Instagram media viewer

Information related to #lulus

Parabéns para minha aumiguina e companheira de trabalho Daphne 👏👏👏👏😍😍🐾🐾 3 aninhos de muita fofura ❤️ que papai do céu continue sempre abençoando vc 🙏🙏 . . . #Lulus #muitoamor #❤️❤️ # #belinhanaogostadefoto #📸📸 # #spitzlovers #🐾🐾 #luluévida #😍 # franscafecg

3 0 Oct 17, 2018

Waktunya rumpi syantik #gokil #meme #memeinajah #dagelan #anaksekolah #sahabat #pacar #teman #lulus #masasma

15 2 Oct 17, 2018

Kemarin saya mendapatkan banyak sekali cerita setelah saya bertanya di snapgram, "Boleh tahu kamu kuliah di mana?" . Saya kagum dengan mereka yang gigih berjuang. Saya takjub dengan mereka yang berlapang dada kuliah di mana saja. . Negeri maupun swasta, semuanya patut disyukuri. Negeri maupun swasta, masih ada waktu untuk terus belajar. . Lupakan dari kampus mana kita berasal. Sebab kita tidak pernah ditanya Tuhan tentang keberangkatan.. . Kita hanya akan ditanya tentang akan kemana kita pulang. . ➡ TAG Teman kalian gaes . ➡ Ingin foto dan video nya di Repost disini ? Follow dulu baru mimin repost, Sertakan nama Kampus kalian dan jangan lupa Hashtag ⤵ . ➡ Support by: gudang.musik . From: kartinifastuti . #Duniamahasiswa #kuliah #kampus #negeri #swasta #impian #wisuda #lulus #mahasiswa #dosen #masadepan #hati #sarjana #viral #aksi #dunia #cinta #tugas #menikah

783 14 Oct 17, 2018

Black leggings and a comfy shirt is the mood for today. Maybe everyday this fall? Who knows?

21 1 Oct 17, 2018

Insya allah hingga finis #amin #lulus #amanah #negara 🙏🙏

2 0 Oct 17, 2018

Regran_ed from cahaya_iislami - Bersyukurlah buat kalian yang masih bisa di temani oleh orang tuamu....😢😢😢 . Perjuangan orang tua melihat anaknya di wisuda... . Jangan lupa tag teman dan sahabatmu... . . . . . . . . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #hijrahsantun #cahaya_iislami #motivasi #motivasihidup #inspirasi #inspiratif #mulia #wisuda #wisudaugm #wisudauny #wisudauin #wisudauii #wisudaui #bungawisuda #terharu #skripsi #lulus #kampus #kuliah #mahasiswa #mahasiswi #berbagisemangat #semangat #semangathidup #penyemangat #orangtua #perjuangan

6 1 Oct 17, 2018

Remember that even in all the chaos you will find peace, because the sun still shines through the tree’s ☀️

49 8 Oct 17, 2018

Jasa Foto & video Info hub : 087832886642 |Ambarawa|Indonesia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #photo #foto #studio #wisuda #personal #kuliah #lulus #fotostudio #ambarawa #studioambarawa #exploreambarawa #ambarawa #fotogrup #fotokeluarga #family #happy #couple

13 0 Oct 17, 2018

[TAKDE IKLAN, TAKDE POST..TAU-TAU DAH #SOLD..!!!] 👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍 . Tahniah kepada En. Ang pemilik baru BMW F800GS dari Pulau Pinang..!!! . Dalam senyap dia pm ayah, terus email dokumen, alhamdulillah #LULUS. Segala perbincangan melalui whatsapp jer, beliau yakin x perlu tengok motor hanya menerusi video dan gambar ayah kirimkan, beliau terus buat bayaran deposit.. . Sebab beliau sendiri pun xpandai nk tengok selok belok kondisi motor, jadi beliau letak harapan kat ayah dan percaya kat ayah semestinya setiap motor yang hendak dijual dalam keadaan baik... . Tahniah kepada En. Ang dan rakan2 yang turut bekongsi kegembiraan bersama..!!! ................................................ . Mana yang dah buat pengiklanan sbk tapi masih belum berhasil, boleh whatsapp ayah..insyaallah dengan strategi dan pengalaman yang ayah ada serta perkhidmatan pinjaman superbike, mudah2an dapatlah ditemukan sbk anda dengan pemilik baru... . Nak trade-in, tolong jual atau jual terus pun boleh, xde masalah insyaallah jika ada persetujuan kita harapkan dapat peroleh kebaikan bersama... . * Ayah ada banyak lagi stock sbk, rajin2lah wassap ayah, usah cari yg sempurna, memadailah yg sedap didepan mata.. #SuperbikeMampuMilik #SuperbikeMurah #BMWF800GS #CariJodoh #TerbaikSemuaGeng #SupportAyahPong ----------------------------------------- . Butuhkan informasi superbike..??? Selesaikan disini... . ✔ Jual Beli Superbike Baru ✔ Jual Beli Superbike Second-hand ✔ Uruskan loan beli superbike kawan ✔ Branded & Aftermarket Accessories ✔ Superbike Spare Parts ✔ Accident Insurance Claim ✔ Breakdown Towing ✔ Spray Coverset & Sport Rim ✔ Modified Muffler Exhaust ✔ Khidmat Nasihat Pinjaman ✔ Khidmat Nasihat Teknikal . Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520 Facebook/Tuan Muda Zaim Instagram/Ayahpong . Like & Share sebanyak mungkin..!!! Thanks support Ayah Pong..!!! Moga kebaikan yang anda buat diberkati selalu... . Showroom & Service kami: Ggarage Sbk - No. 10 & 12, Lorong 51A/227C, 46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. ----------------------------------------- #bmwf800gs #f800gs #superbikemalaysia #superbikemalaya #superbikemurah #superbikesecond

246 0 Oct 17, 2018

Last night in paradise. Bryan and I were close to the only ones left of the wedding party at the resort so we had a romantic Italian dinner just the two of us 🍝🍷 Felt like it called for a gorgeous, flowing yellow dress to match the hallway 😉 • • • #lulus #dolcevitashoes #cancunvacation #iberostarcancun #tampablogger #floridablogger #blogger #florida #ootn #americanstyle #fashion #style #ltkunder100 #ltkunder50 #lifestyleblogger #musthave #affordablefashion #whatiwore #stylewatch #styleinspo #wheninmexico #maxidress #tiereddress

23 0 Oct 17, 2018

APA ITU KAMA-MAX . Kama-MAX Spray Performance adalah produk yang tepat dan padu bagi anda yang #GAME x sampai 5 mnt dah terkulai lembik....! . Dengan KAMA-MAX, anda tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Spray sahaja 2-3 kali..Biar meresap 10-20 minit dah boleh terus #ON... . Setakat Game 40 mnt... #selamber U alls..! .  Dan Yang paling PENTING, KAMA-MAX adalah disahkan selamat dan #LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran #KKM (NOT161201971K) . KANDUNGAN KAMA-MAX ADALAH DARI BAHAN SEMULAJADI DAN BAIK UNTUK KESIHATAN ZAKAR ANDA . 🌿 Gamat 🌿 Tongkat Ali 🌿 Minyak Zaiton 🌿 Habbatus Sauda 🌿 Gambir Sarawak 🌿 Lintah Produk Kami Dijamin *ORIGINAL*, Berminat? Dijamin harga termurah di pasaran. ❌RM200 ❌RM180 ❌RM150❌ watsapp saya untuk harga terhebat 📲+60193754594 📲+60193754594 📲+60193754594 . atau terus click link di Bio . #HardCore #KamaMaxPerformanceSpray #TerbaikDiPasaran #DayungSampaiLembik #OnSentiasa #SpraySprayJe #SprayPower #tauke #ubatkuat #ubatkuatlelaki #kamamax #KamaMax #awektiktokmalaysia #boekdancer #tiktok #awekseksimalaysia #gegarvaganza #MeleTop #instaseleb #dssquad #vilaghazara #bharian

15 1 Oct 17, 2018

Haha I’m going to be that basic B and do a #transformationtuesday post. On the left, 2012—2 months postpartum from my second child. I was exhausted I hated the way I felt and hid in maternity clothes even though I could technically fit back into my pre-pregnancy clothing. I had really lost myself and didn’t know how to get back to Maggie (not just mom or wife). In 2014, I started following my coach, Tania. You know her as The Machine in Insanity. I took a leap and joined as a coach myself under her. I had NO idea that not only would I find how to be myself again BUT I’d also find some of the best ladies to share everything with! We’ve seen each other through births, deaths, and everything in between. The right picture is from this past weekend. The 2012 me never would’ve been able to wear a dress that form fitting. So, I’ve not only physically transformed but I’ve also mentally transformed as well. From exhausted and hiding in maternity clothing to happy and confident in almost anything....number on the scale is relatively the same give or take a few pounds. So why not you too? Send me a dm with your favorite emoji if you’re ready to join me! 💜💜💜

9 3 Oct 17, 2018

Kamu kelas XII SMA? Mimin ada info TRYOUT SIMULASI NASIONAL SBMPTN (SIMULNAS) SERENTAK 21+ KOTA!! . Buruan daftar karena sudah periode tiket normal tambahan, dan KUOTANYA TERBATAS! .... Pendaftaran akan ditutup sewaktu - waktu jika kuota tiket periode normal tambahan telah habis!! .... Mungkin ditutup besok atau bahkan hari iniiiii yakin gamau daftar? .... SIMULNAS HADIR TANGGAL 27 OKTOBER SERENTAK DI SELURUH INDONESIA!!! .... Dan ingat, untuk harga tiket berdua lebih murah loh!! 2 tiket 40.000/Tiket .... Apa yang akan kalian dapatkan? 1. E-sertifikat 2. Info SBMPTN 3. Hadiah 4. Penilaian skala nasional 5. Soal 100% baru 6. Tryout skala nasional 7. Motivasi sukses 8. Teman baru ... Jadi tunggu apalagi? Buruan daftar sebelum pendaftaran ditutup!!! .... Dan buat kalian semua yang beli tiket Tryout Simulasi Nasional SBMPTN (SIMULNAS) akan dapetin GRATIS tiket Tryout Online Nasional SBMPTN (TRYON) serentak di 416 Kota looooh!!! .... Yuk langsung daftar di www.simulasinasional.com .... Jika ada pertanyaan/saran/masalah bisa hubungi Official Accout Line SIMULNAS di simulasinasional ( pakai @ ) ... Atau hubungi Admin TIKET kami via LINE : lba2818t (pakai @) untuk bantuan seputar pembayaran, konfirmasi, pindah lokasi, dan salah transfer ... Aku Siap! Aku Siap!! Aku Siap!!! ... Presented By : Future Indonesia Society #putihabuabustory #simulasinasional #simulasi #simulnas #tryout #sbmptn #simulasisbmptn #tryoutnasional #lolossbmptn #kuliah #putihabu #pejuangsbmptn #soshum #saintek #snmptn2019 #sbmptn2019 #pendidikan #kelasduabelas #masukptnid #masukptn #ptn #sukses #lulus #grandsbmptn #perguruantinggi #suksessbmptn #smahitz #infosbmptn #belajar

67 0 Oct 17, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.