Instagram media viewer

Information related to #saranda

Syze dielli meshkujsh Me xham organik dhe filter mbrojtes Nga 3000 Leke /1500 Leke Porosit Tani 0674475206 📲📲 #tirana #albania #durres #korca #fier #vlore #shkoder #kuks #saranda #gjirokaster #elbasan #burrel #puke #mirdita #permet #gjirokaster #saranda #skrapar #tropoja #berat #rubik #rreshen #lezhe #lac #kruje #fushkruje #

11 0 Mar 19, 2018

Nuk e ke kryer kurrë testin ndaj HIV? Ke kryer marrëdhënie të pa-sigurta? Ke injektuar drogëra përmes së njëjtës age? Stili yt e jetës mund të të ketë çuar në sjellje të rrezikshme? Testi i HIV është një domosdoshmëri për çdo individ. Nevojshëmëria e testimeve të rregullta shtohet në bazë të disa faktorëve. ➡Një jetë seksuale aktive me më shumë partner, ➡Përdorimi i fortë i drogërave apo alkoolit të cilët ulin vëmëndjen dhe vetpërmajtjen ndaj sjelljeve të rrezikshme. ➡Përdoruesit e drogërave me injeksion ➡Individët që përdorin seksin si mjet përfitimi ekonomik. Po ku mund të kryeni testimet vullnetare? Programi Kombëtar ndaj HIV/AIDS parashikon kryerjen e testimeve te shpejta e anonime në 12 Qëndrat e VCT-ve (Zyra se keshillimit dhe testimit vullnetar per HIV) pranë Drejtorive të Shëndetit Publik. #Shkoder #Kukes #Lezhe #Diber #Elbasan #Korce #Fier #Vlore #Gjirokaster #Berat #Durres Për #tirana ka dy qëndra: 1. Drejtoria e Shendetit Publik/ Tirane, rruga Nasi Pavllo, Tirane (duke kaluar kryqëzimin e Liceut, tek Instituti i Higjenës) 2. Instituti i Shendetit Publik, Rr . Aleksander Moisiu, Nr 80, Tirane. Ketu do te drejtoheni prane Programit Kombetar te #HIV/ #AIDS, dhe do te asistoheni nga stafi i ketij Programi. Gjithashtu: #aleancakunderdiskriminimitLGBTI disponon një program mbështetës dhe informues përmes konsultimit online me një specialist të shëndetit seksual përmes faqes soslgbti www.soslgbt.al #stopaids #albania #shqipëri #shqip #gay #gayromeo #tirana #shkoder #durres #Vlore #Fier #saranda #korce #gjirokaster #lezh

14 0 Mar 19, 2018

Fashat dhe ne ngjyra te tjeta💚 Fasha 700 lek 🌸 🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres

92 1 Mar 18, 2018

ULJE ,ULJE 🎺🎺🎉🎉 Canta nga 3500 Leke behen 1500 Leke Porosit tani 📲📲 0674475206 Dergesa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa cash #tirana #albania #durres #korca #fier #vlore #shkoder #kuks #saranda #gjirokaster #elbasan #burrel #puke #mirdita #permet #gjirokaster #saranda #skrapar #tropoja #berat #dibra

18 0 Mar 19, 2018

Fashat dhe Spilat Channel tek in_accessories_durres Fashat 700 lek🌞🌸 Spila Channel 700 lek 🌞🌸 _______________________________________ Na gjeni ne rrugen Egnatia, perball shkolles "Jusuf Puka" ne rruge kryesore ngjitur me furren e bukes, Durres #gifts #idea #bestshopforgifts #durrës #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #style #details #styleblogger #fashion #fashionblogger #durrës #durrescity #tirana #lezhaezeona #lezh #shkodër #vlorë #fier #korçe #saranda #vloracity #fieri #bloggers #fashion #fashionbloger #accessory #accessorie #inaccessoriesdurres

50 1 Mar 19, 2018

50 Albanian Lek 1976🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 Check out my YouTube channel (Will's Coins N'Bills) to see more cool money from Albania and the world. #albania #albanian #albania🇦🇱 #tirana #tirane #tiranë #berat #korçë #shkoder #shkodër #vlore #fier #gjirokaster #saranda #sarande #sarandë #lushnje #elbasan #kruje #kamez #patos #lezhë #lezhe #shqip #shqipe #shqiptar #shqiptare #communism #willscoinsnbills

31 0 Mar 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.