Instagram media viewer

Information related to #makeupartis

Look like a movie star in this classic Hepburn dress. Dance the night away with all eyes on you. Go On...treat yourself...feel like a million dollars. ni.sports.elite

4 2 May 23, 2018

Nak kulit cantik beberapa bulan sahaja Atau nak kulit sentiasa cantik sehingga ke hari tua? Kalau perhatikan testimoni before marykay, percaya tak kulit ada chan nak pulih? Tapi dengan marykay tak mustahil taww. . . Anda pernah mengalami situasi seperti sistur kita tu? Breakout teruk disebabkan tersalah pakai produk yang bermekuri? Tak tahu dah macam mana cara nak rawat. Lastly, biarkan muka tanpa pakai apa-apa. . Diknon mana boleh biarkan macam tu, semakin kita abaikan, semakin banyak sel kulit mati terperap di dalam kulit. Bila sel kulit mati duk bertapa kat dalam kulit, macam mana kulit muka nak berfungsi hasilkan sel kulit baru😭 . Setiap hari setiap masa kulit bekerja untuk gantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru, tapi kalau kita biarkan muka sebarang skincare, apa jadi? Kulit tak dapat nutrient yang secukupnya untuk ia bekerja. That's why no no tinggalkan muka yang breakout teruk begitu sahaja. Carilah skincare yang betul selamat ingridentnya, salah satunya brand marykay. . . Marykay dah 56 tahun bertapak di dunia, dan merupakan top 5 global skincare yang berbaloi dan jimat. 1 tahun, 2x sahaja u perlu invest duit untuk dapatkan kulit yang bersih dan sihat. Bila kulit makin sihat. Kita punya confident level pun, makin tinggi kan? . . Nak cuba skincare marykay? Yok ws aina . #marykay #marykaymalaysia #laraalana #bawalexclusive #ariani #makeupartis #organicskincare #produkorganik #bellamara #calacara #jubahsouq #caryazara #tudungruffle #tipscantik #naelofahuhab #cetaphil #cosmoderm #himalayaskincare #shaklee #langkawi #sabah #sarawak

6 0 May 23, 2018

Who doesn’t need a reliable 10 foot IPhone cord? PROMOTIONAL SALE ENDS MAY 31st. #everyone #makupartist #makeupjunkie #makeupartis #surgeons #plasticsurgeons #ringlight #youtubers #youtubers #makeuptutorial

6 0 May 23, 2018

Regrann from makyajsevdamiz - LIKE?♥️ Follow Me: makyajsevdamiz Tag a friend & Comment!🗣 📩DM | Credit: looks_by_lexington s_by_le •Follow: gulum_guzellik_sirlari 💎 #makeup #style #beauty #makeupoftheday #makeuplover #makeupartis #hairstyle

159 2 May 23, 2018

سيليكون تنظيف فرش المكياج .

5 1 May 23, 2018

Tak polubiłam ten zegarek, że nosze go na okrągło! 💥Pamiętajcie ze z kodem KLATEX macie 15% rabatu na stronie danielwellington ❤️ #danielwellington #dw #pink #makeup #mua #makeuptutorial #makeupartis #makeupart #daymakeup #girls #plant #plants #girl #polishgirl #smokeyeye #hoody #dziewczyna #makijazwieczorowy #makijaz #makijaż #film #makijazystka #koral

2642 43 May 23, 2018

В современном мире девушка и "межресничка" - это неразделимые понятия 👌 Нежнятина от yash_permanent #izum_pm #bobruisk #бобруйск #makeup #makeupartis #eyeliner #eyebrows #татуаж #глаза #makeupbyme #permanent #permanentminsk #татуажминск #татуажбобруйск

74 0 May 23, 2018

~ Prove Make up Sposa ~ Tra emozione e tradizione, Ariana sarà una sposa incantevole..Non mancherà la cura del dettaglio!😉 #Makeup #Makeupartis #makeupdesigner #Makeuplove #inglot #inglotmua #love #lovemyjob #bride #Wedding #makeupwedding #happytime #Eyes #beautifuleyes #beautifulgir #girl #picoftheday #followers #followme #followyourdreams

7 0 May 23, 2018

Cantik come lotte sistur kita ni kan? Bila muka dah bersih dan sihat, makeup yang simple pun boleh kelihatan "wow" . . Mary Kay Mineral Cheek Color Duo ❤ . . PAKAI BLUSHER APA TU? LAWA LAA...😍 . . Sejak pkai BLUSHER niii, itu lah soalan yg sering di denggar tiap2 hari.. Kenapa org nampak kita lawa bila pakai BLUSHER ni?? Sbb BLUSHER buat . . 🌸 pipi jatuh jd naik . 🌸 kulit kusam jd berseri . 🌸 kulit kering jd glowing . 🌸 wajah montel nampak runcing . . . Ciri-ciri Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo . . ⏩ Kaya, warna yang bertenaga dan sesuai untuk semua warna kulit . . ⏩ Sesuai untuk membuat kesan glowing . . ⏩ Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade . . ⏩ Boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani . . ⏩ Warnanya tahan sepanjang hari . . ⏩ Terdapat dua warna pilihan. . 💗💗 Juicy Guava . 💗💗 Ripe Watermelon . . #whiteningskincare #flawlessskin #flawleesface #marykay #marykaymalaysia #laraalana #fareeda #bawalexclusive #ariani #makeupartis #organicskincare #produkorganik #bellamara #calacara #jubahsouq #caryazara #tudungruffle #tipscantik #naelofahuhab #cetaphil #cosmoderm #himalayaskincare #shaklee

5 0 May 23, 2018

שיעור שני אצלנו בסטודיו unanovia Academy והתוצאות וואווו 👍🏿👍 קבוצות קטנות 🔝 יחס אישי 🎯 הטכניקה שלנו פשוט עובדת . 📣📣לקורסים הבאים ניתן ליצור קשר 0523987070 יפעת . . . una_novia  academy☝☝ . Unanovia 💫hair ו makeup ו bridal💫 . . . . . #tutorialvideos #hairtutorial # #unanovia_academy #unanovia #שיערכלות #bridalmakeup #כלותאורבניות #תסרוקת #תסרוקתכלה #איפורכלה #hairacademytv #makeupartis #hairstyle_ideas #hairdreser #waves #glamwavesamust #hairdesign #hairtv #hairacademy #hairart #hairbyme #כלות #hairvideos #hairshow #hairstyles #like4like #flowers

19 0 May 23, 2018

What’s better than a clam classy look💫 #makeup #makeupartis #instamakeup #beauty #beautiful #photooftheday #instagood #love #loveit #nudelips #brownshades

30 2 May 23, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.