Instagram media viewer

Information related to #sayasuka

😍Period Dah OK Lepas Guna Pink Lady 😍 Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . “Pinklady” hantar ke 017-2548972 “Pinklady” hantar ke 017-2548972 . #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang #gadismanis #payudaramontok #punggungmontok #sayajualmurah #sayajual #tipsihatdancantik #tipscantik #kualalumpur #sayasuka #family

8 1 Feb 21, 2018

Mendaki lah sngt haha #sayasuka #sultanmahbebas

3 0 Feb 21, 2018

ADEK SEMINGGU DAH TAK NAIK-NAIK BRO!!! ADEK dah tak NAK TEGANG tahap MAKSIMA macam waktu REMAJA dulu...???😥 Tengok & Pegang pun Still LEMBIK ajerrr...😱??? Teringin nak TAHAN LAMA...tapi ADEK cepat muntah²...😱 Tak Tahan lamaaa GELI NGILU..😱??? Tapi nak main seROUND... pun tak tentu lepas termengah-mengah..😭??? Isteri GERSANGGG tak dapat tahap maksima kepuasan KLIMAKS..😱??? Lama-lamaaa orang rumah yg NAIK!!!....NAIK angin bro😱 Jangan biarkan masalah ni terlalu lama....BRO...,Nanti makin melarat..😱 Dah habis ikhtiar cari ubat utk bagi zakar keras 100%...tahan lama...?😰 Tapi belum ada kesan..😭? Sampai DAH kecewa dan fed up...😭 Jangan risau...BRO HEBAKBOHX 10 in 1 kan ada..!!! 😘-KERAS 100% 😘-TAHAN LAMA 2-3 ROUND 😘-DAH BOLEH TUNJUK CHAMPIONS 😘-KEMBANGGG & PADU 😘-BESAR & PANJANGGGGG. 😘-URAT MELINGKAR MACAM AKAR KAYU. 😘-KENCING LAWAS DAN LANCAR. 😘-KULIT ZAKAR TERPELIHARA. 😘-HARUMAN MERANGSANG HORMON Nak jadi kuat? Pm sy cepat2 bro 😎 http://www.wasap.my/60136031909

24 5 Feb 21, 2018

#damdam jalan-jalan #sayasuka

9 0 Feb 21, 2018

SEMUANYA UNTUK MU 💖💖 . . Nak Cantik Nak Make Up Yang Cepat Siap Zapp Zapp Zapp . . SET COMPLETE LADY DYXY Ada Semua Untuk Awak Awak Sayang Sayang 💖💖 . Ada #freegift & #freepostage Juga. Nak #cod Pun Boleh . WhatsApp 019 7973008 . #teamfara #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymattelipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxylover #makeup #kosmetik #cosmetics #mua #mudah #cantik #flawless #sayajual #sayaguna #sayasuka #review #artismalaysia #tv3 #bazarpaknil #instaviral #instafamous #instashop #instalover #insta #instagram

13 1 Feb 21, 2018

TAMPIL LEBIH YAKIN DENGAN B CONFIDENT ADVANCE. . . Baru 6 hari sapu2 serum ni dah dapat result macam ni. Ada lagi nak dapatkan aset idaman tanpa perlu telan pill atau cucuk2? . Selamat dan lulus kkm tau serum ni. Berminat nak tahu detail boleh terus whtsapp shifa. Nanti kita sembang2 dalam whtsapp ye 😘 . . Whatsapp BCF ke 012 457 2420 . #bconfident #bconfidentmurah #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentsale #selamat #luluskkm #agendiperlukan #ah006 #payudaracantik #payudarabesar #jamu #ootd #sayasuka

1 0 Feb 21, 2018

😍Seperti Anak Dara Semula😍 Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . “Pinklady” hantar ke 017-2548972 “Pinklady” hantar ke 017-2548972 . #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang #gadismanis #payudaramontok #punggungmontok #sayajualmurah #sayajual #tipsihatdancantik #tipscantik #kualalumpur #sayasuka #family

6 1 Feb 21, 2018

Macam macam saiz ade... Nak yang besar?sederhana?kecik? Boleh saja...sesuai dengan bajet anda dan keperluan anda Yang mana belum order tuu mari la order tak menyesal punye sbb mmg terbaikk..sedappp dan pedas mengikut citarasa anda🖒🖒🖒 Pastikan order lebih ye untuk jamu keluarga,sedara mara dan jiran tetangga😄😄 Macam mana nak order...?? Www.wasap.my/60179590973 !!!! Link kat bio pun boleh tauuuu😍😘 #sambalhitam #sayajual #sambalhitammakmidah #sambalmenjerit #tiamosweetheart #sambalhitamlipis #sambalpedas #sambal #sayasuka #jjcm #AJL32 #sambalmurah #testimonisambalhitammakmidah #sambalsedap

13 3 Feb 21, 2018

😍Asset makin tip top😍 Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . “Pinklady” hantar ke 017-2548972 “Pinklady” hantar ke 017-2548972 . #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang #gadismanis #payudaramontok #punggungmontok #sayajualmurah #sayajual #tipsihatdancantik #tipscantik #kualalumpur #sayasuka #family

4 1 Feb 21, 2018

*=========* *GEL JIMAT DAN HEBAT HEBAKBOH X 10 DALAM 1* *=========* . ⏯ Ia mengandungi *10 JENIS BAHAN* . ⏯ *CEPAT MERESAP* Jadi tak perlu cuci atau melekit mcm minyak lepas guna 😊😊 . . *==========* *10 BAHAN AJAIB DALAM GEL HEBAKBOH X* . 👉 *DHAB* 👈 - MERAWAT sel darah dan MENGAWAL tekanan darah . 👉 *CATUABA* 👈 - MEMBESARKAN UKUR LILIT kepada 2 KALI GANDA SAIZ ASAL . 👉 *LINTAH* 👈 - ZAKAR lebih SIHAT dan BERTENAGA - Tiada lagi masalah zakar susah bangun pagi . 👉 *BELACAK* 👈 - MENYEGARKAN ZAKAR dan pembuluh darah zakar . 👉 *GAMBIR SERAWAK* 👈 - MENGELAKKAN PANCUT AWAL . 👉 *BUTEA* 👈 - MERANGSANG aliran darah pada zakar waktu TERANGSANG . 👉 *TRIBULUS* 👈 - RANGSANG pembentukan hormon TESTOSTERONE & ESTROGEN . 👉 *HABBATUSAUDA* 👈 - Memberi kekuatan dan daya tahan tubuh yg lebih lama . 👉 *SIREH* 👈 - ATASI GATAL dan MERAWAT keputihan serta bau faraj . . *==========* *KELEBIHAN HEBAKBOH X* : 👇👇👇👇👇👇👇👇 . 💪 *MEMANJANGKAN dan MEMBESARKAN zakar.* . 💪 *MELANCARKAN peredaran darah sehingga kepala zakar.* . 💪 *MENGUATKAN otot-otot zakar* . 💪 *MERANGSANG syahwat dan meningkatkan ketegangan* . 💪 *MENGHALANG urat zakar dimasuki angin, dan membuang angin serta lemak dalam zakar.* . 💪 *MENCEGAH ijakulasi pramatang (pancut awal)* . 💪 *MENYEMBUHKAN mati pucuk (ED)*. . . 🔊🔊 Menjadikan zakar anda:- *KUAT* *TEGANG* *TAHAN LAMA* *BESAR* *PANJANGGGG* . . Nak try hebakboh? Whatsapp ke 0136031909

18 1 Feb 21, 2018

😍kulit makin licin selepas amalkan Pink Lady 😍 Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .PINKLADY PERFECTION . .CARA ORDER BOLEH WASAPP . “Pinklady” hantar ke 017-2548972 “Pinklady” hantar ke 017-2548972 . #pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #allinone #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #cantikluardalam #suamimakinsayang #gadismanis #payudaramontok #punggungmontok #sayajualmurah #sayajual #tipsihatdancantik #tipscantik #kualalumpur #sayasuka #family

15 1 Feb 21, 2018

Bulan ini saya tersihir oleh kejeniusan seorang Leila S Chudori lewat karya2nya yg spektakuler yg membuat saya enggan berpaling ke penulis lain, begitu nikmatnya tenggelam dalam lautan kata2 yg penuh dengan makna, dimana setiap tokoh memiliki karakter yg kuat hingga membuat saya lesu saat menyadari saat perpisahan segera tiba, karena hampir tiba di beberapa lembar terakhirnya. Dimulai dari Laut Bercerita, dilanjutkan dengan Pulang dan baru saja selesai Nadira. . Nadira bercerita tentang seorang perempuan yg mengalami kisah2 suram dalam hidupnya. Ditinggal bunuh diri oleh ibunya tercinta yg menyimpan pertanyaan besar dalam pikirannya hingga membuatnya lebih memilih bergelung di bawah kolong meja kantornya dibanding tidur di atas tempat tidurnya sendiri selama lebih kurang empat tahun lamanya, menikah-pengkhianatan-bercerai, rasa sakit hati pada kakak perempuannya dan juga perasaan cintanya pada Utara Bayu yg terlambat disadari olehnya. . . Leila s chudori menceritakannya dengan lompatan2 waktu yg menawan. Tidak mengizinkan pembacanya melamun sedikitpun atau kehilangan roh dari ceritanya. Justru caranya bercerita membuat hati makin terpikat, karena seperti sedang menyaksikan adegan film dalam pikiran. Masih ada tentang memasak, makanan dan bumbu2, khas Leila S chudori, meski porsinya tidak seberapa sering dibandingkan dalam Laut bercerita dan Pulang. . . Nadira menggambarkan bahwa pada dasarnya (banyak) perempuan yg menahan lidahnya , perasaan dan apapun itu karena dia terlahir sebagai perempuan. . . "kamu salah. Sebetulnya kita masih saling mencintai. Hanya kamu terlalu mencintai dirimu, dan aku tak cukup untuk menampung egomu yg jauh lebih luas daripada negeri ini" Nadira (hal 178)

16 1 Feb 21, 2018

Dah nak 3thn sy pakai tudung bawl kekaboo.... Cantik....sekali cuba dah jatuh cinta😍 #sayasuka #bawalkekaboolovers #bawalkekaboo #tudungbawal #tudungbawalkekaboo #cantik

18 1 Feb 21, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.