Instagram media viewer

Information related to #lipmatteviral

CALIT CALIT DAH CANTIK ❣️ . Calit sistho lipmatte jek uols. Terus nampak berseri-seri even muka tak mekap pon. Sistho lipmatte ibarat penyeri untuk penampilan uols bagi kekal nampak cantik. . Tak lengkap la kalau seharian tu tak pakai sistho lipmatte. Wajib bawak selalu dalam beg supaya senang nak touch up nanti. . Mudah jek kan tampil cantik dengan sistho lipmatte. Yang paling penting, uols tak payah risau jika uols ada masalah bibir kering or merekah. Sebab sistho lipmatte ni mengandungi petroleum jelly dan beewax untuk melembapkan bibir dan merawat bibir. . Siapa yang masih belum dapatkan sistho lipmatte pada harga RM35 sahaja sebatang, boleh whatssap di nombor 01112983229 . #sistho #sistholipmatte #sistholipmatteviral #sistholipmatteofficial #sistholipmattekl #sistholipmatteoriginal #borongkosmetikmurahmalaysia #pemborongmalaysia #boronglipstickmurah #lipstick #beatbeautymurah #kosmetikborong #kosmetikmurahmalaysia #beatbeauty #gadiscantik #sivannacolors #doha #beyourself #kekasihpaksarela #fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #beevenom #gadismelayu

3 1 Apr 22, 2018

CALIT CALIT DAH CANTIK ❣️ . Calit sistho lipmatte jek uols. Terus nampak berseri-seri even muka tak mekap pon. Sistho lipmatte ibarat penyeri untuk penampilan uols bagi kekal nampak cantik. . Tak lengkap la kalau seharian tu tak pakai sistho lipmatte. Wajib bawak selalu dalam beg supaya senang nak touch up nanti. . Mudah jek kan tampil cantik dengan sistho lipmatte. Yang paling penting, uols tak payah risau jika uols ada masalah bibir kering or merekah. Sebab sistho lipmatte ni mengandungi petroleum jelly dan beewax untuk melembapkan bibir dan merawat bibir. . Siapa yang masih belum dapatkan sistho lipmatte pada harga RM35 sahaja sebatang, boleh whatssap di nombor 01112983229 . #sistho #sistholipmatte #sistholipmatteviral #sistholipmatteofficial #sistholipmattekl #sistholipmatteoriginal #borongkosmetikmurahmalaysia #pemborongmalaysia #boronglipstickmurah #lipstick #beatbeautymurah #kosmetikborong #kosmetikmurahmalaysia #beatbeauty #gadiscantik #sivannacolors #doha #beyourself #kekasihpaksarela #fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #beevenom #gadismelayu

3 0 Apr 22, 2018

esok isnin, korang semua ada lipmatte nak pakai untuk esok tak? jom singgah ig sis ada macam macam warna lipmatte ikut mood korang 😉 Kebaikan: -tahan 8jam -tidak merekah -merawat bibir kering (mengandungi butter shea and olive oil) #lipcreammalaysia #lipcreammurah #lipcreamraya2018 #bajuraya2018 #dropshipwanted #feverglam #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatteraya2018 #lipcreammate #lipmatteviral #lipmattecreamviral #lipcreamviral

18 0 Apr 22, 2018

LIPMATTE NUDE COLLECTION. Memang satu set ni ada tiga warna. Tak dijual loose. . . 💋long lasting 💋pigmen warna cantik giloss 💋smooth tekstur 💋tidak merekah 💋tidak menghitamkan bibir 💋tidak mengeringkan bibir 💋tidak mengandungi kimia berbahaya 💋tidak melekat kat cawan 💋tidak rugi cuba.heheh Harga : RM50 satu set. Kita Suka Cantik, Kami jual produk berkualiti. Whatsapp 📞 013 353 3934 Whatsapp 📞 013 353 3934 #dollanis #lipmatteviral #lipmatte #dollanislipmatte #dollanisoriginal #dollanaysuperchief

4 0 Apr 22, 2018

LIPMATTE NUDE COLLECTION. Memang satu set ni ada tiga warna. Tak dijual loose. . . 💋long lasting 💋pigmen warna cantik giloss 💋smooth tekstur 💋tidak merekah 💋tidak menghitamkan bibir 💋tidak mengeringkan bibir 💋tidak mengandungi kimia berbahaya 💋tidak melekat kat cawan 💋tidak rugi cuba.heheh Harga : RM50 satu set. Kita Suka Cantik, Kami jual produk berkualiti. Whatsapp 📞 013 353 3934 Whatsapp 📞 013 353 3934 #dollanis #lipmatteviral #lipmatte #dollanislipmatte #dollanisoriginal #dollanaysuperchief

3 0 Apr 22, 2018

Lipmatte SoBella 4.0 code Sweet Pink🌸 . Kalau tieya semua kaler sobella lipmatte ni dah jadi pilihan. Kalau tak pakai memang tak sedap rasee dia wajib kena pakai walaupon tak kuar rumah tawww! Siyess lipmatte sobella ni sangat sangat sangat best best best. Yang belom cube memang terlajak rugi tawww dakk. Kaler dia lawaa nakk mateyyy Tak mau sembang banyak, whatsapp tieya terus 011-12941489 kite citerr dekat whatsapp pulak okey! Meh grab lelaju stock dah tak banyak dah. Rugi la tak grab sebab lepas ni dah tak ada SoBella 4.0 ni. . #teamtieyajerung #teamtieyasobella #teamtieyakayaraya #sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobella #sobellasolawa #sobellasquad #sobellabeauty #sobellalipstick #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatte #lipmatteviral #bibirmenawan #bibirseksi #sayapakaisayajual #sayajuallipmatte #sayajualmurah #sayajual #wanita #wanitacantik #dropship #dropshipwanted #bazarpaknil #kedaionline #makeuptutorial #makeup #makeupwedding

5 0 Apr 22, 2018

KEBAYA GANG COLOR Sis sis semua lipmatte feverglam ada keluarkan7 warna baru 😱 Kebaikan: -tahan 8jam -tidak merekah -merawat bibir kering (mengandungi butter shea and olive oil) #lipcreammalaysia #lipcreammurah #lipcreamraya2018 #bajuraya2018 #dropshipwanted #feverglam #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatteraya2018 #lipcreammate #lipmatteviral #lipmattecreamviral #lipcreamviral

5 0 Apr 22, 2018

. PRETTY DELIVERY BOX FOR YOU . Box akan dapat percuma for those yang purchase The Beauty Hacks and Sistho Cosmetics dari RM150 and above 😍 . Ready stock . Nak cantik? Just klik link di bio for fast response . Let's beauty with The Beauty Hacks . Whatsapp 📲 014-7946576 Postage RM8 SM | RM12 SS 📬 COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras . #dahliansandco #thedahlians #thebeautyhacks #sabunkunyitmura #facescrubmurah #facemaskmurah #facecreammurah #skincaremurah #bodycaremurah #sunburn #scrubmurah #maskmurah #creammurah #jerawat #jeragat #kusam #pori #kering #berminyak #visitmyig #tips #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral #thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #belofa #befaz #fattzura

7 1 Apr 22, 2018

Fuhhhh. Meletops uolls #sistholipmatte kod Talkative ni. Look Korean sangat. . Kod #talkative ni bila pakai, muka akan nampak muda uolls. Sweet seventeen gitu. Ala ala peach gitu colour dia. . Nak juga lipmatte yang buatkan uolls nampak muda? Klik je link kat bio okay? . . #lipmatteviral #lipmattegebu #lipmattebest #kosmetikviral #lipmattesistho #ootd #thebeautyhacksxaifaazlan #tosmelaka #lipmattecantik #nudelipmatte #makeuplife #makeupartistmalaysia

6 0 Apr 22, 2018

KEBAYA GANG COLOR Sis sis semua lipmatte feverglam ada keluarkan7 warna baru 😱 Kebaikan: -tahan 8jam -tidak merekah -merawat bibir kering (mengandungi butter shea and olive oil) #lipcreammalaysia #lipcreammurah #lipcreamraya2018 #bajuraya2018 #dropshipwanted #feverglam #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatteraya2018 #lipcreammate #lipmatteviral #lipmattecreamviral #lipcreamviral

3 0 Apr 22, 2018

JERAWAT KECUT DALAM MASA SATU MALAM! BETUL KE NI? 😱 . Mudahnya nak cantik sebelum raya! Baru bubuh Face Serum satu muka malam tadi esok pagi bangun tenguk jerawat dekat dagu terus kecut 🤩 . Wahh, pandai Face Serum dari The Beauty Hacks buat kerja ye 😏👏🏻💖 . Nak cantik sebelum raya? Masih sempat ni! Hubungi kami dengan segera 🤳🏻 . How to order? 📲 Click link di bio . #thebeautyhacks #thedahlians #skincaremurah #bodyscrubmurah #lipscrub #lipmatteviral #serumviral #cantikhanya3titik #innersilang #mylaraskincare #patahnyasebelahsayap #kitaok #selangor #kualalumpur #johorbahru #pahang #melaka #pulaupinang #nealofarhijab #malaysia #akhirnyakitabertemu #matabatin #dukun

13 2 Apr 22, 2018

Fuhh merencikk sungguh 5 adik beradik warna sgt2 lawa vogue gojess la bila apply 😍 . . Kalau cik eifa suka semua warna tp paling2 febret ofkos earth brown tetap dihati 💕 Korang suka warna apa sobella lipmatte ?? Share la dgn cik eifa😘 . . . Nak bibir sihat cantik bertukar la kepada sobella . Jom guys cantik sambil jaga bibir sobella solawa socantik sosihat . Whatsapp lelaju tau ke 0199168772 ( cik eifa reply sepantas kilat )😘 . . #sobella #sobellakelantan #sobellakotabharu #sobellalipmatte #honeylipmatte #merawatbibir #bibirkering #bibirhitam #bibirmengelupas #nakbibirlawa #nakcantik #naklawa #nakgojes #lipmatteviral #viral #lipmatte #honey #arganoil #cod #kelantan #kotabharu #aeonmall #kbmall #pasirtumboh #pengkalachepa #kubangkerian #muabellaz #muamalaysia #love #makeup

17 0 Apr 22, 2018

Mana elok? . Cantik kan warna2 lipsmatte bibiaq ni.. . . Kena ayaq xhilang tau. . . Waterproof! . . Tapi kalau makan nasi sepinggan hilang la jugak sikit2.. . . Jom korang . Rm39/pcs ja. jom grab. Cod/postage. . #bibiaqbybellaz #muamalaysia #muabellaz #bibir #bibircantik #bibirmerah #lipmatteviral #kosmetikmurahmalaysia #viral

2 0 Apr 22, 2018

KEBAYA GANG COLOR Sis sis semua lipmatte feverglam ada keluarkan7 warna baru 😱 Kebaikan: -tahan 8jam -tidak merekah -merawat bibir kering (mengandungi butter shea and olive oil) #lipcreammalaysia #lipcreammurah #lipcreamraya2018 #bajuraya2018 #dropshipwanted #feverglam #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmatteraya2018 #lipcreammate #lipmatteviral #lipmattecreamviral #lipcreamviral

2 0 Apr 22, 2018

CALIT CALIT DAH CANTIK ❣️ . Calit sistho lipmatte jek uols. Terus nampak berseri-seri even muka tak mekap pon. Sistho lipmatte ibarat penyeri untuk penampilan uols bagi kekal nampak cantik. . Tak lengkap la kalau seharian tu tak pakai sistho lipmatte. Wajib bawak selalu dalam beg supaya senang nak touch up nanti. . Mudah jek kan tampil cantik dengan sistho lipmatte. Yang paling penting, uols tak payah risau jika uols ada masalah bibir kering or merekah. Sebab sistho lipmatte ni mengandungi petroleum jelly dan beewax untuk melembapkan bibir dan merawat bibir. . Siapa yang masih belum dapatkan sistho lipmatte pada harga RM35 sahaja sebatang, boleh whatssap di nombor 01112983229 . #sistho #sistholipmatte #sistholipmatteviral #sistholipmatteofficial #sistholipmattekl #sistholipmatteoriginal #borongkosmetikmurahmalaysia #pemborongmalaysia #boronglipstickmurah #lipstick #beatbeautymurah #kosmetikborong #kosmetikmurahmalaysia #beatbeauty #gadiscantik #sivannacolors #doha #beyourself #kekasihpaksarela #fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #beevenom #gadismelayu

6 0 Apr 22, 2018

LIPMATTE NUDE COLLECTION. Memang satu set ni ada tiga warna. Tak dijual loose. . . 💋long lasting 💋pigmen warna cantik giloss 💋smooth tekstur 💋tidak merekah 💋tidak menghitamkan bibir 💋tidak mengeringkan bibir 💋tidak mengandungi kimia berbahaya 💋tidak melekat kat cawan 💋tidak rugi cuba.heheh Harga : RM50 satu set. Kita Suka Cantik, Kami jual produk berkualiti. Whatsapp 📞 013 353 3934 Whatsapp 📞 013 353 3934 #dollanis #lipmatteviral #lipmatte #dollanislipmatte #dollanisoriginal #dollanaysuperchief

2 0 Apr 22, 2018

LIPMATTE NUDE COLLECTION. Memang satu set ni ada tiga warna. Tak dijual loose. . . 💋long lasting 💋pigmen warna cantik giloss 💋smooth tekstur 💋tidak merekah 💋tidak menghitamkan bibir 💋tidak mengeringkan bibir 💋tidak mengandungi kimia berbahaya 💋tidak melekat kat cawan 💋tidak rugi cuba.heheh Harga : RM50 satu set. Kita Suka Cantik, Kami jual produk berkualiti. Whatsapp 📞 013 353 3934 Whatsapp 📞 013 353 3934 #dollanis #lipmatteviral #lipmatte #dollanislipmatte #dollanisoriginal #dollanaysuperchief

3 0 Apr 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.