Instagram media viewer

Information related to #lipmattecun

Dah ada make up look for hari raya? Haa kalau belum, boleh cuba look sebegini. Pasti cantik di hari raya nanti. . Yang pasti foundation dan lipmatte dari sistho. Yey! . Barulah glowing win win dan segala cela di wajah terselindung, full coverage gitu. Dan tak lupa spf50 yang akan lindungi kulit dari sinar uv. . Amacam? Ada berani nak cantik cenggini?😎 #sisthofoundation #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #ketereh #foundation #lipmatte #foundationmakeup #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #foundationmalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

14 0 May 31, 2018

Sistholipmatte code sweet talker. Rm 35 exc postage. #jomcuba #lipmatteterlajaklaris #lipmattecun #hargabest #aifaazlan #sistholipmattekulim #

4 0 May 24, 2018

Sistho lipmatte yang semestinya tahan lama dan tak mengeringkan bibir. Muaahhh. 💋 . . Code baby muah by sistho lipmatte! #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

11 0 Apr 10, 2018

Best sangat sistho lipmatte code baby muah sampai terangkat kening weh. . . Amacam cantik ke tidak warna nude baby muah? . . Kelebihan paling utama pada sistho lipmatte ialah tak merekah, tak melekit, tahan lama dan tak mudah tanggal. . . Harga sangat berpatutan hanya rm35 sahaja. . . #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

6 0 Apr 25, 2018

Kiss love by sistho lipmatte. . Kenapa anda perlukan sistho lipmatte? Antara sebabnya: . 💄Tak Merekah 💄Tahan Lama 💄Tidak Melekit Langsung 💄Meresap Sempurna Di Bibir 💄Senang Ditanggalkan (Guna Wipe Tissue Sahaja) 💄Efek Gebus Di Bibir 💄Tidak Menghitamkan Bibir 💄Mesra Wuduk 💄Bibir Tidak Bergaris Tebal . Dapatkan sekarang untuk serikan hari raya korang. . #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #dropship #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

23 0 May 18, 2018

Nude color lipmatte by sistho lipmatte. - - Code baby muah. 💋 - - ✨ Pigmented. ✨ Tak mengeringkan bibir. ✨ Tak merekah. ✨ Bau honeydew. ✨ Menjadikan bibir gebu dan munggil. #sistholipmatte #sistho #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

18 0 Mar 27, 2018

Lipmatte code baby muah by sistho cosmetics. . . Untuk penggemar warna nude dan ingin kelihatan natural sangat disarankan memiliki code baby muah ini. . . Tekstur pulak sangat best sebab tak melekit di bibir dan terasa ringan seperti tidak pakai apa-apa lipmatte. . . Selain itu bibir juga tidak merekah dan tak akan mengeringkan bibir. Efek nya bibir akan gebu gebas sepanjang hari. #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

13 0 May 3, 2018

Cantiknye😍😍😍 bekas cantik warna2 lipmatte cantik, Jaga Pula kulit bibir Dan merawat. Ada Pula promosi RM90 dapat 3 lipmatte terus! Jom2 dapatkan now nanti melepas #feverglamlipmatte #ainaadfg #lipmattecun

7 1 May 7, 2018

Sistho lipmatte yang semestinya tahan lama dan tak mengeringkan bibir. Muaahhh. 💋 . . Code baby muah by sistho lipmatte! #sistholipmatte #sistho #teamAten #empireofAten #ketereh #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia #makeup #makeuptutorial #makeupartist #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirmungil #love #lipmattecantik #lipmattegebu #lipmattecun #lekcugebugebas

10 0 Apr 10, 2018

Bibir Hitam Punca Dari Lipstick? Keadaan ini bergantung pada jenama dan kualiti bahan-bahan yang digunakan oleh lipstick dan juga bagaimana korang menjaga bibir. Di dalam produk bibir ni kebiasannya terdapat pigmen berwarna di dalamnya. Pigmen ini akan meninggalkan kesan pada kulit bibir. If tak di cuci dengan betul sebelum tidur, dan kemudian bila bangun esok pagi, dan pakai lipstick/lipmatte/liptint yang sama sekali lagi, bibir korang lama kelamaan boleh berubah warna dan menjadi lebih gelap. Senang je nak jaga bibir ni, buat la SCRUB BIBIR. Tak susah, bahan2 semua ada di dapur/rumah. Jangan ingat muka je perlu di scrub, bibir pun tau. Bahan-bahan: 1 sudu besar Gula 1 sudu besar madu/olive oil/vaseline Memana yang korang ada je. Mix dua bahan ni kemudian sapu di bibir. Gosok dengan lembut kemudian basuhlah dengan air. Buatlah seminggu sekali. Scrub bibir ni bagus untuk menanggalkan sel kulit mati pada bibir. Bibir pun lembut, lembap dan tidak mengelupas. 😊 Oh ya, lipmatte imanni skinz dihasilkan dari bahan yang berkualiti tinggi tau. InsyaAllah bukan sahaja mencantikkan tapi merawat bibir, tidak menghitamkan. Dapatkan sekarang tau. Sale Aidilfitri masih On lagi ni. 😊😘 Jom pinang lipmatte Sale 👇 www.wasap.my/60177005911 lyss_imanniskinzjb #imanniskinz #saleraya #lipmattecun

5 0 May 29, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.