Instagram media viewer

Information related to #lipmattegebu

Fuhhh memang rugi sapa tak grab sobella 4.0 ni warna yang sangat lawa. Tak sabar tunggu stock sampai. Stay tuned gaiss. #sobellanilai #sobella #sobellaselangor #lipmattegebu #faridkamil #kotaseriemas #agentstokiswanted #stokis #monsterstokisselangor #bibir #gebu #padu

17 2 Jan 20, 2018

Fuhhh sapa tak grab memang rugi. Sobella 4.0 coming soon. Stay tuned gaisss. #sobellanilai #sobellaselangor #faridkamil #lipmattegebu #lipmatteviral #like4like #bazarpaknil #dia

20 0 Jan 19, 2018

Sistho Lipmatte hanya untuk awak yang pentingkan kualiti Lipmatte! Sebab Sistho Lipmatte sangat memenuhi ciri-ciri Lipmatte yang diidamkan setiap wanita, setanding antarabangsa!. . . Tak merekah. Tak melekit. Tahan lama. Effect gebu pada bibir. Tekstur yang ringan. Bau honeydew. . . http://wasap.my/+60182842036 COD PERLIS-JITRA 🚗 . . #sistholipmatte #sistholipmatteperlis #agentsistholipmatte #agentsistholipmatteperlis #lipmatte #lipmattebest #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmatte2017 #lipmatte2018 #lipmatteterbaik #lipmattetakmelekit #lipmattetakmerekah #lipmattetahanlama #lipmattegebu #lipmattemalaysia #lipmatteberkualiti #lipmattekualitiantarabangsa #lipmattelovers #lipmatteoriginal #codperlis #codjitra #perlis #jitra #kangar #arau #lipmattecodperlis

24 6 Jan 16, 2018

Siapa cakap bibir kering tak boleh pakai lipmatte? Of course boleh dengan Sistho Lipmatte.Memang lipmatte Sistho sifat dia membantu merawat kita yang berbibir kering. Once kita apply kat bibir,bibir akan jadi gebu dan dalam masa yang sama proses merawat kulit bibir berlaku. Jika kita pakai Sistho Lipmatte hari-hari maka bibir kita semakin lama semakin pulih dan tak ada lagi masalah bibir kering. Korang patut reward diri korang dengan seketul Sistho Lipmatte supaya korang dapat rasa effect gebu tu sendiri.Jarang-jarang tau nak jumpa lipmatte yang boleh menggebukan bibir ni.Rare sangat!💃 #sistholipmatte #lipmattegebu

19 0 Jan 18, 2018

Sistho Lipmatte hanya untuk awak yang pentingkan kualiti Lipmatte! Sebab Sistho Lipmatte sangat memenuhi ciri-ciri Lipmatte yang diidamkan setiap wanita, setanding antarabangsa!. . . Tak merekah. Tak melekit. Tahan lama. Effect gebu pada bibir. Tekstur yang ringan. Bau honeydew. . . http://wasap.my/+60182842036 COD PERLIS-JITRA 🚗 . . #sistholipmatte #sistholipmatteperlis #agentsistholipmatte #agentsistholipmatteperlis #lipmatte #lipmattebest #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmatte2017 #lipmatte2018 #lipmatteterbaik #lipmattetakmelekit #lipmattetakmerekah #lipmattetahanlama #lipmattegebu #lipmattemalaysia #lipmatteberkualiti #lipmattekualitiantarabangsa #lipmattelovers #lipmatteoriginal #codperlis #codjitra #perlis #jitra #kangar #arau #lipmattecodperlis

17 0 Jan 16, 2018

assalamualaikum haiii ✋🏻 selamat tengah panas . . Sebelum ni pakai lipmatte selepas makan mesti kene touchup balik 🤧 Kalau lipmatte tertinggal lagi parah 😱 . Sistho ni bukanlah cat minyak yang tak kan tertanggal terus , tapi dia boleh kurangkan masalah " touchup balik " kita tu . dah makan macam2 pon still ada lagi 🤤 . Siapa yang dah pernah cuba mesti jatuh cinta punya , tak perlu lagi pakai lipmatte yang harga beratus2 lagi untuk dapatkan #lipmattelonglasting 😍 . RM35/pcs sahaja , sangat2 mampu milik . Kelima lima code warna menawan , founder sistho lipmatte dah habis tapis dah untuk kepuasan kita sebagai pengguna 😘 . #sisthocosmetic #sistholipmatte #sisthojohor #sistholipmattejohor #sisthorafara #lipmattegebu

8 0 Jan 18, 2018

Sistho Lipmatte hanya untuk awak yang pentingkan kualiti Lipmatte! Sebab Sistho Lipmatte sangat memenuhi ciri-ciri Lipmatte yang diidamkan setiap wanita, setanding antarabangsa!. . . Tak merekah. Tak melekit. Tahan lama. Effect gebu pada bibir. Tekstur yang ringan. Bau honeydew. . . http://wasap.my/+60182842036 COD PERLIS-JITRA 🚗 . . #sistholipmatte #sistholipmatteperlis #agentsistholipmatte #agentsistholipmatteperlis #lipmatte #lipmattebest #lipmattecantik #lipmatteviral #lipmatte2017 #lipmatte2018 #lipmatteterbaik #lipmattetakmelekit #lipmattetakmerekah #lipmattetahanlama #lipmattegebu #lipmattemalaysia #lipmatteberkualiti #lipmattekualitiantarabangsa #lipmattelovers #lipmatteoriginal #codperlis #codjitra #perlis #jitra #kangar #arau #lipmattecodperlis

21 0 Jan 16, 2018

LIP MATTE SISTHO Apa pun look make-up yang kita idamkan, sudah tentunya lipstick menjadi perkara wajib yang tidak pernah kita lupakan ketika bersiap. Lipstick memang sudah menjadi salah satu make-up stuff yang memberi pengaruh dan tunjang utama dalam penampilan -- salah satunya dapat memberi efek cerah pada wajah terutamanya pada bahagian bibir. Pada zaman milenia ini kebanyakan kaum hawa ramai yang lebih memilih untuk menggunakan lipstick yang bersifat matte. Ini kerana lipmatte mempunyai banyak kelebihan dan keistimewaannya. Lipmatte juga memiliki tekstur yang kering sehingga bibir nampak lebih daring dan padat. Selain itu, lipmatte juga lebih tahan lama berbanding jenis lipstick yang lain. Lipmatte juga tidak perlu ditouch up berulang kali, tidak meninggalkan kesan pada cawan dan pilihan code warna yang banyak. Lipmatte sesuai dipakai pada si pemilik bibir yang besar kerana ia akan nampak lebih mungil dan menggiurkan para suami. Lipmatte tidak sama seperti lip gloss. Lip gloss nampak berkilau namun mudah tanggal dan perlu dab dab dab iaitu menepuk-nepuk setting powder untuk tampak lebih kemas. Namun, lipmatte juga ada kelemahannya juga. Antaranya, susah ditanggalkan kerana ianya kering. Warnanya cepat menyerap dan tidak dapat hasil glossy dan berkilat. Selain itu, bibir yang kering tidak sesuai untuk memakai lipmatte kering ia menyebabkan bibir makin kering dan pecah-pecah. Kelemahan lipmatte yang memiliki formula kering ini dapat menjadikan bibir tampak kering dan pucat. Tips untuk mengelakkan bibir kering ketika menggunakan lipmatte, sebelum apply lipmatte sebaiknya kita buang terlebih dahulu kulit kering pada sekitar bibir. Caranya dengan mengoleskan lips scrub by The Beauty Hacks, biarkan selama beberapa minit dan kemudian bersihkan dengan menggunakan kain basah yang hangat. Hampir semua brand lipstick dan kosmetik yang hebat memiliki koleksi lipmatte tersendiri. Namun untuk kali ini, kami ingin memperkenalkan salah satu produk dua anak muda tempatan yang telah diberi nama Sistho. Harga tesangkat mampu milik hanya RM35 sahaja. Dan pasti anda berpuas hati dengan Sistho Lipmatte ini😊

9 2 Jan 17, 2018

assalamualaikum haiii ✋🏻 selamat tengah panas . . Sebelum ni pakai lipmatte selepas makan mesti kene touchup balik 🤧 Kalau lipmatte tertinggal lagi parah 😱 . Sistho ni bukanlah cat minyak yang tak kan tertanggal terus , tapi dia boleh kurangkan masalah " touchup balik " kita tu . dah makan macam2 pon still ada lagi 🤤 . Siapa yang dah pernah cuba mesti jatuh cinta punya , tak perlu lagi pakai lipmatte yang harga beratus2 lagi untuk dapatkan #lipmattelonglasting 😍 . RM35/pcs sahaja , sangat2 mampu milik . Kelima lima code warna menawan , founder sistho lipmatte dah habis tapis dah untuk kepuasan kita sebagai pengguna 😘 . #sisthocosmetic #sistholipmatte #sisthojohor #sistholipmattejohor #sisthorafara #lipmattegebu

10 0 Jan 18, 2018

assalamualaikum haiii ✋🏻 selamat malam . . Sebelum ni pakai lipmatte selepas makan mesti kene touchup balik 🤧 Kalau lipmatte tertinggal lagi parah 😱 . Sistho ni bukanlah cat minyak yang tak kan tertanggal terus , tapi dia boleh kurangkan masalah " touchup balik " kita tu . dah makan macam2 pon still ada lagi 🤤 . Siapa yang dah pernah cuba mesti jatuh cinta punya , tak perlu lagi pakai lipmatte yang harga beratus2 lagi untuk dapatkan #lipmattelonglasting 😍 . RM35/pcs sahaja , sangat2 mampu milik . Kelima lima code warna menawan , founder sistho lipmatte dah habis tapis dah untuk kepuasan kita sebagai pengguna 😘 . #sisthocosmetic #sistholipmatte #sisthojohor #sistholipmattejohor #sisthorafara #lipmattegebu

4 0 Jan 18, 2018

Korang ada tak masalah bibir kering?Bibir sakit sebab merekah ke? atau bibir yang gelap ke?Mesti tak happy kan bila bibir jadi macam tu.Nak pakai lipstik pun susah. Sistho Lipmatte boleh tolong korang.Sistho Lipmatte bukan jurrr boleh buat bibir korang cantik macam Angelina Jolie tapi boleh merawat sekali & boleh mengurangkan masalah bibir kering dan sebagainya tu. Vitamin C bagus untuk mengurangkan bibir pecah dan merekah.Selain daripada tu boleh mencerahkan bibir jugak.Beewax madu pulak boleh melembutkan dan melindungi kulit bibir dari merekah.Petroleum Jelly boleh menghaluskan bibir yang pecah. Bayangkan dengan sebatang lipstik korang boleh rawat macam-macam masalah kat bibir. Tak susah pun,cuma sapu-sapu dengan gembira Sistho Lipmatte setiap hari.Lepas tu jangan lupa minum air secukupnya ok.At least 8 gelas sehari. Yang nak try dapatkan bibir yang MUNGIL GEBU & SIHAT,boleh rojer Sya ok.Kita sembang kasi bimbang😉 DM or Whatsapp 0132510456 untuk order. Harga RM35 sahaja. #sistho #sistholipmatte #lipmatteviral #lipstick #makeup #beauty #bazaarpaknil #like4like #ilovemakeup #sisthobyaifaazlan #sisthobyatenazlan #teamaifira #lipmattegebu #love

49 0 Jan 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.