Instagram media viewer

Information related to #lipmattecantik

Lip cream matte NASAnya bunda, say.. Warnanya cantik bangett, texturnya lembut, awet ringan dibibir, dijamin recommended..!! Minat japri ajh,. Wa👉085608693101 #lipmattecantik

5 0 Jan 22, 2018

Kulit semakin lembut dan lembap. Ramai kawan kawan yang tegur 😍 . . Skincare MOLLUS adalah skincare berasaskan organik yang terbaik dan selamat. Kami pakar merawat kulit dengan lembut dan natural terus ke dalam lapisan kulit. Hasilnya kulit lebih sihat dan cantik gebu. . . Janji jangan give up, hasilnya pasti debommm 😍 . . MOLLUS MAGIC BEAUTY BOX . . Skincare organik yang diperbuat dari bahan bahan premium semulajadi dan botani seperti Royal Jelly, Honey, Propolis, Aplle stemcell, Aloevera, Mutiara dan Kolagen. . . Merawat kulit uolls secara natural dan relax. Yang penting sangat selamat digunakan. . . Jom oder, please WA segera 019 660 0936. Banyak FREE kami nak bagi. Ada DISKAUN dan FREE GIFT 😍 #Mollusorganik #mollusbeauty #mollustestimoni #teamMollushebat #skincaremurah #putihgebu #jerawat #jeragat #blackhead #skincareselamat #naturalproducts #kulitkusam #testimoni #cantikgebu #naturalbeauty #foundationmollus #foundationglowing #lipmattemollus #lipmattecantik #loosepowder #serum #antiaging #flawless #tipskecantikan #molluscosmeticshq

8 0 Jan 22, 2018

Sistho Lip Matte . Code : No Lies . . 💋 Texture yang ringan 💋 Pigmented, tidak merekah 💋 Semanis honey dew 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menghaluskan kulit bibir 💋 Tahan lama . . RM35 (exclude pos) pos RM8 . . Whatsapp Cikla +60175744559 . #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping

4 0 Jan 21, 2018

Morning😍 jom ceriakan hari anda dengan lipstick matte odessa daripada kami 💋💋 👉 Jom whatssup ( 0163029106) kami!!! #makeuptalk #lipmattecantik #lipmatteodessa #lipmatteodessaselangor #lipmatteodessakajang #lipmatteodessabangi #lipmatteodessakl #lipmatteodessakedah #lipmatteodessapenang #lipmatteodessaseremban #lipmatteodessanegerisembilan #lipmatteodessakuantan

554 1 Jan 22, 2018

#repost Testi baru hari2... Salam sayang semua.. kami nak share testi latest.. customer kami memakai lipstick matte odessa color 710- forever. Cantik bukan?? Takkan korang tengok jew.. Nanti korang gigit jari sahaja.. Rugi tak grab sekarang!!! Kenapa kami kata rugi??? 👉 Texture lipstick matte yang sangat ringan 😍😍 👉 Tidak melekit dan membuat bibir anda sentiasa terasa lembab dan tidak kering kerana mempunyai Vitamin E. 👉 Even lepas makan dan minum pun lipstick korang still maintain jew!!! Sebab lipstick kami long lasting. 👉 Lipstick matte odessa ada 12 color yang sangat menarik!!! 🔊Apa lagi korang.. Jom join Pre Order sekarang!!!Harga promosi Pre order!!! RM23.00!!! Harga sehingga 31 Jan 2018 Sahaja!!! Jangan lepaskan peluang untuk grab lipstick matte from odessa. Kami jamin anda takkan menyesal😍😍😍😍 👉 whatssup 016-3029106 or DM kami sekarang.. 💋💋 #makeuptalk #lipmattecantik #lipmatteodessa #lipmatteodessaselangor #lipmatteodessakajang #lipmatteodessabangi #lipmatteodessakl #lipmatteodessakedah #lipmatteodessapenang #lipmatteodessaseremban #lipmatteodessanegerisembilan #lipmatteodessakuantan

564 3 Jan 21, 2018

Sistho Lip Matte . . . 💋 Texture yang ringan 💋 Pigmented, tidak merekah 💋 Semanis honey dew 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menghaluskan kulit bibir 💋 Tahan lama . . RM35 (exclude pos) pos RM8 . . Whatsapp Cikla +60175744559 . #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping

7 0 Jan 21, 2018

JERAGAT pudar ❤ . . Skincare MOLLUS adalah skincare berasaskan organik yang terbaik dan selamat. Kami pakar merawat kulit dengan lembut dan natural terus ke dalam lapisan kulit. Hasilnya kulit lebih sihat dan cantik gebu. . . Janji jangan give up, hasilnya pasti debommm 😍 . . MOLLUS MAGIC BEAUTY BOX . . Skincare organik yang diperbuat dari bahan bahan premium semulajadi dan botani seperti Royal Jelly, Honey, Propolis, Aplle stemcell, Aloevera, Mutiara dan Kolagen. . . Merawat kulit uolls secara natural dan relax. Yang penting sangat selamat digunakan. . . Jom oder, please WA segera 019 660 0936. Banyak FREE kami nak bagi. Ada DISKAUN dan FREE GIFT 😍 #Mollusorganik #mollusbeauty #mollustestimoni #teamMollushebat #skincaremurah #putihgebu #jerawat #jeragat #blackhead #skincareselamat #naturalproducts #kulitkusam #testimoni #cantikgebu #naturalbeauty #foundationmollus #foundationglowing #lipmattemollus #lipmattecantik #loosepowder #serum #antiaging #flawless #tipskecantikan #molluscosmeticshq

5 0 Jan 22, 2018

Selalu tak lipstick korang hilang dibibir lepas makan/minum? Selalu 😌 Nah ! Akak ada Sistho lipmatte, tahan lasak, ganas gituw. Makan lah kambing golek ke, siakap 3 rasa, budu, gulai, what so ever sistho lipmatte maintain je tau. Tak berganjak dari bibirmu gayanya. Dah tak payah nak touchup lepas makan. Happy kan? RM35 (exclude pos) Postage RM8 SM | RM12 SS _ Suhaila Rosli | Your Sistho agent +60175744559 _ #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping #makeupstuff #makeupjunkie #foundation #muamalaysia #sistho #sisthokualakangsar #sisthotaiping

4 1 Jan 21, 2018

Lipmatte /lipstik memang banyak kewujudan dalam dunia online mahupun offline,kita sebagai pembeli kena beli yang terbaik Contoh mcm the nude collection Ada bee wax & vitamin E ,khas rawat bibir,opsss tiada lagi kulit kering di bibir opsss tiada lagi masalah bibir lebam. Ting ting kedai online yana dah buka Nak postage untuk harini masih sempat lagi 2 orang pertama ada #specialgift ,ole ole ckit kuih lepat pisang,nyum nyum😝 Hasil makeup MG + HMP foundation + THE NUDE COLLECTION (Code 01) #thenudecollection #lipmatte #lipmatteringan #lipmattedollanis #lipmattecantik #gengcantik #gengnakcantik #gengmakeup #nakcantik #nakcantikjangankedekut #sukamakeup #cantik #cod #melaka #sungaiudang #tanggabatu #bukitrambai #chengmelaka #bertamhulu #tamanbertamindah #tamanindah #tamanterendakpermai #tamanperuna #shellsungaiudang #lightingonpoint #orangmelaka

20 2 Jan 22, 2018

Ala-ala Nolies Taksama tapi serupa warna nya 😌, Boleh la acah-acah Neelopa lepas ni. Dengan Sistho korang boleh bergaya macam retis, semestinya harga mampu milik dan best 🌹 Code : No Lies . . 💋 Texture yang ringan 💋 Pigmented, tidak merekah 💋 Semanis honey dew 💋 Melembapkan bibir yang kering 💋 Menghaluskan kulit bibir 💋 Tahan lama . . RM35 (exclude pos) pos RM8 . . Whatsapp Cikla +60175744559 . #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmattecantik #lipmatte #bibirmerekah #bibirkering #thebeautyhacksaifaazlan #bibirmungil #sistholipmatteperak #sisthoperak #makeupartist #makeupstuff #makeup #lipstick #lips #mua #aifaazlan #thebeautyhacks #lipmattemalaysia #sistholipmattetaiping

7 0 Jan 21, 2018

Ringan sahaja dikulit, tak rasa rimas dan melekit 😍 . . MOLLUS Skin Serum FOUNDATION terbaik dari ladang 👍 . . International gred. Inspired by Dior. Tak perlu habis beratus ratus, kami bagi harga runtuh tepuk dahi. . . Foundation yang sangat ringkas, simple dan ringan. Jimat masa dan mudah dicuci serta mesra wuduk. Dengan 1 sapuan wajah uolls berseri seri tanpa cela 😍 . . Sambil menutup cela dengan sempurna, ia juga merawat kulit uolls dan bertindak sebagai anti penuaan. Lembut je kat kulit uolls dan mudah disapu rata. . . Formulasi antarabanga, kami gabungkan bahan bahan berkualiti seperti Ekstrak ikan salmon, Triple Stemcell dan vitamin E dan C. Ia juga ada perlindungan SPF 35 dan pelembap. Semua manfaat dalam 1 botol. . . Tak perlu risau tiada silikon, paraben dan merkuri. Lulus KKM, bertaraf GMP dan yang paling penting halal. . . Kami ada FREE GIFT dan DISKAUN untuk kempen ni 😊 🌸Beli 2 botol GET 5% DISKAUN FREE 2 pcs HUDA Lipstick Matte FREE 2pcs Huda Eyebrow 🌸Beli 1 botol FREE HUDA Lipstick Matte FREE Huda Eyebrow Jom PM or WA 019 660 0936 #Mollusorganik #mollusbeauty #mollustestimoni #teamMollushebat #skincaremurah #putihgebu #jerawat #jeragat #blackhead #skincareselamat #naturalproducts #kulitkusam #testimoni #cantikgebu #naturalbeauty #foundationmollus #foundationglowing #lipmattemollus #lipmattecantik #loosepowder #serum #antiaging #flawless #tipskecantikan #molluscosmeticshq

5 0 Jan 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.