Instagram media viewer

Information related to #lipmattecun

Sistho lipmatte yang semestinya tahan lama dan tak mengeringkan bibir. Muaahhh. 💋 . . Code baby muah by sistho lipmatte! #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

10 0 Apr 10, 2018

Nude color lipmatte by sistho lipmatte. - - Code baby muah. 💋 - - ✨ Pigmented. ✨ Tak mengeringkan bibir. ✨ Tak merekah. ✨ Bau honeydew. ✨ Menjadikan bibir gebu dan munggil. #sistholipmatte #sistho #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

18 0 Mar 27, 2018

Bila pakai lipmatte jer terasa sakit bibir, sakit hati dan jiwa. Mana taknya bibir asyik kering dan merekah. Argh! Tak sukanya. Tapi itu semua dulu. Sekarang dengan adanya sistho lipmatte masalah bibir kering akibat lipmatte tiada lagi. Maklum sajalah, dalam sistho lipmatte terdapat ascorbyl tetraisopalmitate (vitamin C) yang bertindak mengurangkan kulit atau bibir pecah dan merekah. Jadi tak hairan lah bila pakai sistho lipmatte bibir terasa selesa dan tidak membebankan malah ringan di bibir. Tunggu apa lagi, takkan nak biarkan bibir sentiasa kering dan merekah? Jangan nanti menangis tak bernada irama pulak bila lihat orang lain cantik berlipmatte. Hiks. 💄Baby muah #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

21 1 Mar 13, 2018

Brand: Sistho lipmatte Code: Kiss love mix no lies Apa best sangat pada Sistho lipmatte ni? ✅Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! ✅Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir ✅Tak mengeringkan kulit bibir ✅Warna tidak merekah ✅Ringan dipakai ✅Tidak tanggal ketika makan atau minum ✅Mudah dibersihkan ✅Bau wangi Honey Dew ✅Tekstur sangat lembut ✅Tidak menghitamkan bibir Kebaikan : 🌀Melembapkan bibir yang kering 🌀Anti aging 🌀Menghaluskan kulit bibir 🌀Menghalang penyerapan UV 🌀Membantu penyerapan Vitamin A #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

23 0 Mar 7, 2018

Ini lagi boom! Bukan calang-calang orang yang sukakan warna terang dan berani gini. Tapi warna gini buat kita nampak lebih tegas dan garang. I like it.❤ Code no lies. #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

15 0 Mar 8, 2018

🔥 Talkative 🔥 - - Bila pakai talkative sistho lipmatte ni, pasti semua akan kata "Wow" sebab warnanya yang cantik tak terlalu pink dan tak terlalu oren. Pendek kata memang sesuai untuk daily look. - - Bukan itu sahaja, lipmatte ini juga sangat pigmented, tak merekah dan tahan lebih lama di bibir. Yang paling best, bibir tak terasa kering. Selesa sangat sepanjang hari. - - Wow tak wow sistho lipmatte code talkative ni? - - #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

18 0 Mar 26, 2018

Warna paling makngah suka sudah pasti merah. Tapi versi lipmatte yang sangat cantik tidak mudah tanggal. Paling best tidak merekah dan dan tahan lama. Kod: kiss love. Jenama : Sistho lipmatte #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

17 0 Mar 9, 2018

Sistho lipmatte yang semestinya tahan lama dan tak mengeringkan bibir. Muaahhh. 💋 . . Code baby muah by sistho lipmatte! #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

10 0 Apr 10, 2018

Sweet talker pilihan pertama gadis-gadis sebab warnanya yang tidak terlalu pink dan tidak terlalu merah. Pendek kata ia warna pink belacan githew. Haa! Kalau korang nak tahu, warna ni paling top! Ramai yang sukakan sebab buat wajah si pemakai bertambah sweet. 😊 Cer tengok sweet tak sweet so cantik ni? Lagipun sistho lipmatte ini tak akan mengeringkan bibir dan tak akan merekah walau sehari suntuk pakai. Dan lagi best, terasa seperti tak pakai lipmatte sebab teksturnya yang tersangat ringan. Jadi tak perlu risau, sistho lipmatte pasti selesa di pakai dan di bibir korang. Amacam? Nak nampak sweet? Pakailah sistho lipmatte code sweet talker selalu. 😉 #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

16 0 Mar 13, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.