Instagram media viewer

Information related to #perfume

. با يكي از محبوب ترين، پرطرفدارترين و البته رمانتيك ترين عطر برند ژاپني كنزو بيشتر آشنا بشيد! نظرتون در موردش چيه؟! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Name: Amour Brand: Kenzo ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Price: 100 ml: 283,000 T ‎١٥ عدد بن تخفيف ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌 توضيحات بيشتر: عطر زنانه آمور اثر هنری دیگری از برند کنزو، توسط طراحان مشهور، الیور کرسپ و دافنی باگی ‏در سال 2006 طراحی و روانه بازار شد و توانست با طراحی زیبا و پرنده ای که نشان از حس ‏آزادی و شعله ور شدن درعشق است، یکی از پرفروشترین های سال را از آن خود نماید. ‏Amour‏ به معنای "عشق"، نامی تحسین برانگیز بر این رایحه کاملا زنانه و شیک و با الهام از ‏سفر عاشقانه یکی از طراحان آن به ژاپن و چین، بر این محصول گذارده شد. با اولین تست، ‏رایحه تازه و پر انرژی چای و برنج مشامتان را نوازش میدهد. در ادامه رایحه شکوفه گیلاس، ‏بوته یاسمن و گل آفتاب‌گردان شما را در باغی پر از گل رها می کند؛ در نهایت ترکیب بی نظیر ‏مشک و وانیل پایانی دلپذیر بر این سمفونی عاشقانه خواهد بود. رايحه اي از عشق، مختص ‏زنان رمانتيك، عاشق پيشه و مهربان؛ آرامش و متانت اين زن شما را جذب مي كند و در كنار او ‏احساس آرامش خواهید کرد.‏‎ ‎ ‏‎➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #sn_kenzo #sn_زنانه #sn_ملايم #sn_شيرين #atr #odkolon #perfume #fragrance #gift #original_perfume #kenzo #amour #kenzoamour #عطر #ادكلن #پرفيوم #كنزو #آمور #كنزوآمور #عطر_زنانه #ادكلن_زنانه #عطر_اورجينال #ادكلن_اورجينال #هديه ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

1 0 Nov 20, 2017

Grandi novità per l’inverno da verybizzarri 🌴 vi presentiamo lignestbarth una linea che nasce sull’Isola di Saint-Barthélemy, nelle Antille. Dalla natura tropicale prendono ispirazioni le formule, tutte naturali e dai profumi caraibici 🥑🍍🍌 #lignesaintbarth #perfume #parfum #perfumery #newentry #newinstore #newcollection #skincare #fragrance #tropical #winter #followus #staytuned #like4like #instalike #picoftheday #verybizzarri a #terracina e #fondi

3 1 Nov 20, 2017

Y.E.S LAGI !!! Semua pengguna tegar DEXANDRA dah STRESS.. Gila tak stress?? Dulu Rm 65, sekarang Rm 45 jer uols... SEMUA JENAMA pulak tu MASALAH utama sekarang ni, banyak yang gigit jari sebab .... jawablah sendiri hehe Tak payah fikir lama2 nak order bau apa, PM je iols.. iols sedia membantu pilihkan perfume koranggg ... yang pasti bau dexandra memang MELETOPZZZ ... #dexandra #dexandraperfume #sale #yearendsale #perfume #perfumecollection

1 0 Nov 20, 2017

#Repost yvesrocherfr with instatoolsapp ・・・ Vous aussi, comme la belle natacha_makeup, avez-vous craqué pour le doux parfum floral de Oui à l'Amour ? Une belle idée cadeau pour les fêtes ! #regram #YvesRocher #CosmetiqueVegetale #perfume #ouialamour #love #gift #christmas

2 0 Nov 20, 2017

2017/11/19 LELABO is back to Taiwan now! 回台北時看到最近討論度很高的慢香水 來自紐約的LE LABO 工業風簡約的風格 還蠻符合高級香水出眾的氛圍 購買之後可以印製專屬標籤非常特別 送人就可以來個愛的宣言之類的 現場擺放的味道還蠻喜歡兩個 Santal33 檀香木33 Ambrette 9 黃葵子9 聞到就覺得很難忘直接進入記憶的那種 後面的數字聽說就是香水融合的元素 余文樂也有擺放某個味道的蠟燭在他房內哈哈哈哈 現場除了香水之外也有其他產品 有很多不同香味可以去試試 價格有點高貴但絕對很適合裝逼使用🙈🙈 #lelabo #馨得分享 #馨保養日記 #馨小物分享 #好用推薦 #馨保養日記 #好用小物分享 #生活小物分享 #aroma #candles #perfume #bodylotion #handcream #kiskincares

1 0 Nov 20, 2017

🎁 Вся парфюмерия здесь!💝💝💝 Свыше 20.000 позиций в наличии и под заказ!😱💁 Адекватные цены и бесплатная доставка по городу.🚚 #парфюм #парфюмерия #парфюмРостов #парфюмвРостове #селективка #селективнаяпарфюмерия #селективныйпарфюм #Мурмули #Murmuli #духи #духиРостов #parfum #ниша #perfume #fragrantica #Ростов #РнД #РостовПапа #РостовДон #РостовнаДону #безфильтров

2 0 Nov 20, 2017

"Perfumed Body Cream" yang lagi nge-hiits bangett bulan ini 😍😍😍 kenapa sih body cream ini selalu ngehits ?? *body cream* ini adalah jenis pelembab yang lebih pekat dibandingkan body lotion, dan paling bagus digunakan di bagian kulit yang paling kering seperti lengan dan kaki... jadi cocok sekali buat temen-temen yang sehari-hari berada di dalam ruangan ber AC supaya kulit tetap lembab ataupun saat saat cuaca musim seperti sekarang ini... trus harga body cream ini cukup terjangkau dibanding produk sejenis dari merk lain yang sama-sama produk import yaa... apalagi kalau pas lagi diskon seperti bulan ini, jadi ramaah di kantong bangett hanya 69.900 aja temen2 udah bisa bawa pulang body cream ini 👌👌👌 dan harga tersebut belum harga member lohh [bagi kita-kita yang punya kartu member nya akan lebih-lebih ramah di kantong lagiii 😍😍😍] bulan ini ada 3 pilihan aroma body cream yang bisa dipilih... 🌸Eclat Femme ini wanginya harum dan lembut perpaduan aroma Mandarin, Jasmine Petals dan Sandalwood 🌸Love Potion ini wanginya segar ada aroma coklat mint perpaduan unik dari Ginger, Cocoa Flower dan Chocolate 🌸Giordani Gold Essenza ini wanginya mewah dengan perpaduan Orange Blossom Luxury Essenza, Calabrian Bergamot dan Tuscanwood ku suka semuaaa wanginya, kalau temen-temen pilih mana?? 🌸🌸🌸 #oriflame #product #bodycream #perfume #oriflamers #oriflameindonesia

0 0 Nov 20, 2017

Jaká je vaše oblíbená podzimní vůně? #incantoparfums #incantoolomouc #podzim #autumn #perfumelicious #olomouc #perfume #parfemy

0 0 Nov 20, 2017

'My Burberry Black' is an intense and sensual interpretation of the Iconic 'My Burberry' Fragrance 👌👌👌What are you wearing today? #Perfume #Myburberryblack

1 0 Nov 20, 2017

Chanel Eau Tendre 100ml(ปี2014) กล่องเทสเตอร์ ขาย 3990 บาท ราคาเต็ม 4850 บาท . กลิ่นหอมสดชื่น ออกแนวฟรุ๊ตตี้ฟรอร่าน่ารักๆ ไม่ฉุน ไม่เวียนหัว เหมาะกันสาวหวาน _______________________________________________________ 📌น้ำหอมของแท้นำเข้าจากยุโรป 📌ไม่ใช่น้ำหอมเกรดฮ่องกง สิงคโปร์ 📌สินค้ามีทั้งกล่องซีล และ กล่องเทสเตอร์ 📌สินค้าบางตัวตัดสต็อคตัวตำหนิและเทสเตอร์ไม่มีกล่อง ✅ลดอิงจากเคาท์เตอร์ 30-70% #perfume #ferfumeauthentic #fragrance #parfum #น้ำหอม #น้ำหอมของแท้ #น้ำหอมเทสเตอร์แท้ #น้ำหอมตัดตำหนิดิ้วตี้ฟรี #น้ำหอมแท้ราคาถูก #นำ้หอมแบรนด์เนมแท้💯 #น้ำหอมราคาถูกกว่าเคาท์เตอร์แบรนด์ #น้ำหอมnobox #น้ำหอมแท้100

0 0 Nov 20, 2017

Make Up Фестиваль С 20 ноября Скидка 25% на всю декоративную косметику марки Collistar Скидка 25% на всю декоративную косметику марки Diega Dalla Palma. Скидка 20% на всю декоративную косметику марки Divage. Клиентский день Diega Dalla Palma в магазинах: г.Минск ТРЦ «Galleria Minsk» (с 16:00 до 20:00) Клиентский день Divage в магазинах: г.Гродно ТЦ OldSity (с 16:00 до 20:00) г.Солигорск ул. Ленина, 36 (с 13:00 до 16:00) г.Могилев ТРЦ «Е-Сити» (с 12:00 до 15:00) Приглашаем всех подобрать себе лучшую декоративную косметику #makeup #кравт #beauty #cravt #perfume #духи #косметика #cosmetics

0 0 Nov 20, 2017

Escolhemos os ingredientes de nossos incensos através de um processo espiritual longo, ancestral e amoroso: descobrindo os orixás aos quais pertencem as ervas, perguntando a eles, e coroando as escolhas com nossas memórias afetivas - transformando cada incenso em um altar sagrado e pessoal. ♥️ Visite nossa loja online! Link na bio!

1 1 Nov 20, 2017
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.