Instagram media viewer

Information related to #perfumemalaysia

STYLO!! ABIS BRO NI... #ORIGINALPERFUME #perfumemalaysia . . MACAM DALAM MIMPI!! . MACAM2 Cust ni, tu diaaa belum bukaaa dh bau harummm. Ko hado??? Barulahhh bukan Cincai. ORIGINAL is alwayss make our Days. . Baru Confidentttt nakkkk jumpa Orang. Kalau busukkk adui2... Orng pon menjelingg buat muka, klau bolehhh nk cepat2 blah. Hu2. Now!! STAY TUNED WITH GREAT LIVE!! . #GREATFRAGRANCESFORGREATPEOPLE #SOTD

0 0 Nov 22, 2017

Awak.. Promo Anniversary #pepiumkochek masih berlangsung. Rugi kalau tak grab. Awak beli 1-3pcs, awak cuma bayar RM3 untuk postage. Kalau beli 4-10pcs, cuma RM5 untuk postage. Wahh, pemurah kan Lady Boss weolls😉 . Kalau nak saya bantu awak pilih wangian ikut mood,jom lah kita whatsapp, 📲 012-3230422 . #inspiredperfume #patiminyakwangi #minyakwangi #sayajualpocketperfume #sayajualminyakwangi #sayajualpenperfume #penperfume #perfumelover #perfumejimat #perfumetravel #portklang #klang #shahalam #sgudang #stokisklang #perfumemalaysia #dropshipwanted #agentwanted

4 0 Nov 22, 2017

LANCOME LA VIE EST BELLE 75ml EDP HIGH QUALITY NOW AVAILABLE Berminat bole booking order 017-2100814 #lancomeperfume #lavieestbelleperfume #perfumelelakimurah #perfum #parfum #perfumemurah #serembanperfume #perfumemalaysia #hadiahminyakwangiperempuan #ladiesperfume #hadiahmurah #minyakwangimurah

2 0 Nov 22, 2017

. NINE TEEN by MIST3 . Sweet candy-smelling, fresh and floral. It really is the perfect everyday perfume. . Sweet, sensual and fabulously feminine, the latest product by MIST3 . Nak tahu harga❓❓ 👉🏻Buy online via WhatsApp or visit us Nia Farlysa Butik in front  of campus UPSI  Proton City, Tg. Malim, Perak ******************* Butik Nia Farlysa dibuka setiap hari KECUALI ahad dari pukul 9:30 a.m. ke 6:30 p.m. . ☎Whatsapp 019-6657282☎ . #upsi #niafarlysashoppe #upsi #tanjongmalim #slimriver #behrang #uluselangor #uitm #universitipendidikansultanidris #minyakwangi #perfumemalaysia #sweetsmelling

0 0 Nov 22, 2017

[ SALES SALAM TERAKHIR ] - SAYONARA...INILAH MASANYA UTK MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KPD DE'XANDRA 😭 . Omaigod, apa dah jadi ? Kenapa tiba2 nak ucap selamat tinggal ? Ye, lumrah hidup di dunia, setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap permulaan ada pengakhirannya . De'Xandra bermula hanya dengan 5000 botol bulat pada Mac 2015 dan sehingga kini jutaan botol telah terjual . . Ribuan orang telah memperoleh nilai wangian berkualiti manakala ramai individu telah menaik taraf kehidupan melalui de'xandra dgn izin dariNya . Namun, if something is to grow, it has to change . . Sejuta kenangan telah dicipta dan semoga ianya tersimpan rapi dalam memori . Perpisahan memang selalu menyakitkan, tetapi, untuk mengubati kesakitan dek lantaran perpisahan bersama de'xandra botol lama, kami dengan sukacita dan berahinya mengumumkan harga clearance + Y.E.S untuk de'xandra botol LAMA meliputi semua jenama ! . ======== WOWW...SERIUS LA NI ? 🤔 ======== . Ye...ini serius dan kami tak main2 . . ========== OUH OK...SO BERAPA HARGA CLEARANCE + YES NI ? ========== . Kita cite dulu harga NORMAL ye . Malaysia 🇲🇾 RM65 Semenanjung RM70 Sabah/Sarawak . Brunei 🇧🇳 BND25 . Singapore 🇸🇬 SGD25 . . =-=-=-=-=-=-= OK ini harga CLEARANCE + YES..ready ya ! =-=-=-=-=-=-= . Malaysia 🇲🇾 RM45 Semenanjung RM50 Sabah/Sarawak (JIMAT RM20) . Brunei 🇧🇳 BND19 (JIMAT BND6) . Singapore 🇸🇬 SGD19 (JIMAT SGD6) . ========= SEMUA JENAMA MASIH ADA KE ? ========= . Hmm, terus terang cakap stok ada tapi memang tak banyak dah, first come first serve ya so kalau lambat2 memg takde la lepasni . Nak salam apa pun dah takde makna . . So, kalau nak cecepat klik link di bio untuk fast respond☺ . . LET PASSION LEAD YOU . . **BOTOL LAMA SHJ** . #dexandra #yearendsales #dexandra #dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous

12 0 Nov 22, 2017

Ready stock. WA +60166124856 to purchase. Narciso Rodriguez Bleu Noir For Him 100ml Edt Spray (Tester Unit) Condition : Brand new with tester box + with cap (Perfect!) Retail Price : RM460++ Our Offer Price : RM230.00 ...... + Poslaju Postage add RM7 WM, RM10 EM #narcisorodriguezbleunoir #narcisorodriguez #perfumesale #perfumemurah #lazadamy #perfumemalaysia #ootdmen #perfumeoriginal #sayajual #love #perfumelover #igaddict #perfume #perfumetestermalaysia #fattzura #fragrance #instashare #style #royal #instagood #favourite #original #luxury

7 1 Nov 22, 2017

💝💝 NEW ARRIVAL!! 💝💝 New 2017!! Top notes are lemon and pomegranate; middle notes are rose petals, green apple and geranium; base notes are jasmine and wisteria. 😍😍👍 . 🌸 BURBERRY MY BURBERRY BLUSH (W) 90ML EDP NEW IN BOX (Brand new in retail packaging) . Main accords: fruity + fresh spicy + fresh + floral + rose + woody (Floral Group) . 🎉OUR OFFER PRICE: RM349.00 ONLY❗🎉 (Retail price: RM500++) . 💌 POSTAGE: RM8(SM)/RM11(SS) . TO ORDER: 📲 WhatsApp : http//:www.wasap.my/60199700990 . ✔️ 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC ✔️ MONEY BACK GUARANTEE . #DMikkaPerfumeHouse #sayajualperfumeoriginal #perfumemurahmalaysia #perfumemalaysia #BukanPerfumeReject #BukanPerfumeDubai #burberrymalaysia

5 0 Nov 22, 2017

HUGO BOSS THE SCENT FOR MEN 100ml HIGH QUALITY NOW AVAILABLE Berminat bole booking order 017-2100814 #hugobossperfume #thescentperfume #hugobossthescentperfume #perfumelelakimurah #perfum #parfum #perfumemurah #serembanperfume #perfumemalaysia #hadiahminyaklelaki #menperfume #hadiahmurah #minyakwangimurah

1 0 Nov 22, 2017

. ELEVEN by MIST3 . Refreshing-smelling, bold and dominant. It really the perfect everyday perfume. . The latest product by MIST3 . Nak tahu harga❓❓ 👉🏻Buy online via WhatsApp or visit us Nia Farlysa Butik in front  of campus UPSI  Proton City, Tg. Malim, Perak ******************* Butik Nia Farlysa dibuka setiap hari KECUALI ahad dari pukul 9:30 a.m. ke 6:30 p.m. . ☎Whatsapp 019-6657282☎ . #upsi #niafarlysashoppe #upsi #tanjongmalim #slimriver #behrang #uluselangor #uitm #universitipendidikansultanidris #minyakwangi #perfumemalaysia

0 0 Nov 22, 2017

Monday: Forbidden Rose Tuesday:Bright Crystal Wednesday: Apple Blossom Thursday: ? . With Pepium Kochek you can always wear different type of fragrance for everyday because it's reasonable price with high quality perfume!😘 . #doralinasleepyperfume #pepiumkochek

6 1 Nov 22, 2017

🌸Tester Dexandra🌸 3ml 1 botol RM10 Murah je!!😍😍 5 botol RM45 Cepat-cepat whatsapp 0139598261 #perfume #dexandra #perfumemalaysia #perfumedexandra #perfumedexandramurah #dexandramalysia #dexandraperfume #inspiredperfume #dexandra3ml #tester #testerdexandra

0 0 Nov 22, 2017

Mencari Perfume Murah? 😍 . Awak dtg ke ig yg betul! Di SYM Perfume kami menjual perfume original pada harga yg murah belaka daripada mall. Sekarang tak perlu risau untuk mewangi sebab tak perlu spend duit yg banyak! . Murah sangat sampai tak percaya perfume ori? Awak boleh check #symperfumefeedback! Kami juga ada bagi wang jaminan kalau awak tak puas hati 😉 . Whatsapp sekarang 017-306 1629! #sym #symperfume #perfumemalaysia #perfumemurah #perfumeorireject

0 0 Nov 22, 2017
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.