Instagram media viewer

Information related to #putihsecarasihat

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat

15 0 Apr 11, 2018

KENAPA WANITA MEMERLUKAN SET PENJAGAAN KULIT MALACEP PLUS? Malacep Plus yg unik ini telah diperbaharui teknologinya menjadikan ianya berfungsi dengan lebih baik. Syarikat Mary Kay mempunyai pakar dalam Dermatology dan Oftalmologi yg akan menjalani ujian klinikal sebanyak 300,000 kali sebelum ianya di pasarkan. Set Malacep Plus ini akan menjadikan kulit anda - 🌸cerah dan putih dan warna kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam 🌸pemakaian yang konsisten dapat memudarkan jeragat dan juga pigmentasi 🌸menjernihkan kulit menjadikan kulit lebih glowing dan flawless 🌸mengurangkan bintik@ hitam di wajah Kepada anda yang ingin mencuba set BASIC ini cukup hanya mengambil cleanser dan ultimate cream dan yang lain boleh ditambah kemudian. p/s: konsultasi kulit diperlukan bagi mereka yang mempunyai masalah kulit terutamanya mereka yg pernah memakai produk peeling.. perlukan perunding kecantikan untuk dikonsultasi? secara PERCUMA Perunding kecantikan mary kay Berminat?? Wasap. Www.wasap.my/+60132988748/Marykay #marykaymalaysia #serum #serummalacep #malacepmarykay #setpemutihan #produkskincare #putihsecarasihat #produktiadabahankimia #tiadabahanmerkuri #kulitputihsihat #setmalacepmarykay #kulitsihat #pudarkanjeragat #jeragat #bintikhitam #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #produkkecantikkan #trustedseller #sayagunasayajual #sharingiscaring #nakputih

1 1 Apr 10, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajadi

6 0 Mar 21, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajad #testimoniuforabeauty

12 0 Mar 23, 2018

#uforacollagen RISAU KULIT GELAP? KUSAM? TANGAN GELAP MUKA CERAH? . Jangan stres². UFORA kan ada. Ufora ada 3 bahan ibu putih yg berkesan 10x ganda memutihkan kulit seluruh badan seawal 7-14hari shj 😘 . Jom dapatkan UFORA hari ni 😘 . DM #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #testimoniuforabeauty

9 0 Mar 28, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajad

4 0 Mar 23, 2018

Dah try macam-macam supplement, tak sangka pilihan terakhir ni menjadi!!😍. . "Tak sangka pilihan terakhir ni menjadi. Suka sangatt!" . Sukanya tengok kulit muka makin bersih dan cerah macam ni😍 Bak kata customer ni, nak cantik kena lah ikut rules. Air kena minum secukupnya, amalkan makan buah-buahan dan lain-lain tips rahsia. Hihihi. . Selain mencerahkan kulit, Ufora Collagen juga mampu merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam dan dalaman kita. Bukan untuk putih je tau, tapi luar dalam dia rawat sekali. Best kan? Jimat tak perlu consume 2,3 produk dah. #uforacollagen #beautycollagen #putihtanpasuntik #putihgebukekal #bahansemulajadi #serbukmutiara #putihsecarasihat #kulitputih #cantik #fattzura #ctdk #kosmetik #supplements #like4like #followforfollow

10 1 Mar 20, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajad

9 0 Mar 22, 2018

Anda ada masalah jeragat??Parut bekas jerawat??Nak putihkan skin secara sihat??Boleh try set Malacep plus Mary Kay ni..sgt berbaloi..⠀ .⠀ 🌹FOAMING CLEANSER⠀ ✅Clearkan semua debu dan kekotoran⠀ ✅serikan kulit yang kusam⠀ ✅menjadikan kulit lembut dan licin.⠀ ✅Sesuai utk semua jenis kulit.⠀ .⠀ 🌹MASK⠀ ✅Menjernih, melembap dan melembutkan kulit,⠀ ✅menyekatakan tona wajah.⠀ ✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit.⠀ .⠀ 🌹FRESHNER⠀ ✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit⠀ ✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.⠀ .⠀ 🌹ULTIMATE SERUM⠀ ✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.⠀ ✅memudarkan parut serta jeragat⠀ ✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam.⠀ .⠀ 🌹ULTIMATE CREAM⠀ ✅Memberikan kelembapan pada wajah.⠀ ✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.⠀ ✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit⠀ ✅mencantikkan tekstur kulit.⠀ ✅mudah diserap ke dalam kulit.⠀ .⠀ Turutan penggunaan⠀ 🎋Pencuci⠀ 🎋Freshner⠀ 🎋Serum⠀ 🎋Ultimate Cream⠀ 🎋Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x⠀ ⠀ 🌿 Beauty Consultant MaryKay Berminat?? Wasap. Www.wasap.my/+601329888748/Marykay #marykaymalaysia #serum #serummalacep #malacepmarykay #setpemutihan #produkskincare #putihsecarasihat #produktiadabahankimia #tiadabahanmerkuri #kulitputihsihat #setmalacepmarykay #kulitsihat #pudarkanjeragat #jeragat #bintikhitam #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #produkkecantikkan #trustedseller #sayagunasayajual #sharingiscaring

1 0 Apr 10, 2018

Dah try macam-macam supplement, tak sangka pilihan terakhir ni menjadi!!😍. . "Tak sangka pilihan terakhir ni menjadi. Suka sangatt!" .sukanya tengok kulit muka makin bersih dan cerah macam ni😍 Bak kata customer ni, nak cantik kena lah ikut rules. Air kena minum secukupnya, amalkan makan buah-buahan dan lain-lain tips rahsia. Hihihi. .Selain mencerahkan kulit, Ufora Collagen juga mampu merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kusam dan dalaman kita. Bukan untuk putih je tau, tapi luar dalam dia rawat sekali. Best kan? Jimat tak perlu consume 2,3 produk dah. #uforacollagen #beautycollagen #putihtanpasuntik #putihgebukekal #bahansemulajadi #serbukmutiara #putihsecarasihat #kulitputih #cantik #fattzura #ctdk #kosmetik #supplements #like4like #followforfollow

14 0 Mar 21, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajad

10 2 Mar 26, 2018

Kemam² jerr dah boleh cantikk dengan UFORA Collagen.. . Setiap hari paras collagen dalam badan akan berkurangan..Sebab itu lah, u alls kena maintain paras collagen tu utk kekalkan kulit putih, flawless.. . UFORA ada 3 bahan ibu putih yg terbaik di dunia yg 10x lebih cepat keberkesanan.. . Jangan risau bg yg baru nak cuba, kami akan guide u alls n bagi tips mcmana utk dapatkan kulit cerah seawal 7-14 HARI 😘 . Belum cuba belum tahu #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajadi💯 #testimoniuforabeauty #testimoniuforacollagen

8 3 Mar 28, 2018

OMG smpai putih kapas kaki. Hnya kemam UFORA jew u all.. jngn kita asyik muka je putih kan. Tngok kaki tangan tutup tutup HITAM. 😩😩😩 : Tak mau tak mau mcm to. Lagi kita ni perempuan kena jaga betol tau. Kecantikan ni. Bukan luaran je dalaman pon penting ok. 😬 : DM #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #testimoniuforabeauty

12 2 Mar 28, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM/PM terus utk harga promosi.. . #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajadi

8 0 Mar 21, 2018

Ramai yang tanya, macam mana nak kulit cerah & bebas cela? Ini lah jawapannya! • Set melacep luminous system Mary Kay!! Bila skin dah sihat dan mengalami detoxification process, boleh la kita fokus untuk dapat kulit yang cerah glowing terus✨ Step by step baru betul😃 • Kulit anda gelap? Kusam? Tona tak sekata? Masalah jeragat? Pakai foundation selalu nampak bercapuk? • Inilah set yg sngt sesuai untuk masalah anda...... Jom kita tngk apa kelebihan dia.... NEW MALACEP PLUS+ !! • Satu set terdiri drpd: 1️⃣FOAMING CLEANSER. 👉Clear kan semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin✨ • 2️⃣MASK 👉Menjernihkan, melembapkan, melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah💁 • 3️⃣FRESHNER 👉Lebih membersih dan mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar💕 • 4️⃣ULTIMATE SERUM 👉Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat 🌷 • 5️⃣ULTIMATE CREAM 👉Memberi kelembapan pada wajah dengan segera, penambahan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera😁 • Berminat?? Wasap. Www.wasap.my/+60132988748/Marykay #marykaymalaysia #serum #serummalacep #malacepmarykay #setpemutihan #produkskincare #putihsecarasihat #produktiadabahankimia #tiadabahanmerkuri #kulitputihsihat #setmalacepmarykay #kulitsihat #pudarkanjeragat #jeragat #bintikhitam #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #produkkecantikkan #trustedseller #sayagunasayajual #sharingiscaring #nakputih

1 0 Apr 10, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajad

8 0 Mar 23, 2018

KULIT PUTIH PINKISH DENGAN UFORA SEAWAL 6HARI !! 😱😱 . U alls nampak tak beza gmbar kat atas..? Sangat berbeza kan..Tu hasil selepas consume Ufora Collagen tau..😘😘 . Kulit makin cerah dari dulu.. U alls teringin nak dapatkan kulit cerah gebu..? Hihi.. . Kalau nak, boleh DM atau whatsapp terus utk harga promosi.. #uforacollagen #whitenning #collagenputih #putihgebu #ctdk #cantik #confirmedresults #glutathione #serbukmutiara #putihtanpasuntik #putihsecarasihat #bahansemulajad

9 0 Mar 24, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.