Instagram media viewer

Information related to #nilai

Alhamdulillah... #DONECOD @ Hotel Empress BBST . TQVM KAK 😘😘😘Kami jual ye 🤗 . Shopping lagi dengan kami ye lepas ni 😸 . .================================ . Korang yang bz sangat tak sempat nak drop by kedai kami boleh whatsapp terus no di bawah untuk penghantaran ke rumah / pejabat/ dll . . **Hanya untuk kawasan Nilai dan Sepang🔊🔊 . 📲 Whatsapp 016-9072930 . #cashondelivery #cod #doortodoorstep #perkhidmatanpenghantaran #makanankucingmurah #kibbles #catfood #pasirkucing #diskaun #promosi #petshop #kotawarisan #sepang #nilai #salaktinggi #bbst #klia #dengkil #cyberjaya #putrajaya

0 0 Oct 17, 2018

Jemput datang ke ceramah malam ini di Surau Al Mutmainnah Citra Residensi Pajam . Instagram Rasmi untuk Surau Al Mutmainnah Pajam Citra Residensi Sumbangan boleh dibuat ke akaun : CIMB 83-0306603-4 . . #pajam #nilai #negerisembilan #islam #muslim #tafsirquran #quran #masjid #surau #muslimah #tazkirah #motivasihidup #motivasipagi #ayatquran #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #suraualmutmainnahpajam #mutiarakata #ilovemalaysia #solat #keluarga #ikimfm #tvalhijrah #keluargasunnah #hadith #tanyalahustaz #pencetusummah

3 0 Oct 17, 2018

#Readystok . . Shaping gel ni rasa sejuk berangin & tak panas macam Body Contour Cream. So boleh sapu pada dekat muka, urut bawah dagu serta bawah rahang. Ia akan mengurangkan sembab, water retention dan memberikan efek lifting pada bentuk muka. Plus shaping gel ni memang cepat meresap dan tak rasa melekit. So boleh sangat kalau nak sapu dekat perut, peha, atau bawah tangan yang membuai-buai tu. . Bagaimana Shaping Gel Berfungsi ? Shaping Gel menggalakkan proses lipolisis iaitu pencairan lemak apabila disapu dan diurut disekitar bawah dagu bagi membantu memecahkan lemak selain mengurangkan kesan double chin. Shaping Gel juga boleh disapu pada bahagian badan yang berlemak seperti bawah lengan, perut dan peha. Gunakan 2 kali sehari selepas mandi atau sebelum bersenam untuk hasil yg terbaik. . Shaping Gel RM47.00 ( ahli RM42.30 ) . #sendayutinggi #shapinggel #slimminggel Belian Online 013-9153732 . #sendayutinggi #slimmerface #NilaiNegeriSembilan #negerisembilan #sendayutingginilai #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggionline #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibandarbarunilai #sendayutinggibukitmahkota #BangiAvenueThemepark #sendayutinggi #BukitMahkota #bandarsriputra #BandarBaruNilai #nilai #pajam #labu #stlabu #stpajam #sendayutinggilabu #sendayutinggipajam

5 0 Oct 17, 2018

the small things in life that make me happy Contact us for booking slot Wassup http://kpfloriststudio.wasap.my http://kpfloriststudio.wasap.my http://kpfloriststudio.wasap.my #kualapilahsurprisedelivery #kpfloriststudio #thisispilah #flowerbouquet #bridalbouquet #convobouquet #newborngift #friutsflowerbasket #birthdaypicnicparty #surprisebouquet #kualapilah #jempol #bahau #tampin # jelebu #rembau #johol #seremban #nilai

14 0 Oct 17, 2018

DFCC Ganache Cheese Berry Maltesers . Kaum kerabat DFCC gabungan bunga ganache(choc), bunga cream cheese (putih), maltesers dengan strawberry. Cukup padu💪🏻. Deco cantek, rasa sedap..ooooh la laa😋 . . Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio manisan_cikmi manisan_cikmi manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib

4 0 Oct 17, 2018

Tauhu begedil deqna..ayam dan daging....ini sahaja yang dapat di buat hari ini..sebab nak cari tauhu goreng ni macam cari harta karun aihh...apa yg susah sgt xtau😭😭satu kedai ada 1 atau 2 ja stok..jenuh mencari.. . . Tauhu begedil deqna cara deqna..kali ni kuah kita dh olah cara sendiri..lbh pedas n likat..baru syiok cicah..insyallah.. . .terlebih terkurang mintak halal.. . Next week..tauhu begedil udang sekoq + sos 🧀🧀🧀.. #deqnakitchen #deqnamasak #tempahantauhubegedil #tauhubegedil #sepang #bandarbarusalaktinggi #salaktinggi #kotawarisan #nilai

4 0 Oct 17, 2018

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY* Kelebihan Utama :- . 💯 Bahan Organic 💯 Diproses secara Traditional 💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik Kebaikan :- . ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut Kelebihan :- . ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. Bahan2 :- . 👍 Biji buah keras PREMIUM 👍 Biji buah betik PREMIUM 👍 Bunga tanjung 👍 Natural oil (coconut) 👍 Pelbagai herba terpilih . ✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*.. . ✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 . ✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut . ✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut... . 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 . #mamadontworry #minyakrambut #rambutgugur #rambutkelemumur #rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya #nilai #rawang #kelantan #kedah #terengganu #selangor #kualalumpur #lebaran #rambutlurus #babycantik #pelebatrambut #serumrambut #minyakrambutorganik #rambutwangi #rambutsihat #pelebatrambutbayi #rambutbabypanjang #rambutbermasalah #serikembangan #serdang #bangi #minyakrambutcepatpanjang

5 0 Oct 17, 2018

Inilah yang dipanggil DFCC DOUBLE DECK!!! dari Sabrina Bakery Boleh lihat sendiri betapa tak kedekutnya coklat dia guna nak kasi kek nampak sedap dan CURLLLASSS gittew... Lalu je ditekak terus teringat nikmatnya coklat tak dapat lagi didustakan. Bergabung dengan cheese premium wallahhh MEMANG MENJADI PILIHAN NO1 RAKYAT MARHAEN tiap kali event menjelang. TAK KAN CARI LAIN DAH! dah selalu order?! Sehingga size 12” TRIPLE DECK kita ada! WOW SESANGAT ❤️❤️ Boleh hubungi admin Mimi 017 3865456 . . Klik di bio manisan_cikmi manisan_cikmi manisan_cikmi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #khabibteam

3 0 Oct 17, 2018

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY* Kelebihan Utama :- . 💯 Bahan Organic 💯 Diproses secara Traditional 💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik Kebaikan :- . ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut Kelebihan :- . ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. Bahan2 :- . 👍 Biji buah keras PREMIUM 👍 Biji buah betik PREMIUM 👍 Bunga tanjung 👍 Natural oil (coconut) 👍 Pelbagai herba terpilih . ✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*.. . ✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 . ✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut . ✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut... . 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 . #mamadontworry #minyakrambut #rambutgugur #rambutkelemumur #rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya #nilai #rawang #kelantan #kedah #terengganu #selangor #kualalumpur #lebaran #rambutlurus #babycantik #pelebatrambut #serumrambut #minyakrambutorganik #rambutwangi #rambutsihat #pelebatrambutbayi #rambutbabypanjang #rambutbermasalah #serikembangan #serdang #bangi #minyakrambutcepatpanjang

4 0 Oct 17, 2018

Tengok video ni kalau tak percaya bertapa hebat nya DD Cushion dari Obsess ni ❤️❤️❤️ menyesal tau kalau tak cuba. . COD : Nilai/Bangi/Kajang/Semenyih/Sepang/KLIA . Ada pertanyaan ? Boleh whatsapp sis terus okay! Whastapp +6013-3231634 ✨ . #makeup #motd #makeupnilai #sayajual #sayajualmakeupmurah #igshopmalaysia #beautyigshop #lipmattemalaysia #lipmattemurah #malaysia #obsesscosmetic #obsesscosmeticmalaysia #beautyproduct #kualalumpur #nilai #agentnilai #agentobsessnilai #agentobsesskajang #agentobsesssemenyih #agentobsessbangi #agentobsesssepang #agentobsessklia #agentobsesscod #cod #squadsyiera #merokets

5 0 Oct 17, 2018

Jam tunjukkan bro tahan 2 minit je❓ . Tak tahan lama, Cepat pancut, tewas awal tu memang perkara biasa untuk kalangan lelaki malaysia. Kalau tak 2 minit, lelaki boleh tahan 1 minit je untuk klimaks haha . Jadi kalau korang ada masalah tak tahan lama ni jangan risau, ada rawatannya. Selagi zakar bro masih bernyawa dan berfungsi, masaalah zakar macam ni boleh dirawat! . Hanya dengan memakai LGB Oil, anda akan mendapat kelebihan seperti: 👉🏼 Tahan Lama 👉🏼 Zakar Besar & Panjang 👉🏼 Zakar Berurat 👉🏼 Zakar Lurus & Tegang . Tak tahu dimana nak ambil langkah pertama? Bagitahu min, customer kami membimbing dan memberi cara2 yang betul untuk mendapatkan rawatan zakar yang betul! . Segera Dm min atau comment di bawah untuk dapatkan sale jumaat malam ni! . p/s: Hanya 10 orang terawlal akan mendapat FREE postage & FREE misteri gift . . #lgboil #johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu

4 0 Oct 17, 2018

Dah nak hujung tahun ni mesti ramai yang nak buat majlis kan? Tak kisah la majlis kelas2 di sekolah, tunang, hari lahir, kahwin dan akikah 😊 dessert table seakan mesti ada di setiap majlis tu kan. Untuk yang sedang mencari kombo yang sedap dan berbaloi, sis boleh bantu 👍 sis hanya membekalkan kek sahaja 😆 #shahalam #shahalamfooddelivery #shahalamfood #shahalamdelivery #shahalamcakes #shahalamcod #shahalamdessert #seremban #seremban2 #seremban3 #codseremban #serembanfooddelivery #uitmseremban #doorgiftseremban #serembancake #nilai #nilai3 #nilaispring #nilaisquare #nilaiimpian #usimnilai #codnilai #nilaiuniversity #datarannilai #cakenilai #inticollegenilai #melaka

2 0 Oct 17, 2018

*Minyak Pelebat Rambut MAMA DONT WORRY* Kelebihan Utama :- . 💯 Bahan Organic 💯 Diproses secara Traditional 💯 Gabungan Premium Ekstrak Biji Buah Keras dan Biji Betik Kebaikan :- . ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut Kelebihan :- . ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. Bahan2 :- . 👍 Biji buah keras PREMIUM 👍 Biji buah betik PREMIUM 👍 Bunga tanjung 👍 Natural oil (coconut) 👍 Pelbagai herba terpilih . ✅Sebotol Minyak Pelebat Rambut by MAMA DONT WORRY mengandungi *30ml*.. . ✅Inshaallah boleh tahan 2 bulan penggunaan..😍😍😍 . ✅Sesuai digunakan untuk setiap peringkat umur. Dirumus khas untuk ibu selepas bersalin dan baby yg mengalami mslh rambut . ✅Minyak Pelebat Rambut ini juga boleh merangsang protein dlm kulit kepala. Protein bertindak sbg makanan utama kepada kulit kepala untuk menyuburkan kulit kepala dan merangsang pertumbuhan rambut... . 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 🌸Whatsapp 019.760.3948 . #mamadontworry #minyakrambut #rambutgugur #rambutkelemumur #rambutpanjang #botak #rambutcantik #putrajaya #nilai #rawang #kelantan #kedah #terengganu #selangor #kualalumpur #lebaran #rambutlurus #babycantik #pelebatrambut #serumrambut #minyakrambutorganik #rambutwangi #rambutsihat #pelebatrambutbayi #rambutbabypanjang #rambutbermasalah #serikembangan #serdang #bangi #minyakrambutcepatpanjang

4 0 Oct 17, 2018

A complicated day. Thanks to the “Enjoy” and “Smile”. #starbucks #nilai #enjoy #complicated #manyproblem #solveit #latelunch #justdoit #nowhy #mesamallnilai #starbucksmalaysia #hotchocolate

1 0 Oct 17, 2018

pisang goreng cheese #nilai

1 0 Oct 17, 2018

*SPECIAL UNTUK BANGI,NILAI,KAJANG DAN SEWAKTU DENGANNYA* 🌸 *KELAS FACIAL & PELUANG UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN HARIAN ANDA!!!!* 🌸 💆🏻💆🏻‍♂💆🏻💆🏻‍♂💆🏻💆🏻‍♂ . BUKAN RM150.. BUKAN RM100.. BUKAN RM80.. BUKAN RM50 *Hanya RM30 Sahaja..... YA TIGAPLOH AJER.* 📆 *21/10/2018 ( Ahad )* ⏰ 11pagi hingga 2ptg 💸 RM 30.00 Perunding Kecantikkan *DianaJebat & Sabrina* serta penampilan khas Founder Mobile Facial Spa *Coddy Maembong* yang juga Kakak Sulong *Emma Maembong,* akan bersama-sama dengan anda. Tempat : *MEET & SOCS* *BANGI SENTRAL,BANGI* http://www.wasap.my/+6011112208806/nakdaftarbangi #enigmabeauty #protegecoddymaembong #usahawan #mobilefacialspa #eternalbeauty #facialbergerak #hometohomefacialkl #ctdk #neelofa #5 #sajat #vshapefacial #whitening #bisnesonline #parttime #fulltime #sharepartnerwanted #botox #threadliftkl #kerjakosong #surirumah #bekerjaya #seremban #kualapilah #bahau #senawang #nilai #bangi #kajang

2 0 Oct 17, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.