Instagram media viewer

Information related to #lipmattecantik

Puspa Wangi untuk yang manis manis 🙈💕 . Saya dah pakai. Kekakak bila lagi? Hehehe . Keistimewaan Sobella Honey Lipmatte 💄 ✔️ Tahan lama ✔️ Bebas alkohol ✔️ Mesra wudhuk ✔️ Mudah dibersihkan ✔️ Tidak mengeringkan bibir (malah merawat) ✔️ Formula istimewa: dengan madu asli . . RM38 sahaja 🌸 . . 0196081524 📲 . . #sobellacosmetics #sobellalipmatte #lipmattecantik #lipmatterterbaik #lipmattesobella #sayajuallipmatte #sisjuallipmatte

5 0 Jul 16, 2018

🔥 Kelebihan Ainaa cleanser 6-Castor Oil ☘Merawat sunburn ☘Mencegah masalah jerawat ☘Mengekalkan keremajaan kulit ☘Membantu menghilangkan parut jerawat ☘Melembutkan kulit wajah ☘Merawat masalah kekeringan ☘Melindungi kulit dari bakteria ☘Non - Comedogenic ( Tidak menyebabkan pori pori tersumbat) . Tak rugi pun cuba , awak beli awak juga yang happy dapat kulit cantik 😍 📲0134695611 . #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautycleanser #serumsyafiqahaina #hafizmahamad #serumterbaik #serumviral #skincareterbaik #ainaaserum #ainaacosmetic #bebasbahankimia #ainacosmetics #lipmattecantik #foundationviral #murahmalaysia #perak #shahalam #klang #codmalaysia #codshahalam #moodrepublik #bazaarpaknil #tutorialmakeup #tudungbawal #tutorialtudung #puo #codipoh #sayajualmurah #politeknikungkuomar #hargapromosihebat

3 0 Jul 16, 2018

CARA PENGGUNAAN MERMAID GLOW SHAPE: 1. Gunakan sabun seperti biasa ketika mandi, kemudian buihkan sabun dan urut secara pusingan 360 darjah ke tempat yg berlemak seperti di perut, pinggang, paha, punggung, lengan, bawah dagu dsb. 2.Tindakan mengurut buih sabun di kawasan yg berlemak adalah kerana, ketika mandi liang2 roma kita akan terbuka, buih2 yang mengandungi bahan organic pemecah lemak Spt( hedra helix & siloxanetriol Alginate caffiene ) akan meresap ke liang roma dan melalui salur darah. 3.Ketika itulah bahan2 ini berfungsi memecahkan lemak di bawah lapisan kulit serta tindakbalas perpeluhan menyingkirkan kandungan toksin/lemak dari tubuh secara semulajadi atau tindakbalas perkumuhan (buang air besar kecil). 4.KELEBIHAN dan bagaimana sabun ini BERFUNGSI: - Menjadikan kulit cantik, bersih dan tegang - Membersihkan kulit muka & badan dan tempat yg berlemak menjadi tegang dan bebas lemak ( seperti dagu, leher , lengan , perut, punggung, peha ) - Membakar lemak dari luar kulit - Menghapuskan bakteria dikulit, dagu , celah ketiak , celah peha, kulit badan yg kurap, allergik dan kulit yg berkudis, eczema & psoriasis - Membakar lemak dari 7 lapis kulit dengan bertindak sebagai agen pembakar lemak secara senyap, kulit akan lebih halus dan lembap kerana ada minyak jojoba , minyak bunga matahari, extract teh hijau. Alovera , extrak buah2 juga lemon yang mencerahkan kulit. - Sabun ini juga mengempiskan perut yg buncit atau tempat2 yg berlemak disekitar dagu, leher, lengan, paha , perut , pinggang, badan dan semua tempt yg mudah berlemak. kesan akan nampak apabila pengguna menggunakan sekerap mungkin 1 bulan, 2-3 kali sehari. dah nampak perut kempis - lemak akan dbakar dengan cara meingkatkan metabolisme tubuh dan keluar melalui kencing dan berpeluh. - Buih yg halus dan mewah -sangat selesa digunakan semasa mandi. Kulit tidak akan kering kerana ada kandungan minyak jojoba & minyak bunga matahari yang mengawal kelembapan kulit. #mermattefoundation #mermaidflawlessfoundation #mermaidprocoverage #ikamermaid #foundationhalal #olesolessampaiflawless #kosmetikmurah #oilyskin #ubatjerawat #ubatjeragat #lipmattehalal #lipmattecantik #kosmetikmurah

2 0 Jul 16, 2018

ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply. 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat. 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir. 💋Bau buah honeydew. 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat. 💋Cepat kering dan meresap. 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #posseluruhmalaysia #feverglamlipmatte #bibir #muamalaysia #ctdk #lipstikmurah #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bazaronline #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteberl #lipmatteviral #lipmatteberlcosmetics #lipmattehalal #lipmattecantik #lipmattejenamasendiri #lipmattemsglow #lipmattebest #lipmatteliquid #lipmattemurahmalaysia #lipmatteaurabeauty #lipmatteelysian #lipmattetahanlama #lipmattedissy #lipmattekilo #lipmattelovers #arsyabeaute

2 0 Jul 16, 2018

Weeeee #feedbackzisszze ❤ Malam ni sis ada surprise sikit untuk korang semua ! Nak tahu? Tunggu malam ni hokayyyy 😉

6 1 Jul 16, 2018

❣️ Ainaa Cleanser 😍 . 🔥2 in 1, Makeup Remover & Pencuci Muka 🔥Untuk kulit lebih cantik dan sihat. 🔥Untuk mengurangkan jerawat dan jeragat 🔥Mengecilkan pori yang terbuka 🔥Mencerahkan kulit 🔥Merawat kulit seperti bersisik, ekzema dan bisul di muka 🔥Melegakan sunburn 🔥Melembabkan kulit (hydration) . Nak cantik kena usaha 💪🏻 📲whatsapp 0134695611 . #nsabeautycleanser #serumsyafiqahaina #hafizmahamad #serumterbaik #serumviral #skincareterbaik #ainaaserum #ainaacosmetic #bebasbahankimia #ainacosmetics #lipmattecantik #foundationviral #murahmalaysia #perak #shahalam #klang #codmalaysia #codshahalam #moodrepublik #bazaarpaknil #tutorialmakeup #tudungbawal #tutorialtudung #tipscantik #tipskurus #sayajualmurah #produkviralmalaysia #hargapromosi

6 0 Jul 16, 2018

Awwww cantiknyaaaaa 😍 . #EenieMeenie masih available di butik tau! 1 harga untuk 5 items. best sangatt 💕 . Add satu jubah atau kurung sale, boleh dapat free postage lak tu. rugi lah kalau tak grab 😉 . #LipmatteRaya #Lipsmatte #Lipstick #BellaAmmara #BaTurns6 #SaleBellaAmmara #TeamAwesomeBASP #LipmatteCantik

4 0 Jul 16, 2018

❣️ Ainaa Cleanser 😍 . 🔥2 in 1, Makeup Remover & Pencuci Muka 🔥Untuk kulit lebih cantik dan sihat. 🔥Untuk mengurangkan jerawat dan jeragat 🔥Mengecilkan pori yang terbuka 🔥Mencerahkan kulit 🔥Merawat kulit seperti bersisik, ekzema dan bisul di muka 🔥Melegakan sunburn 🔥Melembabkan kulit (hydration) . Nak cantik kena usaha 💪🏻 📲whatsapp 0134695611 . #nsabeautycleanser #serumsyafiqahaina #hafizmahamad #serumterbaik #serumviral #skincareterbaik #ainaaserum #ainaacosmetic #bebasbahankimia #ainacosmetics #lipmattecantik #foundationviral #murahmalaysia #perak #shahalam #klang #codmalaysia #codshahalam #moodrepublik #bazaarpaknil #tutorialmakeup #tudungbawal #tutorialtudung #tipscantik #tipskurus #sayajualmurah #produkviralmalaysia #hargapromosi

6 0 Jul 16, 2018

Mawar Merah untuk yang berani 😋💕 . Saya dah pakai. Kekakak bila lagi? Hehehe . Keistimewaan Sobella Honey Lipmatte 💄 ✔️ Tahan lama ✔️ Bebas alkohol ✔️ Mesra wudhuk ✔️ Mudah dibersihkan ✔️ Tidak mengeringkan bibir (malah merawat) ✔️ Formula istimewa: dengan madu asli . . RM38 sahaja 🌸 . . 0196081524 📲 . . #sobellacosmetics #sobellalipmatte #lipmattecantik #lipmatterterbaik #lipmattesobella #sayajuallipmatte #sisjuallipmatte

2 0 Jul 16, 2018

5 shades of sobella Lipmatte Raya Edition. #masayu dengan #mawarmerah tu baru je restock dekat hq tau. . So let's grab yours now guys, while stock lasts!. 😘 dah habis nanti jangan meraung pulak. #sobellalipmatte #sobellalovers #lipmattemalaysia #lipmatteviral #lipmattecantik #lipstik #bibirkering #bibirhitam #bibirkusam #honeylipmatte

2 0 Jul 16, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.