Instagram media viewer

Information related to #sihat

Ramai Yang Mengadu Sakit-Sakit badan lepas workout , . Normal Sakit badan lepas workout sebab tisu-tisu otot makin koyak sebab otot makin memgembang. Jika tak sakit badan tu yang otot tak naik kira sama je . . Lepas training wajib ambil Bcaa Sebab Bcaa memproses Tisu tisu otot untuk recovery balik bahagian dah koyak tu. Jika anda LAMBAT recovery kemungkinan otot anda kembali mengecut dan kembali pada saiz asal. Sia-sia je anda workout tapi otot tak naik. . Tu sebab semasa workout otot naik, tapi esok otot dah kecut balik sebab tqk cukup recovery. . Jadi Bcaa Essential nie sangat sesuai untuk recovery. . Recovery segera Otot anda dengan BCAA ESSENTIAL . ✅ 70serving ✅ Flavour Lemon ✅ Rm150 ✅ 2 bulan penggunaan ✅ Rasa gerenti lazat . Whtspp kami 011-16892856 . . . #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah #abangsado #tegaptv #tegaptvmalaysia #supplementmurah #deesupplement #nutritionpro #badansado #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #superior14malaysia #superior14_supplement #superior14 #superiormass #susugym #susuprotein #stanabolx

2 0 Sep 19, 2018

Morning routine ❤ . . Kenapa perlu memilih KRASA susu kambing?? Khasiat terlalu banyak dari bahan-bahan terbaik dunia seperti sarang burung, kurma,madu, kismis, habatussauda dan macam-macam lagi..🌸 . . Baik untuk penghadaman, masalah period, jerawat, jeragat, kulit kusam, sakit sendi, rambut gugur, kuku pecah, energy booster, kesihatan dan kecantikan kulit ❤ . . WhatsApp number link di bio utk info/order . . #agentsahipenang #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #puasa2018 #ramadan2018 #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia

2 0 Sep 19, 2018

Nak belajar, minda perlu cergas. Badan kena sihat💪 Terutama yang BAKAL hadapi peperiksaan UPSR, PT3 dan SPM. Ibu bapa prihatin ... Ayuh siapkan anak anak dengan minda hebat dan mantap. Stamina cergas dengan QasehJunior dan IGE Cerdas. #qasehjunior #SetAnakSihatPintar #homeopatimindacergas #vitaminminda #vitaminsemulajadi #jussangatsedap #selsema #makanansunnah #anaksihat #anakbijak #makanansunnahminda #batukkahak #athma #tambahselera #jusmakanansunnah #qasehgold #qasehgoldjunior #demam #lelah #semput #vitaminkanakkanak #junior #minuman #gulagulacerdik #fokus #minda #anakcemerlang #sihat #supplement #QasehGold

1 0 Sep 19, 2018

nampak x.. inchloss fatloss..nampakkan👀👀 jom wasapp nurul 0199876341 Sis akan guide smpi jd saiz S😘😘 • • • #beslimbeauty #beslimbeauty #kurussihat #beslimsubang #beslimselangor #fattofit #sihat #localproduct

1 0 Sep 19, 2018

Ini bukti waspp.. 5thn tggu nii.. korangtggu 30 min order mkn pon x tahan inikan plk nk tggu 5thnn👏👏👏👏 💖💖Nurul 0199876341💖💖 • • • #beslimbeauty #beslimbeauty #kurussihat #beslimsubang #beslimselangor #fattofit #sihat #localproduct

2 0 Sep 19, 2018

Saiz sudah berubah.. inchloss fatloss bkn ceploss. happy?? ya la happy la.. jom on be slim • • • #beslimbeauty #beslimbeauty #kurussihat #beslimsubang #beslimselangor #fattofit #sihat #localproduct

1 0 Sep 19, 2018

Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. . #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor

0 0 Sep 19, 2018

1 1 Sep 19, 2018

. . Promo OSTEMATRIX sampai hujung bulan SEPTEMBER ni je tau!! . Jom cepat grab 😍 . Whatsapp erny to order ! . ERNY FILZAH +60142277059 . #Ostematrix #Tulang #Sihat #Shaklee #Sendi #SakitLutut #TulangRapuh #Kuat #SakitBadan #SemulaJadi #Selamat #ShakleeGombak #ShakleeMalaysia #CODGombak

4 0 Sep 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.