Instagram media viewer

Information related to #jerawatpasir

ESP ni berbentuk powder. Satu tong tahan lebih dari sebulan. Tak perlu nak bancuh air panas pagi2. Tahu.. Tak sempatkan? 😂 . . . Yeah, for the most hectic life person you should have this! Breakfast paling senang, cepat, ringkas dan berkhasiat uolssss 😋 . . . Letak air, letak ESP. Shake2 sambil drive pun boleh. Hehe. Oh ya, nak consume ESP ada caranya tau. Ada sukatan juga. Nak dapatkan hasil terbaik kena consume cara yang betul. Bulan ni promosi JIMATT GILER! . . ESP antara yang paling laku laris menjelang Ramadhan sebab .. .👍Membekalkan tenaga dan rasa kenyang yang lama .💪 Milk booster buat ibu yang menyusu baby .👉 Ofkos la nak dapat kulit cantik gebu sebelum raya kann. Idaman semua orang! Parut pudar - pori mengecil .💅 Non sugar. Sesuai diambil oleh pesakit diabetis . Boleh PM sis untuk tahu detail lagi tentang produk Shaklee. Free consultation, free gift, diskaun HEBAT sis bagi untuk yang purchase ESP bulan ni. Kalau nak lagi JIMAT, boleh kumpul order dengan kengkawan, jiran tetangga dan keluarga terdekat beli 5 tong😎 Lagi JIMAT BERGANDA GANDA . Klik je link kat bio tauu. Sis sedia untuk bantu korang. Kalau nak COD sis buat untuk area Kelantan je 😘 . Lots of love, Your Trusted SID Sufyah 0182194293 #espshaklee #espcod #shaklee #suplemen #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #shakleekelate #shakleekualakrai #setkecantikan #pengedarshaklee #promoesp #raya2018

2 0 Apr 22, 2018

3 3 Apr 22, 2018

3 2 Apr 22, 2018

3 2 Apr 22, 2018

ESP BANTU MENGURANGKAN GASTRIK DAN PEDIH HULU HATI . . "Apabila terlalu banyak asid dan lapisan pelindung mula terhakis, pesakit akan mula mendapat gastritis.” – Dr Sukumar Nadesan, Pakar Bedah Am dan Gastro Intestinal, KPJ Tawakkal Specialist Hospital. . . ESP sangat kaya dengan kacang soya terpilih, bersifat alkali dan mampu membantu meneutralkan lebihan asid hidrolik yang dirembeskan oleh kelenjar perut. Malah, ESP ini juga mengandungi kandungan protein yang tinggi boleh membantu sistem pencernaan bekerja dengan baik kerana sistem pencernaan kita mula 'bekerja' apabila wujudnya unsur protein dalam perut. . . Selain itu, nutrien yang terdapat didalam ESP ini juga mampu membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asid hidrolik sewaktu proses pencernaan itu berlaku. . . Jadi bila perut mula pedih, ESP akan bertindak meng'alkali' kan keasidan perut 😃 InsyaAllah gastrik akan berkurangan. Nak lagiii best, ambil ESP + OsteMatrix. Lagi POWER 👍👍👍 . . Sis penghidap gastrik yang agak teruk. Dari pengalaman sendiri, ESP sangat membantu memulihkan pedih ulu hati dan memberi rasa kenyang yanggg lama 😋 . . Nak tahu lebih lanjut boleh PM sis. Nanti sis share cara makan yang betul dan resepi sedap ESP. Hihi. Klik je kat bio atas tuu. Lots of love, Your Trusted SID Sufyah 0182194293 #espshaklee #espcod #shaklee #suplemen #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #shakleekelate #shakleekualakrai #setkecantikan #pengedarshaklee #promoesp #raya2018

1 0 Apr 22, 2018

2 2 Apr 22, 2018

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ MAU WAJAHMU SEHAT DAN MAKIN CANTIK? 😊 . 🌸Nih! Pake NYSBeauty! 🌸 .. Bermanfaat untuk : . 🌿Perawatan kulit yang membuat kulit sehat, . 🌿Kulit Cerah, . 🌿Glowing, . 🌿Bebas Komedo, Flek hitam, Kerutan dan Jerawat. . Nomor BPOM Produk NYSBeauty . 🆗NA18171206931 (Facial Wash Glowing) 🆗NA18171206930 (Toner Glowing) 🆗NA18171700853 (Sunscreen Glowing) 🆗NA18170104217 (Aura Night Cream Glowing) Untuk INFO LENGKAP seputar produk NYSBeauty silakan masuk ke akun utama .🔽 nysbeautycosmetic . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . . . . . . . . . #jerawatpasir #penghilangjerawat #jerawatmeradang #obatjerawat #maskerjerawat #creamjerawat #obatjerawatampuh #jerawatnanah #jerawatbernanah #jerawatbandel #jerawatkecut #jerawatbadan #parutjerawat #jerawatparah #jualobatjerawat #bebasjerawat #jerawatpunggung #jerawatmuka #jerawatgatal #jerawatlubang #jerawatkronik #jerawatradang #jerawatkulitsensitif #jerawatmembandel #jerawatsembuh #nysbeautycosmetic

1 0 Apr 22, 2018

MOST WANTED PRODUCT 😱! . . Seriously siapa yang tak pernah minum ESP Shaklee WAJIB kena try. Banyak sangat kebaikan dalam satu tong ESP tuh. Dihasilkan dari biji biji soya yang sangat berkualiti dan tidak diproses menggunakan alkohol MasyaAllah.. Student yang selalu skip makan, sibuk dengan hectic day, selalu penat, kulit kusam berjerawat sangat3 disyorkan ambil ESP. Dia merawat sel sel dari dalam Memberi rasa kenyang yang lama dan badan lebih bertenaga. Nak tahu kena cuba Boleh PM sis untuk tahu lebih lanjut. Free consultation, free gift dan diskaun istimewa sis bagi kalau purchase bulan ni. Sebab bulan April ni tengah hot promosi ESP 😍 . . . Maklumlah dah nak puasa. Kalau ikutkan tahun lepas, ESP out of stock tauu dekat Ramadhan. Seriously sis tak tipuuu. Memang laku keras. Sahur ESP + susu + kurma pun dah kenyang tang tang. . Lots of love, Your Trusted SID Sufyah 0182194293 #espshaklee #espcod #shaklee #suplemen #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #shakleekelate #shakleekualakrai #setkecantikan #pengedarshaklee #promoesp #raya2018

2 0 Apr 22, 2018

3 2 Apr 22, 2018

2 2 Apr 22, 2018

2 2 Apr 22, 2018

Pakai rasa sejuk. Pastu pulak selama ni pakai bedak rasa gatal, bila apply Serum Meyvera, gatal tu hilang!! . Yang best nya, bukan sekadar serum tau, boleh merawat kulit ni 😘😘💚💚 . Customer yang bagi feedback, Ain screenshot je 😉💚 . Cepat atau lambat, dia atas pada kulit masing2 hokeh 😘💚 . Tahniah dik ye, konsisten tau😘💚 . Alhamdulillah syukur dapat tolong orang. . Eskinol rm20 Dalacin c rm3.50 Serum rm32 Postage rm8sm/rm11ss . Satu set rm60sm/rm62ss . #marvels_beauty . Lepas ni, ada rezeki lebih. Ain nak buat contest selfie bersama Meyvera😉💚😘 in syaa Allah. . Sape lagi nak cantik? Pakai je Meyvera dan eskinol, gerenti semua masalah selesaiii!! 💚💚💚 . WhatsApp 012 727 1446 (Ain) . #serumkecilpori #SerumMatikanJerawat #codkajang #Serumkecutkanpori #codukmbangi #SerumPudarkanParut #serumHilangkanParut #tonerMatikanjerawat #EskinolOriginal #TonerEskinol #PildalacinC #setMeyvera #SerumMeyvera #SerumrawatMuka #antibreakout #mukabreakout #jerawatkronik #jerawatpasir #kkmapproved #produkorganik #organik #promosiCNY #pimplefighting #MeyveraSerum #serumparut #SerumJerawat #SerumBerkesan #awekcendol #fattzura

12 0 Apr 22, 2018

4 2 Apr 22, 2018

4 2 Apr 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.