Instagram media viewer

Information related to #selamatharirayaaidilfitri

Tb raya tahun lepas.. #selamatharirayaaidilfitri 2017 #bighappyfamily

8 0 Sep 27, 2017

Tb2015 #selamatharirayaaidilfitri #rindutimenii

10 3 Sep 27, 2017

Throwback ... 🎵🎵🎵Happy Diwali🎵🎵🎵 . . . . . . 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊 🎇🎇🎇🎇🎆🎆🎆🎆🎆 *1Malaysia... Setahun sekurang2nya 3 kali blh tgk free fireworks show.. Dari balcony rumah pulak tu😁😁😁 (abaikan suara yg excited kat belakang tu) . . . . . #deepavali #happydiwali #merrychristmas #happynewyear #selamatharirayaaidilfitri #1malaysia #malaysian #malaysiatrulyasia #fireworks #fireworkshow #culture

23 0 Oct 20, 2017

Chiaseeds membantu buat kita rasa kenyang bila kita consume. Tak percaya boleh google tengok apa kehebatan lain chiaseeds ni boleh buat Mehh cepat order . Siapa nak beli borong, terus wassap or DM kami Harga terlajak murah kami bagii Boleh buat branding sendiri tau Keuntungan pun atas diri sendiri . Nak harga agent ?? Nak jadi dropshipper?? Nak borong 10KG?? 25KG?? 50KG?? 100KG?? 200KG?? Lagi banyak beli, lagi murah kami bagi . kami ada cert organic, so 100% original pure natural Cecepat order CHIASEEDS Stock tak banyak . MEMANG MACAM GORENG PISANG PANASS !!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT RM 18 (125gm) RM 28 (250gm) RM 44 (500gm) RM 70 (1KG) Kindly WA/DM us for more info . 017-3417371 017-3417371 017-3417371 . #chiaseedsmurahgila #selamatharirayaaidilfitri #kurus10hari #kurus1malaysia #atkinsmalaysia #ibumengandunganakpertama #ibuhamil #chiaseedsmurah #chiaseedsmalaysia #sayajualmurah #protein #jantung #diet #atkins #dietatkin #chiaseedsmalaysia #igshopmalaysia #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #bazaaronline #instashopmalaysia #kurusmudah #igbizmalaysia #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #kurusselamat #organic #jk1m #atkinsinduction #atkinsfood

23 2 Sep 8, 2017

Tb raya.. #selamatharirayaaidilfitri 2017 #sayangsemua

4 0 Sep 27, 2017

#selamatharirayaaidilfitri

14 1 Oct 30, 2017

Throwback #selamatharirayaaidilfitri hehehe

36 0 Sep 19, 2017

Incomplete😆 #selamatharirayaaidilfitri #Yr8A #smso szymqn_00

22 0 Oct 8, 2017

Team💕 #selamatharirayaaidilfitri #latepost

8 1 Oct 23, 2017

Our famous hair treatment 'ANTI STRESS HAIR TREATMENT'. Combination with our secret TMOIL. 100% ORGANIC 0% CHEMICAL INSTANT RESULT! MUST TRY! make your appointment with us now. 010-7847625 / 012-2240674 Muslimah/Ladies only Bilik solat disediakan #tmoil #truehairneutraganic #cantik #selamatharirayaaidilfitri #promosiraya #promosisalon #hairtreatmet #subangjaya #hairstylistkl #bazaarpaknil #sayajualservis #sayajual

21 1 Sep 26, 2017

Perfect Matte Powder Two Way Cake . Keistimewaan : . Compact powder harian yg ringan dengan permukaan bedak selembut sutera keluaran MERVE ini sgt istimewa berbanding compact powder biasa kerana dicipta khas mampu membuat wajah lebih muda, anjal & putih berseri secara semulajadi. Ianya bukan saja boleh membuat kulit putih gebu secara "instant" malah merawat kulit dari dalam terutama yg ingin menghapuskan parut di wajah. Ianya direka khas mampu bertindak sebagai "press powder" atau "alas bedak". Sponge yg disediakan juga boleh dibasahkan atau pakai secara kering. Hasilnya sangat SUPERB & Luar biasa! Amat sesuai yg tak suka pakai makeup tebal2 tu terutama buat yang sgt busy. Just touch up tak sampai seminit dah cantik..! Formula yg terkandung di dalam Compact powder ini antaranya seperti L-glutathione (Whitening), Placenta White (Brightening), Stem Cell (Lifting), Hip Rose Oil, (Scar Treatment) & Collagen (Anti Aging). Kalau pakai mmg terasa sangat ringan dan seolah2 seperti tidak memakai apa2 alas bedak pun diwajah. Amat sesuai dipakai setiap hari & ianya boleh dibawa solat . ✔️ Instant MATTE Finish ✔️ Oil-free hydration ✔️ Whitening booster ✔️ Lightweight ✔️ SPF 50 UV Protection ✔️ Wudhu Friendly ✔️ Silicone-free ✔️ Suitable for All Skins ✔️ Halal with Natural Ingridients ✔️ Sheer to moderate coverage ✔️ Covers & Fight blemishes ✔️ Perfecting powder foundation ✔️ Fresh 'no makeup' feel ✔️ Clinically tested ✔️ KKM approval ✔️ On-the-go touch ups ✔️ Available in 3 shades (Fair Skin, Medium Skin & Olive Skin) . Cara pemakaian PERFECT MATTE POWDER : . WET (secara lembab) : Basahkan span dan perah span tersebut. Pastikan ianya lembab dan terus ratakan Perfect Matte Powder diseluruh wajah & leher selapis atau dua lapis. Hasilnya sgt cantik dan terasa sgt ringan . DRY (secara kering) : Selepas memakai Foundation & Concealer, boleh terus dap dapkan Perfect Matte Powder ini diseluruh wajah & leher. Boleh gunakan berus bedak atau span . #MERVEBulanMulia #Selamatharirayaaidilfitri #selamathariraya2017 #merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor

10 1 Nov 13, 2017

Tb raya 2015.. #selamatharirayaaidilfitri

5 0 Sep 27, 2017
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.