Instagram media viewer

Information related to #lipmattemurah

Buy ALL just for RM 150! Kalau yak harga normal RM 185. Jimat RM 35, banyak tu! Click link in bio to get yours now 🍒

3 1 Apr 19, 2018

PERLU KE PAKAI KRIM SPF?? . WAJIB!! Korang jangan sesekali keluar umah tanpa pakai sunblock. Bahaya tau.sebab risiko untuk dapat kulit kusam, jeragat dan kulit gelap memang tinggi. . Yang duduk kat umah pun jangan la cakap "Eh aku duduk kat umah.takpe.tak yah pakai sunblock pun tak de masalah.mana ada cahaya matahari dalam umah".tu silap awak.even awk dalam umah pun sangatla penting kene apply sunblock. sebab radiasi yang dibebaskan melalui perkakas elektrik dan barang2 lain yang ada kat umah tu pun penyebab. . Jadi korang wajib apply sunblock untuk protect kulit dari sinar uva dan uvb 😘😘 . . #elysian

2 2 Apr 19, 2018

mac box pink RM35 /box exc postage #lipstick #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia

1 1 Apr 19, 2018

FENTY BEAUTY GLOSS BOMB LIP MATTE RM50/box exc postage #lipstick #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia

3 0 Apr 19, 2018

2 in 1 Lip & cheek tint. Ada 3 warna : Jane (pink) Belle (red) Lilo (orange) . 💄tidak mengeringkan bibir 💄Ringan dan tahan lama 💄Bau mix berries 💄Boleh dijadikan liptint dan boleh dijadikan cheektint . Harga pengenalan RM20 sahaja Postage : RM8sm/ RM12ss . 📱DM or whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #ritazafcosmetics #lipstickmurah #highlightermalaysia #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #blusher #blushermalaysia #muamalaysia #makeupsimple #lipmattemurah #lipstickmalaysia #foundationmalaysia #makeupartistmalaysia #lipmattemalaysia #lipstick #blushermurah #bibirkusam #makeuptunang #mukaglowing #makeupmurah #cosmeticmurah #kosmetikmurah #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #cheektint #cheektintmalaysia

7 0 Apr 19, 2018

. FOUNDATION SISTHO BUAT KULIT GLOWING NATURALLY 😍 . Apa yang best dengan sistho foundation ni? . 🌟buat kulit muka tak berminyak even kulit muka jenis berminyak 🌟ringan macam tak pakai foundation dekat muka 🌟full coverage dan senang blend 🌟ada perlindungan UV dengan spf50 🌟tak melekit 🌟effect glowing after apply Sistho Foundation . Swipe pic untuk tengok testimoni from our beloved customers. . Just klik link di bio for fast response. . Let's beauty with The Beauty Hacks . Whatsapp 📲 014-7946576 Postage RM8 SM | RM12 SS 📬 COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras . #dahliansandco #teamthedahlians #thebeautyhacks #sabunkunyitmurah #facescrubmurah #facemaskmurah #facecreammurah #skincaremurah #bodycaremurah #kulitsunburn #scrubmurah #maskmurah #creammurah #jerawat #jeragat #kusam #poribesar #kering #berminyak #visitmyig #tipskecantikan #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral #thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #belofa #befaz #fattzura

4 0 Apr 19, 2018

nyx lipmatte box RM35/box #lipstick #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia

3 0 Apr 19, 2018

Apa best sangat yang uols WAJIB grab SISTHO Lipmatte ni? . 💗 Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! 💗 Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir. 💗 Tak mengeringkan bibir, rasa lembap. 💗 Warna tidak merekah. 💗 Ringan dipakai. 💗 Tidak tanggal ketika makan atau minum. 💗 Mudah dibersihkan. 💗 Bau wangi Honey Dew. 💗 Tekstur sangat lembut. 💗 Tidak menghitamkan bibir. . . Kebaikan SISTHO: . 🌟 Melembapkan bibir yang kering. 🌟 Anti aging. 🌟 Menghaluskan kulit bibir. 🌟 Menghalang penyerapan UV. 🌟 Membantu penyerapan vitamin A. . . 5 CODE SISTHO YANG MEMUKAU 💄 No Lies. 💄 Kiss Love. 💄 Sweet Talker. 💄 Talkative. 💄 Baby Muah. . Percayalah yang anda takkan menyesal selepas mencuba SISTHO Lipmatte . . #sistholipmatte #sistho #lipmattemurah #lipmatte #makeupartist #makeup #lipstick #lips #mua #lipmattemalaysia #sistholipmattekotabharu #sistholipmattekelantan #muamalaysia #makeupwedding #weddings #cosmetics #eyeshadow #pengantin #lipstick

11 1 Apr 19, 2018

B ERL Beauty Lip Matte Intense & Treatment. Netto : 5 g . B ERL Beauty Lip Matte (01) : POM NA18171300383 B ERL Beauty Lip Matte (02) : POM NA18171300385 B ERL Beauty Lip Matte (03): POM NA18171300384 . B ERL Beauty Lip Matte hadir dengan 3 (tiga) variant warna yang memang diperuntukan bagi Wanita-wanita elegan pecinta Warna-warna yg SOFT & NUDE, dengan Riasan bibir matte ini akan membuat wajah terkesan lebih Natural, seksi, mewah dan elegan. Ditambah lagi, tren rias wajah kini memang sedang mengacu pada efek wajah sehalus porselen yang membuat lipstik matte makin digemari ketimbang yang glossy. . B ERL menawarkan produk bernama Beauty Lip Matte untuk membantu menciptakan efek bibir matte dengan warna yang Soft & Nude. Teksturnya bukan berupa lipstik atau cair, melainkan creamy yang terasa halus begitu diulaskan ke bibir dan langsung terlihat matte. . Meskipun terkesan matte, Beauty Matte lip cream ini tidak terlalu terasa kering di bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan jika ingin membersihkan semua sisa lip cream yang masih menempel di bibir gunakan remover supaya bibir benar-benar bersih. Karena Beauty Matte Lip Cream ini mampu bertahan hingga 12 jam. - Untuk perawatan Bibir sehari gunakan B ER Advance Lip Treatment yang mampu Merawat dan memudarkan bibir gelap karena bertambahnya usia & pemakaian lipstik secara terus menerus. Free konsultasi Info Reseller dan Pemesanan hub : WA 0823 6500 3298 . #berl #berlcosmetic #berlcosmeticserum #berllighteningserum #berlliptreatment #liptint #liptreatment #lipt #berlbodyserum #bodyserum #bodyserumberl #lipttreatmentberl #pemutihwajah #pemerahbibir #pemutihbadan #pemutih #berllipmatte #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteberl #bps #creambps #bpscream #beautypearlskincare #berl #distributorberl

0 0 Apr 19, 2018

Percaya atau tidak.. Ramai yg dh jatuh hati dgn lipstick 7am 💋💋💋 . 7AMCosmetics RM45 only #7amcosmetics #satisfiedcustomer

3 1 Apr 19, 2018

Coming so so soon..Tomorrow launching new shades from #shadedoughlipbait 🙈 . This one French Toast..love giler kan color diaaa😱😍

11 2 Apr 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.