Photos and videos related to: promosi - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #promosi

- . SLIDE UTK LIHAT SALES HARINI . . 18 - 08 - 2018 . #promotion #promosi #seluar #seluarcantik #diskaunmurah #jombeli #sebelum #habis #seluarjeans #seluartrack

0 0 Aug 18, 2018

NEW!!! Pure Seduction Special Edition (Shimmer, Red & Unwrapped) ♥️ . 📢📢 BIG ATTENTION TO ALL ANGELS OUT THERE!! 📢📢 . WHOLESALE OFFER! Ni bkn quality cikai warna pudar tu ye. Lengkap dgn label and coding bwh botol. Warna pun pekat tau. Soo jgn tertipu dgn harga murah ok? Whatsapp us now for further info lovelies ❤️ . 📲 Whatsapp now at +60173990645 / +60193387225 📢📢 GRAB IT NOW 📢📢 WHILE STOCK LAST 📢📢 WHOLESALE and DROPSHIP are also available! . #sayajual #sayajualperfume #sayajualvictoriasecret #perfumemurah #victoriasecretmurah #vsmurah #perfume #victoriasecret #bodywash #victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #victoriasecretbodymist #bodymist #vsbodymist #selangor #uitmshahalam #shahalam #student #borongmurah #uia #kualalumpur #arysasignature #malaysiamurahshop #malaysiafollowforfollow #bazaarpaknil #promosi #murah #igmurah #sayajual #visitmyig

0 0 Aug 18, 2018

CANVAS FRAME GAMBAR. . Hai guys. Selain dari khat, u guys juga boleh print gambar tau. Gambar anak ke, gambar wedding ke, gambar tunang ke, gambar raya ke, convocation ke dll semua boleh. . Yang berootd hari2 pon boleh pilih the best pic utk print atas canvas dan framekan. Surely cantik yakmat. Takdelah simpan dalam phone saja kan 😜 . Nak order frame khat boleh klik link di bio Cik Am okay. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih materials 3️⃣Boleh request ayat di canvas 4️⃣Cetakan HP Latex 5️⃣Lipatan bucu yang kemas 6️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi #hiasandinding #bingkai

1 0 Aug 18, 2018

. MasyaAllah subhanallahhhh, Aisyah nak buat awak semua terbayang tudung nih je harini tau. Sesuai utk semua yg bergelar #BawalLovers 😘 . Korang tak nak grab satu ke? Cunsss tau taks. Pakai2 je dh terbentuk cantik kat muka 😍 Terus jatuh cinta pandang pertama gituhh 💣 . Dah la available bidang 60 & 50 😱 Boleh pilih mane yg korang nak. 😍 Wuwuwuhhh! Menarik kan? . Whatsapp 0132261792 sekarang! Whatsapp 0132261792 sekarang! Whatsapp 0132261792 sekarang! . #bawalhasnadiamondbidang50 #bawalhasnadiamondbidang60 #hasnahq #hasnalovers #murah #hasnadropship #hd98 #promosi

2 0 Aug 18, 2018

SALES RM73 sm/78 ss . JUBAH NOURA . 💝 HIGH QUALITY SOFT CREPE – Material sejuk, senang iron dan tak mudah renyuk 💝 MESRA MENYUSU & MESRA WUDHU . SALE LIMITED: M, L, XL sahaja . DM jika berminat 💖 . #sale #promosi #bajumuslimah #bajumalaysia #blousemurah #bajukurungmurah #bajumelayu #berkualiti #bridesmaid #jubahmurah

0 0 Aug 18, 2018

Yang posisi sekitar batununggal yu ah merapat ke Booth Yellover Batununggal hari ini tutup di Batununggal sd jam 21.00 Yellover modern drink & snack foodlife griya batununggal dekat pintu masuk dari arah griya #yellover #yelloverbandung #batununggal #batununggalindah #batununggalbandung #persib #persibday #persibbandung #bandung #bandungjuara #explorebandung #kulinerbandung #bandungbanget #infobandung #infobdg #jajanan #jajan #cemilan #cemilanbandung #cemilansehat #cemilanmurah #cemilanenak #nongkrong #tempatnongkrong #opening #promo #promosi #viral #trendingnow #trendingtopic

4 0 Aug 18, 2018

CANVAS FRAME GAMBAR. . Hai guys. Selain dari khat, u guys juga boleh print gambar tau. Gambar anak ke, gambar wedding ke, gambar tunang ke, gambar raya ke, convocation ke dll semua boleh. . Yang berootd hari2 pon boleh pilih the best pic utk print atas canvas dan framekan. Surely cantik yakmat. Takdelah simpan dalam phone saja kan 😜 . Nak order frame khat boleh klik link di bio Cik Am okay. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih materials 3️⃣Boleh request ayat di canvas 4️⃣Cetakan HP Latex 5️⃣Lipatan bucu yang kemas 6️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi #hiasandinding #bingkai

1 1 Aug 18, 2018

PROMOSI RAYA HAJI RM39 ONLY 🔥🔥🔥 . . 💥 BUY 3 FREE 1 ! Woww 😲😲😲 💥 FREE POSTAGE 💥 FREE GIFT KEYCHAIN ADIDAS 💥 Tarikh PROMO 19/8/18 ➡️ 21/8/2018 . . ☝🏼CLICK LINK DI BIO untuk Direct Ws ☎️ 0139387604 . . 🚛 POS SETIAP HARI AHAD-KHAMIS. 📦 Pos pakai BOX untuk elak barang rosak. . . #onlinebusiness #readystockmalaysia #stokterhad #jual #snapback #cap #bazarpaknil #sayajual #murah #murahmurah #capmalaysia #snapback #capmurah #topimurah #onlineshopping #dropshipmalaysia #onlineshop #onlinebisnes #onlineshopph #poslaju #lazada #shopee #carousel #bisnismudah #malaysia #mensfashion #lelaki #style #promosi #original #capbd77

0 0 Aug 18, 2018

CANVAS FRAME GAMBAR. . Hai guys. Selain dari khat, u guys juga boleh print gambar tau. Gambar anak ke, gambar wedding ke, gambar tunang ke, gambar raya ke, convocation ke dll semua boleh. . Yang berootd hari2 pon boleh pilih the best pic utk print atas canvas dan framekan. Surely cantik yakmat. Takdelah simpan dalam phone saja kan 😜 . Nak order frame khat boleh klik link di bio Cik Am okay. . Detail PVC FRAME ▶️Material 380gsm Tarpaulin ▶️Kayu Frame : Kayu Jelutong 2x1cm ▶️Harga lebih murah, kalis air, glossy . Detail CANVAS FRAME ▶️Material Art Canvas 400gsm ▶️Kayu Frame : Stretcher Bar 3.5x2cm ▶️Tahan lebih lama (200 tahun) ▶️Anti-calar, kalis air, warna lebih cantik . KELEBIHAN : 1️⃣Boleh pilih design 2️⃣Boleh pilih materials 3️⃣Boleh request ayat di canvas 4️⃣Cetakan HP Latex 5️⃣Lipatan bucu yang kemas 6️⃣Processing selepas payment (bukan stock lama) . CIK AM | +6012-257-0456 . #canvasframe #canvasframemalaysia #canvasframemurah #framemurah #framegambar #framegambarmurah #khatframemurah #framecanvas #framecanvasmurah #framecustome #framecustommurah #khat #kufi #canvasframe #khatkufi #canvasmurah #homedecormalaysia #canvasframemalaysia #canvasframemurah #sayajual #malaysiaigshop #bisnesonline #igshopmalaysia #framekhat #khatcanvas #ikeamalaysia #kaisonmalaysia #promosi #hiasandinding #bingkai

1 0 Aug 18, 2018

. MasyaAllah subhanallahhhh, Aisyah nak buat awak semua terbayang tudung nih je harini tau. Sesuai utk semua yg bergelar #BawalLovers 😘 . Korang tak nak grab satu ke? Cunsss tau taks. Pakai2 je dh terbentuk cantik kat muka 😍 Terus jatuh cinta pandang pertama gituhh 💣 . Dah la available bidang 60 & 50 😱 Boleh pilih mane yg korang nak. 😍 Wuwuwuhhh! Menarik kan? . Whatsapp 0132261792 sekarang! Whatsapp 0132261792 sekarang! Whatsapp 0132261792 sekarang! . #bawalhasnadiamondbidang50 #bawalhasnadiamondbidang60 #hasnahq #hasnalovers #murah #hasnadropship #hd98 #promosi

1 0 Aug 18, 2018

Assalamualaikum.. "Semangat pagi" Sahabat.. Minta waktu 3 menit saja Informasi ini sangat cocok bagi anda yang sedang mencari : • Peluang usaha • Bisnis sampingan • Persiapan pensiun • Bisnis di rumah • Peluang usaha modal kecil • Bisnis dengan keuntungan besar • Produk unik dan masih belum banyak pesaingnya Saya harap anda fokus meluangkan sedikit waktu anda untuk mendapatkan informasi secara lengkap mengenai peluang usaha ini, kami jamin peluang usaha ini akan sangat cocok untuk anda! ” SAATNYA KITA PUNYA USAHA SENDIRI, SIAP-SIAP JADI BOS ! “ Bosan dengan rutinitas kantor yang membuat stress, tiap hari dimarahi bos, kerja pagi pulang petang penghasilan pas-pasan, dan anda benar-benar serius ingin memiliki kehidupan yang lebih berkualitas, memiliki kebebasan waktu, kebebasan keuangan dan juga kebebasan fikiran. Berarti kamu juga BUTUH bisnis ini. Bisnis Apa? Bisnis PayTren √ DIKERJAKAN DIRUMAH √ UPAH Ratusan Bahkan Jutaan Rupiah per minggu dan perbulan nya √ PENGHASILAN TAK TERBATAS √ KERJA SAMPINGAN gak bikin TERIKAT WAKTU √ TANPA SURAT LAMARAN √ BEBAS USIA √ PENDAFTARAN SEKALI SEUMUR HIDUP √ MODAL KECIL Rp 350.000 √ Tanpa beli barang terus menerus √ Tanpa stock barang √ Tanpa target bulanan √ Tanpa tutup poin. sangat cocok bagi Anda yang : - Tidak punya waktu untuk bekerja diluar jam kantor! - Tidak punya bakat untuk jualan/presentasi secara OFFLINE! - Ingin bisa bisnis TANPA meninggalkan keluarga DIRUMAH! - Ingin bisnis dengan produk UNIK dan dibutuhkan semua orang! - Ingin mengendalikan bisnis dimanapun dan kapanpun selama ada koneksi internet! - Ingin memanfaatkan internet untuk melipatgandakan penghasilan! Ayo gabung dan dapatkan keuntungannya.. BUKTIKAN sekarang..!!! Info dan registrasi WhatsApp 085646887973 #sedekahpaytren #paytrenustadyusufmansur #paytrensyariah #bisnispaytren #bisnisonlinemudah #infopaytrennusantara #paytrenindonesia #paytreninaja #happypaytren #bussiness #bisnisonline #bussines #bogorhits #endorse #endorsement #bisnis #bisnismudah #bisnissuper #bisnisrumahan #promosi #paytren #paytrenustyusufmansur -

1 1 Aug 18, 2018

Seribu orang tua hanya dapat bermimpi , namun 1 orang pemuda dapat mengubah dunia ✊ #like4like #likeforfollow #lfl #likeforlike #likeforlikes #like4likes #likeatuh #pemudakreatif #sabloncukil #promosi #hutri73 #pemudacikaret #cikaretoioi #cikaretceria

16 1 Aug 18, 2018

Go Follow. IG dr.payudaraku Konsultasi Gratis! Deal Pay (Western Union, Paypal & Bank transfer) World Wide Shipment #pembesarpayudara #alatpembesarpayudara #mhca #herbal #halal #terbukti #promosi #quality #malaysia #singapore FOLLOW IG dr.payudaraku dr.payudaraku dr.payudaraku dr.payudaraku konsultasi lengkap call/ whatsapp : info lengkap IG : dr.payudaraku whatsapp : 089657320659

1 0 Aug 18, 2018

Promosi Promosi gaiss..!!! kami masi buka sampai jam 11 malam,jangan lupa serbu malam ini..Promosi kami sempena Hari Raya Aidiladha 😅 BURGER LAMB RM6 sahaja..!!! LAMBCHOP RM10 sahaja...!!! Jom order awal di 0143568386/0109518636📲📲 #burgerbakar #promosi #jomserbu #lambchop #burgerkambing

1 0 Aug 18, 2018

. MasyaAllah subhanallahhhh, Aisyah nak buat awak semua terbayang tudung nih je harini tau. Sesuai utk semua yg bergelar #BawalLovers 😘 . Korang tak nak grab satu ke? Cunsss tau taks. Pakai2 je dh terbentuk cantik kat muka 😍 Terus jatuh cinta pandang pertama gituhh 💣 . Dah la available bidang 60 & 50 😱 Boleh pilih mane yg korang nak. 😍 Wuwuwuhhh! Menarik kan? . Whatsapp 0132261792 sekarang! Whatsapp 0132261792 sekarang! Whatsapp 0132261792 sekarang! . #bawalhasnadiamondbidang50 #bawalhasnadiamondbidang60 #hasnahq #hasnalovers #murah #hasnadropship #hd98 #promosi

1 0 Aug 18, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.