Instagram media viewer

Information related to #lupa

Tinggal kenangan.. Tahun lps iyza masak bwk pi kilang, kita semua berbuka sekali, tapi tahun ni kita dah tak bertegur sape dah.. Tapi iyza tau awoknya masih ambil berat even kita dah lama x sembang, gelak2 mcm tahun lps.. Rindunya.. Tadi iyza pi rest kat klinik skali kaleh belakang awoknya kat belakang, pastu masa kat kantin awoknya berator nak ambil nasi awok tengok kita.. Kita pun tertengok awok.. Kita nak sangat tegur awok.. Tapi.. Belum ada kekuatan lagi.. Kita tak tau macam mana nak terangkan pada awok perselisihan faham ni.. Kalau boleh kita nak berbaik dgn awok semula macam sebelum ni.. 😭😭😭 #kehilangan #seorang #yang #bernama #sahabat #awok #sebagai #semangat #buat #kita #tak #pernah #lupa #iyzaaizah

6 0 May 26, 2018

PEK YAKINDA ANTALYA DA LOKUM TOPAĞIM ❤️🚗❤️ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷 #volkswagen #eos #jetta #corrado #lupa #newbeetle #passat #passatvariant #pheaton #polo #santana #scirocco #touran #vento #vwcc #golftürkiye #vwgti #gti #arteon #royalstance #vosvos #amarok #tiguan #touareg #vosvos #woswos

11 0 May 26, 2018

#passeggiandoquaelà #camminata #dipassaggio #sempreinsolitaria #Silvia #lupa #lamiaterra #imieiprofumi #didolcirimedi #retrospettiva #poesia #poesiaitaliana #poesiacontemporanea #prosapoetica #scrittura #comunitapoetica #poetioggi #poetica #cartaepenna #scrivere #piacere #bellezza #relax # Retrospettiva Spesso rincorro cio’ che ho svalutato perche’ mai ho avuto l’ardire di penetrare al limite delle cose Persa tra i boschi della sofferenza C’é una indicibile decenza che rende sporco il desiderio di assolutezza e perfezione che deride la ragione]. Le mie prigioni sono sottili ma sofisticate costruzioni di fili piume leggere di acciaio flessibili seppur inossidabili] sono archi ineguagliabili pronti a reggere le peggiori tragedie.

13 3 May 26, 2018

Este foci. Gyere ki a Tóra! :) #iranyalupa #lupa #budapesttengerpartja #bl #foci #strand #nyar

20 0 May 26, 2018

PEK YAKINDA ANTALYA DA LOKUM TOPAĞIM ❤️🚗❤️ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷 #volkswagen #eos #jetta #corrado #lupa #newbeetle #passat #passatvariant #pheaton #polo #santana #scirocco #touran #vento #vwcc #golftürkiye #vwgti #gti #arteon #royalstance #vosvos #amarok #tiguan #touareg #vosvos #woswos

10 0 May 26, 2018

The city and its sky and sea. . . . . #architect #architecture #switzerland #geneva #ato #vevey #lupa

60 5 May 26, 2018

Sisa mlem jum.at kmren. Eman ebueng😎😉 #lupa dmna 😍😃

1 0 May 26, 2018

I’ve been reading through this beautiful collection by Angela T. Carr ( adreamingskin) over the last week. It’s been grounding during a very emotive time to detach from my own world and experience another’s. How to Lose Your Home and Save Your Life (2014) bit.ly/2s9lwqR #poetrycommunity #poetry #poet #poem #poems #book #books #bookstagram #instabook #angelatcarr #lupa #howtoloseyourhomeandsaveyourlife

13 1 May 26, 2018

QLUPA óculos Super Estiloso Preços e mais informações no direct ou pelo wpp 99772-1014 📲 ou acesse o link em nossa bio ✌🏼 ⏩ Foto :Modelo caiquefigueiredooficial . . . . #sunglasses #QLUPA #useoculos #qlupa #oculos #oculosescuros #oculosdesol #oculosnovo #glasses #glassesgirl #lupa #lifestyle #sunglasses #stylefashion #oculosdebotique #oculostendencia

6 0 May 26, 2018

Zeus giovanotto deve ancora imparare molto da maya, lei non corre, aspetta e taglia la traiettoria 😎

2 2 May 26, 2018

PEK YAKINDA ANTALYA DA LOKUM TOPAĞIM ❤️🚗❤️ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷 #volkswagen #eos #jetta #corrado #lupa #newbeetle #passat #passatvariant #pheaton #polo #santana #scirocco #touran #vento #vwcc #golftürkiye #vwgti #gti #arteon #royalstance #vosvos #amarok #tiguan #touareg #vosvos #woswos

10 0 May 26, 2018

Suorituskeskeinen elämäntapa ajaa ihmisen suorittamaan vapaa-aikaansakin, eikä ihmisellä ole alitajunnan lupaa höllätä edes silloin, kun se olisi oikeasti täkeää. Voi tuntua hullulta tai jopa tyhmältäkin, mutta sun itse täytyy antaa itsellesi lupa hölläämiseen ja sallia se, että välillä pitää miettiä vain ja ainoastaan sitä omaa hyvinvoinntia. Höllää tänään hetki ja anna aikaa asioille mistä sä tykkäät, ni oot huomenna entistä tehokkaampi 😉 -- Koko video Facebookissa: https://www.facebook.com/sarauimonenptpalvelut/ -- #lupa #salliminen #nlp #päivänviisauksia #personaltrainer #suomi #Finland #Helsinki #sarauimonenpersonaltrainingpalvelut #liikunta #treenaaminen #urheilu #Hyvinvointi #Terveys #onnellisuus #healhytylifestyle #terveellinenelämäntapa #workout #palautuminen #Gym #motivation #valmentaja #positiivinenasenne #alfafinland #feeldelighted

12 1 May 26, 2018

Rasa Yang tak pernah Hilang😮 📷 maudy_amellia #love #hastag #auapa #lupa

12 0 May 26, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.