Instagram media viewer

Information related to #perfumelover

❤ A|J De'Parfum inspired by MISS DIOR ❤ . Hi ladies out there! Ada kawan office jelling-jeling you sebab bau badan you ke? Amboi siap Tanya tak pakai deodorant ke? Eee melampau tau. So iolls nak tolong uolls dengan sembur-sembur terus dapat jelingan cemburu pulak! Haha wangi dan menggoda rongga hidung semua yang terbau! ❤ . Wangian yang dicipta untuk "wanita muda yang elegan dan bersemangat cinta." Sememangnya romantis, Miss Dior inspirasi kasih yang intensif dan suka bermain. Dia melambangkan jiwa joie de vivre wanita muda hari ini. wangian mewakili kebebasan dan godaan, ciri-ciri yang penuh tarikan dan menawan. ❤ . Stay Tuned at IG : wangian_viral_fattah_amin . #ajdeparfum #fragrancewithstyle #fattahamin #perfumelover #arrogantandjealousy #wangianeksklusif #inspiredperfume #fattahaminxajdeparfum #ajdeparfumxfattahamin #wanitaterakhir #wangianbaikbaik #ajdeparfumjasin #ajdeparfummelaka

6 0 Feb 19, 2018

⏰Время пришло! Подвожу Итоги Ароматного Конкурса, который проходил под хештегом #vn_конкурс_январь . ✌Участниц было 2- листаем влево. Успех- от слова успел. Кто хотел- использовал свой шанс и получил результат . 😘Спасибо, девочки julia_muzika15 и alexiagovorko . 👌Оценивала ваши посты я по 2м критериям: функциональность описания приобретенных ароматов и фото (ведь в Инстаграм мы все визуалы- смотрим глазами) . 🏅Та-даам... победитель конкурса- julia_muzika15 . Спасибо за открытость и честность . 🎁Теперь выбор Подарка остается за вами- миниатюра 15 мл аромата из основной коллекции 24 видов. Напишите мне о своём выборе в Директ📲 . 😚Хочу сказать- следующий конкурс будет в марте. Правила, возможно, немного изменю . 💋Следите за мной и будьте активными- принимайте участие в ароматных конкурсах!

5 3 Feb 19, 2018

#Tipsmulan Bagi hati yang gusar dan susah melelapkan mata. Apa kata ambik wuduk dan sembur wangian kegemaran ke bahagian cuping telinga dan pergelangan tangan. InsyaAllah anda akan lebih tenang dan cool untuk beradu

2 1 Feb 19, 2018

‘You can find a woman who never had an affair but it is hard to find a woman who has had just one’ - Francois de la Rochefoucauld....⚡️ ----------------------------------------------------------------------------------------- #exnihilo #perfumelover #frenchaffair #perfume #luxelife #fashionstyling #wardrobestyling #stylestalker #outfitpost #womensfashion #visualmerchandising #quoteoftheday #personalstyle #fashionmagazine #fashionover40 #chicworkchick #personalbranding #fashionphotography #iphone8 #visualarts #fashionpost #fashionblogger #fashioneditor #closetgoals #bloggerstyle #styleblog

20 1 Feb 19, 2018

Contemporary, dynamic, more art than tech, modernist white wood with notes of rusted metal. Standard by Comme des Garcons, a balancing act. • • • #MADISON #MADISONperfume #perfume #perfumebottle #perfumelover #perfumebucharest #perfumeoftheday #perfumeinspired #perfumecollection #perfumeshop

6 0 Feb 19, 2018

DKNY CLEAR STOK!🌿 . . DEXANDRA FRESH BLOSSOM BY DKNY Rm45 sahaja !! Last stok last stok!! . . Hai uolls .. 😊😊 . Nak cite sikit pasal DEXANDRA FRESH BLOSSOM ni .. . Sekarang baru admin tahu kenapa ramai sangat peminat setia fresh blossom by dkny ni .. Bau dia ... perghhh!! best sangat tau ..😍😍 . Bau dia ada aroma sweet apple dengan ros uolls .....pada yang suka bau apple tu boleh la try fresh blossom by dkny ni .. . Bila spray je uolls rasa macam uolls pergi ladang apple je .. . Feeling fresh dan sweet2 gitu ..😘😘 . Nak order?? wassap admin lekaih @ tekan link wassap di bio profile ig admin cepat2 . 📲 0134845482 . . #FreshBlossom #ByDKNY #DexandraPerfume #Sale #RM45JE #HakakWangi #PerfumeLover #MillionaireScents #DropshipWanted

6 1 Feb 19, 2018

trying two beautiful scents today: vaninger with fresh ginger and vanilla, and resina with coffee and star anise. lovely duo! #fumehead

4 1 Feb 19, 2018

Classic Opoponax , un alba dorata portatrice di promesse. Si presenta carico di doni di oro e preziose resine, incastonato tra petali di fiori in una scatola finemente intagliata in legno di sandalo. . Classic Mimosa di è disponibile presso lo store My Home - Sandrini in P.zza Vittorio Emanuele II. ☎ 0365 42853 . von_eusersdorff #Myhomesandrini #Salò #Lagodigarda #Productoftheday #profumidinicchia #Voneusersdorff #classicopoponax #livelovesmell #thebeautycove #instaperfumes #perfumery #newfragrance #fragrance #scentoftheday #perfumeoftheday #instaperfumes #perfumelover #beauty #perfumes #scent #perfumelover #parfume #eaudeparfum #perfumeaddict #nicheparfume #perfumelover

7 0 Feb 19, 2018

#Tipsmulan Bagi hati yang gusar dan susah melelapkan mata. Apa kata ambik wuduk dan sembur wangian kegemaran ke bahagian cuping telinga dan pergelangan tangan. InsyaAllah anda akan lebih tenang dan cool untuk beradu

1 1 Feb 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.