Instagram media viewer

Information related to #perfumecollection

Monday: Forbidden Rose Tuesday:Bright Crystal Wednesday: Apple Blossom Thursday: ? . With Pepium Kochek you can always wear different type of fragrance for everyday because it's reasonable price with high quality perfume!😘 . #doralinasleepyperfume #pepiumkochek

6 1 Nov 22, 2017

Nothing beats listening to clean music, gently running on pretty notes, and promoting positive vibes. Just as our new look! New cleaner and colorful look, at the same quality we all love just for you! Yet of course, we are sure you wouldn't want to get your very own #scenttoyourbeat filthy. That's why we opted to give our signature pouches on your orders starting next week. Now, that's neat! So what are you waiting for, let us know the #musicalaroma of your choice. Go ahead and message us with your orders! #MusiqueScents #eaudeparfum #perfumecollection

3 0 Nov 22, 2017

Perfumes ready to be delivered to my agent hartina00..😊 . "Now everyone boleh wangi..Nak wangi sembur jer BAUMIKHA.." 😁 . BAUMIKHA Perfume Terlajak HOT!! 🔥🔥 . Size : 35 ml Price : RM35 sebotol (excluding postage) Postage : RM10 (SM) / RM12 (SS) - (1-3 botol) . ✨✨ CRAZY DEALS : RM100 utk 3 botol (excluding postage) 💃🏼💃🏼 . 💋 Wangian tahan lama (8 - 12 jam) 💋 EDP Pati Original 💋 Mesra solat 💋 Size botol yang mesra travel 💋 Wangian antarabangsa pada harga mampu milik . To purchase : 🍭 Screenshot / nama perfume 🍭 Whatsapp to : www.wasap.my/60133882581.com NO ORDER VIA DM‼️‼️ . Jangan lupa follow IG kami ye..😘 baumikha.perfume baumikha.perfume baumikha.perfume . #baumikhaperfume #lovesbaumikha #inspiredperfume #inspiredperfumemurah #perfumemurah #perfumebandung #perfume #perfumeshop #perfumecollection #perfumeinspired #tudungaqeesya #aqeesyalovers #sayajualmurah #sayajualmurah2 #perfumes #perfumewangi

4 0 Nov 22, 2017

PERGHHHHH HONEY DEW..... Bau dia sangat menggoda.. Sweet aje bila kuar bilik air... . Jom korang dapatkan 2 FREE GIFT ni..😍😍😍😍😍😍😍😍 . Alang-alang membeli korang boleh trus jadi mini agent... . Bila nya kita nak jadi penjual....semua benda nak kene beli.. Ye ke idak.??? 😎😎😎😎😎 . Duit masuk dengan duit keluar tu tak sealiran.. So TLP offer korang yang jadi customer untuk join part of TLP family.. . Laju-laju wasap ina ye.. Klik link 👇 www.wasap.my/60164906546 #thelabparfum #thelabparfumreborn #TLPteamIna #dropshipwanted #dropshipneeded #inspiredperfume #perfumecollection #perfumemurah #koleksiperfume #produkmalaysia #sayajualonline

2 0 Nov 22, 2017

#hasyrenungan Nanti sebarkan keharuman nya.. hanya #hasy yang memahami #hasymalaysia #perfumecollection #perfumer #hasy #wangi #inspireperfume

1 0 Nov 22, 2017

BILA PAKAI MIRACLE NI... . Miracle terjadi bila suami hari2 puji wangi.. Bau lembut macam bau baby... 😱😱. . Betul2 miracle ni.. Hehehe... Dptkan miracle dengan harga yes dan lebih banyak awak beli lebih tinggi peluang nak menang iphone 8! . #dexandra #yes #sale #yearendsale

11 2 Nov 22, 2017

Harper is a spicy citrus that inspires fearlessness! 💪 Wear Harper when you awaken your sense of adventure! She makes a lovely hair fragrance 🙆‍♀️ ⠀ 📷 mybeautybunny 😘⠀ ⠀ ⠀

29 2 Nov 22, 2017

Assalammualaikum #belover 😘 Dah sarapan ke belom ni? Sue macam biasa rutin hari hari pepagi macam ni packing perfume kesanyangan semua😊 . Memasing rakus memborong perfume sempena Dexandra Y.E.S hanya RM45 sebotol ni... juling biji mata cari stock pilihan #belover . psstt : ade tu memborong sampai 7-8botoll untuk stock peribadi😃 kepada our ds well done💪 u are awesome👍 . Nak wangi? Nak jimat? Nak harga Y.E.S? Cecepat click bio or whatsapp sue di 📲0182383905 📲0182383905 📲0182383905 . . #perfumemurah #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumelovers #perfumelover #perfumeaddict #perfumedexandra #perfumelelaki #perfumewanita #perfumegiftset #perfumebranded #perfumecollection #dexandralover #dexandraperfume #newdexandra #perfumes #perfume #minyakwangi #luckydrawdexandra #dexandraluckydraw #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #shopeemy #perfumeshop #clearancesale #yes #yearendsale

8 0 Nov 22, 2017

This one's for the guys on your holiday gift list, to prove that there is actually more to offer them than wallets, watches, and SOCKS 😜 http://bit.ly/mengift ••• #naturalperfume #nicheperfume #indieperfume #perfumeoils #scentoftheday #perfumer #perfumelovers #fragrantica #basenotes #perfumecollection #perfumeoftheday #naturalskincare #organicskincare #greenbeauty #naturalbeauty #organicbeauty #handmade #handemadewithlove #madeinmontreal #etsymtl #etsymontreal #etsyca

1 0 Nov 22, 2017

Ape??? Badan berbau? Kaki berbau? Ish ish jangan dibiarkan spray body odourless cepat sebelum orang sebelah cabut💨lariii💨💨💨 . Body Odourless pun temasuk dalam kempen Year End Sale Dexandra tau.. rm45 jurr.. memanggg jimattt sesangat😅 semua tahu Dexandra jarang buat sale so jangan lepaskan peluang grab SEKARANG perfume Dexandra kesukaan awaa tau😘 . Nak jimat? Nak harga Y.E.S? Cecepat click bio or whatsapp sue di 📲0182383905 📲0182383905 📲0182383905 . . #perfumemurah #perfumeshop #perfumeoriginal #perfumelovers #perfumelover #perfumeaddict #perfumedexandra #perfumelelaki #perfumewanita #perfumegiftset #perfumebranded #perfumecollection #dexandralover #dexandraperfume #newdexandra #perfumes #perfume #minyakwangi #luckydrawdexandra #dexandraluckydraw #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #shopeemy #perfumeshop #clearancesale #yes #yearendsale

2 0 Nov 22, 2017

[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭 . Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual . . Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change . . Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama ! . ======== WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔 ======== . Ye...ini serius dan kami tak main2 . . ========== OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ? ========== . Kita cite dulu harga NORMAL ye . Malaysia 🇲🇾 RM65 Semenanjung RM70 Sabah/Sarawak . Brunei 🇧🇳 BND25 . Singapore 🇸🇬 SGD25 . . =-=-=-=-=-=-= OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya ! =-=-=-=-=-=-= . Malaysia 🇲🇾 RM45 Semenanjung RM50 Sabah/Sarawak (JIMAT RM20) . Brunei 🇧🇳 BND19 (JIMAT BND6) . Singapore 🇸🇬 SGD19 (JIMAT SGD6) . ========= SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ? ========= . Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna . . So, kalau nak cecepat klik link di bio untuk fast respond☺ . . LET PASSION LEAD YOU . . **BOTOL LAMA SHJ** . #dexandra #yearendsales #dexandra #dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous

11 0 Nov 22, 2017

Tq awak 😘😘 Jauh berjalan parfume niee.. nanti bawak sy sekali tau.. hihihi #Repost from lizasabahan TopRankRepost #TopRankRepost Sekali diperkenalkan terus jatuh cinta berkali-kali.. #fellarosseperfume #fellarosse #fellarossebyelizad #loveperfume #perfumecollection

5 1 Nov 22, 2017
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.