Instagram media viewer

Information related to #serbukmutiara

KHASIAT PERLAKING MEMANG MARVELLOUS, BEB!! . Kami kongsikan kelebihan penggunaan perlaking kepada kita, memang berkesan ❤ . Dapatkan Edisi terbaru #PERLAKING, . FORMULA YANG TELAH DITINGKATKAN BERTAMBAH BAIK, . Lebih baik dari formula sebelum ini pack keluaran yang lama, . . Kami tawarkan hanya #RM130 . Whatsapp kami 017-4512133 . Follow kami perlaking.my . . #sayajual #perlaking #perlakingori #eusahawan #luluskkm #halalJakim #lelakicantik #kosmetikmurah #bukansupplementkilo #youcanduit #resdung #jerawat #serbukmutiara #eyebag #jeragat #mdec #perlashinekapsulmutiara #igshopmalaysia #bazarpaknil #shahalam #kosmetikhalal #ajimaura #mesrasolat #terapiinstagram #mesrawuduk #testimoniperlashine

20 2 Apr 20, 2018

Gluta pancea ni bukan sekadar nak bagi kulit kering kembali lembab, malah menjadikan kulit satu badan sihat bermaya dan muda. Kulit terasa macam anjal gittew. Vitamin yang terkandung dalam gluta ni adalah bergred premium semulajadi so kesan untuk cerah tu akan jadi lebih cepat if korang rajin minum air masak atau air suam. Air ni sangat bagus tau untuk membantu proses pencerahan dan penyerapan kolagen lebih cepat. Harapnya raya tahun ni korang beraya dengan kulit baru 😄 . Satu kotak ada tigapuluh capsule ya. Jangan risau sebab sis akan guide korang cara makan untuk first time user hehe. Sis akan bantu korang merealisasikan impian korang untuk cerah raya ini 💋 . Banyak kelebihan dan khasiat yang terkandung dalam sekotak gluta pancea ni. Semacam magik yang buat korang hari-hari berseri. Siapa dah cuba confirm tahu camne bestnya gluta ni kenn..? Yang takut-takut nak cuba sebab produk thai, pun jgn risau. Produk ni lulus HALAL, kilang bertaraf GMP dan menggunakan bahan semulajadi sebab tu lepas masuk dlm malaysia gittuu. . HARGA TERMASUK POSTAGE : RM75 (SM) | RM80 (SS) _________________ #glutabestseller #produkthaioriginal #sayajual #sayajualmurah #sayaprodukthailandoriginal #musttry #supplementgluta #gluta #aurawhite #beautyplus #collagen #likeforlike #like4like #hariharigebugebas #rahsiaawetmuda #antiaging #jomsihat #cantiksemulajadi #perlacoffee #mrgrey #drama #kapsulmutiara #serbukmutiara #happyshopping

8 0 Apr 20, 2018

‌🇭‌🇦‌🇮 ‌🇦‌🇾‌🇦‌🇭 ‌🇧‌🇺‌🇳‌🇩‌🇦 Sudah lama menikah tp blm dpt momongan? Terkendala masalah haid kacau, kista, myom, haid teratur tapi lamanya cuma 1 atau 2 hari, tuba falopi tersumbat, kelainan rahim & Gangguan sperma. Gabung untuk konsultasi gratis bersama kami lewat: BBM: DB8BDB2E WA. : 082241088364

14 1 Apr 19, 2018

APA BEZA BWP & BW ❓ . BWP & BW masih sama fungsinya iaitu MENCERAHKAN MENJAGA & MERAWAT masalah kulit daripada dalam badan. . 👉BWP adalah ADVANCE FORMULA penambahbaikkan daripada BW sedia ada . Kesan BWP 10x ganda lebih cepat.  BWP hanya perlu kemam sahaja 1 sechet sebelum tidur setiap hari kecuali period (rehat 10 hari). Berperisa Passion Fruit yg sangat sedap . BWP juga berperanan sebagai ANTI CANCER . . 👉BW pula sejenis capsul. 100% serbuk mutiara asli. BW tak perlu makan setiap hari.  1 caps utk 4 hari uols!! Sangat mudah.  Kesan 5x ganda daripada kulit asal. Lebih 10k testimoni berjaya👏 . 💕Untuk kesan yg terbaik sy sarankan uollss ambik BW + BWP . Kesan keawal 7 hari ☺. Minum air msk minima 2L sehari utk kesan yg terbaikk . Tiada kesan sampingan !! . Order ?? Whatsapp 📲 0138546863 (tekan jee link di bio) . #shhazbeauty #nshhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #boosterfoundation #bwpremium #boosterwhiteningganu #boosterwhiteningterengganu #boosterwhiteningmurah #borongkosmetik #abgnaktegur #kosmetikmurah #serbukmutiara #krimkunyit #adjuice #ajimaura #terapiinstagram #okaya #foundationviral #bwpremiummurah

11 4 Apr 19, 2018

Berita baik khas utk awak awak yg x gemar memakai krim malam atau sebarang mak nenek krim muka kerana takut muka berminyak sampai rasa boleh perah utk goreng ikan tu.. . . Marilah ke mari ye.. Bedak sejuk mutiara berherba👍 . . Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada ✔ herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada ✔ serbuk mutiara gred terbaik Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram PROMO ⤵⤵ GRAB 2 UNIT #FREE 1 Sepanjang April . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

3 0 Apr 19, 2018

PERGH JELES BILA TENGOK KENGKAWAN KULIT GLOWING BAK CERMIN. . . Tahu pun jeles dik non..bukan bahan skincare timbang kilo naaa... ni GLOWING OVERDOSE sebab kena sumpahan panahan #serbukmutiara asli la nii..satu-satunya foundation dlm malaysia yang ada Serbuk Mutiara asli yang buat kulit kita jadi Glowing.. Harga RM35 Free Sponge Charcoal Glitter . . #1MinitJer #glowingoverdose #halalfoundation #sayajual #foundation #cccream #bbcream #cantik #jelita #flawless #kulitkusam #alorsetar #jitra #kosmetikmurah #kosmetikkorea #jerawat #sayajualkosmetik #naturalmakeup #sayajualmurah #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitsensitif #foundationmurah #flawless #glassskin #glowing #beawesome #beconfident  #makeupbuffetmalaysia #localbrandmalaysia

5 0 Apr 19, 2018

SAY NO NO BYE BYE TO OILY SKIN ✋✋ . . kalau detox muka tak lain org mikir 3 barang ni je , masker kunyit , green tea & kopi. But ladies & gentlemen , tau tak korang kat negara kpop & pembangkitan ultraman sana depa banyak guna Akar Herba Burdock dalam rutin ? . . ■Buat teh untuk kesihatan ■Letak dalam sushi / kimbab sebagai 'ulam' penyedap rasa ■Buat scrub / masker untuk D.E.T.O.X kulit muka P/s : Kathy ada POWDER yg khusus utk DETOXKAN KULIT MUKA. Tepek² je. 😎 Ini bukan bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. Ada ✔ herba khas untuk buat muka jadi cantik Ada ✔ serbuk mutiara gred terbaik Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram PROMO ⤵⤵ GRAB 2 UNIT #FREE 1 Sepanjang April . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

5 0 Apr 19, 2018

»»Nak kulit cantik cerah tak perlu suntik-suntik.. Dengan #Glittzglow pun boleh cantik«« Dengan adanya 4 bahan seperti #Madu #Glutathione , #SerbukMutiara #VitaminC 100% semulajadi pasti dapat merawat kulit anda. {Muka pengguna 👇 semangkin berseri, Kulit nampak glowing, & Shining walaupun tanpa makeup} Jom dapatkan Glittzglow dengan harga PROMOSI sementara stok masih ada. [ GEBU, PUTIH, CERAH, BERSERI TANPA CELA ] #wassup 📞 +6593970817 #GlittzglowViral #ByRoserichEmpire #CerahSepantas6Hari

3 0 Apr 20, 2018

APA BEZA BWP & BW ❓ . BWP & BW masih sama fungsinya iaitu MENCERAHKAN MENJAGA & MERAWAT masalah kulit daripada dalam badan. . 👉BWP adalah ADVANCE FORMULA penambahbaikkan daripada BW sedia ada . Kesan BWP 10x ganda lebih cepat.  BWP hanya perlu kemam sahaja 1 sechet sebelum tidur setiap hari kecuali period (rehat 10 hari). Berperisa Passion Fruit yg sangat sedap . BWP juga berperanan sebagai ANTI CANCER . . 👉BW pula sejenis capsul. 100% serbuk mutiara asli. BW tak perlu makan setiap hari.  1 caps utk 4 hari uols!! Sangat mudah.  Kesan 5x ganda daripada kulit asal. Lebih 10k testimoni berjaya👏 . 💕Untuk kesan yg terbaik sy sarankan uollss ambik BW + BWP . Kesan keawal 7 hari ☺. Minum air msk minima 2L sehari utk kesan yg terbaikk . Tiada kesan sampingan !! . Order ?? Whatsapp 📲 0138546863 (tekan jee link di bio) . #shhazbeauty #nshhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #boosterfoundation #bwpremium #boosterwhiteningganu #boosterwhiteningterengganu #boosterwhiteningmurah #borongkosmetik #abgnaktegur #kosmetikmurah #serbukmutiara #krimkunyit #adjuice #ajimaura #terapiinstagram #okaya #foundationviral #bwpremiummurah

13 5 Apr 19, 2018

Queen of Mutiara Capsules (10 kapsul) 🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN: 💥Mencegah penuaan kulit 💥Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit 💥Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit 💥Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat 💥Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit 💥Menyahtoksikkan sistem badan 💥Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan 💥Menenangkan minda & meringankan tekanan 💥Memberi tenaga / merangsang Qi badan 💥Mengatur semula metabolisme badan 💥Mengurangkan kegelisahan 💥Menenangkan hati 💥Merawat sakit kerongkong 💥Mengurangkan demam 💥Membetulkan sistem saraf 💥Memperbaiki penglihatan 💥Merawat insomnia 💥Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki 💥Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman 💥Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia 💥Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi 💥Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN: ➡️Satu biji sehari sebelum makan 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #cqom #queenofmutiara #queenofmutiaramurah #qomoriginal #qommurah #qommurahoriginal #queenofmutiaramurah #kapsulqom #kapsulqueenofmutiara #sayajual #sayajualqueenofmutiara #sayajualqueenofmutiaramurah #sayajualqueenofmutiaramurahoriginal #serbukmutiara #serbukmutiarajepun #nakcantik #produkkecantikan #igkosmetikmurah

2 0 Apr 20, 2018

Hai uolls!! Meh sis kongsi kan bahan2 dalam booster serum ni😊 Semua bahan ni mmg bagus utk semua jenis kulit. Selain memutihkan kulit, ia juga menjadikan kulit kita sihat dan flawless tanpa jerawat dan jeragat ✔whatapss - 0173608623 ✔whatapss - 0173608623 ✔whatapss - 0173608623 #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningpremium #detoxbadan #detoxtea #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #skintreatment #Serumantiacne #serumantijerawat #serummurahmalaysia #serbukmutiara #pearlpowder #kingofmutiara #queenofmutiaraoriginal #bvrori #mr.grey

0 0 Apr 20, 2018

NAK CANTIK KENA RAJIN. NAK CANTIK KENA KONSISTEN . . Testimoni berjaya perlalovers . Thank you all customer pce . Anda mmg pengguna yg bijak . . DENGAN RM60 SAHAJA DAPAT 3 KHASIAT 😙😙😙. PUTIH.LANGSING.INTIM . . . Www.wasap.my/60132021367 #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #teamciknana #kulitcantik #slimmingproduct

3 1 Apr 20, 2018

New formula gais. Lebih banyak herba. Lebih wangi. Lebih berkualiti. . . Sebelum ni sama aje mcm bedak sejuk biasa Tapi sekrg tak sama mcm bedak sejuk biasa² gais yg kaler putih mak2 tepek malam2 dulu2 tu. La ni dah di naik taraf kasi lagi BESTTT 👍👍 . . Maka yg pakai pun akan dapat khasiat lebih tinggi Cepat korang jadi helok segak cunn melecunnn 😍😍 . . ✔ herba khas untuk buat muka jadi cantik ✔ serbuk mutiara gred terbaik Jom dapatkan PEARLICIOUS COLD POWDER BEDAK SEJUK MUTIARA DENGAN AKAR HERBA BURDOCK 25Gram PROMO ⤵⤵ GRAB 2 UNIT #FREE 1 Sepanjang April . . #produkorganic #produknatural #jerawat #resdung #mukaberminyak #bedaksejukberubat #bedaksejukmurah #petuaoranglama #mukacantik #bedaksejukmoden #serbukmutiara #kulitcantik #bandarpuncakalam #puncakalam #puncakalamfasa3 #bukitcherakah #tamandatoharun #tamanmedan #pjcc

3 0 Apr 19, 2018

APA BEZA BWP & BW ❓ . BWP & BW masih sama fungsinya iaitu MENCERAHKAN MENJAGA & MERAWAT masalah kulit daripada dalam badan. . 👉BWP adalah ADVANCE FORMULA penambahbaikkan daripada BW sedia ada . Kesan BWP 10x ganda lebih cepat.  BWP hanya perlu kemam sahaja 1 sechet sebelum tidur setiap hari kecuali period (rehat 10 hari). Berperisa Passion Fruit yg sangat sedap . BWP juga berperanan sebagai ANTI CANCER . . 👉BW pula sejenis capsul. 100% serbuk mutiara asli. BW tak perlu makan setiap hari.  1 caps utk 4 hari uols!! Sangat mudah.  Kesan 5x ganda daripada kulit asal. Lebih 10k testimoni berjaya👏 . 💕Untuk kesan yg terbaik sy sarankan uollss ambik BW + BWP . Kesan keawal 7 hari ☺. Minum air msk minima 2L sehari utk kesan yg terbaikk . Tiada kesan sampingan !! . Order ?? Whatsapp 📲 0138546863 (tekan jee link di bio) . #shhazbeauty #nshhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #boosterfoundation #bwpremium #boosterwhiteningganu #boosterwhiteningterengganu #boosterwhiteningmurah #borongkosmetik #abgnaktegur #kosmetikmurah #serbukmutiara #krimkunyit #adjuice #ajimaura #terapiinstagram #okaya #foundationviral #bwpremiummurah

15 6 Apr 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.