Instagram media viewer

Information related to #putihgebu

VIVIX😍 . apa hebat nya VIVIX ni? . 🌹 Air botani yang diextract khas daripada 4 sumber kaya dengan antioxidant iaitu muscadine grape, polygonum cuspidatum, european elderberries, dan purple carrot! 🌹10 kali ganda lebih hebat dari revasterol! . Tak paham apa tu? Takpa, meh kite tengok sapa yang perlukan vivix! Mungkin korang akan tau apa kehebatan dia! . 🌹pesakit kencing manis 🌹pesakit darah tinggi 🌹pesakit jantung 🌹pesakit SLE 🌹pesakit nyanyuk 🌹pesakit gout 🌹pesakit menderita sakit sendi 🌹pesakit lemah daya tahan penyakit! 🌹pesakit tyhroid! . Saya takda penyakit penyakit tu semua. Jangan risau! Sebab ada lagi fungsi vivix ni! . 🌹awet muda 🌹pecahkan lemak 🌹detox seluruh badan 🌹badan lebih bertenaga 🌹kulit lagi bersih dan cantik. 🌹sakit kepala, selsema demam boleh recover dengan cepat. 🌹ikhtiar hamil . Huuu sapa taknak cantik kan, nak nak dah nak dekat raya ni😘 apa lagi. . Jom book! . Anda akan dapat Free postage bernilai rm10. Free keahlian yang bernilai rm69. Dan, bakal dapat cashback! . Boleh wassup sue kalau korang nak harga less😉 . Sue 011-12586563 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoalfalfa #promovivix #promoyouth #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti

0 0 Sep 22, 2018

VIVIX😍 . apa hebat nya VIVIX ni? . 🌹 Air botani yang diextract khas daripada 4 sumber kaya dengan antioxidant iaitu muscadine grape, polygonum cuspidatum, european elderberries, dan purple carrot! 🌹10 kali ganda lebih hebat dari revasterol! . Tak paham apa tu? Takpa, meh kite tengok sapa yang perlukan vivix! Mungkin korang akan tau apa kehebatan dia! . 🌹pesakit kencing manis 🌹pesakit darah tinggi 🌹pesakit jantung 🌹pesakit SLE 🌹pesakit nyanyuk 🌹pesakit gout 🌹pesakit menderita sakit sendi 🌹pesakit lemah daya tahan penyakit! 🌹pesakit tyhroid! . Saya takda penyakit penyakit tu semua. Jangan risau! Sebab ada lagi fungsi vivix ni! . 🌹awet muda 🌹pecahkan lemak 🌹detox seluruh badan 🌹badan lebih bertenaga 🌹kulit lagi bersih dan cantik. 🌹sakit kepala, selsema demam boleh recover dengan cepat. 🌹ikhtiar hamil . Huuu sapa taknak cantik kan, nak nak dah nak dekat raya ni😘 apa lagi. . Jom book! . Anda akan dapat Free postage bernilai rm10. Free keahlian yang bernilai rm69. Dan, bakal dapat cashback! . Boleh wassup sue kalau korang nak harga less😉 . Sue 011-12586563 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoalfalfa #promovivix #promoyouth #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti

0 1 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

1 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

1 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

2 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

2 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

2 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

3 0 Sep 22, 2018

Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #kadkahwinbajet #kahwinbrunei #kurussebelumkahwin #kadkahwinmalaysia #pakejkadkahwin #sethantarankahwin #kahwinjohor #kadkahwinonline #kahwinjomdesign #kahwinkawinbridal #sampinkahwin #makan #putih #putihgebu #putihkulit #putihalami #suntikputih #putihabuabu #putihcepat #putihnatural

2 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

1 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

2 0 Sep 22, 2018

RM57 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Dianzvitamin2017 . APA YANG WOW SANGAT NI??. . EXTRA ascorbic asid + EXTRA glutathione untuk KESAN PENYERAPAN 5X LEBIH CEPAT. . 😍 MEMUTIHKAN dan MENCERAHKAN kulit seluruh badan 😱Kulit lebih GLOWY dan BERSERI. . 😍Merawat Masalah kulit (JERAWAT, PARUT,JERAGAT). . 😱MENCANTIKKAN kulit. . 😍Tablet lebih PADAT. . 😋Rasa BERRY, lebih HALUS 😱Baik untuk RAMBUT, KUKU dan TUMIT KAKI. . 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 . dah la cantik MURAH lak sis . cara makan sama je 1biji sehari atau dua biji kesan berganda. . . #dianzvitamin2017 #dianzmurah #dianzvitamin2017murah #supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #jeragathilang #paruthilang #parutjerawat #parutluka #dianzvitamin #dianzvitamilk #produkkecantikan #putihgebu #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #love #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood

3 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

2 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

1 0 Sep 22, 2018

VIVIX😍 . apa hebat nya VIVIX ni? . 🌹 Air botani yang diextract khas daripada 4 sumber kaya dengan antioxidant iaitu muscadine grape, polygonum cuspidatum, european elderberries, dan purple carrot! 🌹10 kali ganda lebih hebat dari revasterol! . Tak paham apa tu? Takpa, meh kite tengok sapa yang perlukan vivix! Mungkin korang akan tau apa kehebatan dia! . 🌹pesakit kencing manis 🌹pesakit darah tinggi 🌹pesakit jantung 🌹pesakit SLE 🌹pesakit nyanyuk 🌹pesakit gout 🌹pesakit menderita sakit sendi 🌹pesakit lemah daya tahan penyakit! 🌹pesakit tyhroid! . Saya takda penyakit penyakit tu semua. Jangan risau! Sebab ada lagi fungsi vivix ni! . 🌹awet muda 🌹pecahkan lemak 🌹detox seluruh badan 🌹badan lebih bertenaga 🌹kulit lagi bersih dan cantik. 🌹sakit kepala, selsema demam boleh recover dengan cepat. 🌹ikhtiar hamil . Huuu sapa taknak cantik kan, nak nak dah nak dekat raya ni😘 apa lagi. . Jom book! . Anda akan dapat Free postage bernilai rm10. Free keahlian yang bernilai rm69. Dan, bakal dapat cashback! . Boleh wassup sue kalau korang nak harga less😉 . Sue 011-12586563 . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoalfalfa #promovivix #promoyouth #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti

0 0 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

1 1 Sep 22, 2018

.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

3 1 Sep 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.