kulit secara alami. Madre Face Oil sangat mudah menyerap di dalam kulit membuat kulit tampak lebih mudah cerah dan berseri secara alami. #solusijerawat #kulitberminyak #faceoil #madrearganoil #arganoil #testimoni #natural #wanitasehat #jualkosmetikalami #kulitsehat #wanita #wanitaindonesia #jerawatbatu #jerawatpasir #naturaltreatment #vitamin #obatstretchmark #menghaluskankulit #pencegahkerutan #obatherbal #shopvitamin #vitaminkulit #roseshipoil #minyakmawar #glowing #kulitbersinar #natural #maroko #kecantikantradisional

1 0 Jan 23, 2018

☘️TBH FACE CREAM HONEY ALOE VERA☘️ . ☘️KANDUNGAN UTAMA FACE CREAM TBH:👇 . 🍯Esktrak Madu 🌿Esktrak Aloe Vera 🍋Citric Acid (Vitamin C) 🍾Olive Oil 💊Kojic Acid 💊Glutathione 💊Arbutin . ☘️MANFAAT FACE CREAM 👇: . 🌿Mencerahkan kulit 🌿Melembapkan kulit 🌿Merawat masalah jerawat 🌿Memudarkan parut 🌿Anti penuaan, menganjalkan 🌿Mencegah dan merawat sunburn 🌿Mengatasi kulit kering . ☘️KELEBIHAN FACE CREAM TBH👇 . 💚Sesuai dijadikan krim siang & malam 💚Sesuai dijadikan based makeup 💚Sesuai untuk semua jenis kulit 💚Kesan seawal 2 minggu penggunaan . 💰 HARGA : RM45 SAHAJA . ⚖️BERAT : 25 Gram, 3 Bulan Penggunaan

5 1 Jan 23, 2018

- Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas SERBUK JUS EPAL Mempunyai antioksidan yang tinggi Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan Memperlambatkan penuaan sel Menghalang pertumbuhan sel kanser PUREWAY C -Mengandungi vitamin C -Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah -Mencerahkan kulit -Menghilangkan bintik bintik hitam -Menghilangkan kekusaman LACTOFERRIN merangsang system imun dalam badan membantu menghilangkan jerawat dan parut mencegah kulit rosak mengurangkan aktiviti jerawat Pada zaman yg serba moden ini lebih mudah untuk mendapatkan bahan seperti diatas untuk mencegah jerawat. ACNE CARE Dirumus dari extrax delima, serbuk jus epal, pureway C, lactosa & lactoferrin. acne care telah diuji kepada 10orang wanita dan 6orang lelaki yg menghadapi masalah Jerawat 7 drpdanya hanya mempunyai masalah jerawat di bahagian muka, manakala selebihnya mempunyai jerawat di muka, leher serta belakang badan. kajian dilakukan selama 1bulan & hasilnya telah terbukti kerana kesemua yang mgmbil dlm ujian keberkesanan acne Care ini berjaya menyelesaikan masalah jerawat mereka. , whatsap ke 0172590358 #productviral #jerawat #obatjerawatampuh #tablethapusjerawat #jururawatjerawat #selfie #putihgebu #kulitlicin #mekup #awetmuda #kulitcantik #sayajualmurah #jerawatmuka #jerawathilang #testimonioriginal #jerawatbadan #jerawatpasir #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatgatal #jerawatbatu #jerawat #drjerawat #putih #cantik #nursejerawat #sayajual

5 0 Jan 23, 2018

Excuse me hello! Talk to my hand. Waah, kemahen speaking inggeris kita khenns. Ada ke orang tu tuduh aiolls inject vitamin C kat muka nih. Takkuasa maakk. Apa lah ajab sangat nak menyakitkan diri cucuk tang sana, cucuk tang sini. Yang mudah kan ada ni haa. Di titis, ditempek dan diOles dengan manja aje taw. Errmmm, siapa kat sini yang jenis rajin iqro' al-google tentang kecantikan ? Mesti uolls tahu kebaikan vitamin C untuk kulit kan. Yang tak tahu tu, meh sini licha ketuk tulang pipi uols bagi sedar.😜 Serius taw, vitamin c memang boleh menghasilkan kolagen supaya tegang melantun kulit mukamu ittew. Nampak muda jelita je macam cinta hati datok K. Ewaah.. ❤️ Dan lagi, ianya mampu menanggalkan sel-sel kulit mati, biar tona wajah ceraaah sekata. Siap bantu melembabkan kulit, dan opkos sebagai bodyguard menghalau jerawats. Fuhh! Banyak kan khasiat vitamin C. Semua-semua ni, tak perlu pun berhabis duit dengan treatment yang mahal. Grab je serum vitamin C by annona sekarang, konfem uolls setia ke hujung dagu dengan si comel niy. Jom bagi salam lefyutuu kat sini 0168437852 0168437852 0168437852

3 1 Jan 23, 2018

Kelebihan VCS Annona : ✔️ Tiada Alkohol ✔️ Tiada campuran pewangi ✔️ Tiada pewarna ✔️ Tiada pengelupasan ✔️ Lulus KKM ✔️ HALAL JAKIM WA @ DM 😉

5 1 Jan 23, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.