Instagram media viewer

Information related to #muslimahmedan

🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

34 0 Feb 17, 2018

🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

23 0 Feb 16, 2018

Pashmina Instan(PASTAN) 🌸PASTAN model 2 lubang 🌸Bisa request warna . 🌸Bahan Diamond Crepe 🌸PASTAN non pet⤵ 📌Ukuran Jumbo (200 × 100cm) 💰 110.000. . 🌸Bahan Bubble Pop 🌸PASTAN non pet⤵ 📌Ukuran Standart 100.000. 📌Ukuran Jumbo 115.000. . 🌸Bahan Wolfis grade A 🌸PASTAN pet⤵ 📌Ukuran Jumbo 125.000. 🌸PASTAN non pet⤵ 📌Ukuran Jumbo 120.000. . #pashminamedan #pasminamedan #pashminamedanmurah #pasminamedanmurah #pastanmedan #pastanmedanmurah #pashtanmedan #pashtanmedanmurah #pashminasyarimedan #pasminasyarimedan #pasminahmedan #pasminahsyarimedan #khimarmedan #khimarmedanmurah #khimarsyarimedan #jilbabmedan #jilbabmedanmurah #jilbabsyarimedan #hijabmedan #hijabmedanmurah #hijabsyarimedan #hijabmuslimahmedan #olshopmuslimahmedan #muslimahmedan #akhwatmedan

10 0 Feb 16, 2018

Ready stock 💐💐💐💐💕💕💕💕💕elma white . 🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

24 1 Feb 16, 2018

Bismillah SITI HAWA gamis only Ready sz M Material wollycrepe Harga 290-15% =246,500 (Free ongkir ) Hanya dg Rp 246,500 saja sudah bisa mendapatkan gamis siti hawa yang lembut dan adem ini (khusus hari ini)😍😘 #syamirnaboutique #medanolshop #aceholshop #sumatrabersyari #hijabsumatra #muslimahmedan #sholehah #syari #medanhijrah #indonesiaberhijab #indonesiabersyari #islam #islamituindah #beautifulhijab #hijabstyle #dubaistyle #arabianstyle #dubaifashion #indonesiafashion #muslimah #cantikberhijab #loveislam #lovesunnah #hijrah #beraniberhijrah #istiqomah #jumatberbagi #discoubt #diskon #sale

19 0 Feb 16, 2018

🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

21 2 Feb 16, 2018

Alhamdulillah masih bisa makan durian sama roti cane di ucok durian #muslimahmedan #kulinermedan #durianmedan #ucokdurian #roticanemedan

9 3 Feb 17, 2018

Pashmina Instan(PASTAN) 🌸PASTAN model 2 lubang 🌸Bisa request warna . 🌸Bahan Diamond Crepe 🌸PASTAN non pet⤵ 📌Ukuran Jumbo (200 × 100cm) 💰 110.000. . 🌸Bahan Bubble Pop 🌸PASTAN non pet⤵ 📌Ukuran Standart 100.000. 📌Ukuran Jumbo 115.000. . 🌸Bahan Wolfis grade A 🌸PASTAN pet⤵ 📌Ukuran Jumbo 125.000. 🌸PASTAN non pet⤵ 📌Ukuran Jumbo 120.000. . #pashminamedan #pasminamedan #pashminamedanmurah #pasminamedanmurah #pastanmedan #pastanmedanmurah #pashtanmedan #pashtanmedanmurah #pashminasyarimedan #pasminasyarimedan #pasminahmedan #pasminahsyarimedan #khimarmedan #khimarmedanmurah #khimarsyarimedan #jilbabmedan #jilbabmedanmurah #jilbabsyarimedan #hijabmedan #hijabmedanmurah #hijabsyarimedan #hijabmuslimahmedan #olshopmuslimahmedan #muslimahmedan #akhwatmedan

8 0 Feb 16, 2018

Suport by: ✨🗒 coretan_zein .. Cinta yang sesungguhnya datang dari Allah Subhanahu Wa Ta 'ala . Setiap makhluk Allah pasti pernah jatuh cinta kepada makhluk Allah lainnya . Begitu pula denganku . Allah membagi cinta itu cinta yang halal,cinta yang di ridhai Allah . Aku ingin Lelaki yg mencintaiku adalah lelaki yang akan menikahi ku bukan memacari diriku . Aku ingin Lelaki yg serius dgn ku itu cinta dahulu terhadap Allah sang pemberi jodoh baru boleh mencintai ku . Kenapa? . Bagaimana ia bisa mencintai ku kalau belum mencintai Allah terlebih dahulu. . Sebab Allah lah yang menentukan jodoh setiap hambanya . Aku takkan ragu,karena Allah tau cara utk menyatukan yg berjodoh & memisahkan yg tak berjodoh . Pabila ku ingin dapat jodoh yang baik. Aku harus menjadi org yang lebih baik lagi. Sebab lelaki yang baik-baik untuk perempuan yang baik-baik. Begitu sebaliknya. . Karena jodoh adalah cerminan hati dan diri ku . Semoga Allah mempertemukan hati ku dgn hati seorang hamba yg baik . Yg menyatukan aku dalam ikatan yg suci yaitu menikah . Ketika lelaki mengucapkan ijab qobul nya, disitulah ada cinta yg sudah Allah titipkan untuk dijaga menjadi cinta yg "sakinnah mawaddah warrahmah" . Insya Allah. Ingin sekali aku menjadi satu pasangan yang halal . Dapet kasih sayang dari org yg ku cintai sekaligus dpt kasih sayang dan ridha nya Allah subhanahu Wa Ta 'ala . Aamiin Allahumma Aamiin😊 . "Dan janganlah kamu mendekati zina, sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji dan suatu jalan yang buruk" (QS.Al-isra ayat 32) . . Medan 22:15 📝 coretan_zein . . #ijabqobul #muslimahindonesia #muslimah #dakwahmuslimah #islam #kutipanislami #quoteislam #videodakwah #dakwahislam #menikah #kutipanmuslimah #cinta #indonesiatanpapacaran #muslimahmedan #muslimahindonesia

48 1 Feb 17, 2018

🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

28 0 Feb 17, 2018

🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

31 0 Feb 16, 2018

Qayla .,,ready stock 💐💐💕❤️❤️ . 🌹NIQAB QIBTIYYAH EXCLUSIVE , ()🌹 kenapa anda harus memiliki Qibtiyyah exclusive ni? . 💐 Direka khas untuk muslimah yang sangat menitikberatkan tentang aurat. . 💐 Material high quality chiffon yang Sangat selesa dipakai walaupun dalam keadaan cuaca yg agak panas sekarang ni. . 💐 Design pada bahagian mata yang sangat comfy terutama bagi mereka yang memakai spec. . 💐 Dijahit 2 layer-bila pakai akan terletak elok & x perlu risau bila terbang ditiup angin. . 💐 Label sulaman warna emas yg sgt kemas-limited stock☝ jadi?apa tunggu lagi?jangan terlepas peluang untuk memiliki #Qibtiyyahexclusive ni tau. kepada yang baru mencuba pun boleh slow2 cuba inshaAllah.. Allah nampak usaha kita menuju kebaikan😘 📞 QE 087781805996 #teamqemiera #qibtiyyahexclusive #niqabis #cadar #akhwatbercadar #niqabmurah #niqabiindonesia #niqabmalaysia #niqab #cadarmurah #cadarbandana #cadartali #cadardualayer #cadarcantik #cadartalimurah #cadarsaudi #cadar #qibtiyyahexclusivebogor #qibtiyyahexclusivejakarta #qibtiyyahexclusivebandung #qibtiyyahexclusivebekasi #muslimahmedan #niqabbabydoll #muslimahbalikapapan #muslimahmakassar #qibtiyyahexclusiveindonesia #niqabaceh #niqabindonesia #cadartalimurah #niqabyemen #niqablover

21 2 Feb 16, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.