Instagram media viewer

Information related to #katering

Selamat berhujung minggu semua. Work! Work! Work! ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ gourmetgo.popcorn ❣ gourmetgo.popcorn ❣ gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

4 0 Sep 22, 2018

Zaczynamy weekend.. 😀😀😀😀😀😀 u nas nadal pysznie i zdrowo 🤗 A wiec pudełka w dłoń i w drogę 😎 Już w poniedziałek masa nowych smacznych przepisów 😍 #cateringrawstuff #catering #rawstuff #konin #zdrowenieznaczynudne #zdrowenawyki #dieta #dietetyka #dietetycznie #zdrowenawyki #healthyfood #foodporn #superfood #jesień #eat #czystamicha #cleaneating #trenerpersonalny #omnomnom #yummy #trening #obiad #pycha #zdrowo #healthy #zdroweodżywianie #regularneposiłki #katering #dietetycznie #yummy #foodporn #5posiłków #weekend

15 3 Sep 22, 2018

Rasanya sudah cukup lama gak makan Tinoransak dengan Tumis Bunga Pepaya dicocol sambal dabu atau Makan Nasi Kuning pake Urap. Karena itu sudah saatnya kembali ke menu-menu yang pernah menemani kalian pelanggan kami, degoodpeople. Marilah kita PULANG KE ASAL Silahkan yang mau ikutan ☺️🙏 . *PAKET JUMBO* Dengan tambahan 10k/pax kamu bakal dapat tambahan porsi lauk EXTRA . *PILIH HARI* Sekarang bisa ikutan kateringnya PER HARI (gak harus ikut 5 hari). Bisa pilih hari sesuai selera/kebutuhan. Ordernya boleh dari sekarang, atau paling telat di H-1 jam 4 sore . Seperti biasa, karena STOK TERBATAS, jadi siapa cepat dia dapat ya. ORDER/INFO: 08118600086 (WA only) . . . . . . . . . MENU KATERING 24- 28 Sept 2018 Tema: PULANG KE ASAL . Senin, 24/9/18 *NASI MANADO* - Nasi Merah/Putih - Tinoransak - Tumis bunga & daun pepaya - Bakwan Jagung - Sambal Dabu-dabu . . Selasa, 25/9/18 *NASI FUYUNGHAI* - Nasi merah/putih - Fuyunghay + saus - Brokoli Lada Hitam - Buncis Crispy Cabe Garam . . Rabu, 26/9/18 *NASI SAMBAL MATAH* - Nasi merah/putih - Chic Sambal Matah - Tumis Daun Pakis-Jamur - Sate Tempe . . KAMIS, 27/9/18 *NASI TERIYAKI LOVE STORY* - Nasi merah/putih - Teriyaki - Katsu - Salad . . Jumat, 28/9/18 *NASI KUNING KALASAN* - Nasi Kuning Merah/Putih - Kalasan Chix - Urap daun lembayung - Kering tempe dadu . . Terima kasih ☺️🙏💚 . . . . . #plantbased #katering #jakarta #plantbaseddiet #plantbasedeating #plantbasedfood #vegan #whatveganseat #vegansofig #veganfoodporn #VeganFoodShare

87 0 Sep 22, 2018

Kacang Sembunyi. Kue favorit keluarga yang memiliki tekstur renyah dan rasa yang enak ini bisa kamu dapatkan hanya di Oleh Oleh Malang loh. . Pesan langsung di aplikasi Wakuliner! Download now : https://qrs.ly/ac68cjd . Atau kunjungi website kami di www.wakuliner.com untuk keterangan lebih lanjut Telepon : (021) 5421 5151 HP / WhatsApp : 0811 1738 777 . #indonesia #kuliner #masak #jajan #jajanan #kulinerindonesia #kulinernusantara #kulinerjakarta #waralaba #cemilan #cemilanenak #oleholeh #katering #cateringjakarta #kulinerbandung #kulinersurabaya #wisatakuliner #makanan #makan #makananenak #doyanmakan #jajananmurah #termurah #dijaminmurah #jaminanmurah #wakulinerpastinya #wakunyacari #wakulineraja #WakulinerSolusiKuliner #Wakuliner

331 0 Sep 22, 2018

Selamat berhujung minggu semua. Work! Work! Work! ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ gourmetgo.popcorn ❣ gourmetgo.popcorn ❣ gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

2 0 Sep 22, 2018

Selamat berhujung minggu semua. Work! Work! Work! ... ... 📲WhatsApp 012-3985869 jika berminat okay! Nak senang pergi ke biodata, klik link wsap, tak perlu save2 nombor 😍 Klik sini untuk *fast* *feedback* www.wasap.my/60123985869 ... ... ORDER BY KILO, BY PACK Untuk event kecil & besar: Sambutan hari jadi, reunion, cukur jambul, pertunangan, walimatulurus, bersara,majlis di pejabat, & lain2. ... ... ⚖Pembelian by kilo. Minimum oder: 1 kg ... ... 🛒Pembelian by packaging: A. Square 11.5cmx18cm, 30g B. Square 13cmx20cm, 50g C. Kon 18cmx28cm, 60g D. Stand Pouch Zipper Lock Clear 13cmx21cm, 60g E. Stand Pounch Zipper Lock Clear 16cmx24cm, 80g F. Stand Pouch Zipper Lock Silver 16cmx25cm, 100g G. Bucket handle 750ml, 90g ... ... ⬇Minimum oder by packaging: 100 pcs ... ... 🎁Oder lebih 1000 pcs: FREE STIKER EVENT ... ... 📝BOOK dua bulan sebelum majlis. ... ... 📍LOKASI: SEMENYIH ... ... 🚗COD: UPM Serdang, Alamanda Putrajaya, Bangi Central, Tesco Semenyih, AEON Cheras Selatan, The Mines Sri Kembangan ... ... 📪Jauh kami POS ... ... 💝Kelebihan gourmetgo.popcorn: -Menggunakan mushroom seed (bertih yang ramai meminatinya) -Caramel flavor (biasa digunakan di semua pawagam) -Popping oil (minyak khas untuk popcorn) -Pembuatannya menggunakan mesin industri (kuantiti banyak) ... ... ❣ gourmetgo.popcorn ❣ gourmetgo.popcorn ❣ gourmetgo.popcorn ... ... #popcorn #popcornmurah #popcornmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunang #doorgiftbirthday #doorgiftparty #doorgiftakikah #doorgiftmurah #katering #buaianberendoi #cenderahati #pelaminburget #pembekalpopcorn #popcornbaget #borong #movietime #mommyAZ #klinikkesihatan #sekolahrendah #sekolahmenengah #kantin #viral

3 0 Sep 22, 2018

GOOD NEWS!! Order hari ini sebelum jam 4 sore, bisa pakai GO-SEND Same Day Service untuk hemat ongkir 👌 ready stock 50pcs only yaa

5 1 Sep 22, 2018

~ . . 🔊 PROMO HARI MALAYSIA 🔊 . . APA??? SUPER DUPER JIMAT??! . Ya sayang!! Kalau grab 3 pek Daging Hitam QB uolzz dah jimat RM 4 !! . Empat hengget tauu!! . . Apa kelebihan Daging Hitam QB ni?? . . ✅ daging yang lembut lagi fresh . ✅ rasa menambat selera . ✅ resepi tradisi warisan bonda Che Zan . ✅ sedap, enak, "juicy" . . ✅ Pek mudah bawa, mesra "travel" . ✅Tahan lebih 2 minggu jika di simpan didalam peti sejuk . . ❎ TIADA ajinomoto . ❎ TIADA perisa tambahan . ❎ TIADA pewarna tambahan . Takyah susah2 nak panaskan dalam kuali bagai. Rendam je dalam air panas selama beberapa min. Dahhh siap!! Jimat masa sayangg!! Tak nak panaskan pun takpe kalau rasa dah tak sabar tu kan?? 1 pek hanya RM 13 (pos RM8) . 3 pek RM 35 . ( pos RM 9) Untuk selit order swipe je kt igs kak ida hokeyyy 😉 . . #SekaliRasaTerusTergoda #DagingHitamQasehBonda #DinDalicious #freegift #makananviral #makananviralmalaysia #bazaarpaknil #makananhalal #malaysianfood #katering #daging #jjcm #makanansedap #travelpack #foodporn #fattzura #fattahamin #bandarbukitmahkota #bandarsriputra #bangi #kajang #nilai #shahalam #putrajaya #kedaionlinemalaysia #eusahawan #erezeki #mdec #YouCanDuit ~

9 0 Sep 22, 2018

Kemas susunan. Cantik dekorasi. Comel kn?

0 1 Sep 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.