Instagram media viewer

Information related to #lipmattemurah

FENOMENA TREATMENT MATTE LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC . Treatment matte lip cream pertama di Malaysia, yang langsung tak mengeringkan bibir dan kekal matte sehingga 9 jam tau! . Bukan satu.. Bukan 2.. Bukan tiga tapi EMPAT bahan yang dirumus khas mengahasil formulation ANTI- BIBIR KERING. Maknanya bibir takkan kering. Sekarang semua dah boleh guna lipmatte yang nampak mewah dan penuh dibibir ni. Tanpa perlu risau bIbir jadi kering. 💄 4 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering 💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir 💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir 💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat! 💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap. Dengan gabungan 4 bahan utama di atas. Treatment matte lip cream ni takkan mengeringkan bibir. Dan buat bibir lembap dan merah secara semulajadi walaupun dah cuci lipmatte. ✔ Tahan sehingga 9 jam ✔ Mudah dicuci dengan wettissue ✔ Tidak mengeringkan bibir ✔ Kekal Matte sehingga 9 jam ✔ Tidak melekit dan berhabuk dibibir ✔ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari ✔ Bebas plumbum dan paraben ✔ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir ✔ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar. ✔ 100% natural dan menggunakan warna warna synthetic yang selamat. Nak bibir matte,mewah dan seksi dengan treatment matte lip cream Elysian? Whatsapp segera sebelum kehabisan stok. Stok sangat limited dan laku keras. . cubalah try yang pastinya anda takkan rugi. lagi bagus adalah kerana kelebihannya. harga cuma RM 39.90 exclude postage. jom lah try. . to order do whatsapp 0176771823 . . #sayajual #sayajualelysiancosmetic #sayajuallipstik #elysiancosmetic #elysianlipmatte #lipmatte #sayajuallipstick #sayajualtreatmentlipmatte #lipmattemurah #treatmentlipmatte #readystock #elysianbeauty #elysianmalaysia #prelovedmalaysia #hargapromosi #sayajualmurah

1 0 Jan 22, 2018

🌸COLOURPOP🌸 . Checkout colourpop website to choose your favourite shades of lipsticks💄💋 . 🌸Ultra Matte Lip RM28 🌸Ultra Satin Lip RM28 🌸Ultra Blotted Lip Rm28 🌸Lippie Stix RM24 🌸Blotted Lip RM24 🌸Lip Bundle RM70 🌸Lippie Pencil RM24 . . . ▪️price are excluding postage 📲Kindly WA +6013-4743525 (link in bio) ✈️ETA 2-3 weeks if no delays 🚛 Polaju RM8 SM RM11 SS (1-3 working days) 💯 Authentic US . . #colourpopmalaysia #colourpopcosmetics #colourpopmatte #colourpopmurah #lipmattemurah

1 0 Jan 22, 2018

LIP MATTE BY JANNAH COSMETICS . 💄soft matte lip cream 💄tekstur ringan, lembut, senang untuk pakai 💄ringan, senang untuk dibawa 💄beri keselesaan semasa memakai 💄melembapkan & ada collagen utk menjaga bibir yg lebih cantik dan lembap. 💄sangat senang lekat ketika memakai 💄bau yang lembut 💄tahan lama dan tidak merekah 💄boleb guna untuk bila bila masa sahaja 💄mampu milik 💄pilihan warna yg natural sesuai utk semua warna kulit. 3 warna pilihan : 💋Jasmine -Dark pink 💋Justicia -Pinkish brown 💋Jane -Peach brown . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 HARGA ⤵️ RM 29.90 . ORDER⤵️ 📲+6013 288 6834 📲+6013 288 6834 📲+6013 288 6834 . #jannahcosmetics #lipmattenude #lipmattemurah #lipstick #kosmetikmalaysia #makeupnude #trendy #datoaliffsyukri #jannahkissmi

4 1 Jan 22, 2018

TREATMENT MATTE LIP CREAM yang lain dari yang lain.. Sebap apa lain? 4 bahan berkualiti yang takkan mengeringkan bibir di formulasikan bersama untuk menjadikan TREATMENT MATTE LIP CREAM. 1. Shea butter (melembapkan bibir) 2. Argan oil ( melembap dan mungilkan bibir) 3. Minyak Habbastussauda (memerahkan dan menghaluskan bibir secara semulajadi ) 4. Vit E (merawat bibir yang kering dan hitam) . cubalah try yang pastinya anda takkan rugi. lagi bagus adalah kerana kelebihannya. harga cuma RM 39.90 exclude postage. jom lah try. . to order do whatsapp 0176771823 . . #sayajual #sayajualelysiancosmetic #sayajuallipstik #elysiancosmetic #elysianlipmatte #lipmatte #sayajuallipstick #sayajualtreatmentlipmatte #lipmattemurah #treatmentlipmatte #readystock #elysianbeauty #elysianmalaysia #prelovedmalaysia #hargapromosi #sayajualmurah

0 0 Jan 22, 2018

🌸COLOURPOP🌸 . Checkout colourpop website to choose your favourite shades of lipsticks💄💋 . 🌸Ultra Matte Lip RM28 🌸Ultra Satin Lip RM28 🌸Ultra Blotted Lip Rm28 🌸Lippie Stix RM24 🌸Blotted Lip RM24 🌸Lip Bundle RM70 🌸Lippie Pencil RM24 . . . ▪️price are excluding postage 📲Kindly WA +6013-4743525 (link in bio) ✈️ETA 2-3 weeks if no delays 🚛 Polaju RM8 SM RM11 SS (1-3 working days) 💯 Authentic US . . #colourpopmalaysia #colourpopcosmetics #colourpopmatte #colourpopmurah #lipmattemurah

1 0 Jan 22, 2018

Kelebihan AEME..yang korang mungkin terlepas.. Kenapa pulak? Ye lahh..kalau tak terlepas info ni mesti dh grab 1 kan..hehe Percayalah..lps try mesti ter'repeat' order.. MARI TERJEBAK wasap sis. 0103836747 #FruityBeige #RustyBrown #WildRuby #PrettyPink #ClassicRose #SunRose #SoNude #aemelipmatte #gegarvaganza #fattzura #neelofa #ctdk #noradanish #hermo #digitalmarketing #cheras #kualalumpur #subangjaya #aeme #aemecosmetics #lipmatte #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemalaysia

15 0 Jan 22, 2018

🌸COLOURPOP🌸 . Checkout colourpop website to choose your favourite shades of lipsticks💄💋 . 🌸Ultra Matte Lip RM28 🌸Ultra Satin Lip RM28 🌸Ultra Blotted Lip Rm28 🌸Lippie Stix RM24 🌸Blotted Lip RM24 🌸Lip Bundle RM70 🌸Lippie Pencil RM24 . . . ▪️price are excluding postage 📲Kindly WA +6013-4743525 (link in bio) ✈️ETA 2-3 weeks if no delays 🚛 Polaju RM8 SM RM11 SS (1-3 working days) 💯 Authentic US . . #colourpopmalaysia #colourpopcosmetics #colourpopmatte #colourpopmurah #lipmattemurah

1 0 Jan 22, 2018

Jika code anda adalah Kiss Love, cepat2 wassap or DM saya untuk dapatkan warna anda 😚💎 📲 +60176211696 RM 35/pcs exclude postage #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #sistholipmatte #sistholipmatteselangor #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteoriginal #fazura #fattahamin #fattzura #bazaarpaknil

7 0 Jan 22, 2018

kelebihan kelebihan yang terdapat di dalam #elysianlipmatte . . cubalah try yang pastinya anda takkan rugi. lagi bagus adalah kerana kelebihannya. harga cuma RM 39.90 exclude postage. jom lah try. . to order do whatsapp 0176771823 . . #sayajual #sayajualelysiancosmetic #sayajuallipstik #elysiancosmetic #elysianlipmatte #lipmatte #sayajuallipstick #sayajualtreatmentlipmatte #lipmattemurah #treatmentlipmatte #readystock #elysianbeauty #elysianmalaysia #prelovedmalaysia #hargapromosi #sayajualmurah

0 0 Jan 22, 2018

Available Stocks🌸🌸 . ✅Jamela ✅Fatema ✅Aisya ✅Safia ✅Sofea ✅Amara ✅Chanela (limited stock!) ✅APAM ✅Million Serum - Elena baru je habis uollss😱😱Chanela tinggal 3pcs je..Siapa nk kena cepat sebelum sold out😬😬 - #ANASism #iwearANAS #anaslipcream #lipmatteanas #lipmatteMURAH #localbrand #cosmetics #lipstick #lipcream #longlasting #beautifulcolor #makeupforever #makeupfreak #foreverANAS #bebeautywithANAS #anaslipcreammurah #ANASLipcreamnilai #anaslipcreammalaysia #ANASlipcreamNegeriSembilan #anaslipcreammurah #anasmillionserummurah #anasapammurah

4 0 Jan 22, 2018

Paling best tentang #LesandaSweetFoundation tentulah sebab teksturnye yg sangat ringan, tak melekit dan tak berminyak. Percayalah. Sangat sangat sangat mudah nak apply semudah guna jari jerrrr! Harga RM28 saja ye. Oh kenapa murah sgt lol Nak cuba boleh wasap sis zaira ok. Klik link kat bio 😘 . . #LesandaSweetFoundation #LesandaLipmatte #foundationmesrawuduk #lipmattemesrawuduk #foundationmurah #lipmattemurah #LesandaCosmetic #likeforlike #likeforfollow

6 0 Jan 22, 2018

#igreviewbytira sharifahrose_ pakai code AISYA ❤️ BIAR KURANG CANTIK TAPI JANGAN BIBIR HITAM BERKERAK. . Ei uols macam ni ke? Bibir hitam, bibir kering je sampai hilang keyakinan bila berhadapan dengan orang lain? Kawan asyik tengok lain macam je bibir. Mesti down gila kan kalau bibir kita tak cantik. . Haaa, tapi uolss, takapa. Sekarang dah boleh cantik kan bibir uolss sebab dah ada ANAS Lipcream. Lipcream yang tahan lama, ringan je bila pakai, warna cantik, dan best gila bila pakai. Anda nak cuba? Whatsapp sis sekarang +60178265083! Kalau anda malas nak save num, boleh tekan link dekat bio okay sayang 😘 . #sayajualanaslipcream #authorizedagent #dropshipanasism #lipcreamanas #sayajuallipstick #sayajuallipmatte #lipmattemurah #sayajualkosmetik #lipstickmurah #anasismlipcream #lipstickanas #trustedseller #anasismrevivaldropshipper

6 0 Jan 22, 2018

Dear Mumtaz in action! 💋 . SOBELLA LOVE EDITION . Apa menariknya #sobellaloveedition ni? ✅ 3 pilihan warna gojes lawo 💋 Dear Mumtaz 🌹 Dear Rose 👫 Dear Juliet ✅ Jimat (sebab you all boleh mix and match and boleh buat macam2 makeup😱) ✅ Tahan selama 2-3 bulan (5.5ml) bergantung kepada kekerapan penggunaan . RM38 only! (Dear Mumtaz&Dear Rose) RM28 only! (Dear Juliet liptint) . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just CLICK the link given💗 . #sobella #sobellabeauty #lipstick #lipsticks #lipstickmurah #sobellasolawa #sobellalipsticks #sobellalipstick #sobellaeyeshadow #sobellaeyeshadowstick #eyeshadowstickmalaysia #eyeshadow #eyeshadowstick #eyeshadowstickmurah #lipmatte #lipmattemurah #simplemakeup #makeup #makeuptutorial #makeupmurah

9 0 Jan 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.