Instagram media viewer

Information related to #kusam

Waktu masih jauh dari dosa dan maksiat, waktu masih sering pipis dicelana #rindu #lawas #kusam #hem

3 0 Jan 23, 2018

Situ ngece, emg situ Oke? :p :p . . . . Berani Selfi, No 360 dgn Kulit Asli? :D Perubahan yg sehat itu yang begini (Y) Bentar lgi bakal jd artis dadakan nih.. :* :* FRUTABLEND ♏♏♏uuªªªññ††ªªªpp‧...(y) Abiesssss... . Info Lebih Lanjut??? Chat me... Wa 087822882705 Sms 083877423502 #frutablend #frutablendhwi #frutablendasli #frutablendmurah #cantik #kulitcantik #kulitputih #kulitsehat #bebasjerawat #nutrisikulit #antioksidan #antiaging #flekhitam #kusam #bintikhitam #kulitcerah #jantungsehat #obatjantung #obatstroke #produkhwi #produkhwiasli #produkhwimurah #produkherbal #produkaman #hwi #hwithebest.

0 0 Jan 23, 2018

Selamat Pagi 😇😇. . "Jerawat? Engga perlu takut lagi kan sekarang ada blemish.. Cukup ditotol kan di jerawat aktif semalam jerawat langsung kempes 😘😘 Kao dulu suka panik banget kalo jerawat nongol, selain susah kempes dia juga suka dtg keroyokan bkn stresssss kalo skrg sih dah ga takut lagi kan ada blemish 😍 . Ini harus selalu siap sedia dirumah karena yg namanya cewe itu rentan bgt didatangin ama jerawat apalagi pas datang bulan 😣. . Order hub.  Silvia Dwi WA : 0895390892982 #jafra  #jualjafra  #produkjafra  #beauty  #healthy #glowing  #skincare  #herbal  #jafrabeautycare #bodycare  #jafraskincare  #jafraspa  #jafracolors #jaframakeup  #royaljelly  #olive  #zaitun  #lotion #scrub  #serum  #mudmask  #komedo  #kusam #jerawat  #flekhitam  #konsultanjafra  #free #konsultasi  #joinjafra  #bisnisjafra

0 0 Jan 23, 2018

JAFRA Long Wear Crème Blush merupakan salah satu produk yang menjadi andalan JAFRA di deretan rangkaian kosmetik. Dimana blush krim ini tahan lama dan juga memberikan tampilan satin pada kulit. Sehingga dapat membuat wajah anda terlihat bercahaya dan cerah sepanjang hari. Lalu tekstur krim ini juga mampu menyerap minyak dengan baik dan memberikan kontur pada wajah. More info hub : Iffah : WA 089658082013 Or langsung klik link di bio silmee_jafra . #jafra #jafraindonesia #beauty #cantik #glowing #skincare #herbal #halal #makeup #kosmetik #masker #scrub #spa #serum #mudmask #komedo #kusam #jerawat #kulit #flekhitam #brightening #bisnis #bisnisjafra #halal #bpom #testimoni #testimonijafra #jafrauinbdg #jafrauin #jafrauinsgdbdg #cibiru

10 0 Jan 23, 2018

BUKAN MAIN BERSERI SERI LAGI BILA JERAWAT SEMUA DAH HILANG. DEK KERANA JERAWAT MUKA HILANG SERI. JAHAT BETUL JERAWAT NI KAN? . Banyak punca sebenarnya knp jerawat susah sembuh dan kenapa senang sgt naik jerawat ni. Persekitaran, pemakanan, dalaman penuh toksin. Ni antara puncanya. Kekadang naik malas nak tengok muka sendiri kat cermin . Paling ketara bila berlaku perubahan hormon pada badan kita lagi2 bila period cepat je jerawat tumbuh. Tapi kalau kita rawat dalaman kita, luaran akan lebih berseri2 . Nak cantik dan berseri? Guna set asas dan serum glowing dan rawat dalaman dengan WD . COD DMS BANGI KAJANG PUTRAJAYA . Whatsapp 01123355992

2 1 Jan 23, 2018

TERCARI CARI FOUNDATION YANG BOLEH TAHAN LAMA BILA PAKAI.NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER JUST PAKAI BCC JERR 😍 Sudah terbukti BC cream ni boleh tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘 Duk lama lama kat luar pun tak risau dah takut mekap cair😄😄😄😄 Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau! Korang kena try sendiri!! Baru la tau best nye cenggini👍👍👍👍 🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG ● www.wasap.my/60133641012 #myainfamily #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

8 0 Jan 23, 2018

Wah makin banyak nih yang pakai masker spirulina, yuk coba juga dan dapetin wajah impian kamu sekarang !!. . Masker Spirulina itu komposisi utama nya ganggang biru langka, nutrisinya lengkap dan bagus banget utk kesehatan kulit. Nutrisi 2 pcs masker nya = Nutrisi 0,5kg sayur & buah ☺. Manfaat Masker Spirulina : 1. Mencerahkan dan memutihkan wajah secara alami 2. Memperhalus tekstur kulit wajah 3. Mencegah dan mengatasi jerawat / bekas jerawat / flek hitam / komedo 4. Mengencangkan kulit wajah 5. Mengatasi kulit kering Lalu kenapa sih harus beli Masker Spirulina ? : - Karena masker spirulina terbuat dari 100 persen bahan alami - Tidak mengandung bahan kimia berbahaya - Tidak ada efek samping - Tidak ada efek ketergantungan Masker herbal ini pun sudah terdaftar di BPPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA), TGA (BPOM australia) Nomor lisensi BPOM: POM TR 032 326 321 Sangat AMAN dan BERKUALITAS DUNIA. Untuk infonya langsung hubungi kontak admin di bawah ini.. Salah satunya aja ya, trimakasih 😊 . WA : +62812-1297-8965 PIN BBM : D29F530B . . #flek #komedo #jerawat #kusam #kulitputih #maskerwajah #maskeralami #spirulina #perawatanwajahalami #perawatanwajah #kosmetikalami #maskerspirulina #maskerwajahalami

2 0 Jan 23, 2018

DYXY BRUSH😍 ****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL #myainfamily #dyxylovers #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfacemis #dyxybrush #cccream #bccream #foundation #concealer #cantik #jerawat #jeragat #kusam #tonataksekata #flawless #gojes #bisnesonline #sayajual #jimat #korea #mekap #mua #mekapartist #andam #makeup

10 1 Jan 23, 2018

"5 MASALAH UTAMA KULIT MUKA LELAKI HARINI YG OWG POMPUAN TGK 'SAKIT MATA” ===== . 1. Bila muka si dia berminyak 2. Bila jrawat si dia menjolok mata 3. Bila parot si dia jelas lagi nyata 4. Bila jragat si dia melekat bertompok kat pipi 5. Bila kulit si dia glap bila main panas . . Statistik membuktikan hampir 89%, perempuan 'sakit mata' tgk semua ni. Wahai wanita diluar sana sesungguhnya mereka tak diminta untuk jadi begini tau. Kasihanilah mereka. Betul tak guys? .. huhu . . Jom ambik kisah skrg. Atasi masalah kulit muka anda dgn set skincare #RAYSHASKINZ sekarang. . . SO, ADA APA DGN SET SKINCARE YG 'OHSEM' SEPANJANG HARI NI? ===== . . Keistimewaanya : Ada kelulusan KKM. Selamat dan sesuai utk apa jua jenis kulit. Konfem muka anda akan nmpak bersih, suci, floles lebih hensem / cantik dari biasa slepas ni. . Cara gunanya pun mudah. Pakai setiap hari, pagi sebelum mandi. Malam sebelum tidur. Hanya 2 kali sehari. Kesan seawal penggunaan dan atasi problem kulit dlm masa 2 minggu secara berperingkat. . Paling best, skincare ni PAKAI BILA PERLU SAHAJA. Ia takkan bawak kemudaratan bila dah tinggalkannya nanti. . . EH LUPA.. BUKAN LELAKI JER, PEREMPUAN PUN BOLEH PAKAI JUGAK TAU! JIMAT SANGAT! ===== . Order sekrang dan dapatkan harga PROMOSI YES. . . 📲 Whatsapp : +6010-2255 749 💻 Facebook : Raysha Hq 🌐 Website : www.rayshaskinz.com . Follow us on Instagram 📸 MORE Testimoni : raysha.skinz . . "YAKIN OHSEM SEPANJANG HARI" . . P/S - Nak FREE RAYSHA Skinz? Pls komen ‘Nak’ dan Tag 3 org rakan untuk dapatkan produk ni secara PERCUMA. 😘

2 1 Jan 23, 2018

Aurellovers treament yg dilakukan oleh dokter adalah treatment tsam whiteng. Apa itu tsam whitening?? 😊 . . Tsam whitening merupakan perawatan yang mempunyai permasalahan wajah seperti flek, bopeng, garis - garis halus pada wajah dan untuk peremajaan kulit wajah. Menggunakan alay microneddle yang dapat membuka pori sehingga serum yang di oleskan dapat langsung masuk ke dalam kulit dan microneddle mampu memecah sel - sel kulit yang rusak dan menstimulasi sel - sel kulit baru yang lebih sehat 😊 . . #treatmentaurellynclinic #aurellynclinic #klinikkecantikandanbedah #konsultasidokter #beuaty #treatment #kusam #berjerawat #berminyak #jerawat #mencerahkan #mengencangkanwajah #pori-poribesar #tsamwhitening #microneddle

5 0 Jan 23, 2018

GLOW BOOSTER CREAM . Ini lagi satu killer item Furaiha. Bagi yang menggunakan Furaiha, saya sangat sarankan pakai krim ini. Nama ringkasnya GBC ya. GBC adalah krim yang sangat bagus untuk melembapkan kulit, di samping itu ia akan membantu sel kulit baru kita tumbuh dengan lebih sihat. Lepas cuci muka, MESTI pakai GBC. Bagi yang kulit sangat kering, pakai setiap kali lepas cuci muka / lepas solat. Bagi muka normal/berminyak, memadai pakai 2x atau 3x sehari. Water based. Maka tak berminyak bila pakai. Baby pun boleh pakai. Especially baby yang naik ruam/gatal2/demam campak / luka dan sebagainya. Pada awal penggunaan, bagi kulit yang sedia bermasalah dari dalam kulit, akan ada respon dari kulit bila pakai GBC ni. Macam saya, ada resdung. Pada awal penggunaan GBC, saya rasa gatal merenyam di sekeliling hidung, berpeluh lenjun muka, muka nampak kusam sekejap. Ini namanya proses suai kenal. Jika ada sesuatu di bawah lapisan kulit kita, memang akan ada respon sebegini. Teruskan penggunaan. Keadaan ini cuma sementara. Tapi, berapa lama? Ia bergantung pada keadaan kulit seseorang itu. Sebelum tidur, sangat bagus pakai GBC ni supaya sementara kita tidur, kulit kita mendapat makanan yang baik. Boleh dipakai di muka dan dibadan. Yang ada masalah di celah pelipat, boleh ikhtiar menggunakan GBC. . Wasap 017-2301669 sekarang untuk memiliki emas ini! . #glowboostercream #furaihaskincare_rai #Furaihakedah #aurainsta #MoonEmpire #furaihaxaurainsta

9 3 Jan 23, 2018

Deviti Smoothie Creambath Berupa cream yang berfungsi untuk merawat kulit kepala dan menjaga kelembaban rambut sehingga lebih sehat, lembut, dan berkilau . Keterangan Product: Alfocado ( avocado ) : Menutrisi dan melembabkan rambut kering Jinsang ( Ginseng ) : Membantu menguatkan akar dan mengaktifkan sel rambut Fragaria ( Strawberry ) : Membantu agar rambut lebih lembut dan berkilau Vinidi Tea ( GreenTea ): mengatasi rambut rontok netto 1kg exp 2019 . . CONTACT US: 👉Whatsapp: 085312609999 👉Line: cwm3291w (with @) . . #alatfacial #facial #skincare #whitening #darkcircle #antiaging #microblanding #messotherapy #microdermabrasion #hydromicrodermabration #cavitasi #hydrofacial #scar #bopeng #kusam #kulitmati #kulitberminyak #komedo #blackhead #jerawat #pipitirus #kerut #liposuction #setrikawajah #hifu #hifuulthare #aesthetic #aestheticcenter #aestheticcare #creambath

3 0 Jan 23, 2018

Bibir berwarna hitam atau gelap meski sudah memakai lip balm atau lip gloss memang agaknya mengganggu penampilan. . . . Warna bibir demikian bisa dikarenakan banyak hal, termasuk penggunaan lipstik yang kurang tepat, kebiasaan merokok, bibir yang kekeringan, konsumsi kafein, kurangnya nutrisi dalam tubuh, konsumsi obat tertentu, alergi, atau justru karena faktor keturunan. . . . Terlepas dari apapun faktor pemicunya, bibir berwarna gelap tetaplah menurunkan daya tarik dan bahkan membuat kepercayaan diri seseorang menjadi turun. . . . Dengan produk Pink Up kita siap membantu anda. Dimana Pink Up ini merupakan lipstik untuk melembabkan, mengurangi bibir pecah-pecah dan kering, bibir hitam akibat rokok/lipstik, mengembalikan kekenyalan bibir, warna alami bibir. Dapatkan promo spesial pink up disc 25% di bulan januari 😍 #treatmentaurellynclinic #aurellynclinic #klinikkecantikandanbedah #konsultasidokter #beuaty #treatment #kusam #berjerawat #berminyak #jerawat #mencerahkan #mengencangkanwajah #pori-poribesar #ekstraksikomedo #manfaatapeluntukkulitwajah #melembabkanwajah #pinkup #mengembalikanwarnalamibibir

4 0 Jan 23, 2018

KHASIAT KUNYIT UNTUK KULIT - Dalam detox mask ni main ingredient dia adalah kunyit. Ada yang tahu kunyit sangat bagus untuk penjagaan kulit tapi masih ada juga yang taktahu. Mehh husna bagitau kenapa bagusnya bila ada kunyit dalam detox mask khas kepada kulit - Khasiat kunyit untuk kulit: · merawat jerawat & jeragat · stretchmark · mencerahkan kulit · anti penuaan & kedutan - Nak tahu lagi? Mehh dm/ws husna. Nak lagi best kena order laa hiksssss. Nak order? Nak cod area kedah/penang? Atau nak pos terus ke rumah? Boleh direct dm atau whatsapp di 013-418 2317 ataupun boleh terus tekan link di bio 💞💞 . #jerawat #parut #kusam #hitam #putih #flawless #wangi #kedah #sgpetani #semeling #merbok #yan #sik #kulim #selama #alorsetar #penang #perda #alma #bukitmertajam #jitra #alorpongsu #cintasayang #tamanria #tamanriajaya #puterijaya #bukitbanyan #amanjaya #lot888 #lagunamerbok

1 0 Jan 23, 2018

Heviny AIR MAWAR Air pembersih wajah setelah beraktifitas Produk ini aman dan telah memiliki badan POM Kegunaan : - Pembersih dan penyegar - Campuran masker Berat Bersih : 1000 ml Cara pakai : -tuangkan pada kapas untuk membersihkan -campurkan pada masker sebagai campuran . CONTACT US: 👉Whatsapp: 085312609999 👉Line: cwm3291w (with @) . . #alatfacial #facial #skincare #whitening #darkcircle #antiaging #microblanding #messotherapy #microdermabrasion #hydromicrodermabration #cavitasi #hydrofacial #scar #bopeng #kusam #kulitmati #kulitberminyak #komedo #blackhead #jerawat #pipitirus #kerut #liposuction #setrikawajah #hifu #hifuulthare #aesthetic #aestheticcenter #aestheticcare #airmawar

7 1 Jan 23, 2018

GLUCOLA GEL akan memblokir pori–pori kulit yang menyebabkan masalah pada kulit seperti : ⚘ warna kulit yang tidak merata, kulit sensitive dan kasar.. ⚘ Glucola Gel sangat aman di pakai oleh semua umur.. Karena kandungan Gluthathione Kualitas Grade “A” dan Collagen nya mempunyai keunggulan tersendiri. Berikut beberapa kelebihan Glucola Gel sehingga menjadi produk kecantikan yang paling dicari oleh banyak para wanita : ❤ Terbuat dari bahan alami yang sudah teruji secara klinis yaitu mengandung bahan Gluthathione kualitas Grade “A” dan Collagen ⚘ Sudah terdaftar BPOM . ❤Dapat digunakan di seluruh wajah serta kulit tubuh. ❤ Tidak menimbulkan efek samping . ❤ Tidak mengandung bahan pemutih maupun bahan kimia berbahaya. lainnya. ❤Mengangkat kotoran dan sel kulit mati dengan cepat dan mudah. ❤ Memberikan nutrisi baik pada kulit. ❤ Tidak menimbulkan kulit kering. Selain itu, Glucola Gel juga mempunyai banyak manfaat, diantaranya yaitu : ❤ Menjadikan kulit cerah dan lembut. ❤Membantu regenerasi dan metabolisme kulit. ❤ Menjaga kelembaban alami kulit. ❤ Mengangkat kotoran dan sel – sel kulit mati dari kulit tubuh dan wajah. ❤Melindungi kulit dari efek buruk paparan sinar matahari serta polusi. ❤Melindungi kulit dari ruangan ber AC. ❤Membantu menutrisi kulit. ❤Kulit akan terasa licin , halus sehingga nampak awet muda. Order : WA 0813 6945 6464 #maskerwajah #kosmetikmurah #perawatanwajah #perawatankulit #maskerjerawat #skincareaman #beautycare #kusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawathilang #kesehatanwanita #komedo #kecantikan #makeup #pelangsing #kantongmata #maskeralami #flex #antiaging #parutjerawat #produkkecantikan #skincarehalal #terjaminasli #original #produkkecantikan #bpom #kesehatankulit #pemutih #pemutihwajah

5 1 Jan 23, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.