Instagram media viewer

Information related to #onlinecoaching

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat dapat ber WhatsApp kembali. Segala urusan WhatsApp untuk sebarang pertanyaan tentang PROGRAM KURUS 30 HARI boleh PM cikpah di number ni yer. 📲 Coach CikPah 018-2882812 #teamsurikurus #coachkurusmudah #OnlineCoaching #HerbalifeCoachMalaysia

0 0 Sep 21, 2018

Snacking apa ptg² ni? Karipap bkn sebarang karipap ni...karipap sihat nama diberi.. . Jom makan sihat dalam intake October dgn coach.. SlimFitOn9WithSyikin 0122763585 . #onlinecoaching #powerfitkl #dietkarbo #cintabukanbidaan #cintabukankristal #dietkalori #mua #semerahcintahumairah #weddingdress #alamatnyacinta #sinar #bridesmaiddress #jjcm #tolongdengar #kurus30hari #naksentap #kurungmoden #seriburindu #bajutunang #bajunikah #mahn

2 0 Sep 21, 2018

Kennst Du das: Du redest Dir den Mund fusselig, aber nichts kommt bei Deinem Kind an? Gerade in Situationen, in denen Dein Kind sehr emotional z.B. sehr wütend ist, empfehle ich Dir so wenig wie möglich zu reden. Denn dann ist Dein Kind nicht empfänglich für Worte, da der Teil des Gehirns, der für das Rationale verantwortlich ist, nicht auf Empfang geschaltet ist. Also nutze Deine Energie am Besten für etwas anderes, als für Worte, die ins Leere laufen. Für mehr Input schau Dir gerne meinen Videoimpuls „Du kannst nicht nicht kommunizieren“ bei IGTV bzw. auf meiner Facebook-Seite an. #kommunikation #achtsamekommunikation

4 1 Sep 21, 2018

I’ve been accused that I’m too positive, even naive... that I expect too much from life... that I’m not realistic because I’m too young to know how tough life can be... Well, I’ve been through my share of pain in my life and I don’t complain, and don’t talk too much about that because it doesn’t make a difference... my past is my past and sometimes it’s still painful to think of everything that had happened... but I CHOOSE to look into the future and I CHOOSE to learn from the best, to mastermind with the best and focus on what CAN be and what I can do about it to help it happen faster. 💪😎 Your past are the pillars that you’re building your future on. It’s what made you grow, pushed you to move further when you didn’t feel like it and prepared you for everything that’s still ahead of you! Don’t be a victim, be a Victor! Take what you have and make the most of it! 😉✨ To your unlimited success! 😊💖 . . . . . . #successtips #powerofpositivity

5 1 Sep 21, 2018

Coach, .. - Saya nak kurus tapi takde masa nak masak - Saya nak diet tapi duduk hostel takde kitchen - Saya nak lose weight tapi tak pandai prep meal Macam mana? . Soalan2 yang biasa saya terima, bukan sebab masak.. prep meal baru boleh buat anda turun berat. Tapi pemilihan makanan dan portion yang paling penting. . Contoh meal coachee September, masih boleh pilih meal yang baik walaupun makan luar. . #turunberatdarirumah Coach Linda +60196170513

8 1 Sep 21, 2018

. Siapa serious tak kan tanya harga dulu... . Sebab kalau nak tahu harga tanpa tahu faedah yg kami bagi dlm program dan apa yg anda dapat, anda kan tak tau sama ada program kami berbaloi ke tak♥️♥️♥️ . Jika info manfaat, sila tag kawan2 . 📲 abang zul 010-836 2400 . #losewightfromanyway #loseweightfrom home #kurus #kurusonline #onlinecoaching #getfitnow #senamankurus #kecilpeha #shawlmurah #unikl #uitm #tipskurus #neelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #nakkurus #shahalam #loseweight #fitmama #tv9 #onlineshopping #tudungbawal #fitcoiple #gemuk

3 0 Sep 21, 2018

İmmer wieder diese “AUSREDEN”.🙄 🔸 keine Zeit!? Dann nimm dir die Zeit.. . 🔸keine Energie?! Dann hole dir die Energie . 🔸zu Teuer?! Hast du dir schon mal überlegt, wieviel du für dein Frühstück deine Mittagspause mit Fast Food oder auch für unnötige Sachen Geld ausgibst? . Gesundheit ist nich alles aber ohne sie ist alles nichts! . Heute ist die Zeit den ersten Schritt zu tun..🙃🙂.. Du willst Gesund abnehmen? Du brauchst Unterstützung? Du willst mehr über unsere wertvollen Produkte #Herbalife wissen dann schreibe uns📩 80% Ernährung 20% Bewegung. . .. 🔸ich und mein Team ozan24fitcoach zehraoeztk mckc24 eda24fit nazli24fit eda24fitcoach seher24fitcoach _dilek_yildirim_ Unterstützen dich gerne.. #herbalife24 #herbalifestyle #herbalifecoach #onlinecoaching #fitnessmotivation #lifestyleblogger #lovemyjob #motivationquotes #sprüchezumnachdenken #healthylifestyle #healthyfood #healthybreakfast #beauty #fragmichwie📩 #coachinglife #gesundabnehmen #unterstützung #teamwork #bestteamever #lovmylife #motivation #

5 0 Sep 21, 2018

You have a headache? You’re tired? You don’t feel like it? You don’t like getting uncomfortable? You’re scared of doing something new? You feel like you don’t have enough experience? ... Whatever it is that’s keeping you from reaching your desired results in business and living the kind of life you’d absolutely love, snap out of it as soon as you can and instead start looking for solutions! If others have done it, you can too! 🤗🎉 Find a way, hire a coach, get out there and get visible,... whatever it takes! Just don’t stay stuck in the kind of thinking that is only pulling you further dow! To your unlimited success! 😊💖 . . . . . . #successtips #powerofpositivity

2 1 Sep 21, 2018

SAYA MAKAN JE BURGER ASAL KALORI TAK LEBIH 1200. OK JE TURUN BERAT BADAN . Rasanya lepas tengok video ni sis akan fikir banyak kali nak makan burger ke taknak. . Yes memang tak dinafikan sesiapa shj yg berdiet kalori deficiet memang akan turun berat. Tapi itu baru permulaan. Lepas tu🤯barulah masuk fasa yang paling mencabar iaitu fasa berat plateau . Dah kira kalori, dah bersenam tapi berat tak turun2. Stress kan?! Meh saya share salah satu sebab kenapa berat plateau. Sebab korang still makan fast food, processed food dan junk food . Contohnya burger ni, walaupun selepas 30hari tak mereput pun. Masih elok rupa burger tu. Cuba kalau sayur ke buah ke 2-3 hari dah mula kecut dan rosak. Kenapa?! Sebab pelbagai bahan pengawet, tambah rasa, bahan kimia yang dimasukkan dalam pembuatan burger tu . Apa yg badan dapat bila makan burger ni? Toksin, lemak, bahan kimia yg mana Inilah salah satu punca berat korang masuk fasa plateau . Next action yg perlu korang buat ialah kalori baik dan tinggalkan kalori jahat macam burger ni. Penting sangat untuk ada ilmu turun berat badan yg betul supaya tak byk buang masa dan tenaga. . Online coaching untuk wanita sahaja, tempat tinggal 10 sahaja. Click link di bio . #getfitnowonline Ilyani Wajdi 0125885877

6 1 Sep 21, 2018

Mostratevi di più!!! Meno selfie in bagno! Mostrate il corpo che avete ! #healthylifestyle #cleaneating #healthychoice #instafit #fitnessaddict #dedication #fitspiration #getfit #personaltrainer #onlinecoaching #palestra #obiettivi

66 0 Sep 21, 2018

Own your strength . Can you imagine how better we can be if we give ourselves permission to let go of the impossible ideal of perfection? . Be perfect *your* way. If you strive for perfection that other have, you'll never be satisfied, because nothing in this world is perfect . Get comfortable with being uncomfortable by embracing your own imperfection. You will stagnate, your weight will fluctuate, you will feel unmotivated - that's part of the journey. The most important secret is to keep on going! • • • • • • • • #weightlosscoach #weightlossprogram #weightlossjourney2018 #weightlossprogress #weightlosstransformation #weightlosschallenge #weightloss #fatlossjourney #fatlosscoach #fatlossmotivation #fatlosstransformation #fatlossprogram #fatlosstips #gettinglean #onlinecoach #onlinecoaching #onlinecoachmalaysia #onlinecoachsingapore #sgfit #sgfitness #tipssihat #dietseimbang #tipskurus #fitspirational #fitspiration

4 0 Sep 21, 2018

Assalamualaikum . Hai semua, saya Adan dari Seremban, berumur 23 tahun. Muda lagi 😝😝 MasyaAllah ... tabarakallah. Akhirnya saya mengikuti juga program YCLWFH setelah beberapa tahun fikir.🤭🤭🤭 Satu program yang sangat baik, tak akan pernah menyesal mengikuti program ni. . Saya telah hilang 13.9kg untuk satu sesi dan inch loss yang memberangsangkan di bahagian perut dan pinggul. . Sebelum ni ramai yang mengutuk saya. Hari-hari telan je apa orang kata. Ayat paling tak boleh lupa ‘tu perut ke busut’. Sentap woiii 😔😔😔😔 . Sekarang ... selamat tinggal perut buncit ku. ☺☺☺ . Terima kasih kepada coach dan semua kawan yang banyak memberi ilmu dan semangat sepanjang program ini. . Perjuangan harus diteruskan. Jauh lagi perjalanan saya. Jadi jum kawan2 kita sama2 fokus+follow mp ketat2+JGN CHEAT + minum air byk + tawakal dan berdoa. Nnti kurus tu satu bonus, gaya hidup sihat kita mahukan. . MENTAL JANGAN KOYAK KALAU NAK KURUS💪🏻 . . . Follow ig ara_abdulmajid_ untuk menu sihat dan ringkas. . #teamaraabdulmajid #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . 📲Coach Ara +60128019050 . #araabdulmajid #kurus #kuruscepat #throwback #throwbackthursday #astrooasis #astro #rtm #petron #onlinecoaching #nutrition #nakturunberatbadan #mealplan #nutritionist #tips #ootd #ibu #mediaprima #ibumenyusui #seluarbesar #jubahbesar #surirumah #kuruscepat #kurus

2 0 Sep 21, 2018

Buzz 4 prez!! 🤩🤩🤩

12 1 Sep 21, 2018

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat dapat ber WhatsApp kembali. Segala urusan WhatsApp untuk sebarang pertanyaan tentang PROGRAM KURUS 30 HARI boleh PM cikpah di number ni yer. 📲 Coach CikPah 018-2882812 #teamsurikurus #coachkurusmudah #OnlineCoaching #HerbalifeCoachMalaysia

1 0 Sep 21, 2018

Pandangan & Pendapat Coachee tentang #GroupCoachingOnline . Group Coaching Online membantu anda dari segi Jadual Pemakanan yang betul dari pagi hingga malam untuk penurunan berat badan 5kg - 10kg sebulan . . . Ada Bimbingan & Ilmu Yang Betul Dari Coach Berpengalaman . Klik link ini 👇 http://CoachShima.wasap.my . #naktipskurus #sukma #1440H #nakkurusonline #naksihat #nakfit #sihatituibadah #sarapansihat #coachonline #whatsappcoaching #TanjungMalim #bigstage #nakdiet #SungaiBesar #Soeharto #resepimudah #malaysia #onlinecoaching #alamatnyacinta #NakTurunBeratBadan #NakKurus #studiobigstage #turunberatbadan #dietsihat #cintabukankristal #breakfast

0 0 Sep 21, 2018

It’s ok to look back in your past to see how much you have achieved in your life but if looking back make you sad, angry or give you pain then just focus on present moment. 🙏 I found freedoms from past just by focusing on what’s going on around me. By becoming aware of my surroundings which we call open eye meditation. 🙏 Learn to connect with your emotions and heal your emotion. Create a space for your soul to return back home. 🙏 If your mind is polluted with self criticism or trapped by culture and society limitation then you just connect with it and work hard to cut those cord and become free. 🙏 Don’t take responsibility for everything it can be draining and exhausting. Learn to live for yourself because you only live once. There is no second chance. 🙏 Tag a friend who you think need these words 🙏 🙏 🙏 🙏 #kaurmaninder #kaur #sikh #insipirational #motivational #sikhstrength #punjabi #amritsari #quote #selfdevelopmenttools #followme #transformation #loveyourlife #takeaction #becomeresponsible #takecareofyourlife #lifestyle #blogger yoga instructor #wellnesscoach #onlinecoaching #onlinecourses #lifeskills #learnwithme #innerbeautyyoga #mylife #wow #mum

340 1 Sep 21, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.